Jump to content

glennix

Leden
 • Posts

  2,497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by glennix

 1. 26 miljoen betaald voor deze held.
 2. glennix

  Show je save

  Volgens mij kan je je ontslag niet intrekken... Ofwel moet je een nieuwe manager aanmaken. Ik hou er zelf wel van om na een aantal jaren een nieuwe club te zoeken.
 3. Hij had die spelerskwaliteiten al, ik moet nog gaan ondervinden of hij rendeert op deze manier.
 4. Ik heb de geldkraan eens opengedraaid om de titel ambities bij te zetten: 82 miljoen kost Bello mij. Hopelijk gaat hij renderen. , 82
 5. glennix

  (Tussen)stand

  Weer een degelijk seizoen met Tottenham met de 3de plaats, maar echt voor de titel mee strijden lukt voorlopig nog niet. In de CL was in de Kwartfinale Juventus te sterk voor ons. En zowel in de Carabao Cup als in de FA Cup waren we de verliezende finalist.
 6. Door deze mooie overwinning zijn we zeker van de 1ste plaats in onze CL poule met Bayern, Inter en RB Salzburg.
 7. glennix

  Show je team

  @MNie Hier een overzicht van mijn team Tottenham 2027 aan het begin van mijn 2de seizoen bij de club. De spelers die ik zelf gekocht heb zijn: Mancini, Visic, Bornauw, Kacar, Jones, Bellingham, Vignato. Doelmannen: Centrale verdedigers: Backs: Centrale middenvelders: Vleugelspelers: Aanvallende middenvelders: Spitsen:
 8. glennix

  FM Café

  Geen overname bij Spurs in mijn game, Levy is nog steeds voorzitter. Ik had een bestuursverzoek ingediend voor een uitbreiding van het aantal plaatsen en eerst was er sprake van een uitbreiding van 7000 extra plaatsen en tegen het einde van het seizoen toen de plannen aangekondigd waren ineens 15028. Ik heb gelukkig voor 117 miljoen euro spelers verkocht en maar voor 58 miljoen aangekocht en verder zijn de inkomsten altijd wel groot in de PL dus financieel kan deze uitbreiding er wel bij.
 9. glennix

  FM Café

  Ik weet niet of ik hier blij mee moet zijn of niet, de uitbreiding is wel leuk op zich alleen het prijskaartje valt mij een beetje tegen. Dan maar slim handelen op de transfermarkt.
 10. glennix

  (Tussen)stand

  Al bij al een succesvol seizoen met Tottenham, doelstelling van uit het bestuur was Europa League halen en we doen zelfs beter met CL voetbal komend seizoen. Verder verliezend finalist van de FA Cup tegen Man U. Spijtige is dat ik maar een TB van 36 miljoen heb gekregen dus dat word zoeken naar koopjes, want de kernen van de andere toppers zijn een stuk beter.
 11. Na een 0 op 9 in de PL doet deze zege wel deugd!
 12. @KyrillJammer dat het maar niet wil lukken, hopelijk vind je snel het spelplezier terug! Als ik je een tip mag geven: Gegenpress doet het de laatste versies altijd wel goed, en misschien meer vasthouden aan 1 tactiek i.p.v. elke wedstrijd te veranderen. Maar je moet natuurlijk doen wat jij het leukst vind en het meeste spelplezier uit haalt!
 13. glennix

  FM Café

  Kane begint nu stilaan in vorm te geraken...
 14. glennix

  FM Café

  De selectie die ik bij Lyon had was wel beter dan de selectie die ik op het moment met Tottenham heb, ik moet de komende jaren vooral voor verjonging gaan zorgen. Ik heb Mancini, Johnstone, Bornauw en Bellingham gehaald en verder wat talenten uitgeleend en een paar overbodige spelers verkocht. Het huidige TB wat nog overschiet is 32 miljoen en er staat wel nog 222 miljoen als totale saldo op de bank dus er zal de komende seizoenen financieel wel wat mogelijk zijn. Doelstelling is Europa League halen, dat moet zeker mogelijk zijn ondanks dat het voorlopig nog wisselvallig is. Alleen jammer dat ik Kane voorlopig echt niet aan het voetballen krijg.
 15. glennix

  FM Café

  Na 4 seizoenen Lommel en 2 seizoenen Lyon heb ik de overstap gemaakt naar de Spurs die op een teleurstellende 8ste plaats geëindigd waren vorig seizoen. Eigenlijk is dit een stap achteruit want met Lyon speelde ik CL en met de Spurs speel ik geen Europees voetbal, maar in de Ligue 1 was te weinig uitdaging buiten PSG en ik wou graag werken in de PL.
 16. Deze keeper kan wel eens een grote worden.
 17. Wat zou die graag drinken?
 18. Milinkovic heb ik gratis vastgelegd. Voor Fagioli heb ik 40 miljoen betaald maar dat gaat hij wel waard zijn denk ik.
 19. Misschien dat de FPS beperken kan helpen, minder competities laden gaat niet voldoende helpen want het simuleren en in 3D kijken blijft veel rekenkracht kosten voor de laptop.
 20. Ik heb de temperatuur nooit echt in de gaten gehouden bij mijn laptop, ik weet alleen dat de fan van mijn laptop serieus hard aan het draaien was tijdens het spelen.
 21. glennix

  (Tussen)stand

  Na 4 succesvolle seizoenen bij Lommel ben ik overgestapt naar Lyon en daar heb ik nu het seizoen afgerond. We hebben de hegemonie van PSG al kunnen doorbreken met de titel. De titelstrijd was tot de laatste speeldag spannend. Verder zijn we in de kwartfinale van de Europa League gesneuveld tegen een te sterk City. Al bij al een zeer succesvol seizoen. Ik heb mijn contract bij Lyon ook al verlengd en ik ga proberen de volgende seizoenen ook Europees een prijs te pakken.
 22. Daarom ben ik overgestapt naar een desktop. Ik had een redelijke game laptop maar die werd ook (te) warm. Dat ga je bij bijna alle laptops hebben.
 23. Met een 24 op 24 heb ik de overstap van Lommel naar Lyon voorlopig goed verteerd. Onder andere al tegen Monaco, Marseille en nu ook tegen PSG de 3 punten gepakt!
 24. glennix

  (Tussen)stand

  Zo, het 4de seizoen zit er ook op met Lommel. Dit was ook mijn laatste seizoen met Lommel, financieel en sportief zijn we enorm gegroeid maar toch was ik klaar voor de stap hogerop en heb ik in maart een contract bij Lyon getekend op voorwaarde dat ik het seizoen met Lommel mocht afmaken.
×
×
 • Create New...