Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Content Count

  25,148
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

28 Excellent

About Vitesse88

 • Rank
  Dutch power
 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik dacht dat Boadu een buitenlandse jongen was
 2. Verlies voor het voetbal zo’n beslissing. Onbegrijpelijk dat men voor beide potten uitpubliek ‘weigeren’. Als Enschede A zegt, dan moet je ook B zeggen.
 3. Dat veld bij Fortuna, gênant zeg. Mooie ontknoping bij Twente RKC; dat RKC niet de 3 punten meenam. Die laatste kans
 4. Mag toch hopen dat je niet 1 van die jochies bovenin was ? Die maakte zich even belachelijk. Jochies van 14/15 en paar wat ouder. Heel stoer filmen (snap daar nooit zo de toegevoegde waarde van) en daarna afdruipen. Overigens mag Zwolle zich zorgen maken om het spel, tenenkrommend slecht zeg. Die linksbuiten was echt heel druk met z’n eigen trucjes die allemaal mislukte
 5. Pffff wat heftig nieuws van Ricky
 6. Even nog over de var. Kan dat niet wat sneller? In Engeland is het vrij snel besloten. Hier duurt het soms minuten lang.
 7. Bah wat een kut dag wordt het dan ineens. DJ superstar
 8. Volgens mij omdat Dessers z’n tegenstander liet struikelen @Nom de Guerre
 9. 3 onbegrijpelijke beslissingen vandaag. Maja niet raar met blom als scheids.
 10. Vitesse88

  Vrouwenvoetbal

  Vd sande in de laatste 5 minuten, gênante vertoning zeg. Niet eens in de buurt van de cornervlag komen en de bal met buitenkantje rechts in willen schieten. Geweldig Knap gedaan van ze, ze knokken hard voor elkaar maar het niveau blijft belabberd. Usa walst hier overheen.
 11. Vitesse88

  Vrouwenvoetbal

  Een beslissing die na de 2e pot al genomen had moeten worden.
 12. Vitesse88

  Vrouwenvoetbal

  Niveau blijft verder wel om te janken. Martens raakt verder geen knikker (en last van zware botten?), miedema heeft moeite om een bal fatsoenlijk onder controle te kijken en onze superster vd Sanden zou nog tegen een pion oplopen met de bal. Beerensthijn zaterdag basis lijkt me, enige voorin die vorm heeft. Verder wel knap dat ze hem nog over de streep trekken want de 1-2 hing in de lucht. Japan tikte best leuk, knap hoe ze steeds onder de druk uit voetbalde in de 2e helft.
 13. Knap de pot omgedraaid. Dat Engeland, lekker parkeer de bus Depay met slechtste interland sinds tijden maar toch een belangrijke assist. Knap gedaan van oranje, koppies gaan nooit hangen bij een achterstand.
 14. Teleurstellende avond maar meer dan terecht niet Europa in. Ik kan er mee leven. Utrecht op ieder front sterker, feller etc. Ene jaar win je hem, ander jaar verlies je hem. Mooi voor Sparta, jammer en bizar tegelijk, dat de Eagles het zo weggegeven hebben. Bizarre ontknoping zeg.
×
×
 • Create New...