Jump to content

timpy00

Leden
 • Posts

  14,914
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

timpy00 last won the day on December 30 2021

timpy00 had the most liked content!

About timpy00

Personal Information

 • Woonplaats
  Dongen
 • Favoriete CM/FM
  CM 4
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

990 profile views

timpy00's Achievements

821

Reputation

 1. Zijn geen koekenbakkers. Was Dortmund alweer vergeten maar dat was vrij bijzonder ja. Maar voetbal staat me niet zo aan. Vond Frankfurt ook gisteren voetballend stukje beter. Dus wel fijn dat zij wonnen.
 2. Hebben wel betere tegenstanders uitgeschakeld dan Rangers. En zeker tegen Barcelona thuis echt leuke pot gespeeld. Ik heb Rangers maar twee keer gezien dit seizoen, en vind daar weinig aan. Frankfurt ook niet veel vaker gezien maar wel steeds leukere manier van spelen.
 3. Frankfurt is voetballend toch een veel leuker team dan Rangers? Of denk alleen ik zo?
 4. timpy00

  AFC Ajax

  Als je dit meent neem ik aan dat jij in de categorie mensen valt dat een trainer niet zo belangrijk is? Daar is Vincent Janssen voor toch? Zonder gekheid, wel fijne speler maar heb wel vaak het idee dat het qua fitheid nog niet top is. En dat idee had ik vorig jaar ook.
 5. Dat eerste inderdaad. En met jullie tweede punt ben ik het ook eens natuurlijk.
 6. Ik ga er ook vanuit dat het dan door een ander land georganiseerd zal worden. Mocht het mogelijk zijn dat dit in Oekraïne plaats vind zou dat alleen maar heel mooi zijn voor de ontwikkeling van de huidige situatie. Maar goed, lijkt me dat dit gewoon door ander land gehost wordt.
 7. Heb mezelf er inmiddels op betrapt dat ik het liedje van Finland wel heel aanstekelijk vind en lekker vind om te luisteren. Niet een winnend liedje maar vind het wel prima liedje om te luisteren.
 8. Haha lachen, wist niet dat jij Marcel was. Dat waren mooie tijden ja. 5 jaar MU was ook echt heel grappig. Kwamen we op de terugweg nog random die broer van Boes tegen alsof hij ons achtervolgde ouzo. Maar goed, we dwalen af. Terug on topic.
 9. @Titan ben jij de Marcel die vroeger gewoon Marcel heette hier? Die waarmee ik nog een keer op stap ben geweest samen met Jarno?
 10. timpy00

  AFC Ajax

  Als Rensch speelt heeft Alvarez heel veel waarde.
 11. Maar als het dat voor jou is dan is dat toch prima? Ik snap nooit zo goed waarom er in het algemeen (niet alleen hier) mensen zijn die zo moeten verkondingen wat voor onzin het allemaal is enzo. Dan kijk je niet denk ik dan altijd, ik bedoel het is heel makkelijk om het langs je af te laten gaan. Maar goed, dat vind ik bij meerdere kwesties altijd heel opvallend.
 12. Bij het songfestival zijn er altijd wel heel veel mensen die jaarlijks kijken om vervolgens te vertellen hoe kut ze het jaarlijks vinden om het jaar erop toch weer te kijken. Vind dat altijd wel vreemd. Ben sowieso benieuwd wat mensen dan als de charme van het songfestival zien. Ik kom zo nu en dan een keer een artiest tegen waar ik dan meer van ga luisteren en helemaal prima vind. Dan ben ik allang weer tevreden. Vond vorig jaar overigens vrij sterke inzendingen in de top van het festival. Zijn gelukkig steeds meer landen die het (wat meer) serieus nemen.
 13. timpy00

  AFC Ajax

  Hoezo is Schreuder een Frank de Boer 2.0? Zijn teams spelen echt totaal niet zo, ongeacht wat je van hem vind is dat gewoon een hele rare take.
 14. Ah oke, dacht dat die link zeg maar de bevestiging was dat zij dit gingen doen vandaar.
 15. Totaal nergens last van, heb ook Ziggo. Maar ook bij Viaplay heb ik nergens last van of bij een van mijn andere streamingsdiensten. In dat bericht staat toch juist een tweet van Mol dat hij daar niet te horen is? Maar goed, voor mij maakt het verder ook niet uit. Ja ben er ook bang voor. Nog een extra reden om te hopen dat Ferrari een goede upgrade kan doen. Middenveld is wel echt heel mooi. Daar is het echt heel gelijkwaardig.
×
×
 • Create New...