Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Posts

  27,388
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Vitesse88

 1. 3 uur geleden zei 007mark:

  Vitesse :-D

  En die supporters hahaha. Sta je dan met je fluitjes.


  Toch gewoon ludiek bedacht? 
   

  Dat Volendam joh, 90 minuten met de kont in eigen 16 hangen. Sta je op evenveel punten als een directe concurrent. Had overigens gewoon 4/5-1 moeten zijn; 3x lat, ballen van de lijn en ballen net naast. Het is nu wel definitief over. Wat een treurigheid zeg. 

 2. 1 uur geleden zei Satyr:

  Een vriend van me vatte het in een paar woorden samen:

   

  KNVB: Hoi Vitesse, als aandelen verkocht worden dan moeten we de financiële gegevens krijgen van de Common Group
  Vitesse: Prima, maar die geven we je niet
  KNVB: Dan keuren we de overname niet goed
  Vitesse: Boehoe wat onterecht, we hebben er alles aan gedaan


  Leuk, maar Parry zegt dus gewoon dat hij vanaf moment 1 de gegevens heeft aangeleverd (of open kaart heeft gespeeld) en de knvb er niks mee heeft gedaan. Vitesse zal ongetwijfeld fouten hebben gemaakt maar de knvb heeft ook aardig vieze handjes hierin. 
   

  Vitesse gaat in beroep maar richt zich vooral op plan B. Dat is Parry met een minderheidsaandeel van 24,9% en de rest door lokale investeerders. Op deze manier hoeft de licentiecommissie geen oordeel te vellen, wat ergens ook raar is. 

 3. 37 minuten geleden zei MetalMichael:


  Dit zagen we totaal niet aankomen. Wat een wanbeleid is er gevoerd door een stel incapabele mensen. Iedere week een update vanuit de club, maar we zijn voor de gek gehouden. Ook 7 maanden vanuit Vitesse niks gebeurd. Het proces had veel sneller kunnen lopen. Schaam me echt kapot. Hoop dat plan Arnhem snel van de grond komt, anders is het klaar met club. Geloof ergens dat degradatie nog wel op te vangen is, maar er moet iets gebeuren en hoop dat de huidige mensen zsm vertrekken. De club is jaren lui gerund, geleefd boven onze stand en nu krijg je rekening gepresenteerd. Op het veld kapot aan het gaan door een incapabele TD.
   

  Zeer pijnlijk voor de vaste kern supporters die jaren bij de club komen en met goede bedoelingen de club supporten. Zal het online gebeuren maar mijden want tjonge wat zijn mensen blij dat 1 van de oudste club fan NL kapot gaat. Triest dat je kunt juichen als een club kapot gaat. 

 4. 1 uur geleden zei Keeza:

  Faka boys, welke 2 attackers gaan we kiezen in die nieuwe Evo dan??  

   

  Ik neig naar Brobbey en Okafor (als supersubs). 


  Ja Okafor iig, die andere ff kijken. Komen ook 2 verdediger evo’s dus ff kijken hoeveel potten dat spelen is :-D 

 5. Op 4-2-2024 om 13:58 zei rich ruzzian:

  Dat veld bij Vitesse. Weilanden voor koeien liggen er nog beter bij.


  Drainage systeem is al een flinke tijd naar z’n gootje. Alleen de discussie is wie dat moet betalen. GelreDome of Vitesse. Dus gok dat het veld zo blijft voorlopig.

 6. Op 6-2-2024 om 12:08 zei The Saint:

  Ben weer met het eerste seizoen begonnen, samen met de vrouw. Eerste seizoen is gewoon van ongekend niveau. 


  Hier idemdito, vorig weekend er helemaal doorheen gehaald. Aan S2 begonnen. Raar om Vince Vaughen serieus te zien, hem gewend van Wedding Crashers :-D 

 7. 34 minuten geleden zei Thierryvane:

  #FreeMexx hoor. Wat is dat Vitesse ongekend zwak.


  Niks nieuws toch? Zei in oktober al dat we niet zouden gaan redden. De gehele omgeving, niet Vitesse fans, zeggen dat het wel goed komt. Begrijp echt niet waarop mensen dat baseren. 

 8. 7 minuten geleden zei MetalMichael:

  Als je zo lang moet kijken of het wel of geen penalty is, dan moet je hem gewoon niet geven.


  Denk dat ze 99% van de tijd keken of het buitenspel was.

 9. Een finale tegen Nijmegen is echt het laatste wat je wilt zien. Maar dat gaat gelukkig toch niet gebeuren want Vitesse wint deze pot toch niet. Kon je dat al op voorhand zeggen. Het is nu niet echt een uitkomst dat ze in de kwartfinale staan. 

 10. 47 minuten geleden zei Kelvin:

  Ik vond het vooral interessant dat zoveel mensen gingen voor een topito. Omdat je daar pas wat aan hebt als je deze kunt combineren met twee anderen. Dus je hebt dan een kans van 1 op 9 en dat moet dan dus bij drie mensen lukken die voor de Topito gaan. Dan is de kans echt heel klein dat zoiets gaat lukken.


  Zoveel? Volgens mij waren er maar 2 die voor de topito kozen, de rest voor de jokers.

 11. 12 uur geleden zei Thierryvane:

  @Vitesse88 thoughts?

   


  Prima wat mij betreft. Heeft z’n waarde gehad vorig seizoen, speelde dit jaar als een natte krant dus op dat gebied niet rouwig. Mooi bedrag voor Vitesse en voor hem een andere uitdaging. Met of zonder hem, het zal een lastig verhaal blijven om er in te blijven. Onmogelijk wellicht wel. 

 12. 10 minuten geleden zei aron24:

  IMG-20240130-WA0011.thumb.jpeg.9c2dc39f2ce6fdcbd13ff76c6bfd297e.jpeg

   

  Eindelijk een TOTY  Uit die glitched playerpick. Zoveel packs geopend en dan eindelijk lukt het


  Is die glitched ja?

   

  Ik heb hem ook ;c 

 13. Iemand problemen met de evo van linksbuiten? Vleugeltovenaar. Ik heb alles af behalve de gekrulde goal. Echt al 4,5 goals gemaakt op die manier maar registreert niks. 

 14. 5 minuten geleden zei Kelvin:

  Scheidsrechters trekken wel mooi hun vorm door


  Pingel bij Eagles :-D En dan weer zo’n piele die meteen geel geeft als spelers emoties tonen, zo klein.

 15. 54 minuten geleden zei MetalMichael:

  Wel eens met Perez op ESPN: Eerder een blunder van de VAR. Zal nog wel de nodige complottheorieën aanwakkeren: Ruperti werkte eerder voor RTV Rijnmond.


  Laatstgenoemde is ergens wel echt bizar. Nijhuis mag geen Twente fluiten ivm woonplaats/geboorteplaats maar dit mag wel :D 

 16. De VAR kunnen we wel opdoeken na vanavond. Dat Higler de overtreding niet zag oké (wat een goede scheidsrechter wel moet zien) maar dat de VAR niet ingrijpt :-D Higler liet het daarna ook mooi escaleren, rare gele kaarten (Bosz, v Aanholt (?) bij de wissel). Je zo manifesteren als scheidsrechter, jemig dan begrijp je je rol echt niet.

 17. 1 uur geleden zei bas huijsmans:

  Ik heb het even opgezocht in de samenvatting en hij beweegt inderdaad nog, laten we het geen rollen noemen. Maar ja hij ligt inderdaad niet helemaal stil. Maar als je hem stil legt en je haalt je hand er af snel af om hem te nemen dan zal de bal denk ik altijd zo minimaal bewegen als die nu doet. Ik dacht trouwens ook de eerste keer dat ik hem terug keek dat die de bal nam met zijn hand er nog op, maar zag het later pas dat die hem er af trekt om rechterop te staan.

   

  Maar om nou om deze situatie te gaan zeuren dat de goal afgekeurd had moeten worden vind ik wel een beetje ver gezocht hoor. VAR keek er denk ik ook na in de wedstrijd trouwens, want duurde wel eventjes voordat het spel weer hervat werd


  Goal van Vitesse uit bij Excelsior werd door de VAR gewoon geannuleerd, zou niet weten waarom dan deze niet. Het was minimaal, eens hoor en de vraag is waar je dan ook de grens trekt. Maar ja, de willekeur is bij de NL sowieso groot.

×
×
 • Create New...