Jump to content

frietsaus

Banned Users
 • Posts

  12,802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

frietsaus last won the day on January 18 2020

frietsaus had the most liked content!

Reputation

151 Excellent

About frietsaus

 • Birthday 09/16/1974

Personal Information

 • Woonplaats
  Dope Posse City
 • Managerstijl
  Opportunist

Recent Profile Visitors

2,977 profile views
 1. frietsaus

  Hip-Hop

  Eminem is voor mij een no-go to area, misschien zou je mijn redelijk recente post op FB eens moeten checken, ik screen hem hier wel... Misschien begrijp je dan waarom en hoe ik tot deze denkbeelden ben gekomen... Edit: Eminem is geen Old School maat late Golden Era (als je 95 neemt). Verder heeft de man afschuwelijke tracks opgenomen over donkere vrouwen... Iets waar Nick Cannon en Lord Jamar hem graag aan herinneren! Ik zie Eminem niet echt als iets puristisch, daar waar ik dat wel grotendeels ben!
 2. frietsaus

  Hip-Hop

  Dubbelpost waarvan ik me heel bewust ben. Maar eh @Wesley hier zijn wat dingen van 2018 en 2019 om te checken... Dikke boombap met rauwe raps en wat meer sophisticated stuff, in ieder geval geen commerciele shit en geen drumless of agressieve troep... Sommige doe ik een volledig album, sommige slechts een track... Beetje afhankelijk van wat ik tegenkom (eerst 10 dingetjes met nieuwe releases, en dan 10 dingen met re-releases of oude opnames nu uitgebracht): Geen 10, heb er genoeg van...wil muziek luisteren... Check maar of er iets naar je smaak bijzit!?
 3. frietsaus

  Hip-Hop

  Nice man 85, ik zit op 95 maar heb ook geen beweging. Ben er al lang blij mee dat ik onder die hatelijke 100 weg ben. Jarenlang op 125 gezeten... Die tijd is voorbij, alhoewel ik nu nog minder beweging heb dan anders en uit verveling af en toe wel wil eten... In ieder geval: ik zit op Facebook in meerdere groepen, verder check ik HHB en Undercream elke dag en zit ik in een HipHop-MP3 groep waar mensen dingen delen en ik zit sowieso op meerdere platforms dingen te checken en heb zo mijn bronnen. Als je nieuwe dikke boombap-releases (zijnde het met oud en/of nieuw materiaal hebben) kun je me ook je mailadres PM-en en dan Wetransfer ik wel een zooi elke maand!
 4. frietsaus

  Hip-Hop

  Even dat standaardje een paar levels overtreffen en uppen, bolle! En dan als toetje nog de enige ekte GOAT (in veel mensen hun ogen): Action talks, bullshit walks
 5. frietsaus

  Hip-Hop

  Oh wat ben ik verliefd op deze remix, ik heb hem ook op vinyl. Zo fucking dope...
 6. @Rossi hoe doen we het nu met de weddenschap, die competitie wordt nooit meer afgemaakt natuurlijk. Dat voel ik wel aan mijn water... Hoe dan ook wilde ik zeggen, of ADO nu degradeert op basis van de huidige stand of er niemand degradeert... Als er geen 34 matches worden gespeeld door iedereen is de weddenschap niet geldig, lijkt me wel zo fair toch!?
 7. Haha, de enige manier dat ADO niet degradeert is als ze de competitie afbreken en niemand hoeft te degraderen... Anders zit ik gebakken. En over die vorm, ja jullie speelden echt topvoetbal de laatste weken!
 8. Competitievervalsing!! Het is een complot zeg ik je, dat hele gedoe is gewoon verzonnen om Ajax nog kampioen te maken!! Schan-da-lig!!
 9. Een Duitse trainer bij PSV, je verzint het niet...
×
×
 • Create New...