Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Posts

  26,178
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Vitesse88

 1. 50 minuten geleden zei ReneLeBlanc:

  Dembele is inderdaad echt een monster. Niet normaal. Ben alleen bang dat die mijn team niet gaat halen om chem redenen. Ga zo maar is mijn packs openen, eerste keer elite divisie rewards. Ben benieuwd. ;c 


  Ik wacht tot de promo van morgenavond. Zit nu geen otw meer in. Dembele heb ik hier, samen met Ben Yedder als supersub. Heerlijk. 
   

  2 uur geleden zei Thierryvane:

   

  Ik zie heel veel mensen met die Benzema spelen. En dan ook nog eens op CM. Puur vanwege zijn schot gok ik?

   

  Ja die is gruwelijk + het lijkt erop dat pace dit jaar niet het belangrijkste is. Ook voor verdedigers niet. Maakt de game wel leuker.

 2. 55 minuten geleden zei van der Water:

  Ga je nog OTW dumfries halen? is vrij goedkoop nu. en grote kans dat Inter wel minstens 5/10 wedstrijden wint waardoor ie sws een +1 krijgt.


  Die heb ik indd goedkoop kunnen halen, 10,5k ongeveer. Maar m’n team is vanavond veranderd.

   

   

  9A360411-5B52-4F43-9456-C13405E2C528.jpeg

 3. Milito, Barella en de keeper zijn gekocht. Mendy tradable uit de starterspacks. TL nog vol met 87 t/m 83 spelers. Wil milito eigenlijk weer gaan verkopen, komt toch snelheid tekort. Dan is zelfs zo’n correa bruikbaarder. Denk dat ik mendy ga verkopen en dan het driehoek upa (otw), Davies en Sabitzer (otw) op links. @ReneLeBlanctips wanneer milito en mendy te verkopen? 
   

   

  995FF216-6BCD-46F2-8C50-21800A5DAE64.jpeg

 4. Geen sfeeractie mogelijk, geen vlaggen (beide op last van de politie Nijmegen, echt belachelijk), Lindhout als scheidsrechter en Manschot als VAR. Alle ingrediënten zijn aanwezig om de derby van zondag dood te maken en of uit de klauwen te laten lopen. Onbegrijpelijke beslissingen op 1 dag.

 5. 2 uur geleden zei RicoV1989:

  Ben het wel eens met @Socrates. Ben een aantal keer bij het Nederlands elftal geweest, maar het is gewoon een après skifeest waar toevallig ook nog een voetbalwedstrijd plaats vindt. Ik hou van carnaval en heb in mijn studententijd de deur van de Après Skihut in Rotterdam helemaal plat gelopen, maar ik vind dat dan weer absoluut geen voetbalsfeer. Dus ik heb er nooit veel aan gevonden om naar Oranje te gaan en toen ik ooit bij Nederland - Kazachstan was en er bij een 0-1 achterstand doodleuk een wave door het stadion ging heb ik besloten het definitief bij mijn Feyenoord-seizoenkaart te houden:D

   


  Oranje is leuk om te bezoeken met je vriendin ofzo :cab: Ik heb altijd het idee dat daar mensen zitten die geen club in NL supporten. Ik ga automatisch staan als er een kans aankomt, bij oranje roept er meteen een dooie achter je; ‘zitten, ik zie niks’ :-D 
   

  6-0 tegen zo’n gaar land, wat een onzinnige potten zijn dit. Komen nog wel 2 pittige potjes aan. Danjuma viel wel erg lekker in :<

 6. Op 8-10-2021 om 23:28 zei timpy00:

   

  Nu wordt het voor het eerst leuker. Zeker zolang het groepje met Sterrin wint. Hoop dat die vrouwen weer mogen dan kunnen ze eindelijk die irritante girlhood doorbreken. Zoals je zei verpestte het ook bij de verraders, al had daar gewoon de regel moeten zijn haalt een verrader de finale wint die automatisch ofzo.


  Ja eens, al wel erg jammerlijk dat ze dan Anouk wegstemmen die daar de sterkste van de 4 is. Hopelijk blijft indd het andere team winnen.

 7. Op 5-10-2021 om 20:32 zei Kyrill:
    Toon verborgen inhoud

  Maar Bond komt terug in de film en zij blijft die titel houden. Uiteindelijk pas op 95% van de film of verder zegt ze laat hem maar weer 007 zijn.....

   


   

  Spoiler

  Wij zijn vanavond geweest en ik vond het oprecht 1 van de betere JB films. Het verhaal van voorgaande films is doorgetrokken. Badguy Mwah maar die vind ik bij JB sowieso nooit ultiem. Zijn meestal wel interessante scènes tussen hun. 

   

 8. 2-0 voorsprong weggeven ;c Mag je oprecht niet overkomen als je een topland wilt zijn. Ben wel

  Benieuwd wat eraan komt bij België; met name achterin is dat echt hard nodig. Vermakelijk pot verder wel. 

 9. Op 4-10-2021 om 12:47 zei Satyr:

  In de Eredivisie zijn vier wedstrijden die minder dan 50 minuten zuivere speeltijd hebben gehad. Allevier waren dat wedstrijden van Vitesse... Kan de trainer wel zeggen dat de mensen daarvoor komen, maar feit is ook dat NAC - Excelsior meer toeschouwers had dan Getafe Vitesse - Feyenoord


  En tegen wie waren die potten (oprechte vraag)? Was Vitesse 4x de boosdoener? Tegen Fortuna, Groningen en Rennes heeft het spel ook vaak stil gelegen. Kijk voor de gein het eerste kwartier van de 2e helft tegen Groningen terug. Die hadden 4 blessurebehandelingen in dat kwartier. Maar bijvoorbeeld daar hoor je niemand over omdat het niet tegen een ‘grote club’ was. Als Feyenoord had gewonnen, dan was dit onderwerp niet zo aandachtig besproken. Erg makkelijk om het vingertje te wijzen richting Vitesse. 

 10. Italie - Spanje 1

  Belgie - Frankrijk 2

  Saudi-Arabie - Japan 2

  Uruguay - Colombia 1

  Rusland - Slowakije 1

  Turkije - Noorwegen 1

  Finland - Oekraine 2

  Emmen - Excelsior 1

  Almere - Graafschap 1

  Colombia - Brazilie 2

  Argentinie - Uruguay 1

  Zweden - Griekenland 1

 11. 2 uur geleden zei PJHoutman:

  Bero maakt toch gewoon een overtreding? Hij steekt zijn voet uit en haalt hem neer. Hajek is er ook bij betrokken, maar de scheids bepaalt uiteindelijk voor welke overtreding hij fluit. 
   

  Buitink gaat gewoon met gestrekt been in. Het laag koppen van Kökcu is de enige reden dat Buitink hem niet raakt, overduidelijk rood. 3 wedstrijden is mogelijk wat overdreven, al kan ik me voorstellen dat zijn weigering het veld te verlaten na vier keer sommeren daarin heeft meegespeeld.


  Maar het gaat toch altijd om de eerste overtreding? Kijk maar bij dat gemiereneuk rondom mogelijke pingels. Ineens is de 1e overtreding leidend. 
   

  Mwah dat laatste was onzinnig maar de VAR was aan het kijken, anders had Guzu hem al veel eerder gesommeerd te vertrekken. Wat overigens nog steeds overdreven gedoe was van Buitink. 1 pot was prima geweest. Vind het wel grappig als Buitink altijd invalt. Je kunt de klok erop gelijk zetten dat die een kaart pakt :-D Die heeft niet de ontwikkeling doorgemaakt wat er verwacht werd, wel jammer.

 12. Knvb en Vitesse :-D 

   

  Buitink krijgt 3 wedstrijden voor gevaarlijk spel, wat de f joh ;e En Vitesse gaat weer niet in beroep. Denk dat Vitesse ooit bezuinigd heeft op een advocaat. Wat een beslissing weer zeg. Het is overigens altijd feest met Guzu die Vitesse fluit. Gisteren ook de verkeerde geel geven. 

 13. 19 minuten geleden zei PJHoutman:

  “Ik raak ‘m niet”, ja, omdat Kökcu net op tijd bukt, mafkees.


  Die jongen heeft echt weinig hersencellen. Gaat in deze niet om het niet of wel raken, dat begrijpt hij blijkbaar niet. Ik heb de laatste 7 minuten gezien, weinig ballen zien rollen :cab: 

   

  Ben wel echt meer voorstander van zuivere speeltijd. Vitesse incasseert het zelf tegen Groningen en Fortuna en voeren nu het zelf uit. Het verkracht het gehele voetbal. Jammer.

 14. Brighton - Arsenal 1

  Atletico - Barcelona 1

  Torino - Juventus 2

  Wolfsburg - Gladbach 1

  CSKA - Krasnodar 1

  Liverpool - City 1

  Atalanta - AC Milan 1

  Vitesse - Feyenoord X

  Anderlecht - Club Brugge 2

  Olympiakos - Panathinaikos 1

 15. 2 uur geleden zei komodo25:

  Kan die keeper van jullie over mee praten idd


  Erger mij er ook kapot aan als Vitesse dat doet ja. Al waren Groningen en Fortuna de overtreffende trap qua tijdrekken. Begrijp sowieso niet waarom er in NL zo zwakzinnig er tegen opgetreden wordt. Geef maar een keer een indirecte vrije trap oid.

 16. Hoogtijd dat er eens zuivere speeltijd wordt ingevoerd. Woensdag Groningen, vandaag Fortuna. Keepertje mag lekker de hele pot een halve minuut nemen per uittrap. Ongekend hoe eigenlijk deze sport verkracht wordt door aanstellerij, dom tijdgerek etc. Erg zonde dat je vanavond niet de 3 punten binnenhaalt, was dik verdiend geweest. Fortuna geen kans gecreëerd. Wordt wel een pittig seizoen dit. 

 17. Zullen we maar stoppen met donderdag uitzending? Het is ‘de verraders’ all over again. Weer dat gedoe met de ‘vrouwen’ door naar de volgende ronde. 2e kanseiland heeft niet de waarde zoals het zou moeten. Jammer dat ze de nieuwelingen bijvoorbeeld niet 1 ronde vrijstelling geven dat ze niet weggestemd kunnen worden. 
   

  Vind het op deze manier iig een waardeloze toevoeging. 

 18. Chelsea - Manchester City 2

  Hoffenheim - Wolfsburg 2

  Valencia - Bilbao 1

  Beerschot - Eupen X

  Gladbach - Dortmund 2

  Heerenveen - Twente x

  Reims - Nantes X

  Bochum - Stuttgart 1

  Arsenal - Tottenham 1

  Lazio - AS Roma 2

×
×
 • Create New...