Jump to content

glennix

Leden
 • Content Count

  1,583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

glennix last won the day on December 2 2019

glennix had the most liked content!

Community Reputation

301 Excellent

About glennix

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, FM, Series, Films, Multimedia
 • Favoriete Club
  KRC Genk

Recent Profile Visitors

1,221 profile views
 1. glennix

  (Tussen)stand

  Seizoen 3 zit erop en we gaan naar de PL! Na vorig seizoen de League 1 gewonnen te hebben winnen we nu de Championship! Ik denk dat de overgang naar de PL een stuk moeilijker gaat verlopen.
 2. glennix

  FM-Café

  Mag je blijven? @Stefan.
 3. glennix

  FM-Café

  Halverwege het seizoen en ik had schrik dat we misschien niet gingen handhaven in de Championship met deze selectie. Alleen financieel blijft het slecht gaan, 0 euro transferbudget en 78k per week salarisbudget waar we al met 6k over zitten. Balans - 4,4 miljoen op dit moment. Heb al aanbiedingen gehad van o.a. Aston Villa en Brentford, maar uiteindelijk heb ik ze toch afgewezen.
 4. Onze huurspelers doen het: Balogun, Jones en Cottrell.
 5. glennix

  FM-Café

  Brockbank was 2x niets in mijn save, gaat nu spelen in de League 2. Crawford zijn contract liep af na dit seizoen en hij wou voorlopig niet bijtekenen en ik had het geld echt nodig, we stonden op een gegeven moment op -7 miljoen op de balans. En hij was al 29 en ik heb Darcy voor die positie en Cottrell nog gratis bijgehuurd als back-up.
 6. glennix

  FM-Café

  Hopelijk goed genoeg om handhaving te bewerkstellen, buiten een paar goede huur spelers (Jones, Balogun en John-Jules) is mijn kern niet veel waard. Wel veel eigen jeugd en een paar jeugdspelers overgenomen waarvan de contracten afliepen. Financieel staan we nu een kleine 3 miljoen in het rood, maar we boeken vooruitgang! Alleen die maandelijkse afbetaling van 575k doet pijn, hopelijk nu wat minder doordat we nu in de Championship zitten. Transfers:
 7. glennix

  FM-Café

  En ik zit al over mijn salarisbudget.
 8. glennix

  (Tussen)stand

  Seizoen 2 zit er op en we gaan naar de Championship! Financieel gaat het echt slecht en het salarisbudget is heel laag dus hopelijk vind ik wat goede spelers die voor een appel en een ei willen komen voetballen.
 9. glennix

  FM-Café

  Daar zitten een aantal leuke spelers tussen met Yeboah, Otto, Batista Meier, Tillman en Früchtl! @van der Water Met Bolton gaat het financieel verschrikkelijk slecht, mijn loonbudget is ondertussen met bijna de helft verlaagd t.o.v. vorig seizoen: 50K per week heb ik nu nog te besteden. Hopen dat ik kan promoveren nu in seizoen 2 naar de Championship.
 10. glennix

  FM-Café

  Nog leuke transfers gedaan?
 11. Dit was ook een heerlijke overwinning.
 12. Voorlopig onze beste wedstrijd van het seizoen.
 13. glennix

  (Tussen)stand

  Zo, mijn eerste seizoen met Bolton zit er op, de doelstelling was om degradatie te vermijden aangezien wij starten met -12 punten. Uiteindelijk zijn wij netjes in de middenmoot geëindigd. Volgend seizoen hoop ik mee te doen voor een promotie (play-off) plek, hoewel er financieel weinig mogelijk is om versterkingen te halen.
 14. glennix

  FM-Café

  Ja, het is zeker een mooie uitdaging. Ik ben ook eens met Uerdingen begonnen maar ik heb die game maar heel even volgehouden, daarna wel een mooie game met 1860 München gehad. Maar Uerdingen is ook een mooie uitdaging om tot in de Bundesliga te geraken. @van der Water In ieder geval zijn we voorlopig af van een degradatie plek na een redelijke start, de 12 minpunten zijn al plus 11 punten geworden na 13 wedstrijden.
 15. glennix

  FM-Café

  Pfoe, ik was even vergeten hoe slecht de financiën zijn bij Bolton, elke maand 575k afbetalen en inkomsten zijn er niet echt. Hopen dat ik dit seizoen degradatie kan vermijden met de -12 punten en volgend seizoen lopen de zware contracten af en dan met voornamelijk eigen jeugd gaan toewerken naar hopelijk een snelle promotie.
×
×
 • Create New...