Jump to content

JC14

Leden
 • Posts

  1,619
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JC14

 1. JC14

  Nieuwe laptop

  Hoeveel competities kan je bij een nieuwe save selecteren? En is die nog een beetje snel? Ik moet vooral veel wachten tijdens de voorbereiding of interlandperiode😅
 2. Dank. Ach later dit jaar een andere laptop. Wou het al eerder maar ons geld gaat nu op aan onze jongste van 8 weken oud😆
 3. Ja dat doe ik al🙈😅
 4. Iemand een idee hoe je FM22 sneller kan laten draaien op een laptop van 5/6 jaar oud? Vooral in de voorbereiding op een nieuw seizoen en interland wedstrijden duurt het eeuwen voordat ik een x verder kan.
 5. JC14

  Nieuwe laptop

  Welke heb je gekocht? Onze Windows laptop thuis is ook aan vervanging toe 😆. Speel afwisselend ook op mijn MacBook maar die is ook al 10 jaar oud🙈.
 6. JC14

  FM Café

  Hoe scout iedereen? Laat je het over aan de Hoofd Scouting of zetten jullie zelf alles op? Ik normaliter het eerste maar wil het eens anders aanpakken.
 7. JC14

  FM Café

  Ik heb na de laatste update de realname fix van FM Scout toegepast, alles lijkt te kloppen alleen heb ik nog steeds grijze spelers bij het NL efltal. Ter vergelijking, Duitsland is heeft wel de correcte spelers in het team staan. Iemand enig idee hoe ik dit kan aanpassen? De save is aangemaakt in de BETA en normaliter moet het dan na de namefix werken toch?
 8. JC14

  FM Café

  Nice! Hopelijk is dit weer zo’n geweldige tactiek zoals met FM21, die gebruik ik in FM22 ook nog steeds met veel succes. Laat maar weten of je ‘m gaat delen t.z.t.
 9. JC14

  FM Café

  Ja elke keer. En steeds weigeren😆
 10. JC14

  FM Café

  Absoluut! Komt ook doordat mijn laptop iet zo heel nieuw meer is😆
 11. JC14

  FM Café

  Eerst seizoen met Barcelona kampioen geworden op ruime afstand van nummer twee Real Sociedad👏🏻. In de zomer komt ene Mbappé de gelederen versterken en komt Griezmann terug(als het goed is).
 12. JC14

  FM Café

  Aan het begin van seizoen twee met Barcelona vergeten om de strafschopnemers te wijzigen, na de goal van Piqué dit tijdens de wedstrijd aangepast. Even een reminder voor mezelf om Griezmann weer van het lijstje te halen?.
 13. ja hoor. Zeer betrouwbaar. Had de code voor steam meteen en kon de game daarna ook al activeren ??
 14. Via deze site FM22 gekocht, €30! Je moet wel een creditcard of Paypal account hebben. https://www.shopto.net/en/dwnld65016-football-manager-2022-p1151983/
 15. JC14

  FM Café

  Ik heb deze save ook gedownload, maar ik werd in preseason al ontslagen nadat het systeem seizoen 21-22 had klaar gezet?.
 16. JC14

  FM Café

  Voor mij is dit de beste speler van FM21 die ik heb gehad. Weggeplukt bij Genk en is nu een van de beste middenvelders van de wereld.
 17. JC14

  FM Café

  Frenkie de Jong ook maar weer teruggehaald naar Ajax, jaar eerder is de Ligt al thuisgekomen. Wou Donny v.d. Beek ook nog halen maar Bayern vraagt nog teveel op dit moment.
 18. JC14

  FM Café

  Jaap Stam opgevolgd als bondscoach, duobaan samen met Ajax. Eerste wedstrijd ging redelijk.
 19. JC14

  FM Café

  Dit vond ik wel grappig, een Belg die D'Hollander heeft als achternaam :P
 20. JC14

  FM Café

  Nice! En jouw tactiek werkt ook heel goed nog steeds???
 21. JC14

  FM Café

  Ervaring opdoen en dan over een paar seizoenen mag hij naar het eerste
 22. Eens!? Prima discussie verder over onze aanvoerder! Zelf zet ik hem in FM op 10 als Advanced Playmaker op Support.
 23. Lekker wedstrijdje om je doelsaldo op te krikken in de CL-Groepsfase.
×
×
 • Create New...