Jump to content

SLeePo

Leden
 • Posts

  987
 • Joined

 • Last visited

About SLeePo

 • Birthday 08/11/1989

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  school
 • Favoriete CM/FM
  FM
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SLeePo's Achievements

Looptrainer

Looptrainer (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

76

Reputation

 1. Ik heb 2 Moukouko's in het spel, beide bij Dortmund. De ene is beter en gewilder dan de andere.
 2. SLeePo

  (Tussen)stand

  Eerste seizoen. Wat ik al zij, heb er totaal niet te zoeken. Probleem zit er in dat er toch aardig wat kansen worden gecreeerd, maar veel van buiten het strafschop gebied. Heb alles al geprobeerd dit aan te passen, maar continue schieten ze van grote afstand. Tegen Lazio kom ik daar mee weg, tegen Barca en City was het prijsschieten bij mij. Verdedigend staat het best aardig vind ik zelf, alleen veel individuele fouten die gemaakt worden die een doelpunt inleiden. Als de counter komt wordt er vaak niet ingegrepen (ook al veel aangepast). Zelfs bij feller de duels laten ze de spelers vaak lopen en grijpen ze niet in. In de competitie gebeurd dit ook en weet totaal niet wat ik moet doen. Heb al vanalles geprobeerd. Nu op naar de EL, wellicht meer succes.
 3. SLeePo

  (Tussen)stand

  Op zich wel prima. 1e seizoen 4e geworden en 30 miljoen uitgegeven 2e seizoen 3e geworden en 118 miljoen uitgegeven 3e seizoen 5e geworden en 117 miljoen uitgegeven 4e seizoen 5e geworden en 147 miljoen uitgegeven 5e seizoen na 6 wedstrijden 16e en 198 miljoen uitgegeven. Op zich kopen ze prima spelers waaronder Jeremy Doku, Saka (125 miljoen). Echter geven ze dan ook weer 40 miljoen uit aan Fein van PSV. Verkopen komen echter per seizoen nooit hoger dan 45 miljoen.
 4. SLeePo

  Show je save

  Seizoen 5 met Kaiserslautern, 3e seizoen in de Bundesliga, 1e seizoen CL. Deze selectie moet het gaan doen. De enige spelers die er acht vanaf dag 1 bij waren en er nu nog zijn, zijn Marlon Ritter, Kevin KRaus en Kenny Redondo. Spelen allemaal nog steeds hun wedstrijdjes. Kalajdzic was vorig seizoen competitietopscorer dus daarvan verwacht ik een en ander in de CL. Keepers: Ron Thorben Hofmann heb ik in seizoen 2 transfervrij opgehaald bij Bayern Munchen. Tot afgelopen seizoen was hij de onbetwiste nummer 1, nu toch wel serieuze concurrentie van Klaesson. Verdediging: Vorig seizoen stond Nkounkou op Links, maar zijn vele fouten zorgen toch wel voor aardig wat tegen goals. Hoop nu met Cornet voor wat meer concurrentie op de linker positie. Centraal achterin moeten Marc Guehi (gratis van Chelsea) en Alvaro Carillo (gehuurd van Real MAdrid) het centrum dicht houden. Kraus en Williamsen kunnen deze taak waar nodig ook met verve vervullen. Rechts achterin moet Sergino Dest zorgen voor de aanvoer naar voren. Indien gewest kan ook Jorge Valin hier spelen en kunnen ze elkaar eventueel afwisselen. Middenveld: Centraal op het middenveld moeten Xian Emmers (2 jaar gelegen van Inter gehaald) en Ludovit Reis (transfersvrij van Barca) zorgen dacht het centrum dicht blijft en daar waar nodig een steekpass kunnen geven. Ze krijgen ook de vrijheid om daar waar kan, voor eigen succes te gaan. Op de rechterflank moet Morten Svendal (een jonge Noor) zorgen voor de aanvoer op Kalajdzic dan wel zorgen voor kansen (lees goals). Dit jaar gehaald van Rosenborg voor 2.5 miljoen. Op Links vind er een afwisselingen plaats tussen Domingos Silva (gehuurd van City), Nkounkou en Cornet. Op de centraal aanvallende plek staat Matias Palacios, die afwisseld met Eggestein en Felix Nmecha. Ook Mulattieri kan hier spelen. Aanval: DE onbetwiste leider is natuurlijk Kalajdzic. Bij een eventuele blessure of schorsing kan hier ook Mulattieri spelen. Alle overige niet genoemde spelers spelen zeer zelden, alleen als echt nodig is. Sinds mijn 2e seizoen Bundesliga zijn de meeste echte versterking doorgevoerd.
 5. SLeePo

  (Tussen)stand

  Nette persetatie, toch in ieder geval Bayern achter je gehouden. Wolfsburg presteert bij jou beter dan bij mij. Bij mij degraderen ze elk jaar net niet.
 6. SLeePo

  Jouw loting

  Toen ik mij vorig seizoen onverwacht plaatste voor de Champions League wist ik niet of ik nu blij moest zijn. Ben totaal niet klaar voor de CL. De huidige loting bewijst het geen ik al dacht. Leuke loting voor de financieel manager, sportief gezien zal dit zeer lastig worden. Ondanks een forse investering in de verdediging, blijft dat het zorgen kindje.
 7. SLeePo

  (Tussen)stand

  Verloren in 2 wedstrijden en derhalve weer gedegradeerd.
 8. SLeePo

  (Tussen)stand

  Seizoen 4, 2e seizoen Bundesliga. Beetje gemengd gevoel over deze 4e plek. Heb in de CL totaal niets te zoeken en was dus liever 5e geworden. Geluk dat ik de topscorer van de Bundesliga in de gelederen (Kalajdzic) had anders was het soweiso niet gelukt. Financieel is de CL interessant, qua spel niet bepaald denk ik. Hopen op wat leuke transfers komend seizoen, hopelijk kunnen wij het Bayern het een keer moeilijk maken na 11 achtereenvolgende kampioenschappen.
 9. Vorig seizoen 2 keer verloren, nu mijn eerste echte winst tegen een topper. Op naar meer.
 10. SLeePo

  (Tussen)stand

  Eerste 10 wedstrijden in mijn 2e bundesliga seizoen zijn achter de rug. Wederom mag ik niet klagen, ook al is het spel dikwijls niet om aan te zien. Op naar Europa, of krijgen we weer een enorme dip als afgelopen seizoen, nog even afwachten.
 11. Na 3 jaar alleen maar spelers huren en transfer vrij halen, was het nu tijd om te oogsten. Even een flinke kapitaalsinvestering in de selectie gedaan. Met deze aanwinsten moet ik mijn 2e seizoen in de Bundesliga toch wel hoger eindigen dan de zeer onverwachte 11e plek van vorig seizoen. Na onverwachte verkoop in de winterstop vorig jaar van Brobbey zocht ik een nieuw aanvalsleider, dus met de Oostenrijker Kalajdzic ben ik zeer tevreden. Het liefst wilde ik de broertjes Eggestein samen bij de club halen, maar dan zou ik overlopen van middenvelders, Maximillian blijft dus maar bij het gedegradeerde Werder spelen.
 12. Ruud van Nistelrooy, is die weer gaan voetballen Hadden we IRL misschien ook terug moeten halen.
 13. SLeePo

  (Tussen)stand

  NA 2 kampioenschappen in de 3. Bundeslinga en 2. Bundesliga achter elkaar, was het nu tijd voor het echte werk. De Bundesliga. Eerste seizoen Bundesliga zit erop, mag uiteindelijk niet klagen. Was een seizoen met enorme hoogtepunten en diepe dieptepunten. Begon voortvarend met plek voor europees voetbal, totdat mijn rechtsachter en kartrekker Zimmer 9 maanden geblesseerd raakte en als klap op de vuurpijl een bestuur die Brobbey voor 5.75 miljoen verkocht aan Arsenal. Team was enorm van slag en verloren 11 keer achter elkaar punten met als resultaat, strijd om degradatie. Toen Zimmer terug was begon het weer langzaam te lopen, met een nette 11e plek als resultaat.
 14. Voorbereiding op het seizoen in de 2. Bundesliga even een toertje door Nederland maken, met als afsluiting een wedstrijd tegen het grote PSV. Qua kansen verhouding ben ik zeker niet ontevreden, jammer dat de spanning de trefzekerheid heeft aangetast. Al met al een aardige wedstrijd vanuit onze zijde.
 15. SLeePo

  (Tussen)stand

  Seizoen zit er inmiddels op. Mag niet klagen dit seizoen. Op naar de 2e bundesliga
×
×
 • Create New...