Jump to content

timpy00

Leden
 • Posts

  15,635
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by timpy00

 1. timpy00

  AFC Ajax

  Breng Tuchel maar
 2. timpy00

  AFC Ajax

  Hoopt iedere supporter altijd op toch.
 3. timpy00

  AFC Ajax

  Ik hoop vooral dat het 7 0 wordt.
 4. 2024 Het jaar 2024 zit erop. Betekend weer een editie van de Nations league. Met mijn clubteam probeer ik zo snel mogelijk mijn jeugdopleiding te verbeteren zodat we hopelijk zsm wat betere spelers kunnen gaan ontwikkelen. We hebben helaas ook niet de optie spelers te naturaliseren. Dus dit wordt een lange zware uitdaging. We hebben onze groep weten te winnen. Hiermee zijn we ook weer wat plaatsen gestegen op de wereldranglijst en staan we inmiddels 138e. En mogen we ons opmaken voor Nations League niveau C.
 5. timpy00

  AFC Ajax

  Valentijn Driessen wordt toch ook niet serieus genomen neem ik aan door mensen? Zo grappig de verslaglegging van Telegraaf overigens. Worden zoveel mensen en factoren aangehaald om niet alleen maar over Schreuder te schrijven. Hoe zou dat nou komen. Ik heb wel vertrouwen in vanavond. Wordt gewoon 4-0 of 4-1.
 6. Die 99 euro was een aanbieding toch? Maar goed, voor alles wat ik kijk vind ik het het geld waard.
 7. timpy00

  AFC Ajax

  Beetje vergelijkbaar met ons werkleven dan
 8. timpy00

  AFC Ajax

  Ik voorspel wel dat Ajax eerste staat na de komende 5 wedstrijden. Zie dit echt zo'n jaar worden dat alles fout gaat en je toch mazzelt naar de titel. Mocht dat gebeuren mogen al die andere clubs zich helemaal achter de oren krabben. Dan wordt je de komende paar jaar echt nooit meer kampioen.
 9. Ja ik kijk ook veel en ben prima tevreden met ViaPlay. Heb eigenlijk ook helemaal geen last van haperend beeld enzo.
 10. Seizoen 2, 2023/2024. Het tweede seizoen zit erop. We hebben de titel weer weten te bemachtigen en ook de beker er dit jaar aan toegevoegd. Gezien onze prestaties van een jaar eerder mogen we de voorronde van de CL kwalificaties overslaan en beginnen we komend seizoen in de eerste voorronde van de Champions League.Tevens hebben we komend seizoen drie teams die in de conference league gaan uitkomen. Hierdoor extra ijzer in de strijd maar tevens een extra team waardoor onze punten gedeeld gaan worden. Hoe verliep Europees het afgelopen seizoen: Inter d'Escaldes de absoluut sterkste ploeg in het land na ons was er snel klaar mee en wist tevens geen enkel punten te behalen voor ons. Atletic d'Escaldes deed het iets beter en wist een ronde door te komen waarin ze er vervolgens kansloos vanaf gingen. Dan onze eigen prestaties. Wij mochten beginnen in de voorronde van de kwalificatie van de Champions League. We speelden tegen Breidablik en maakte het ze knap lastig maar trokken helaas aan het kortste einde. Door naar de voorronde van de Conference League. Deze kwalificaties verliepen voor ons fantastisch. Enigszins geluk dat we Sheriff lootte omdat we daardoor tijdens de loting voor de laatste voorronde geplaatst waren en daarmee een redelijk eenvoudig pad kregen richting de groepsronde. Ja de groepsronde van een Europees toernooi voor een club uit Andorra. De twee punten in de groep waren het maximale voor ons en zorgde ervoor dat we toch wat puntjes wisten te behalen voor het coëfficiënt. Dit leid tot het volgende overzicht, we zullen komend seizoen weer wat plaatsen klimmen. Maar qua kwalificatieplaatsen veranderd er pas weer iets wanneer we op plek 32 gaan komen. Dit gaat nog eventjes duren verwacht ik.
 11. Ja en dit jaar zat Ajax ook pot 1. Omdat de CL winnaar van vorig jaar tevens in pot 1 zat.
 12. Zod hierboven. Nu moet je bestellen ook. Mijne komt binnen paar dagen binnen.
 13. Eerste volledige kwcalifactiereeks gespeeld. Boven verwachting goed ging het. Enigszins geluk met niet sterkste groep denk ik. Gestunt (onterecht maar ach) tegen IJsland en verder beter dan Armenië en Gibraltar. Goed begin hopelijk kunnen we komend jaar weer stapje zetten.
 14. timpy00

  AFC Ajax

  Ja vind ik wel. Al speelde Conceicao ook niet goed.
 15. timpy00

  AFC Ajax

  Taylor eruit. Bergwijn linksbuiten, Kudus linie terug. Zou ik doen.
 16. Ik zit ook nog even te puzzelen. Maar doe sowieso mee.
 17. Seizoen 1, seizoen 2022/2023 We zijn begonnen bij Santa Coloma een van de topclubs van Andorra. We begonnen dit seizoen in de voorronde voor de conference league. Hierin behaalde we de nodige punten: Ook de ander twee clubs presteerde aardig in de voorrondes, wat leidde tot qua coëfficiënten punten het beste jaar voor Andorra ooit: Dit leidde tot het volgende aantal punten en een mooie stijging op de ranglijst: Deze 44e plaats houdt tevens in dat we geen voorronde meer hoeven te spelen voor de 1e kwalificatieronde van de Champions League. Vanaf volgend seizoen stroomt de kampioen rechtstreeks in bij de eerste kwalificatieronde van de CL. Tevens hebben we vanaf volgend seizoen niet 2 maar 3 conference league plaatsen. Hiermee hebben we vier Europese tickets te pakken. De eerste stijging is ingezet. de komende seizoenen hoop ik een stabiele ploeg op te gaan zetten. In Andorra speelt iedere speler op deeltijdbasis of amateurbasis. Hierdoor zien ploegen er ieder jaar compleet anders uit. Hopelijk kan het Europese geld er voor zorgen dat we een stabiele club kunnen worden. Ik hoop dat we als land jaarlijk 2,5-3 punten kunnen behalen. Daarmee kunnen we we ons gaan richten op plaats 32 op de ranglijst waarmee we een Europa League ticket kunnen bemachtigen als land zijnde.
 18. Daar is hij dan de laatste winnaar van een online toernooi van MU.
 19. Zijn er mensen die de kortingscode al hebben gebruikt? Zoja wellicht leuk om met elkaar te delen welke shirts iedereen heeft ontvangen?
 20. Laatste dag van aanmelding. Zou leuk zijn als we er nog een paar zien binnenkomen.
 21. We verdelen het werk onder 4 man. Dus komt goed.
 22. Ik ook. Was tevens finalist. Twee jaar op rij in Rotterdam geweest voor de finale.
 23. Kom nog wel een keer bij je in de lucht. Dat was bij de live finale dan?
×
×
 • Create New...