Jump to content

glennix

Leden
 • Posts

  3,319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by glennix

 1. glennix

  FM Café

  Stroeykens is in mijn game ook erg goed geworden, speelt bij mij als diepe spits.
 2. glennix

  FM Café

  Ik speel nu met deze 4-2-4 die ik een klein beetje heb aangepast, vooral de 2 backs die minder aanvallend spelen dan de originele tactiek van @Rossini' die je hier op het forum kan vinden. Hieronder ook mijn beste 11. Toney wou niet bijtekenen en is spijtig genoeg transfervrij vertrokken. Kern Brentford 2028-2029: Transfers die ik gedaan heb: Inkomend: Regens die gehaald zijn en het vermelden waard zijn: EDIT: op transferdeadline day nog het volgende talent gehaald voor 13 miljoen euro: Ik had hem al even op mijn lijstje staan maar ik heb hem niet echt nodig in mijn huidige tactiek maar ik kon dit buitenkansje niet laten liggen.
 3. glennix

  FM Café

  Na werkloos begonnen te zijn en 4 (redelijk positieve) seizoenen bij KV Mechelen gezeten te hebben was ik al even aan het kijken om een stap omhoog te kunnen zetten als manager. Begin seizoen 5 zag ik dat Brentford zonder manager zat en ze hadden ook interesse in mij en na het succesvolle sollicitatiegesprek was ik aangenomen bij Brentford in de PL. Ze stonden 17de bij aankomst en we waren 8 speeldagen ver. Na een vrij goede start ging het snel bergafwaarts met de prestaties, heb zeker 4 verschillende tactieken geprobeerd doorheen het seizoen maar het sloeg echt niet aan. Uiteindelijk stonden we 2 speeldagen voor het einde op een zeer teleurstellende 18de plaats. Dan weer een andere tactiek geprobeerd en met een 7 op 9 toch nog 17de geëindigd en het behoud afgedwongen. Nu zit ik in seizoen 2028-2029 en heb ik de tactiek weer aangepast en spelen we minder aanvallend en meer ondersteunend en hebben we een goede start gemaakt. De doelstelling vanuit het bestuur is de middenmoot. Ik heb grote kuis gehouden en van een overvolle kern naar een kleinere maar beter uitgebalanceerde spelerskern gegaan. Heb zin in het vervolg!
 4. Het was de laatste 2 seizoenen met Mechelen wederom proberen om zoveel mogelijk geld binnen te harken met het verkopen van spelers en in de plaats transfervrije spelers te halen om de slechte financiën op te krikken en de schulden te kunnen afbetalen. Dit is mij zeker dit seizoen in 2026 goed gelukt, Bassinga en Lonwijk werden een seizoen eerder transfervrij opgehaald en vertrekken nu samen voor een slordige 26 miljoen euro. Hierdoor heb ik voor het eerst een transfersom betaald namelijk een dikke 4 miljoen voor verdediger Janitzek. En ik heb Antwerp dat onder Curatele stond leeggeplukt van het talent dat ze nog hadden, zonder een cent te betalen. Financieel gaat het op dit moment dan ook uitstekend (door de verkoop van Bassinga en Lonwijk) na 3 heel moeilijke seizoenen . Nu de prestaties nog, Ik was werkloos begonnen en in December aangenomen bij Mechelen die voorlaatste stonden, pas 11de geeindigd in seizoen 1. Seizoen 2 4de in de reguliere competitie maar pas 6de en laatste in de Champion Play-offs. Seizoen 3 pas 8ste in de reguliere competitie maar wel de Europe Play-offs gewonnen maar dan verloren tegen de nummer 4 van de Champion Play-offs en dus geen Europees voetbal...
 5. Transfers met KV Mechelen: operatie financiële malaise beteren. Inkomend zijn vooral Chambost, Koné en Ruiz een meerwaarde voor het team. Sportief zijn we achteruitgegaan maar financieel is er gewoon niks mogelijk en moesten we verkopen, roeien met de riemen die we hebben.
 6. We hebben Kortrijk alle hoeken van het veld laten zien.
 7. glennix

  FM Café

  Ondertussen aangenomen bij KV Mechelen dat in vieze papieren zit, zowel sportief als financieel. Staan op het moment van mijn aankomst op plaats 15 met 17 punten, wel maar 2 punten van plaats 11 dus hier is nog veel mogelijk. Financieel gaat het echter rampzalig. Ik zal moeten snijden in de lonen en spelers moeten verkopen. En proberen om Europees voetbal te halen, wat bij een goede reeks misschien mogelijk is. Ik denk dat ik (voorlopig) hierin een uitdaging heb gevonden.
 8. glennix

  FM Café

  Voorlopig nog niet, heb mijn reputatie ingesteld als profvoetballer (lokaal) met het hoogste diploma maar denk dat ik nog wat lager moet mikken qua clubs bij het solliciteren.
 9. Pff wat een triestige vertoning van Genk, terug met de voetjes op de grond...
 10. glennix

  FM Café

  Even een FM dip, ben nu werkloos gestart en zien of ik ergens uitkom wat me bevalt...
 11. Toni kost mij 24 miljoen, zijn eigenschappen zijn niet geweldig maar ik hoop dat hij een meerwaarde kan zijn.
 12. Gratis, nu heb ik 3 goede keepers.
 13. glennix

  (Tussen)stand

  Goed seizoen achter de rug. Maar de concurrentie is moordend! Ben benieuwd wat we in de CL klaar kunnen krijgen.
 14. Halve finale Copa del Rey, wraak voor de verloren 1-0 uit match tegen Sevilla. In de finale komen we Real Madrid tegen.
 15. Had liever Lommel naar 1ste zien gaan, al maken ze nog een kans met de play offs.
 16. Deze speler voor 33 miljoen gekocht, gaat de nieuwe linksback worden. Hopelijk verbeterd zijn mandekking nog.
 17. Ik speel op de links en recht buiten als vleugelspits (ondersteunend) en centraal (links) op het middenveld met een vooruitgeschoven spelmaker (ondersteunend) en de rechter centrale middenvelder als spelmaker voor de verdediging (verdedigend) omdat die rollen beter passen bij mijn spelers. Verder heb ik alleen bij de individuele spelersinstructies bij zowel de links als rechtsback feller tackelen uitgezet omdat mijn backs te veel (rode) kaarten pakten. En ik speel verder ook met de standaardsituaties (hoekschoppen) tactiek van Nom de Guerre die je ook op het forum kan vinden. Voor de rest heb ik niets aangepast, bij mij werkt de tactiek voorlopig heel goed al heb ik de laatste wedstrijden meer last met veel te scoren.
 18. Met mij gaat het goed en met jou? Heb een aantal maanden een FM dip gehad maar nu terug volop bezig. Het geluk aan onze kant maar het blijft een mooie overwinning tegen United.
 19. Dit is mijn beste newgen, kwam voor 8 miljoen over in 2026.
 20. Een heerlijke overwinning tegen Barça.
 21. Het seizoen goed begonnen.
 22. De volgende koopjes gedaan: Gratis 4 miljoen 6 miljoen
 23. glennix

  FM Café

  Leuk maar het stadion kost wel een hoop geld.
 24. glennix

  (Tussen)stand

  We boeken stilaan vorderingen. Maar om mee te doen met de top zal het nog een stuk beter moeten. Ik ben toch blij met het seizoen en het feit dat we de Europa League in mogen!
 25. Gebruik deze tactiek nu, heb op het middenveld een paar spelersrollen aangepast op basis van de kwaliteiten van mijn selectie maar wat mij opvalt is dat ik nu met deze tactiek heel veel kansen creëer en veel scoor, daarvoor met mijn eigen tactiek had ik amper kansen. Dus zeker een aanrader!
×
×
 • Create New...