Jump to content

glennix

Leden
 • Posts

  2,435
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

glennix last won the day on February 17

glennix had the most liked content!

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, FM, Series, Films, Multimedia
 • Favoriete Club
  KRC Genk

Recent Profile Visitors

1,570 profile views

glennix's Achievements

Tweede assistent

Tweede assistent (5/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

755

Reputation

 1. glennix

  (Tussen)stand

  Een wonder dat we de 2de plaats nog hebben kunnen vasthouden! Tegen het einde van het seizoen begon de hele selectie zich te keren tegen mij omdat ik een 31 jarige verdediger die in de serie A niets te zoeken heeft geen verbeterde aanbieding wou doen. Gelukkig deed de concurrentie het nog slechter tegen het einde! Nu ga ik een grote schoonmaak houden en wie niet wil bijdraaien mag vertrekken.
 2. Proficiat met de Supercopa en de resultaten blijven goed.
 3. glennix

  FM Café

  @Nummerke10Leuke overstap naar Milan! Is de selectie wat op orde?
 4. Die optie heb ik voor de u19 maar niet voor het B team, als ik wil dat spelers van het eerste wedstrijdritme opdoen moet ik de friendlies zelf organiseren maar dan krijg je in de geschiedenis statistieken ook Barça B in dit geval en mijn autistisch kantje kan dat niet verdragen. Dus nu heb ik voor volgend seizoen de Primera Division RFEF toegevoegd, in de hoop dat er dan wel wedstrijden worden gespeeld. Er zat ook helemaal geen staf bij het B team, daar heb ik nu ook verandering in gebracht.
 5. Inderdaad. Even een vraagje: heb jij de Primera Divison RFEF toegevoegd aan de speelbare competities? Ik vind het redelijk vervelend dat de B ploeg geen wedstrijden speelt. Hoe laat jij de reserve spelers van de A ploeg wedstrijdritme opdoen?
 6. @Nummerke10 Inderdaad! Deze keeper heb ik gehaald voor 7,75 miljoen en moet de toekomstige nummer 1 worden, maar voorlopig is hij doelman nummer 3 maar Ter Stegen gaat normaal op het einde van het seizoen met pensioen. DIt talent kan ook wel uitgroeien tot een leuke speler op termijn. 8 miljoen was peanuts voor deze jongen.
 7. @Nummerke10 Zo te zien gaat het gaat ook wel aardig met jouw Barça. Altijd leuk om de grote rivaal naar huis te sturen met een forfait score.
 8. 64 miljoen voor deze topverdediger 88 miljoen, veel geld gezien zijn leeftijd maar hij is zo goed en ook Spanjaard. 3,5 miljoen voor dit goede talent.
 9. 105 miljoen, maar dan heb je wel wat.
 10. glennix

  (Tussen)stand

  Ik heb een super seizoen achter de rug met Barça! Maar liefst 4 prijzen gewonnen. Alleen de Supercopa finale verloren.
 11. glennix

  FM Café

  Ik zou denken van wel, maar dan moet de speler nog willen uitkomen voor jouw land.
 12. 250k per week, ik ben nog gewoon van FM 2007 etc dat het salaris per week wordt weergegeven
 13. Ja, deze topper kon ik moeilijk laten liggen. Ook omdat voor zo een speler meestal +120 miljoen wordt gevraagd. En zo kan ik de verjonging ook weer inzetten, mijn toppers zijn al +30.
×
×
 • Create New...