Spring naar bijdragen

Vitesse88

Leden
 • Aantal bijdragen

  25059
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

19 Good

Over Vitesse88

 • Rang
  Dutch power
 • Verjaardag 08-07-1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Vitesse88

  Nederlandse Eerste Divisie Topic #5

  Vd berg passeerde 3/4 man denk ik? Ongekende actie voor hem. De ‘haat’ naar hem viel me nog behoorlijk mee. Zag net de pingel terug, echt een bizarre beslissing. Dit jaar misschien nog maar een potje pakken. Ging echt stuk om het volk op ons vak; 1e helft meer gezien van het gebeuren rondom het uitvak ipv de wedstrijd
 2. Vitesse88

  Nederlandse Eerste Divisie Topic #5

  Op de sm blijven ze zo arrogant en vol van zichzelf. ‘De rest is tegen ons’, blabla huilie gedrag. Onnodig gedrag. Gisteren bij Eagles - NEC geweest, wat een spektakel haha. Ook zo enorm slecht voetbal en dan niet eens over de scheids gesproken Onnodig puntverlies Eagles wel, hadden de pot in het slot moeten gooien. Was verder nog niet bij een pot van de Eagles geweest maar lekker sfeertje hangt daar.
 3. Vitesse88

  AFC Ajax #53

  Dacht ik ook, als die gaat liggen dan kan die hem geven. Al fluit die erg matig. Hindelijk buitenspel/blokken van Tadic denk ik bij de afgekeurde goal? Je voelt ook gewoon aan alles dat die hem ging afkeuren; eng hoor.
 4. Vitesse88

  FIFA 19

  Lekker man, gisteren Nedved sbc afgerond. Komt Messi uit het 100k pack lopen
 5. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  Dit zegt dan toch alles over de eredivisie, niveau is om te janken. Iedereen laat punten liggen.
 6. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  Het wordt met de week triester.
 7. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  Dat was gewoon een terechte pingel, al is dat wel de alleroude discussie in de 16. Dat vasthouden gebeurd non-stop. Maar waarom wordt blom niet gecorrigeerd bij de overtreding van Malen? Waarom gaat Kuipers niet zelf kijken of de bal er werkelijk binnen is? En de grootste ergenis is en blijft dat je als publiek in het stadion geen flauw benul hebt wat er gebeurd. Waarom wordt er gekeken, waarom wordt dat niet vertoond op de schermen in een stadion (als ze die hebben). Op dit moment is het gebruik van de VAR pure willekeur. Je durft gewoon niet meer te juichen totdat er afgetrapt is. De emoties worden op deze manier wel weggenomen.
 8. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  De VAR had z’n weekend niet zullen we maar zeggen Wat een beslissingen, ook vandaag weer.
 9. Vitesse88

  FIFA 19

  Voor de gene die nog fut spelen, hoe staan jullie teams op dit moment? Wel benieuwd. Hier nog niet gespeeld na de release van de nieuwe patch.
 10. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  Was natuurlijk ook geen pingel, Bero glijd uit en krijgt hem tegen z’n hand aan. Maar de willekeur is echt belachelijk. Net zoals het fluiten van Makkelie. Laat alles onbestraft zonder kaart, gebeurd dat bij bv Groningen Heracles dan vallen de kaarten aan de lopende band.
 11. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  Schiet echt goed in, maar hij moet toch iemand van de tribune afschieten ipv dit ? Het is weer een typische Vitesse wedstrijd geweest. Je komt voor, niks aan de hand en uiteindelijk sta je met lege handen. Het gaat al het hele seizoen zo, kijk er niet van op. Dat je 4e/5e staat, werkelijk ongelofelijk als je ziet hoe slecht ze spelen in de laatste 3 maanden.
 12. Vitesse88

  Brits Voetbal #35

  Als je dat ziet, dan koop je toch blind De Ligt. Die is zoveel beter dan deze gek achterin.
 13. Vitesse88

  Champions League 2018/2019

  Dat laatste maakt toch weinig uit betreft z’n vertoonde spel.
 14. Vitesse88

  Champions League 2018/2019

  Ronald de boer? Zou een verademing zijn als die engnek van tv verdwijnt.
 15. Vitesse88

  Eredivisie Topic #23

  Wat een loser. En dan nog achterkomen ook. Kun je aansluiten bovenin, speel je weer zo tering slecht. Instelling is zo om te janken. Vorige week was dat, nu is het niet anders.
×