Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Content Count

  25,121
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Vitesse88

 • Rank
  Dutch power
 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hij heeft wel gelijk.
 2. Speelronde verplaatst naar woensdagavond (lekker knvb ) 15 mei. Waarom niet op de zaterdag/zondag er na? Ajax nu wel weer uit naar de Graafschap
 3. Geheel met je eens betreft de doordeweekse speelrondes. Daarmee wordt er in mijn ogen geen rekening gehouden met de supporters. Zie onze potten tegen AZ om half 7, belachelijk voor de AZ supporters in dit geval.
 4. Er wordt helemaal geen rekening gehouden met supporters als je het allemaal een week uitstelt. Je doet alsof alle supporters dat weekend (ik ga even uit van zondag 19 mei) niet kunnen. Vind het echt zeuren om het zeuren. We kunnen ook eens positief reageren en met trots naar deze prestatie kijken. Ik ben absoluut geen fan van Ajax maar vind het volkomen logisch als ze daae nu alsnog rekening mee houden. Nogmaals, zet je eigen ploeg op de plek van Ajax en beredeneert het dan. Je had waarschijnlijk moord en brand geschreeuwd dat er geen rekening gehouden worden met de spelers.
 5. De wedstrijden blijven op zondag, data waarop de play-offs plaatsvinden. Dus dat is geen excuus. Op vrijdagmiddag spelen, dat is geen rekening houden met de supporters. Of doordeweeks om half 7 aan de andere kant van het land. Iedereen huilt omdat het vanwege Ajax is, als psv/Feyenoord zou betreffen dan zou de weerstand veel minder zijn. En nogmaals, zet je eigen club op de plek van Ajax en beredeneer dan de situatie. En de knvb.. Tja in de afgelopen jaren hebben Nederlandse clubs bewezen dat de knvb geen rekening hoefde te houden met zo’n scenario.
 6. Jup dat zou het beste zijn, al zeggen zelfs DGS supporters dat koningsnacht in Doetinchem weinig voorstelt Gewoon lekker de speelronde uitstellen, iig als de knvb alle potten tegelijk gespeeld wilt hebben. Geen club die daar last van heeft. Mooie is dat iedereen de knvb/Ajax de schuld geeft, terwijl het juist door de regelgeving van de uefa komt. Iig gaan er veel mensen vallen over deze situatie.
 7. Vitesse88

  AFC Ajax

  En hopelijk kan Liverpool ook de finale halen.
 8. Het is ongelukkig dat Koningsdagdag in dat weekend valt, anders hadden ze het naar de zaterdag kunnen verplaatsen
 9. CL is wel wat anders dan de EL he. En gezien de staat van het Nederlands voetbal (dat weer wat opkrabbelt) zijn dit soort prestaties uniek te normen ja.
 10. Spurs zonder Kane, Son ook geschorst.
 11. Wat een gehuil joh. Lekker verplaatsen die hap. Dit is een unieke situatie voor het Nederlands voetbal. Wat maakt het voor andere Nederlandse clubs uit dat het een week verplaatst wordt. Oh ja, vervang je eigen club ipv Ajax en je zult het snappen.
 12. Vitesse88

  AFC Ajax

  Diep respect voor deze prestatie. Fantastisch gedaan. Niet verwacht ook. Geniet er van boys
 13. Twente hoort qua club en aanhang zeker in de eredivisie, maar non-stop dat zielige ‘wij tegen de rest’ sfeer creëeren is wel echt sneu. Ook een ‘gevoel’ dat ze zichzelf aanpraten. Verder met je eens betreft het gehele gebeuren rondom vrijdagavond. Zou ook niet begrijpen waarom Ajax/Adam een Twente feestje zou moeten faciliteren. Laat ze lekker schermen in het stadion zetten zoals Feyenoord deed.
 14. Tenzij Sparta op de broek krijgt maar wel beter voor jullie zo.
×
×
 • Create New...