Jump to content

MrMHB

Leden
 • Content Count

  12,388
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

71 Excellent

About MrMHB

 • Rank
  Oude Koe In De Sloot
 • Birthday 09/16/1974

Personal Information

 • Woonplaats
  Dope Posse City
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

793 profile views
 1. MrMHB

  Feyenoord

  Haha, wat een scherpe analyse. Ik was op de hoogte dat je anti was vanaf het begin, maar niets is zo veranderlijk als een mens dus ik nam aan dat het serieus was... Assumption is the mother of all fuck ups, ja bekend mee... Maar toch, ik dacht ook dat je op het forum gezegd had je mening bijgesteld te hebben. Maar goed, jij vindt het nodig mij op dingen uit het verleden te pakken toen ik idd confrontaties zocht die 95% van de gevallen niet op de inhoud gericht waren. Dat jij niet ziet dat dit nog amper gebeurt, als het al zo is zoals in dit geval per ongeluk, zegt meer over jouw opvatting dan de mijne...
 2. MrMHB

  Feyenoord

  Wat ben je toch ook een heerlijk, gezellig fuifnummert!
 3. MrMHB

  Feyenoord

  Je vraagt er toch zelf naar.... en aangezien het geen sarcasme is, want elke vorm van humor is jou vreemd, ga ik er zo op in!
 4. MrMHB

  Feyenoord

  You tell me!
 5. MrMHB

  Feyenoord

  Van mensen die Pro-Stam zijn neem ik niets aan... Het lijkt me eerder veelzeggend over die Stamlendeling!
 6. MrMHB

  Feyenoord

  Dus die Stamlendeling zorgt er niet alleen voor dat het spel beroerder is dan het ooit is geweest sinds de dubbele cijfers in Eindje, maar ook dat mijn favoriete analist er het bijltje bij neergooit :-( Ik zeg: Olé... congé voor Stam, J!
 7. MrMHB

  Hip Hop CDs te koop

  Hallo zoals jullie allemaal weten ben ik een muziekaal gezien bij voorkeur hiphoppert. Ik heb 108 CDs in de aanbieding van zwaar mainstream tot behoorlijk underground. Niet teveel gangsterish... Maar over het algemeen dingen van partijtjes, die tegenvielen of die ik in een impuls heb gekocht en eigenlijk nooit gedraaid. Zijn er genoeg bij met redelijk wat gebruikssporen... Ook gesealde! Voor vragen kun je me natuurlijk rechtstreeks een bericht sturen of je reageert even in het topic! Ok, vrede ninjas! Edit: Admins en mods, als dit niet hier hoort verplaats het dan ergens naartoe waar het wel kan en toegestaan is!
 8. MrMHB

  Feyenoord

  Alleen toont Feyenoord die inzet dan niet, als ze deze inzet elke wedstrijd hebben/hadden stonden we er heel wat anders voor in zowel ere als Europa (koplopert anyway, dus dan hadden we gewoon los gestaan!)
 9. MrMHB

  Feyenoord

  Vermeer elke wedstrijd dit niveau graag. Jezus wat stond die met zijn minimum aan talent een berepot te keepen! Verder vond ik die scheids wel dubieus en is PJ de grootste kenner. Alleen denk ik niet dat we 6 weken hoeven te wachten op de volgende fatsoenlijke pot... Maar ik ben geen erkende kenner als PJ, Maggi of 040Marco.
 10. MrMHB

  MU Records

  @Mordurette Snelste goal #2 #3 hoogste transferinkomen: 650 miljoen
 11. MrMHB

  Feyenoord

  Ik zet ook in op 0-2, eigen goal Ié en een afstandsschot van 35 meter dat met 12km/u erin waait.
×
×
 • Create New...