Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Content Count

  25,227
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Excellent

About Vitesse88

 • Rank
  Dutch power
 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varretje, wat duurt het toch allemaal lang joh
 2. Veld was kut (geen idee hoe), maar normaal gesproken 1 van de beteren in Nederland. Heracles gaat natuurlijk nooit overstappen op natuurgas.
 3. Mja niet zo slimme actie van Tim maar begrijp de emotie wel. Probleem was ook wel dat er zo’n nobody achter het var scherm zat, die gaat nooit basje corrigeren of naar het scherm sturen. Ach ja, het past ook wel in dit troosteloze seizoen.
 4. Welkom bij de Nijhuis showwwww Je mag iemand volledig om de nek hangen in de 16 (bijna ippon) maar Nijhuis wordt voor zo’n handsbal wel naar het scherm geroepen. Dan ben je niet goed bij je ei hoor. Je verliest terecht en vooral omdat jezelf angsthazen voetbal speelt. Dit Ajax is achterin zo kwetsbaar en dan zo weinig creëren. Jammer maar het past perfect in dit troosteloze seizoen.
 5. Ik erger me echt kapot aan Johan, wat een zeikerd is dat zeg. Mag hopen dat die er snel uitgaat. Verder leuk seizoen, Nathan was inderdaad gisteren geniaal
 6. Mja en Vitesse hoort gewoon top5/6 te spelen dus verrassen is ook een groot woord. Gaat natuurlijk nergens over dat je maar 1 of 2 plekjes zakt na 5 nederlagen op rij Ze spelen nu al wel aanvallender dus dat is positief.
 7. Slechtste ontknoping ooit. De balletjes zijn op, dus we doen een shootout. Oh ja SA, jij valt meteen daarom af. Al staat het kind nog 3 dagen te puzzelen, ze ontnemen haar wel de kans. Echt heel slecht. En ze mogen ook echt stoppen met dat gedoe met publiek, idem aan widm. Geen toegevoegde waarde.
 8. Damn Depay en malen er lang uit, enorme domper.
 9. Oh nee ik geef hem ook niet de hoofdschuld, maar zijn fluiten hielp niet. In Londen ben je genakt, dit hielp ook niet mee. Maar ze lieten zich zo meeslepen. Veltman was echt lachwekkend, leuk voor de NL competitie maar Europees gezien zwaar tekort. Ajax haalde ook z’n niveau niet. Jammer.
 10. Zo Turpin naait eerst Feyenoord en nu Ajax met z’n kansloze gefluit. Maja, is niet de hoofdreden dat je eruit vliegt. Ajax laat zich veels te veel afleiden door randzaken.
 11. op basis van de 2e helft bedoel je dat dan? Vond beide backs zeer kwetsbaar, had Vitesse meer uit moeten halen. Vooral bij Malacia. Denk dat een punt voor ons nu prima is, iig op basis van de voorgaande 5 wedstrijden.
 12. Vond dit oprecht 1 van de zwakste Feyenoord, als tegenstand, van de afgelopen jaren. Alleen de laatste 20 minuten het gevoel gehad dat we goed wegkwamen met een punt. Pingel moment erg onduidelijk in het stadion, dacht dat ze dat goed gingen communiceren? Best pijnlijk om dit Feyenoord zo te zien spelen. Kwetsbaar team iig. Zat voor mijn gevoel meer in vandaag.
 13. Vitesse88

  FIFA20

  Vind het een bizarre beslissing tov andere icons. En ook 2 weken na het incident pas.
 14. De niet gegeven pingel voor PSG, hoe kun je een vrije trap geven aan Marcelo die weer doet alsof z’n rug gebroken wordt
×
×
 • Create New...