Jump to content

timpy00

Leden
 • Posts

  18,372
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

timpy00 last won the day on May 26 2022

timpy00 had the most liked content!

About timpy00

 • Birthday 07/19/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Dongen
 • Favoriete CM/FM
  CM 4
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

4,560 profile views

timpy00's Achievements

2k

Reputation

 1. GP Monaco, 26 mei 2024 1. Verstappen 2. Norris 3. Leclerc 4. Hamilton 5. Perez 6. Piastri 7. Sainz 8. Russell 9. Alonso 10. Stroll Pole position: Verstappen 1e uitvaller: Sargeant Snelste ronde: Verstappen
 2. timpy00

  AFC Ajax

  interessante draad.
 3. Seizoen 3 Een dramatisch seizoen, we hoopte een stap te maken maar wonnen onze eerste thuiswedstrijd pas in februari. Het werd nog spannend op de laatste dag omdat we zelf verloren. Gelukkig er in gebleven. Hopelijk komen seizoen niet zo dicht tegen degradatie. Wachten tot de jonge spelers wat ouder worden en zich hopelijk goed ontwikkelen, en willen blijven. Iets wat voor de spelers die zich echt goed ontwikkelen steeds moeilijker wordt. Mackell Modeste zit al redelijk dicht tegen een basisplaats aan vanaf het moment dat we hem getekend hebben. Twee interessante verdedigende middenvelders geen overbodige luxe. We kunnen echter heel goed een AMC en een goede AML gebruiken hopelijk volgend seizoen.
 4. timpy00

  AFC Ajax

  Morgen wellicht presentatie. Krijg je toch het gevoel dat het nieuwe seizoen ook al voor de deur staat.
 5. Seizoen 3 Wederom 55 punten wel mijn hoogste eindrankschikking. Seizoen verliep goed helaas in de laatste 10 duels maar 4 punten behaald. En helaas wil met afstand mijn beste speler niet verlengen en zal hij vertrekken. Komend seizoen hopelijk toch kwaliteit genoeg om richting de 65 punten te werken. Meeste hebben weer een Engels paspoort. Helaas Tom Smith niet dus die laten we lopen. Zelfde geld voor Ged Hynes uit Schotland die op een positie speelt waar we wel versterking kunnen gebruiken.
 6. Mooie prestaties man, je kruipt langzaam naar de top.
 7. timpy00

  AFC Ajax

  Betekent toch niet per definitie dat hij tegen iedere aankoop was en dat die verslagen waar naar gerefereerd wordt er niet al waren.
 8. timpy00

  AFC Ajax

  Kelvin de Lang is nog later dan Mislintat begonnen op die positie. Al jaren is het gezeik bij de scouting. Sommige scouts weigeren aanwezig te zijn bij vergadering omdat ze hekel hebben aan andere scouts etc.
 9. Dit inderdaad. Bij mij is Pep geeindigd op 10k punten.
 10. Het is geen sprint mar een marathon. Alleen maar meer voldoening als succes straks komt.
 11. Seizoen 2024/2025 9 punten meer dan vorig seizoen en een plaatsje hoger. Hopelijk kunnen we komend seizoen een kleine stap maken en richting de 65 punten. Op de twee schotten na heeft iedereen een Engels paspoort dus weer een flinke vergroting van de selectie.
 12. De AvroTros heeft zelf aangegeven dat hij een dreigende beweging maakte en wat zei. Tevens wilde hij daarvoor zijn excuses maken. Dan wordt je verdacht van een strafbaar feit (in Zweden) wat je dus ook niet ontkent en eerder bekend, dan heb je wel een probleem volgens mij. Zoals ik al eerder zei prima kans dat wanneer het songfestival in Nederland was hij dan dus ook niet was gediskwalificeerd.
 13. Als je verdacht wordt van een strafbaar feit en dat toegeeft is toch reden voor diskwalificatie? Sterker nog goede kans dat EBU dit wel moet doen. Dan kunnen we discussiƫren over of dit een strafbaar feit is, maar dat lijkt me niet heel veel toevoegen wanneer we het over de Zweedse wetgeving hebben.
×
×
 • Create New...