Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! √ó

timpy00

Leden
 • Posts

  17,396
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

timpy00 last won the day on May 26 2022

timpy00 had the most liked content!

About timpy00

 • Birthday 07/19/1991

Personal Information

 • Woonplaats
  Dongen
 • Favoriete CM/FM
  CM 4
 • Favoriete Club
  AFC Ajax
 • Managerstijl
  Econoom

Recent Profile Visitors

3,597 profile views

timpy00's Achievements

1.7k

Reputation

 1. timpy00

  Feyenoord

  Je kunt ook best prima stellen dat jij vind dat hij soms zijn hoofd verliest in het heet van de strijd. Maar dat is iets anders dan dat hij dom is of capaciteiten mist. Ik vind namelijk soms ook dat hij verkeerde inschattingen of risico's neemt die niet echt te verklaren zijn.
 2. timpy00

  Feyenoord

  Vind Hartman een prima back, maar zo goed als jij hem neerzet vind ik hem nou ook weer niet. Maar goed, prima back. Totaal niet mijn type speler.
 3. Op dit moment nog 12 mogelijke landen in de huidige selectie.
 4. Seizoen 2027 Ons tweede seizoen op het hoogste niveau en we hebben weer een stapje gezet. 14 punten meer dan vorig seizoen. Plaatsing voor de Aziatische CL. In beide bekertoernooien redelijk goede run gemaakt. Maar het allerbelangrijkste we gaan Aziatische CL spelen, en ons doel is die winnen en dan door naar een volgend continent. Benieuwd of we ons komend seizoen weer een beetje kunnen versterken en een volgende stap kunnen zetten.
 5. timpy00

  AFC Ajax

  Speelt ook pas een jaar ofzo achterin. Daarvoor aanvaller geweest. Maar ben benieuwd of en hoe snel je het verdedigende kunt leren.
 6. Uh wat? Je hebt in dit topic letterlijk nog niks normaals gezegd. Maar goed, zal wel precies dat jaartje zijn dat je je hier eerder heb aangemeld. Jij was vast de gezelligste gezien je activiteit. Als je praat over vroeger was alles beter, en niks persoonlijk nemen. Dan een goede raad, en neem het vooral niet te persoonlijk Als dit jouw manier van humor of mensen aanspreken ga lekker naar een ander forum, waar mensen zoals jij alles goed snappen en niet persoonlijk nemen.
 7. Letland ooit. Mijn punt was vooral dat met 16 teams ook vaal al nirt de sterkste poules zijn
 8. Twee kampen zeker. Als beide partijen in beeld worden gebracht maakt iets nog niet per se neutraal trouwens.
 9. Ik weet niet waarom je het vermogen mist om een normale discussie te voeren. Buiten dat je me prima mag wijzen op een taalfout. Wat is je hele punt in de discussie? Wat kom je doen? Interessant doen? Of ga je voortaan het hele forum lastigvallen met je droevige gedrag? Buiten dat de woorden nog steeds niet hetzelfde zijn.
 10. Is dat zelfs in de periode met 16 deelnemers wel eens geweest?
 11. Mits is niet als, maar staat ook in je stukje wat je mee stuurt. Maar weet ook niet of deze discussie over een woord bijdraagt aan de discussie.
 12. Als je iets van de indruk wilt wekken en je speelt een EK en we zien Wales en Oostenrijk als lastig kunnen ze beter thuis blijven.
 13. Dit jaar Twenty One Pilots op een. Wel jammer dat mijn kinderen zo dol zijn op een kinderliedje Haaien zijn vet cool dat die in de top 5 meest beluisterde nummers is gekomen.
 14. timpy00

  AFC Ajax

  Ze verwachten komende week meer duidelijkheid.
 15. Zou typisch Nederland zijn om in speelronde 3 ineens tevreden te moeten zijn met een plek 3. Verder op Frankrijk na gewoon hele goede loting.
×
×
 • Create New...