Jump to content

glennix

Leden
 • Posts

  2,499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

glennix last won the day on February 17

glennix had the most liked content!

Reputation

821 Excellent

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal, FM, Series, Films, Multimedia
 • Favoriete Club
  KRC Genk

Recent Profile Visitors

1,612 profile views
 1. Jammer van de tegengoal.
 2. Mijn oude game maar even weer opgepikt waar ik aan mijn 4de seizoen met Tottenham was aanbeland na 4 seizoenen Lommel en 2 seizoenen Lyon. Het centrale middenveld kon wel een kwaliteitsinjectie gebruiken nu Ward-Prowse al 34 jaar en Tielemans 32 jaar oud zijn. Voor deze man heb ik de geldbeugel bovengehaald: 100 miljoen euro.
 3. 26 miljoen betaald voor deze held.
 4. glennix

  Show je save

  Volgens mij kan je je ontslag niet intrekken... Ofwel moet je een nieuwe manager aanmaken. Ik hou er zelf wel van om na een aantal jaren een nieuwe club te zoeken.
 5. Hij had die spelerskwaliteiten al, ik moet nog gaan ondervinden of hij rendeert op deze manier.
 6. Ik heb de geldkraan eens opengedraaid om de titel ambities bij te zetten: 82 miljoen kost Bello mij. Hopelijk gaat hij renderen. , 82
 7. glennix

  (Tussen)stand

  Weer een degelijk seizoen met Tottenham met de 3de plaats, maar echt voor de titel mee strijden lukt voorlopig nog niet. In de CL was in de Kwartfinale Juventus te sterk voor ons. En zowel in de Carabao Cup als in de FA Cup waren we de verliezende finalist.
 8. Door deze mooie overwinning zijn we zeker van de 1ste plaats in onze CL poule met Bayern, Inter en RB Salzburg.
 9. glennix

  Show je team

  @MNie Hier een overzicht van mijn team Tottenham 2027 aan het begin van mijn 2de seizoen bij de club. De spelers die ik zelf gekocht heb zijn: Mancini, Visic, Bornauw, Kacar, Jones, Bellingham, Vignato. Doelmannen: Centrale verdedigers: Backs: Centrale middenvelders: Vleugelspelers: Aanvallende middenvelders: Spitsen:
 10. glennix

  FM Café

  Geen overname bij Spurs in mijn game, Levy is nog steeds voorzitter. Ik had een bestuursverzoek ingediend voor een uitbreiding van het aantal plaatsen en eerst was er sprake van een uitbreiding van 7000 extra plaatsen en tegen het einde van het seizoen toen de plannen aangekondigd waren ineens 15028. Ik heb gelukkig voor 117 miljoen euro spelers verkocht en maar voor 58 miljoen aangekocht en verder zijn de inkomsten altijd wel groot in de PL dus financieel kan deze uitbreiding er wel bij.
 11. glennix

  FM Café

  Ik weet niet of ik hier blij mee moet zijn of niet, de uitbreiding is wel leuk op zich alleen het prijskaartje valt mij een beetje tegen. Dan maar slim handelen op de transfermarkt.
 12. glennix

  (Tussen)stand

  Al bij al een succesvol seizoen met Tottenham, doelstelling van uit het bestuur was Europa League halen en we doen zelfs beter met CL voetbal komend seizoen. Verder verliezend finalist van de FA Cup tegen Man U. Spijtige is dat ik maar een TB van 36 miljoen heb gekregen dus dat word zoeken naar koopjes, want de kernen van de andere toppers zijn een stuk beter.
 13. Na een 0 op 9 in de PL doet deze zege wel deugd!
 14. @KyrillJammer dat het maar niet wil lukken, hopelijk vind je snel het spelplezier terug! Als ik je een tip mag geven: Gegenpress doet het de laatste versies altijd wel goed, en misschien meer vasthouden aan 1 tactiek i.p.v. elke wedstrijd te veranderen. Maar je moet natuurlijk doen wat jij het leukst vind en het meeste spelplezier uit haalt!
×
×
 • Create New...