Jump to content

Hakai

Leden
 • Posts

  7,861
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,267 profile views

Hakai's Achievements

59

Reputation

 1. Hakai

  AFC Ajax

  Geen Rensch is positief, vond Sanchez laatst goede wedstrijd spelen dus ben benieuwd.
 2. Hakai

  FM Café

  Zlatan oudste doelpuntenmaker ooit in de Serie A met zijn 41 jaar en 166 dagen, wat me doet beseffen dat in FM de maximale leeftijd iets te laag ligt. Newgens stoppen bv automatisch als ze 40 zijn.
 3. Hakai

  Fortuna Sittard

  Sjors Ultee ging ook lekker met Fortuna in zijn eerste seizoen, met minder materiaal, dus zo bijzonder is het allemaal niet. Er zijn heel veel trainers die precies hetzelfde kunnen zonder voor schut te staan. Verstaanbaar Engels zou ook wel fijn zijn.
 4. Hakai

  Fortuna Sittard

  Hij verpest Fortuna's reputatie dus wat mij betreft is er geen toekomst meer voor hem. Soms heeft hij een leuke tactische zet, zoals vol voor de gelijkmaker gaan tegen PSV, maar doorgaans is het voetbal heel slecht. Ook deed hij wel eens gekke dingen zoals Guth ineens op de bank en dan Siovas + Navarro centraal. Vind het dus geen wondertrainer, met deze selectie moet iedereen kunnen presteren zoals hij,
 5. Hakai

  Fortuna Sittard

  Nou ja, per direct hoeft niet per se want dat kost weer allemaal geld, maar mooi dat we het eens zijn dat hij in ieder geval deze zomer moet vertrekken. Erg beschamend dat hij weer een Robert Maaskantje doet en ik kan me niet voorstellen dat je als selectie nog lang prettig voelt.
 6. Hakai

  Fortuna Sittard

  Velasquez out.
 7. Hakai

  AFC Ajax

  Bron: Verweij en De Telegraaf Volledige tijdverspilling om het hier serieus over te hebben dus.
 8. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Lekker beukuh +1
 9. Hakai

  Feyenoord

  Wat een goal, als je die bal tegen je kop kreeg dan had je nu ernstige hersenschade.
 10. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Zitten veel voetbalreferenties in, 'Spread it out left so the gaffa can see, look how I chest then knee, Is it "Ronaldin"? Deco my Gs, Luis Fig, ay', 'I should've left like Marco Reus but I'm falling deep in love (in love)' (omdat Reus niet naar Barca ging toen het kon) en 'I saved her as "Elena's Dred" cos she's had it since Trent went right back'. +1
 11. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Moeilijk, het is kwalitatief niet slecht maar het maakt me ook onrustig dus we houden het op een 0.
 12. Hakai

  Brits voetbal

  Haha ik las dat Sean Dyche spelers van Everton een verbod heeft gegeven op dragen van mutsen en snoods, dat vind ik toch altijd zo'n boomergedrag hè. Ben ervan overtuigd dat spelers die dat doen net zo hard strijden als spelers die geforceerd met korte mouwen gaan spelen in de vrieskou om te bewijzen dat ze bikkel zijn.
 13. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Klinkt goed ook al versta ik er geen zak van +1
 14. Hakai

  AFC Ajax

  Helemaal met je eens dat de kritiek op zijn presentatie te makkelijk is, maar het is echt schandalig dat het zo lang moest duren voordat hij eindelijk deze beslissing nam. Zeker omdat de spelersgroep eerder al aan het aandringen was. Wat mij betreft hoef je VD Sar nog niet te ontslaan, maar hij moet wel wakker worden en het beter gaan doen.
×
×
 • Create New...