Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Content Count

  25,786
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

193 Excellent

About Vitesse88

 • Rank
  Dutch power
 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vitesse88

  AFC Ajax

  In Amsterdam staan ze wel bekend om goed keepersbeleid. Gorter halen is eigenlijk direct zeggen dat Scherpen niet goed genoeg is. Bijzonder beleid wel. Stopt Stekelenburg volgend jaar? Pasveer 2 jaar, benieuwd of ze Onana kwijtraken (moet haast wel). Jammer iig, had hem graag bij Vitesse gezien.
 2. Mooi, publiek bij wedstrijden. Maar ergens ook apart en krom. Playoffs zijn maar 1 pot, dus in principe voordeel thuisspelende ploeg (of niet DGS ) en nu krijgen ze nog een extra voordeel met publiek erbij. Laat dan ook wat uitpubliek toe.
 3. Vitesse88

  AFC Ajax

  Mag toch hopen dat Vitesse daar niet in trapt. Zou dan scherpen of (liever) Gorter onder contract willen zien. Maar Gorter moet gewoon keepen op eredivisie niveau, denk dat hij wel teruggaat naar de Eagles.
 4. Vitesse88

  EK 2020 [2021]

  Engeland heeft in mijn ogen altijd een goed team maar choken vaak als het er op aan komt. Outsider maar niet in het rijtje van Spanje, Duitsland, Portugal
 5. Benz stond toch gewoon hinderlijk buitenspel?
 6. Vitesse88

  EK 2020 [2021]

  Frankrijk denk ik wel topfavoriet maar die zitten in een best pittige poule. Denk verder dat we Spanje, Engeland en Duitsland niet moeten uitvlakken. Van NL verwacht ik weinig, poulefase overleveren is wel een must en dan is het afwachten welke tegenstander je krijgt. België weet ik niet zo goed. Prima team maar die choken meestal ook wel op een eindtoernooi (al was het wk18 halve finale geloof ik). Ik denk dat alles echt zo enorm afhankelijk is van de verdere loting en of je aan de goede of slechte kant zit.
 7. Vraag is toch vooral wie er een hek open heeft gezet
 8. En van oudsher wel 4 eredivisieclubs. Laat NAC maar terugkomen. Zou daar geen moeite mee hebben.
 9. Vitesse88

  Brits voetbal

  Geweldig die emoties bij publiek en spelers zeg. Geweldige finale. Geweldige goal Tielemans zeg
 10. Geen Babel en Strootman, lekker Frankie Benieuwd wie er gaan afvallen.
 11. Vitesse88

  FIFA 21

  Volgens mij heeft Koen het er ook over gehad in 1 van z’n livestreams. Weet even niet meer welke. Ja maar ik denk dat hij dat ook nodig heeft. Hij is echt enorm druk. Kijk dat eDivisie (wat nu wel bijna klaar is). Wat dat betreft knap hoeveel content hij blijft produceren. Hoop wel dat hij in ‘22 overgestapt is richting twitch.
 12. Vitesse88

  FIFA 21

  in juli 33 haha. Maar daar had hij het inderdaad over, mooi dat jullie dat zijn.
×
×
 • Create New...