Jump to content

glennix

Leden
 • Content Count

  1,855
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

glennix last won the day on December 2 2019

glennix had the most liked content!

Community Reputation

395 Excellent

About glennix

 • Rank
  Genkie

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, FM, Series, Films, Multimedia
 • Favoriete Club
  KRC Genk

Recent Profile Visitors

1,387 profile views
 1. glennix

  Show je team

  Ja, hij kwam echt wel te kort voor de PL ondanks dat hij vorig seizoen heel wat keren mocht invallen wegens een zeer krappe kern. Nu was er wat geld om ook in de breedte te versterken en ik heb nog een mooi bedrag voor hem ontvangen, rond de 12 miljoen wat nog kan oplopen tot 14 miljoen. Zijn waarde was ook gedaald van 22,5 miljoen naar 14 miljoen op het laatste.
 2. Je strijd gewoon mee voor de titel, het is nu al een fantastisch seizoen voor Spezia!
 3. glennix

  Show je team

  En dit is mijn selectie begin seizoen 4 met Ipswich:
 4. Transsfers begin seizoen 4 met Ipswich in ons 2de seizoen in de PL: Williams en McGuinness huurde ik al een paar seizoenen en beslist om hen nu vast aan te trekken. Erg blij met Guendouzi en Buitink die veel gaan spelen, Maximenko heb ik gekocht als vervanger van Rodak, met die 30 miljoen dat ik voor hem gekregen heb heb ik de drie bovengenoemde namen kunnen halen. Nu hebben we in de breedte ook een prima selectie. Mcatee is voor de breedte en Sharman-Lowe gaat 3de keeper worden. Ben ook blij met het bedrag wat ik voor Schrijvers heb ontvangen, vorig seizoen
 5. glennix

  (Tussen)stand

  Geen slecht seizoen als debutant in de PL lijkt mij. Er zat zelfs meer in, we stonden een hele tijd 3de maar naar het einde toe een dipje gekregen en ook te maken met veel blessures van basisspelers die kwalitatief niet opgevangen konden worden.
 6. Schrijvers is voornamelijk bankzitter maar valt wel regelmatig in, maar hij is ook een paar maanden out geweest, anders zou hij meer gespeeld hebben door mijn kleine kern.
 7. glennix

  FM Café

  Staat nochtans op hun site, is het Real name fix bestand.
 8. glennix

  FM Café

  Ja, op sortitoutsi.
 9. @KyrillGoede prestaties met Arsenal man! Buendia is ook een heerlijke speler, had hem gekocht in FM20 met Wigan.
 10. En City is de volgende in het rijtje van topploegen die het onderspit moeten delven tegen het kleine Ipswich!
 11. Nu winnen we ook zowaar verdiend tegen Manchester United! Grant heeft ondertussen 8 keer gescoord uit 7 wedstrijden.
 12. Hehe, met dit punt ben ik wel blij tegen het grote Liverpool. We doen het overigens bijlange niet slecht als promovendus met 17 punten uit 10 wedstrijden. Grant bewijst alweer zijn klasse met 5 doelpunten uit 5 matchen.
 13. Je blijft fantastisch presteren! Benieuwd of je dit kan volhouden.
 14. glennix

  Show je team

  Mijn selectie begin seizoen 3 met Ipswich in ons eerste seizoen in de Premier League, voornamelijk een Britse selectie omwille van de harde Brexit in mijn game met zeer strenge werkvergunningen voor niet Britten.
 15. Mijn transfers met Ipswich in seizoen 3 om geen mal figuur te slaan in de Premier League: Zeker Cook, Leko, Henry, Mepham, Grant en Bastien gaan een belangrijke rol in de basis krijgen. Gelukkig had ik nog een extra transferbudget gekregen waardoor ik op de transfer deadline nog Grant en Bastien kon halen. Voornamelijk Brits ingekocht omwille van de harde Brexit in mijn game waardoor er zeer strenge werkvergunningen zijn voor niet Britten.
×
×
 • Create New...