Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Posts

  26,661
 • Joined

 • Last visited

About Vitesse88

 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vitesse88's Achievements

459

Reputation

 1. Slangenkuil Nieuwe overname heeft voor veel rust, duidelijkheid gezorgd en ik denk in de toekomst meer transparantie dan onder de vorige eigenaar. Prima keuze op voorhand wat mij betreft. Oud speler dus kent de club en gewoon een gelouterde naam in het NL voetbal. Slechter dan onder Letsch zal het in ieder geval niet worden.
 2. Vitesse88

  Rode Duivels

  Viel me op bij Everton, wat een tank zeg. Die tackle in de 2e helft was echt top. Vond België best pover, 2e helft was wel beter en ze domineerde de wedstrijd eigenlijk ook wel. Maar buiten KdB en Courtois toch weinig individuele klasse. De tactiek is wel wazig, vond het best chaotisch overkomen. Het is zonde voor België dat er een droeftoeter voor de groep staat, valt meer uit te halen.
 3. 2x winnen van een, op voorhand, sterke tegenstander. Dikke prima. Nederland doet het sowieso wel goed in de nations league. Armoedige pot wel. Bergwijn niet in beste vorm, gemis van Frenkie echt groot. Maar het blijven knokken voor elkaar heeft v Gaal wel in deze ploeg gekregen. Die laatste bal op de paal, wat de fak joh
 4. Waarom speelt de Ketelaere geen basis? Toch wel wat beter dan Bats?
 5. België is ook echt belabberd, al tikken ze in de 2e helft wel beter. Geen Depay en Frenkie is echt een compleet drama voor het voetbal.
 6. Oranje is echt ondermaats zeg. Rare wissels, voorin is het tandloos maar wat een verschil met/zonder Frenkie zeg.
 7. Papa zal wel geld krijgen voor de minuten die z’n zoon maakt.
 8. Blind gewoon weer basis Klaassen, de Roon. Wat een keuzes worden er weer gemaakt..
 9. Dit is in plaats van de zinloze oefenpotjes gekomen. Prima idee. Alleen dat er nog steeds oefenwedstrijden zijn, dat verbaasd mij wel.
 10. Leuk maar met 11 hadden we ze 100% gepakt. Laatste toernooien met oranje waren gewoon prima.
 11. Janssen valt gewoon weer goed in, wat mij betreft een prima sub in de laatste 20 minuten. Balvast, neusje voor de goal en overzicht. Blind eruit en eventueel de Ligt erin voor Ake. Prima overwinning verder, niet extreem in de problemen geweest. Finals lijkt me binnen toch? Tenzij België 0-5 winst zondag? Of hoe werkt dat?
 12. Laten we alsjeblieft stoppen met Blind zeg, stel Malacia op. Wordt weer aan alle kanten voorbij gelopen..
×
×
 • Create New...