Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Content Count

  25,913
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Vitesse88

 1. Lees genoeg zure reacties, meer dan positieve reacties. Veel Belgen (niet iedereen) hebben rivaal-gevoelens tov NL. Terwijl er voor ons maar 1 rivaal is Verder met je eens, België heeft een prima team om dat soort landen het maseur te maken/te verslaan. We gaan het indd wel zien, worden iig leuke potjes van oa België.
 2. Grappig dat ze in België wel enorm hopen dat NL verliest. De afgunst is weer lekker aanwezig. Terwijl het andersom wel gegund wordt. Bijzonder.
 3. Mja zegt toch allemaal geen ruk. Beetje uit vorm en je ligt eruit. Maar op voorhand kun je natuurlijk beter Tsjechië krijgen dan een Portugal, Frankrijk of wat dan ook.
 4. Goh jongens, zitten toch wel wat lekkere affiches tussen. Ook potentiële kwartfinales erg fijntjes. Wordt wel genieten volgende week.
 5. De pingels die gegeven zijn en waar niet opgetreden werd door de VAR Kan toch niet joh.
 6. Het heeft echt nul toegevoegde waarde. Waarom überhaupt nummers 3 door? Ja om op 16 uit te komen. Vind het echt grote onzin.
 7. Bizarre opzet blijft het. Heb dan oprecht liever 8 poules (WK vorm, al krijg je dan nog meer pauper teams) en dan geen nummers 3 door. Dit is niet alleen dom maar ook complete abracadabra voor iedereen.
 8. Kans wel groot nu dat we Portugal of Duitsland gaan krijgen. Uitslag bij Oostenrijk valt ook niet echt positief uit.
 9. Zo kunnen we stoppen met het inbrengen van Promes en Berghuis. Gakpo viel echt een stuk beter in dan die 2 samen. Geen moeilijke pot qua uitslag, verdedigend nog best veel weggereden maar het is dat hun niet enorm scherp waren. 2e helft ontbrak het middenveld compleet. Waanzin die grote ruimtes. En dat getreuzel op het einde van Gini, je hebt 2/3 keer een poging tot overtal maar hij had er weinig zin in. Je zag de frustratie bij Woutje.
 10. Kortom, het toernooi eindigt volgende week zondag voor oranje? Het zag er zo rooskleurig uit
 11. Genoten zeg. Dit is hoe het racen moet zijn
 12. Tegen Frankrijk zakte Gosens volledig door het ijs. Wel mooie ontwikkeling. Niet gedacht toen hij in de Vitesse academie zat
 13. Potverdorie, wat was Frenkie weer goed. En centraal achterin stond het ook echt zeer steady. Goed gedaan. Denzel, mooi voor hem. Depay toch weer matig maar ja, wel 2x betrokken bij de goals. Maar nog steeds voldoende verbeteringen mogelijk. Denk dat Woutje wel ‘klaar’ is, werkt hard maar past niet in deze speelstijl. Jammer wel, gun het hem wel. Maar blij dat oranje geplaatst is en in principe weinig kansen tegen gehad (op de laatste 20 minuten na).
 14. Oei goeie. Als dat zo is, dan is plek 3 de max. Doelsaldo wellicht dan wel doorslaggevend?
 15. Winst België op Finland en winst Denemarken en ze zijn alsnog 2e hè. België werd in de 1e helft compleet weggetikt. Oh ik zie dat Hazard toch een bal goed geraakt heeft, dat was het dan ook. Maak KdB aanvoerder joh.
 16. Goh Denemarken, wat een strijders zeg. Verdienden minimaal een punt vanavond. Als als… Dan was deze ploeg makkelijk deze poule doorgekomen. Hopen dat ze van Rusland winnen. Maar KdB Hazard ook ingevallen? Was die weer geblesseerd? Aanvoerder ?
 17. Italië speelt toch wel erg leuk voetbal zeg. Maybe nog wel het meest interessante spel tot nu toe.
 18. Die kunnen er oprecht geen reet van. Wat een enorm matig team. Bizar dat oranje daar van verloren heeft, al waren dat veel counters trouwens en had oranje iig 1 punt moeten pakken.
 19. Die van Praag joh, wat een droeftoeter WA en Máxima, echt goud haha
 20. Mja ik ben vaak kritisch op Blind, maar vond hem meer steady. Zelfs de Roon speelde goed vandaag, had juist het idee dat hij in de 2e helft beter was maar op tv zeggen ze juist de 1e helft. Ja eens betreft de spitsen maar anderzijds was Weghorst in de 2e helft wel belangrijker en nuttiger dan in de 1e helft. Woutje wel zo’n uitgroeiende cultfiguur bij het publiek.
 21. Yes blij met deze, terechte 3 punten. Denzel, wat een geitje zeg Maar even kritisch. Die Depay moet echt gaan nadenken hoe hij speelt na de 2-0. Speel eens over man. De 2-1 komt gewoon voort uit zijn balverlies, daardoor geef je ze vertrouwen en maken ze de gelijkmaker. Graag wat meer overzicht man. Maar goh, Denzel moest eigenlijk wel de winnend maken. Hij speelde goed, belangrijke factor in dit systeem. Centrale trio speelden trouwens echt goed, weinig aan de hand.
×
×
 • Create New...