Jump to content

Eboue

Leden
 • Posts

  11,182
 • Joined

 • Last visited

About Eboue

 • Birthday 04/08/1995

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Eboue's Achievements

10

Reputation

 1. Mooie verwijzing naar Monty Python bij Dany.
 2. Een week gewacht op deze episode om hem met m'n vriendin te kijken, en dan krijg je dit. Ben in de boeken pas vrij kort bezig, in boek 2. Lekkere spoiler dit.
 3. Mooie episode weer. Iets rustiger dan normaal, veel toffe dialogen (LF en Varys, Tywin en oma Tyrell).
 4. Had zowel 4 als 5 nog tegoed, dus genoten vanavond. Seizoen 3 begon wat traag voor mij, maar hiermee zit ik er weer helemaal in. Zoveel awesome karakters ook.
 5. Mooie aflevering weer inderdaad. Weer even wennen aan alle nieuwe personages en jammer dat Tyrion minder screentime krijgt.
 6. Eboue

  Frans voetbal

  Arsenal :-D Hij gaat naar Engeland en alleen City, Utd en Chelsea kunnen hem betalen.
 7. Ik deed het eigenlijk ook niet voor het geld, gewoon gaaf om een strak werkend OV-net in Nederland te maken.
 8. Heb je ook Nederlandse treinen en trams erbij zitten? @ Stefanos inderdaad.
 9. Ik heb een nieuwere versie van OpenTTD gedownload en nu kan ik niet meer het scenario van Nederland goed openen (dus met de aangepaste GRF's). Iemand hier een tip voor?
 10. Je steden groeien door minimaal 5 stations in een stad te hebben. Dus dat is ook een goede reden om bussen te laten rijden. In mijn meest recente game heb ik een stad van ongeveer 25.000 mensen, met ook nog wat voorsteden van een paar duizend man. Heb verschillende transportnetten: lange afstandstreinen, vliegtuigen, bussen, trams en een mooi metronetwerk. Erg gaaf.
 11. Dit is Transport Giant, een Transport Tycoon of OpenTTD. Open TTD is de (open source) game gebaseerd op Transport Tycoon. Transport Giant is een eigen game, weliswaar in hetzelfde genre. Openttd kun je downloaden via http://www.openttd.org
 12. Heb het een paar jaar geleden wel gedaan, maar vond de gameplay wel echt een stuk minder dan Transport Tycoon.
 13. Je krijgt ook meer geld als punten verder uit elkaar liggen hé. Zelf begin ik vaak met een busdienst tussen twee plaatsen van >700. Bushalte in het centrum zetten en met flink wat bussen rijden. Geen grote winsten, maar wel steady.
 14. Aflevering als geheel was inderdaad niet bijzonder, wel een paar goede jokes (o.a. met de jewish groups up in arms).
 15. [YOUTUBE]cQtjmEV_ZeI[/YOUTUBE] :naughty:
×
×
 • Create New...