Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Posts

  26,585
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vitesse88

 1. Vitesse88

  Brits voetbal

  Conte is ook een droeftoeter, past prima bij die gare club.
 2. Ja was ook mijn hoop. Maar die is vorig jaar niet doorgebroken, wat eigenlijk wel verwacht werd.
 3. Middenveld is niet anders dan vorig seizoen. Het is ook gewoon het gevolg van het beleid. Tannane zorgde nog voor creativiteit. Gohbo kon dat niet brengen. Maar dat je geen vervanger voor Openda haalt en ook geen nieuwe nummer 10, tja dat bevordert het spel ook niet. Maar goed, kan een boek schrijven over het beleid
 4. Rood is denk ik meer dan terecht ja, ik denk overigens geen bewuste actie dus dat wordt wel een wedstrijdje of 3 Maar het verbaasd me zo enorm dat die 1-0 niet teruggedraaid wordt en dat je indd geen pingel krijgt (waarom wordt de scheidsrechter ook niet geroepen?). Als we daar afhankelijk van moeten zijn. Het spel is ook gewoon zeer matig. Maar ja, Vitesse wordt beperkt door de knvb omdat hun de overname moeten goedkeuren. Nou dat gaat nog wel ff duren, vast rond 2 september ofzo Dus met een beetje pech zit je opgescheept met deze matige selectie tot de winterstop.
 5. Ja ingecalculeerd hoor. Hele magere selectie, een falende trainer met z’n 5-3-2/5-4-1 of weet ik veel hoe die speelt. Maar wat ik vanavond allemaal zie; - 1-0 niet afgekeurd, gene die ingooit heeft gewoon 1 been in de lucht. - Baden die geen 100% pingel krijgt, tja.. Neemt niet weg dat het verdedigend heeel matig is
 6. Hoop dat Frenkie Barca ook gewoon aan het contract houdt. Lijkt mij dat Barca echt 0,0 heeft om op te staan.
 7. En huilen over vuurwerk afgelopen nacht. Nou alsof dat iets totaal nieuws was in het voetbal
 8. Deze is wel gruwelijk belangrijk geweest zeg
 9. Heerlijk jongens. Congrats. Wat een heerlijke pot zeg. Bakayoko en Guti vielen geweldig in
 10. Die tackle van Obispo daar net voor, holy wat een fijne
 11. Geloof nooit dat PSV dit red. Beetje Leicester City thuis het gevoel.
 12. Voor zo’n club wil je toch ook niet voetballen. Walgelijke praktijken daar
 13. Wittek speelde niet anders dan vorig seizoen. Zou liever Manhoef op linkshalf zien. Dan heb je goede linkerflank met 2 jongens die elkaar kunnen overnemen achterin. Keeper gaat sowieso niet komen, althans kan me dat niet voorstellen.
 14. Vorig jaar een goed begin. Toen dacht ik ‘het wordt toch nog wat’ maar na enkele potten was dat weg. Hij is zo onzeker. Echt treurig. En ik zie ze geen nieuwe keeper halen want dan kun je hem en Schubi weggooien. Schubi is alleen nog eventjes ‘out’. Overigens vond ik Feyenoord niet veel sterker vandaag. De 2-3 zorgde voor nul vertrouwen achterin maar Vitesse knokte zich goed terug tot 2-2. Best vermakelijk potje tot dat moment. Maar pijnlijk is dat Feyenoord wat jongens mist ivm blessures en transfers. Anders ga je er sneller af vandaag. Plekje 9 t/m 14 voor Vitesse dit jaar en dan neig ik naar het rechterrijtje met de spelopvatting van deze trainer.
 15. Pijnlijk dit zeg. 1e pot van het jaar en de trainer is alweer volledig de weg kwijt. Wederom geen plan te bekennen (plan b vooral). Nu kan hij weinig doen aan het feit dat de club weinig kan tov de overname. T/m de 2-2 was het nog wel oké maar als je keeper zo faalt en je nog steeds geen creativiteit (en scorend vermogen) hebt dan wordt dit seizoen echt vechten voor de middenmoot. Ik hoop dat de Vitesse supporters hun verwachtingen hebben bijgesteld, ik iig wel.
 16. Vitesse88

  Brits voetbal

  Tegengoal van vorige week heb je gezien lijkt mij? Stond die gozer om zich heen te kijken, terwijl City nog in de aanval was. En dan zal ik de CL finale maar even kort benoemen. Aanvallend is hij zeker geweldig, maar hij kost Liverpool echt meer dan bv Robertson aan de andere kant. En die is verdedigend ook niet de beste linksback.
 17. Die eigen goal, dat kan echt niet
 18. Dat moeten ze ook gewoon verbieden joh. Wisselen kan prima voor de 90e minuut. Alleen een uitzondering maken bij een blessure.
 19. En dan 4 minuten bijtrekken Spel heeft alleen door de VAR al 4 minuten stilgelegen
 20. En nu bij de 1-3 idem. Wat dat betreft heeft het voetbal nog veel te leren. Ook communicatie in het stadion, laat het gewoon zien. Iedereen kijkt toch op de app.
 21. De 1-2 is dus een mooi VAR moment. Waarom krijgen wij thuis niet direct te zien hoe of wat met die lijntjes? Meer transparantie zou het over het algemeen geen kwaad kunnen. Zou toch mooi zijn dat de kijkers thuis meteen zien (en het liefst ook horen) wat de beslissing is.
 22. Vitesse88

  AFC Ajax

  2e geel ja. Als die nog geen kaart had, dan was dat sowieso z’n 1e geweest.
 23. Vitesse88

  AFC Ajax

  Natuurlijk, maar zelf raakt die ook geen knikker. Begrijp overigens echt niet waarom Tadic in de spits staat, dat gaat echt niet werken in de eredivisie.
 24. Vitesse88

  AFC Ajax

  Die Antony Loopt daar rond als de gefrustreerde vedette, genieten. Vervolgens zelf iemand van de tribune afschieten en dan nog de rest afzeiken
×
×
 • Create New...