Jump to content

Vitesse88

Leden
 • Content Count

  25,409
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Excellent

About Vitesse88

 • Rank
  Dutch power
 • Birthday 07/08/1988

Personal Information

 • Opleiding/Werk
  HBO
 • Favoriete CM/FM
  01/02
 • Favoriete Club
  Vitesse
 • Managerstijl
  Perfectionist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sneu nieuws ja. Zat er wel een beetje aan te komen dat hij niet oud zou worden met zo’n levensstijl.
 2. Vitesse88

  FIFA 21

  En toen kwam Khedira ipv Robben, zo jammerlijk weer. Bamba potm Ligue 1 gewonnen maar duur.
 3. Eerste heeft enorm geschrokken van de verdediging. Hateboer, Aanholt en Blind zijn klaar. Blind is echt te traag, wat deed hij ingodsnaam bij de 1-0? De Vrij ook erg onzeker. In maart iig Matthijs weer terug. Verder Wijndal, Denzel op de backpositie. Krul vond ik deze potten prima, niks fouts gedaan. Voorin zit het goed met kansen creëren. Afmaken is wel er dingetje. Malen en stengs denk ik nog wel te licht maar voldoende potentie. Middenveld vind ik op deze manier goed staan, Davy velen malen beter dat de Roon. Berghuis mag ook blijven staan. Maar dan depay. Ik weet het n
 4. Vitesse88

  FIFA 21

  Hopen dat ze het na 31 dagen opnieuw uitbrengen maar dan met untradable spelers. Maar 80% is untradable packs. League sbc’s officieel verkracht. Heel jammer want altijd leuk om te grinden. Dat we een Beckham krijgen vind ik wel tof. Wel een Real versie maar dit is dan weer een plus van EA.
 5. Vitesse88

  FIFA 21

  Beckham bevestigd dat hij een icon wordt in fifa 21. Hopelijk ook verkrijgbaar voor de ps4 versie en niet bv straks alleen voor ps5 spelers.
 6. Iemand die Kamp van Koningsbrugge volgt op npo1 (zaterdagavond)? Vind het interessant om te zien hoe behoorlijk fitte jongens en meiden compleet worden afgemat
 7. Groot verlies voor PSV, wat een boegbeeld was dat voor de club zeg. Sneu nieuws dat ongetwijfeld door in heel Nederland gevoeld wordt. Het was een man die je niet kon haten.
 8. Ik begrijp ook wel de rode kaart, maar 1 wedstrijd is toch meer dan genoeg? Wat gaat die gozer van Willem 2 dan wel niet krijgen? Mijn standpunt is niet echt veranderd. Vitesse zal hopelijk in de top5 eindigen en dan doen ze het prima.
 9. 3 wedstrijden, 1 voorwaardelijk. Vitesse accepteert. Onbegrijpelijk van de KNVB en vooral van Vitesse. Idioot dat ze dat accepteren.
 10. Vitesse88

  FIFA 21

  Het ergste is nog dat de 83+ pack en de 86 player pick er ook uit zijn gehaald Over 29 dagen loopt het af, dan zullen ze het evalueren en opnieuw uitbrengen. Mag hopen dat het er dan wel bij zit. Maar ik denk dat de league sbc’s allemaal untradable gaan worden en daarom minder interessant om te grinden. Die sbc spelers zouden een toevoeging moeten zijn voor je team. Jammerlijk weer.
 11. Ik heb hem een paar keer gezien. Ik vind het een 50/50 moment. Ik snap rood want hij raakt z’n bovenbeen. Maar anderzijds is de intentie niet een bewuste schop en in slowmotion lijkt het altijd erger. Ergens denk ik wel vrijspraak als ze in beroep gaan. Prima eerste half uur, Tannane belangrijk (captain in Scorito ), verder hebben ze gewoon hard gewerkt en verdient gewonnen. Met 11 man was dit 5/6-0 geworden.
 12. Vitesse88

  FIFA 21

  De nieuwe patch is niet best. Merk de laatste 2/3 dagen ook dat de gameplay echt stront is. Spelers die meters om de bal heen rennen, switchen naar spelers werkt niet of gebeurd terwijl ik dat niet wil. Ook 3x op start moeten drukken terwijl dat gewoon 1x zou moeten. Vervelende dingen.
 13. Vitesse88

  FIFA 21

  Ja wordt waarschijnlijk pas december. Laat de icon en de league sbc’s maar komen. De friendly objectives zijn echt een leuke toevoeging. Speel nog amper rivals, alleen voor die goud objectives maar deze week nog 0x gespeeld. Voor Div 3 moet je veel (12k minimaal) spelen voor een beetje goede rewards. Speel geen WL dus dat is dan een lange zit.
×
×
 • Create New...