Jump to content

glennix

Leden
 • Content Count

  1,078
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

glennix last won the day on September 15

glennix had the most liked content!

Community Reputation

169 Excellent

About glennix

 • Rank
  Genkie

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, FM, Series, Films, Multimedia
 • Favoriete Club
  KRC Genk

Recent Profile Visitors

437 profile views
 1. glennix

  FM-Café

  Het huidige stadion heeft maar 4000 plaatsen, wat dus niet aan de minimumeisen voldoet daarom huren we nog 2 jaar het stadion van Eupen totdat ons nieuw stadion klaar is.
 2. En we gaan door naar de eerste knock-out ronde in de Europa League.
 3. glennix

  FM-Café

  Dit is mooi voor de balans.
 4. Proficiat met de bekerwinst! Vlot het wat in Europa?
 5. glennix

  FM-Café

  Hierbij nog mijn selectie voor seizoen 2023 - 2024:
 6. glennix

  FM-Café

  Ik ben bezig aan een nieuwe game met Patro Eisden, een ploeg uit 1ste amateur. Ik ben nu bezig aan mijn 6de seizoen waarin we nu voor het 2de jaar in de Jupiler Pro League spelen. Ook hebben we in seizoen 5 waarin we voor de 1ste keer in 1ste klasse speelden de bekerfinale gehaald en deze spijtig genoeg verloren van Brugge, en we zijn in de kampioensgroep 4de geëindigd waardoor we nu in seizoen 6 Europa League spelen, we hebben in de 3de Kwalificatieronde Rijeka uitgeschakeld, uit 2-0 verloren en thuis 3-0 gewonnen. Nu moeten we tegen Marseille spelen in de 4de Kwalificatieronde wat heel moeilijk gaat worden. Financieel gaat het nu in seizoen 6 eindelijk een beetje stabieler omwille van de verkoop dit seizoen van mijn grootste talent voor 5 miljoen euro waardoor we nu een positieve balans van 2,8 miljoen euro hebben. Wel maken we elke maand flink verlies omdat er bijna geen inkomsten zijn. Het oorspronkelijke stadion heeft 4000 plaatsen waardoor we sinds we in 1ste klasse spelen het stadion huren van Eupen wat plaats bied aan 8363 mensen om onze thuismatchen in te spelen. Wel zijn er eindelijk plannen om een nieuw stadion te bouwen wat plaats gaat bieden aan 18135 mensen. Vanaf dit seizoen ga ik op het einde van het seizoen een overzichtje maken van transfers, stand,... om hier te posten. Seizoen 1 in 1ste Amateur Seizoen 2 in 1ste Amateur Seizoen 3 in de Proximusleague Seizoen 4 in de Proximusleague Seizoen 5 in de Jupiler Pro League Seizoen 5 Kampioensgroep Seizoen 5 Croky Cup Hierbij nog een paar screens van mijn beste (eigen) spelers nu in seizoen 6. Coucke Hein Van Gelderen Boonen Vancamp Vertessen
 7. Ik ga beginnen met mijn clubje KRC Genk, normaal begin ik altijd met een wat kleinere club om die dan naar het hoogste niveau te brengen en proberen om een paar prijzen te winnen op termijn.
 8. glennix

  (Tussen)stand

  Gaat goed daar in Slowakije! Speel je 3x tegen elkaar of hoe zitten de reglementen daar in mekaar? @Mordurette
 9. glennix

  FM-Café

  Leuk man! ik wil ook eens werkloos beginnen met een lage reputatie, maar hoe zou ik mijn reputatie het best instellen? Ik wil toch wel graag aan de slag kunnen op het 1ste of 2de niveau bij een matige club in een kleine competitie zoals Polen/Oostenrijk o.i.d.
 10. glennix

  FM-Café

  Ik heb er weer een schitterend seizoen met Bolton erop zitten, 4 prijzen gewonnen. We begonnen seizoen 2027-2028 met winst in de Community Shield tegen de Spurs, nu in het nieuwe seizoen 2028-2029 hebben wij helaas verloren van de Spurs. Daarnaast wonnen wij de Carabao Cup In de CL was Bayern te sterk in de halve finale. Thuis wonnen wij met 1-0 maar uit in Bayern verloren wij met 2-0. De PL hebben we nu 3x op rij gewonnen. Als afsluiter wonnen wij ook de FA Cup. De Champions League zou ik nog graag aan de prijzenkast toevoegen.
 11. glennix

  FM-Café

  Ai, dat is zuur.
 12. idd, de wereldtoppers kosten meer dan 100 miljoen en ik wou een beetje zuinig zijn.
 13. Mijn nieuwste aanwinst, heb er 19,75 miljoen voor betaald.
 14. glennix

  FM-Café

  Hopelijk geraken we verder in de CL dan vorig seizoen, in de kwartfinale vorig seizoen uitgeschakeld. Deze groep was redelijk makkelijk, alleen Roma bood een klein beetje tegenstand.
 15. Even laten zien wat we kunnen.
×
×
 • Create New...