Jump to content

SLeePo

Leden
 • Posts

  1,230
 • Joined

 • Last visited

About SLeePo

 • Birthday 08/11/1989

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  WOZ Consulent
 • Favoriete CM/FM
  FM
 • Favoriete Club
  PSV
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SLeePo's Achievements

461

Reputation

 1. Potentieel wereldvoetballer van het jaar in mijn ogen.
 2. SLeePo

  (Tussen)stand

  De eerste 15 wedstrijden van ons 2e seizoen in de Premier League zitten er op. Ik moet zeggen dat wij wel een talenten machine hebben gecreeërd, waarbij ook de topploegen wel wat steekjes laten vallen. Iedereen maand staan wij met 3 spelers in de top 3 van jeugdspelers van de maand. Denk alleen dat een kampioenschap iets te vroeg komt, laten wij eerst de Conference League spelen en ervaring opdoen.
 3. Na de eerder 5-2 tegen Arsenal, is deze misschien nog lekkerder. Ons wonderkind Mauro Alderete scoort voor de 2e keer in 3 wedstrijden. Tevens is dit onze 3e overwinning in de eerste 3 wedstrijden van het nieuwe seizoen.
 4. Wederom breken wij het transferrecord voor een speler. Deze jonge gast komt voor 16.75 miljoen ons middenveld versterken. Die statts voor zijn leeftijd, hier ga ik een hoop lol aan beleven.
 5. Voor Wrexham is elke club uit de top 6 net iets te sterk nog. Dus ik zie Arsenal ook als een topper.
 6. SLeePo

  Show je save

  Seizoen 4 Wrexham Het allereerste seizoen ooit in de Premier League. Dat was ook de bookmakers niet ontgaan, want zij voorspelden de allerlaatste plaats, zeker ook gelet op de laagste commerciële inkomsten, als ook de laagste salarislast. Al met al hebben wij ook nu weer een vrij aardig seizoen gedraaid, minder dan andere, maar ook niet gek. Transfers Wij starten met de transfers, immers bepalen wij hiermee de sterkte van de selectie. Met 35 miljoen was er wat mogelijk, maar ook weer niet heel veel. Het doel was vrij eenvoudig: Talent kopen, ervaring zo goed als transfervrij halen. Dat is vrij aardig gelukt. Met Neco, Shaqueel, Petar (Nexgen plek 2) en Joakim (Nexgen plek 4) ben ik zeer erg in mijn nopjes. Ook Met de record transfer van Jacob Ambaek ben ik zeer tevreden. Hij zal rustig gebracht worden en komend seizoen meer minuten gaan maken. Aan uitgaande kant niet bezonders. Voorbereiding De voorbereiding kan ik kort over zijn: Erg slechts. Alleen de 3 laatste tegen de plaatselijke amateurs werden winnend afgesloten. Ik had er dan ook een erg hard hoofd in, om het seizoen te starten. Het gaat niet zo zeer om winnen, maar om fit te worden en ingespeeld te raken qua team. Dat is gelukt. EFL Cup Voor mij geen meerwaarde nu. In de tweede ronde vond ik mijn waterloop tegen een veel sterker Newcastle. FA Cup Deze beker heeft voor mij meer waarde. Al 2 keer de halve finale gehaald, maar tegen de echte toppers kom ik nog net te kort. Ook dit seizoen kwamen wij vrij ver, maar was de kwart finale het eindtoneel. Een vroege rode kaart maakte de wedstrijd tegen Liverpool nog lastiger. 2-1 was dan nog vrij positief. Premier League Zoals gezegd waren wij in ons allereerste seizoen ooit degradatiekandidaat nummer 1. Ondanks ons lage commerciële opbrengst en ook lagere salarislast, hebben wij toch wel een vrij aardige selectie op de been. Lang deden wij mee om de Europese plekken, maar in de laatste 6 wedstrijden (waarvan 4 tegen betere teams) bleek plek 9 het hoogst haalbare. Ik heb nog hoop op Europees voetbal omdat in de vorige 3 seizoen er 2 keer 9 teams Europa in gingen, ben bang dat het dit jaar helaas niet gaat gebeuren. De top 6 is gewoon echt te sterk voor ons, daar moeten we eerlijk in zijn, als was de 5-2 thuis overwinning op Arsenal wel heel erg lekker. Statistieken Wij speelde er vrij onzichtbaar en flets seizoen. Er waren geen echte uitblinkers. Noemenswaardig zijn de 19 doelpunten van Mullin, het aandeel van ons talent Petar Lucijan Karoglan en de passnauwkeurigheid van Sam Barnes, George Evans, Joakim Nilsson, oudgediende Eoghan O'Connell en Micah Hamilton, welke ruim boven de 90% ligt. . Met een kleine 60 miljoen aan TB zijn er meer mogelijkheden, al zijn de beste spelers natuurlijk wel weer duur. Ook nu blijft de strategie om talent te komen en ervaring zo goed als mogelijk transfervrij te halen. Joakim Nilsson wil naar een grotere club en als er minimaal 89 miljoen op tafelkomt, mag hij weg. Wij gaan het zien.
 7. SLeePo

  FM Café

  Super trots op 2 van onze spelers in de top 10 van de Nexgen 2027 te hebben staan. Zowel Karoglan als Nilsson spelen basis in ons eerste jaar Premier League
 8. SLeePo

  (Tussen)stand

  8 wedstrijden (voor mij) voor het einde ben ik veilig zodat ik ook komend seizoen Premier League ga spelen. Zelfs Europees voetbal is nog een mogelijkheid.
 9. Geen enkele topper werd tot nu toe gewonnen, maar deze is o zo lekker. Een ontketende Paul Mullin, die gast verdiend echt een standbeeld, sloopt Arsenal in zijn eentje.
 10. Voor dit Deense toptalent, verbreken wij ons eigen transferrecord, nooit eerder werd er zo'n bedrag neer gelegd voor 1 speler. Vrij aardige stats voor zijn leeftijd, kan alleen maar beter worden.
 11. SLeePo

  (Tussen)stand

  We zijn aanbeland op 1 januari 2027, mijn 4e seizoen en mijn 1e in de Premier League. De bookmakers voorspellen een roemloze laatste plaats. Terecht want wij zijn het team met de laagste salarislast en ook de laagste commerciële inkomsten. Op sportief vlak doen wij echt niet onder. De top en de clubs net hier onder zijn soms net een maatje te groot, maar de rest moeten we kunnen pakken. Afgelopen jaren was je met 36 punten wel veilig, dus met nog 9 punten moeten wij het redden. Ik ga voor de 40, dus nog 15 punten om ons veilig te spelen dit seizoen.
 12. Met deze transfers heb ik mij toch wel gericht versterkt om in ieder geval te proberen om degradatie uit de Premier League te voorkomen. Ervaring en talent is de combinatie. Zeker met Van Persie, Williams, Selz en Verschaeren ben ik in mijn nopjes. De transfers van Karoglan, Mojanaga, Pinnington, Pratley, Diarra en Young zijn gedaan met het oog op de toekomst, al heeft Karoglan de eerste minuten in de basis al gemaakt. Nilsson eigenlijk ook, maar die gast kan meteen mee in de eerste selectie, wat een talent heeft die gast. Ik heb ervaring transfervrij gehaald en talent gekocht. Ook de technische staf heeft een flinke metamorfose ondergaan.
 13. Onze eerste wedstrijd ooit in de Premier League. Mooi debuut. Man van de wedstrijd: Arthur Okonkwo
 14. Dan heb ik nog wat leuks voor de boeg. Nadat hij in de oefenwedstrijd al een 7 keer scoorde, scoorde hij ook bij zijn en ons debuut in de Premier League.
 15. Vanaf dit seizoen zal deze jonge onze aanvalslinie komen versterken. Denk dat Feyenoord hem voor een te laag bedrag laat vertrekken, maar wij zullen zien.
×
×
 • Create New...