Jump to content

MrMHB

Leden
 • Content Count

  12,227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About MrMHB

 • Rank
  MU is dood, Lang leve MU!
 • Birthday 09/16/1974

Personal Information

 • Woonplaats
  Dope Posse City
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

658 profile views
 1. MrMHB

  AFC Ajax

  Ik denk dat Neres meer betekende en kan betekenen voor Ajax dan Promes ooit zal doen. Maar goed, daar gaat de periode van Promes bij Ajax wel uitsluitsel over geven...
 2. MrMHB

  Feyenoord

  Lamprou helaas niet meer...
 3. MrMHB

  Feyenoord

  Ok, Vermeer wordt zo geprezen vanwege zijn meevoetballende kwaliteiten. Ik denk dat ik dusdanig veel wedstrijden heb gezien om hier wel een mening over te kunnen hebben: het houdt niet over. Bijlow heb je al heel wat wedstrijdjes zien keepen? Hij heeft er nog geen 25 op zijn CV in de ere gok ik. Ik bedoel, dat is wel kort door de bocht. Keepers staan er niet in alle gevallen (niet alleen keepers overigens) meteen.... Hij heeft het voordeel dat hij eigen jeugd is, wat voor mij een plusje is. Ik denk dat in potentie Bijlow beter is dan Vermeer ja, momenteel is het lood om oud ijzer idd... Dan investeer je in de toekomst en je eigen jeugd en eventueel een beetje kapitaal. Ik kom net uit een mentale crisis (ja, kom maar met je grapjes...ik kan heel wat hebben wat dat betreft tegenwoordig), en hang misschien een ietwat onsamenhangend verhaal op. Echter de strekking lijkt me duidelijk.
 4. MrMHB

  Feyenoord

  Mensen uit mijn directe omgeving weten hoe eerlijk ik ben, ik zal het nog een keer uitleggen. Ik was van 2001-2017 zwaar gesedeerd in alle plekken waar ik toen woonde... Ik werd als het ware in een chemische dwangbuis gehouden. Daarmee ontstond vervlakking en in mijn geval ook kuddegedrag, waaronder het anti-Ajax deel. Als je mijn postgeschiedenis erop nakijkt zie je ook ergens in 2017 een verandering in die attitude dat alles wat Ajax en Amsterdam was fout was. Als er in Nederland een club is waar ik echt een hekel aan heb (haat is een te sterke emotie), is het PSV. Ik stond nog net niet te juichen toen PSV de titel verspeelde... Doe ermee wat je wil.
 5. MrMHB

  Feyenoord

  Als ik de waarheid maar ken, lieve Pino.
 6. MrMHB

  Feyenoord

  Je probeert het hier zelf anders ook nog een keer, ondanks de uitspraak het niet te doen... Het was de toon die je in de eerste post aansloeg richting mij die me zo liet reageren. Ik hoef niets te bewijzen aan wie dan ook. Ik ben niet anti-Ajax en niet anti-Vermeer. Ik ben gewoon geen fan en ik kan genoeg argumenten tegen Vermeer aanwijzen. Dat ik enorm chargeer is om de zaak duidelijk te maken... Ik heb Vermeer in die periode gezien (uiteraard, daar ik alle wedstrijden probeer te zien van Feyenoord), en zo overtuigend was het echt niet. Ik was ook verbaasd dat hij werd opgeroepen. Aan de andere kant, hij heeft Bijlow ook al een keer opgeroepen...
 7. MrMHB

  Feyenoord

  Grappige man, sorry dat ik zo'n beperkte ziel heb/ben. Ik leg me er bij neer dat ik er niet veel verstand heb, doe jij dat dan over het feit dat je überhaupt niet veel verstand hebt.
 8. MrMHB

  Feyenoord

  Het enige wat over jou te posten valt is dat je een alleswetende, zeer bescheiden, voetbalkennis tot de max hebbende, zeer vriendelijke en toegankelijke insider bent die ooit het totaal tegenovergestelde was in zijn gedrag. Hopelijk was dit naar je zin?
 9. MrMHB

  Feyenoord

  Hey @Magikarp, ga je in de val hierboven trappen?
 10. MrMHB

  Feyenoord

  Gebaseerd op stront? Dus op jouw posts...?!? Dat jouw (volgens mij) beperkte ziel niet snapt dat het niet zo bedoeld, en ook dat het oproepen van Vermeer net zo verdiend was als dat André van Duijn goede humor heeft, is dan ook niet helemaal onlogisch in dit geval.
 11. MrMHB

  Feyenoord

  Ik las het ook, when the going gets tough...
 12. MrMHB

  Feyenoord

  Ik ga mijn blog kennethkenniet maar eens van stal halen. En voor de rest zullen we het nooit zien, hij krijgt waarschijnlijk niet de kans en dus ook niet de kans om jouw ongelijk te bewijzen.
 13. MrMHB

  Feyenoord

  Je moet wel goed lezen, ik zeg dat het een stuk beter is dan Vermeer (wat ook niet moeilijk is), en de zelfverklaarde profeet uithangen is ook niet echt je-van-het...
×
×
 • Create New...