Jump to content

Wesley

Leden
 • Posts

  5,282
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

475 profile views

Wesley's Achievements

2

Reputation

 1. Wesley

  Hip-Hop

  Malik was altijd mijn favoriet in The Roots vroeger. RIP M-ILL-ITANT.
 2. Wesley

  Hip-Hop

  Ja geile negerin, die standaard laat ik wel aan jou over, maar moest iig een voorafje maken zodat je weer een beetje iets hards moest droppen; Time's Up en Follow the Leader zonder twijfel vast in mijn all-time top 10! Ik ga wel ff de eerste zijn om toe te geven dat ik de nieuwe echte hip-hop niet meer zoveel opzoek, maar dat komt vooral omdat ik de goede directe bronnen mis tegenwoordig. Veel verder dan youtube ga ik niet meer. Zit je in bepaaldereddit groups ofzo waar je de meeste shit vandaan haalt? Overigens al lange tijd vast rond de 85kg ouwe!
 3. Wesley

  Hip-Hop

  Nog een paar tracks om de fucking standaard te zetten... Weet nog niet wat ik van het nieuwe R.A. album moet denken, deze is sterk, hij heeft het zeker nog steeds, maar zoals gebruikelijk met hem mist het qua production toch weer een bepaalde 'oomph'...
 4. Wesley

  Hip-Hop

  Where all the real heads at? Normaliter pomp ik DMX er alleen ff tussendoor met een random hype trackje en heb ik hem over het algemeen niet bijzonder hoog zitten, maar deze blijft echt ongekend hard.
 5. Wesley

  Hip-Hop

  Peert ouwe strijder, still rocking that Poppa Large banner dropping real shit.. Doet me goed om te lezen dat je blijkbaar zoveel beter in je vel zit kerel.
 6. Wesley

  Hip-Hop

  Is die Godfather Don ish alleen een nieuwe mix of zijn daar nog plannen voor meer?? [YOUTUBE]AiHZJ1SU81g[/YOUTUBE] [YOUTUBE]Fl_CvNe2m2c[/YOUTUBE] [YOUTUBE]sMPmcJ54_IM[/YOUTUBE] [YOUTUBE]-DXTJq8GbOU[/YOUTUBE]
 7. Wesley

  Hip-Hop

  [YOUTUBE]sfDUbvYot8M[/YOUTUBE]
 8. Wesley

  Hip-Hop

  [YOUTUBE]5lpCeYaLXn8[/YOUTUBE] Blijft één van mijn all-time favorite tracks waardoor ik hooked ben geworden aan hip-hop. Malik B. on fuckin' fire, die gast had echt dik talent. [YOUTUBE]iVF_6EpQlcs&[/YOUTUBE] Met een bepaalde schaamte houd ik de huidige underground hip-hop echt al jaren niet meer bij, maar godverdomme wat mis ik dit soort duistere bass-lines.
 9. Wesley

  Hip-Hop

  [YOUTUBE]NG848lanS24[/YOUTUBE] [YOUTUBE]Q87e6zNRJ3s[/YOUTUBE] [YOUTUBE]1WXOhlMumco[/YOUTUBE] [YOUTUBE]FSJ3qZQ0LUw[/YOUTUBE] [YOUTUBE]4BonhIYYQAs[/YOUTUBE]
 10. Wesley

  Praatprogramma's

  Maxim Hartman is de grootste baas op de Nederlandse tv.
 11. Wesley

  Praatprogramma's

  In de winterstop tien miljoen, aankomende zomer zes. Naar het schijnt. Maar alsnog maar de vraag of hij nog binnen Nederland een transfer wil maken. Hopen dat Feyenoord sowieso een poging gaat doen.
 12. Wesley

  Praatprogramma's

  "Gif" is ook alweer een stuk of twintig keer voorbijgekomen?
 13. Wesley

  Frans voetbal

  OL. :< Op naar eindelijk weer de titel. Edit: terechte gelijkmaker, jammer dat het wéér via een strafschop moet zijn..
×
×
 • Create New...