Jump to content

timpy00

Leden
 • Posts

  13,433
 • Joined

 • Last visited

Reputation

317 Excellent

About timpy00

 • Birthday 07/19/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Dongen
 • Favoriete CM/FM
  CM 4
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

630 profile views
 1. Zou chill zijn want nu ik meedoe, hoop ik dat de rondes sneller gaan als eentje per drie maanden.
 2. 57 gaat naar tamara 58 gaat naar vd water 59 gaat naar jeroen @chrisje1993 wellicht oplossing bedenken voor @ivago. Hij is al drie weken niet online geweest.
 3. De jury is met vakantie gestuurd begrijp ik.
 4. Wel echt een klasbak die Hamilton, bizar weekend.
 5. Man man, van IJsland verwacht ik wel wat Scandinavische punten maar helaas.
 6. Ik denk dat het systeem ook buiten de top 4 a 5 landen ook zo is opgesteld en bedoeld. Dat is puur een aanname hoor. Maar het systeem zal altijd zo werken denk ik, gezien de de plek waar Nederland een jaar of 3, 4 geleden stond. En ook gezien de huidige daling van bijvoorbeeld Rusland. Want op het moment dat je in de competitie speelt waar je hoort ga je als het goed is zoals nu redelijk tot goed presteren en haal je automatisch meer punten. Dan is inderdaad het gevolg dat je wat opschuift en in iets hogere competities komt, dan is er een (kleine) kans dat je aanhaakt op dat niveau en anders daal je inderdaad weer af. Echter is er nu een vangnet natuurlijk door ook die derde plaats in de Europa League. Ik vind het een redelijk realistische doelstelling dat mocht bijvoorbeeld PSV in de Champions League spelen de derde plaats haalbaar is. Verder blijven het volgens mij veel voorrondes die de andere 4 teams spelen en door de huidige constructie is het goed mogelijk dat een hoop teams alsnog in de conference league uitkomen.
 7. Nu hopen dat Portugese ploegen in elk geval niet in CL doorgaan scheelt een hoop bonuspunten.
 8. Vitesse speelt wel echt een bizarre wedstrijd. Eerste rode kaart van spurs en vitesse oliedom. Rode kaart van Schubert is wel schandalig in mijn ogen. Als ze winnen van Mura hebben ze laatste wedstrijd gewoon nog steeds kans, dat is in deze poule al een prestatie opzich.
 9. Zal wel meevallen. Monaco ook niet met sterkste elf.
 10. timpy00

  AFC Ajax

  Spelers ook een rol in he. Want ook na Brobbey denken Nous en wellicht Gravenberch dat hun dat zeker niet gaat overkomen. En de legio voorbeelden daarvan van voor Brobbey.
 11. timpy00

  AFC Ajax

  Ik ben wel bang dat hij verkocht moet worden komende zomer, want ook bij hem ben ik bang dat anders de grote Raiola show ook gaat spelen.
 12. timpy00

  AFC Ajax

  Dat laatste is ook een hele plausibele bedenking toch? Dat zullen alle clubs hebben die hem willen halen, dus ik denk dat hij zelf daar ook in mee moet denken. Ik denk dat je hem op zo'n soort manier best kunt halen, met vooral de focus op fit worden en volgend seizoen. Want ik verwacht wel dat er op het middenveld en aanvallend wat gaat gebeuren helaas.
 13. Mooie update om te lezen. Top werk.
 14. Vandaag Dune gezien. Vond dat wel oprecht een hele relaxte film. Las ook dat het goed genoeg gescoord heeft dat deel 2 überhaupt gemaakt wordt dus dat is wel chill.
×
×
 • Create New...