Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Posts

  27,531
 • Joined

 • Last visited

About Vitesse88

 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

2,966 profile views

Vitesse88's Achievements

891

Reputation

 1. Het is maar Schotland, maar dat Duitsland tikt wel weer lekker zeg.
 2. Hier met Frenkie en Teun uit een pakje Vind de Ligt echt een prima verdediger maar in Oranje toch altijd zo onwennig en of onrustig is. Zou wat dat betreft de Vrij opstellen. Verder wel een opstelling waar ik me in kan vinden.
 3. Aaii geen Koopmeijners, wat sneu ook zeg. Zo’n goed seizoen gehad. Raar dat Koeman geen vervanger oproept, dit wilde toch echt 26 man bij de selectie hebben.
 4. Geen Frenkie is wel kut zeg maar het middenveld speelde wel prima vanavond. Frimpong toch wel weer een goede invalbeurt; kan me niet voorstellen dat Koeman 100% voor Denzel kiest.?
 5. Weinig tot niets gezien maar lees dat Frimpong motm was. Mooi voor hem, goed seizoen gehad. Verdient ook een basisplaats maar je weet wat Koeman gaat doen. Sommige jongens kunnen nog overtuigen maar zullen nog op de bank belanden vanwege vriendjespolitiek (Gini, Blind, Memphis)
 6. Valverde uit de 90+ pick, prima. Uit de 20x84, 20x85 geen tots. Zonde. Tots duurt een beetje lang zo, plezier is een beetje weg geraakt daardoor.
 7. Poeh lekker, tots Giroud uit een 84+ pp. Niet dat ik nog veel speel maar ziet er wel uit als een zieke kaart.
 8. Met hoeveel gaan we achterop spelen denken jullie? Ergens denk ik tegen Frankrijk met 5 en tegen de andere 2 met 4 achterop. Ik zou Koop ook eens op 10 willen zien, het is niet dat Simons potten heeft gebroken in z’n interlands.
 9. Na bekendmaking van de selectie merk je meteen dat mensen geen zin hebben. Op werk bij ons was iedereen er al vrij klaar mee en was men druk met het aanpassen van de Scorito
 10. Maatsen niet mee is wel ronduit schandalig, speelt zaterdag gewoon finale CL
 11. Bergwijn Een draak van seizoen levert je een plaats op in de selectie. Timber begrijp ik wel als hij niet fit is.
 12. Koeman kijkt niet of een speler in vorm is. Die blijft altijd vasthouden aan z’n vaste namen. Daarom gaan we ook niet ver komen op dit toernooi. Koeman is te laf om door te selecteren.
 13. Denk dat Olij, Gravenberch of Timber en Bergwijn. Van de Ven afvallen zou heel bizar zijn, heeft een geweldig seizoen gehad. Nu is Koeman al ongeloofwaardig met Gini dus het zou me niet verbazen.
 14. Wat vinden we van de ingooi bij de 4-2? Toch bijzonder dat de var dat niet checkt. NAC hoort btw qua statuur in de eredivisie.
 15. Kan zijn maar er is niet voor niets zoveel weerstand onder supporters. In iedere stadion hing er wel spandoeken tegen Pauw. Ik ben het met je eens hoor, maar collectief straffen is niet de oplossing imo. 1% misdraagt zicht bij Utrecht, dus moet 99% (de vader met zoon/dochter of opa en oma met kleinkind) boeten.
×
×
 • Create New...