Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Posts

  27,388
 • Joined

 • Last visited

About Vitesse88

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

2,287 profile views

Vitesse88's Achievements

820

Reputation

 1. Vitesse88

  AFC Ajax

  Wat ziek dat Ajax hier doorgaat zeg Congrats boys.
 2. Toch gewoon ludiek bedacht? Dat Volendam joh, 90 minuten met de kont in eigen 16 hangen. Sta je op evenveel punten als een directe concurrent. Had overigens gewoon 4/5-1 moeten zijn; 3x lat, ballen van de lijn en ballen net naast. Het is nu wel definitief over. Wat een treurigheid zeg.
 3. Vanmiddag gekeken. Vind 3 afleveringen zeer karig en het voelde best afgeraffeld. En ergens zie ik bestuurlijk overeenkomsten met Vitesse
 4. Leuk, maar Parry zegt dus gewoon dat hij vanaf moment 1 de gegevens heeft aangeleverd (of open kaart heeft gespeeld) en de knvb er niks mee heeft gedaan. Vitesse zal ongetwijfeld fouten hebben gemaakt maar de knvb heeft ook aardig vieze handjes hierin. Vitesse gaat in beroep maar richt zich vooral op plan B. Dat is Parry met een minderheidsaandeel van 24,9% en de rest door lokale investeerders. Op deze manier hoeft de licentiecommissie geen oordeel te vellen, wat ergens ook raar is.
 5. Van Wijk is de ziektewet ingegaan en heeft met Parren een grote zooi achtergelaten, met daarbij o.a. debiele afspraken met Parry.
 6. Dit zagen we totaal niet aankomen. Wat een wanbeleid is er gevoerd door een stel incapabele mensen. Iedere week een update vanuit de club, maar we zijn voor de gek gehouden. Ook 7 maanden vanuit Vitesse niks gebeurd. Het proces had veel sneller kunnen lopen. Schaam me echt kapot. Hoop dat plan Arnhem snel van de grond komt, anders is het klaar met club. Geloof ergens dat degradatie nog wel op te vangen is, maar er moet iets gebeuren en hoop dat de huidige mensen zsm vertrekken. De club is jaren lui gerund, geleefd boven onze stand en nu krijg je rekening gepresenteerd. Op het veld kapot aan het gaan door een incapabele TD. Zeer pijnlijk voor de vaste kern supporters die jaren bij de club komen en met goede bedoelingen de club supporten. Zal het online gebeuren maar mijden want tjonge wat zijn mensen blij dat 1 van de oudste club fan NL kapot gaat. Triest dat je kunt juichen als een club kapot gaat.
 7. Verdediger van inter 2x gepackt. Petit wel een mooie pull voor op CV. Vanavond Best afgemaakt. Hopelijk snel nog wat toffe sbc’s.
 8. Ja Okafor iig, die andere ff kijken. Komen ook 2 verdediger evo’s dus ff kijken hoeveel potten dat spelen is
 9. Drainage systeem is al een flinke tijd naar z’n gootje. Alleen de discussie is wie dat moet betalen. GelreDome of Vitesse. Dus gok dat het veld zo blijft voorlopig.
 10. Hier idemdito, vorig weekend er helemaal doorheen gehaald. Aan S2 begonnen. Raar om Vince Vaughen serieus te zien, hem gewend van Wedding Crashers
 11. Vitesse88

  KNVB Beker

  Ja waar sloeg dat op
 12. Vitesse88

  KNVB Beker

  Niks nieuws toch? Zei in oktober al dat we niet zouden gaan redden. De gehele omgeving, niet Vitesse fans, zeggen dat het wel goed komt. Begrijp echt niet waarop mensen dat baseren.
 13. Vitesse88

  KNVB Beker

  Denk dat ze 99% van de tijd keken of het buitenspel was.
 14. Vitesse88

  KNVB Beker

  Een finale tegen Nijmegen is echt het laatste wat je wilt zien. Maar dat gaat gelukkig toch niet gebeuren want Vitesse wint deze pot toch niet. Kon je dat al op voorhand zeggen. Het is nu niet echt een uitkomst dat ze in de kwartfinale staan.
 15. Zoveel? Volgens mij waren er maar 2 die voor de topito kozen, de rest voor de jokers.
×
×
 • Create New...