Jump to content

Eboue

Leden
 • Posts

  11,182
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Eboue

 1. Mooie verwijzing naar Monty Python bij Dany.
 2. Een week gewacht op deze episode om hem met m'n vriendin te kijken, en dan krijg je dit. Ben in de boeken pas vrij kort bezig, in boek 2. Lekkere spoiler dit.
 3. Mooie episode weer. Iets rustiger dan normaal, veel toffe dialogen (LF en Varys, Tywin en oma Tyrell).
 4. Had zowel 4 als 5 nog tegoed, dus genoten vanavond. Seizoen 3 begon wat traag voor mij, maar hiermee zit ik er weer helemaal in. Zoveel awesome karakters ook.
 5. Mooie aflevering weer inderdaad. Weer even wennen aan alle nieuwe personages en jammer dat Tyrion minder screentime krijgt.
 6. Eboue

  Frans voetbal

  Arsenal :-D Hij gaat naar Engeland en alleen City, Utd en Chelsea kunnen hem betalen.
 7. Ik deed het eigenlijk ook niet voor het geld, gewoon gaaf om een strak werkend OV-net in Nederland te maken.
 8. Heb je ook Nederlandse treinen en trams erbij zitten? @ Stefanos inderdaad.
 9. Ik heb een nieuwere versie van OpenTTD gedownload en nu kan ik niet meer het scenario van Nederland goed openen (dus met de aangepaste GRF's). Iemand hier een tip voor?
 10. Je steden groeien door minimaal 5 stations in een stad te hebben. Dus dat is ook een goede reden om bussen te laten rijden. In mijn meest recente game heb ik een stad van ongeveer 25.000 mensen, met ook nog wat voorsteden van een paar duizend man. Heb verschillende transportnetten: lange afstandstreinen, vliegtuigen, bussen, trams en een mooi metronetwerk. Erg gaaf.
 11. Dit is Transport Giant, een Transport Tycoon of OpenTTD. Open TTD is de (open source) game gebaseerd op Transport Tycoon. Transport Giant is een eigen game, weliswaar in hetzelfde genre. Openttd kun je downloaden via http://www.openttd.org
 12. Heb het een paar jaar geleden wel gedaan, maar vond de gameplay wel echt een stuk minder dan Transport Tycoon.
 13. Je krijgt ook meer geld als punten verder uit elkaar liggen hé. Zelf begin ik vaak met een busdienst tussen twee plaatsen van >700. Bushalte in het centrum zetten en met flink wat bussen rijden. Geen grote winsten, maar wel steady.
 14. Aflevering als geheel was inderdaad niet bijzonder, wel een paar goede jokes (o.a. met de jewish groups up in arms).
 15. [YOUTUBE]cQtjmEV_ZeI[/YOUTUBE] :naughty:
 16. Waar geef je dan allemaal geld aan uit?
 17. Hehe, mooie aflevering inderdaad die laatste. Cartman echt de meest briljante tv-persoonlijkheid van deze eeuw IMO.
 18. Fry & Laurie is inderdaad geniaal, het zijn sowieso geniale komieken/acteurs. Ook in veel andere programma's erg tof.
 19. Iemand hier Frozen Planet gekeken? Echt een paar kippenvel momenten, schitterend opgenomen.
 20. Ik vond de Wikileaks episode niet meer dan onderhoudend, de boodschap was wel erg duidelijk en op uiteraard wat mooie Cartman-momenten was het niet echt grappig. De aflevering daarvoor met Mantequilla was wel prachtig. Sowieso mooie boodschap dat het zo shit is in de VS dat alle Mexicanen terug willen, plus een paar mooie scenes met Butters als Mexicaanse arbeider. Cartman als dikke Texaan die de border partol doet uiteraard ook (Y)
 21. Cartman bij de school nurse was wel tof. Verder wel weer erg vaag ja.
 22. M'n savegame van Nederland is hier te vinden (zit in 2050 ong.): http://www.sendspace.com/file/s339fy Je moet wel alle grf hetzelfde hebben denk ik: Hier is het lijstje dat ik gebruik: Je moet de gedownloade bestanden dan in de map Mijn documenten/openttd/content_download/data zetten.
 23. Sorry niet meer aan gedacht. Ga het morgen doen (nu niet achter de pc). Was je al begonnen met Nederland btw?
 24. Heb nu ook een HSL aangelegd van Groningen naar Almere en van Utrecht CS naar Brussel. Verdient echt ziek veel centjes vanwege de grote afstanden die de trein aflegt.
 25. Nog nooit online gedaan, ga misschien maar eens proberen. Vind het zelf ook wel tof om zo'n scenario (Nederland, Engeland, USA) te doen. Dan vooral personen vervoer.
×
×
 • Create New...