Jump to content

Hakai

Leden
 • Posts

  7,723
 • Joined

 • Last visited

Reputation

33 Excellent

Recent Profile Visitors

541 profile views
 1. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Oh die was sneller voorbij dan ik dacht, +1 voor de vorige nog voor mij. Deze iets te zoetsappig. 0.
 2. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Rond 2:00 erg nice +1
 3. Hakai

  Hip-Hop

  Op een of andere manier kan ik het niet echt meer aanhoren. Ben echt fan van Kanye geweest, maar het klinkt nu afgezaagd. We luisteren al bijna 20 jaar naar die gast en behalve een paar figuren zoals Nas, Jay-Z en Eminem gebeurt dat bijna nooit en op hen ben ik ook afgeknapt. Dit is laatste keer geweest dat ik Kanye's album ga checken.
 4. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Ik sta hier voor open, maar vind dit een slechte uitvoering -1
 5. Hakai

  Kraak 't of Smaak 't

  Vage toelie zeg, ik vind die gitaren inderdaad wel goed, maar verder ga ik dit echt nooit meer opzetten, Ik ga deze keer voor een -1 want het is ook een beetje laf om iedere keer een 0 geven omdat het technisch niet slecht is terwijl ik het graag afzet.
 6. Cambuur moet echt heel snel dat kunstgras weghalen, maar verder gun ik ze de winst tegen Twente volop. Prachtig hoe die Tukkers allemaal aankopen halen waar normale middenmoters niet eens aan kunnen denken en ze dan toch roemloos onderaan staan momenteel.
 7. Wel matig dat je alleen een Europa League ticket krijgt als je wint. Dat moet natuurlijk gewoon Champions League ticket zijn.
 8. Ben echt een groot fan van de Conference League. Het is gewoon logisch dat er nog een toernooi bij komt waardoor ook de kleinste landen weer wat extra groeien terwijl het voor clubs als Vitesse, Feyenoord en AZ een realistische uitdaging is om te overwinteren. Ook goed dat het voor AZ niet gelijk voorbij is omdat ze 1 lullig doelpuntje teveel incasseerden tegen Celtic. En zoals Arezo zegt, ook heel benieuwd wat voor ploegen de Nederlandse club gaan treffen nu
×
×
 • Create New...