Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  2,964
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by FlyD

 1. Leuke uitdaging. Ik had laatst nog een artikel gelezen waarin het ging over de competitie in Groenland die dus effectief bestaat, maar gespeeld wordt op een heel korte periode. Ben benieuwd hoe ver je kunt komen? Zijn er dan al spelers met de Groenlandse nationaliteit?
 2. Leuk dat je terug bent gegaan en Chaly hebt kunnen halen. Het staat ook direct aardig op de rails. Je kunt die grotere prijzenkast alvast bestellen
 3. Prima seizoen. Nu wel die 2 Engelsen en die Thaise Fransman nog verkopen
 4. FlyD

  Leave it all

  4INT's van Brady, dan wordt het moeilijk natuurlijk.
 5. Jammer van de nederlaag tegen Astana. In de competitie gaat het lekker.
 6. 6 oefenwedstrijden: - kleinere club - gelijkwaardige club - gelijkwaardige club - grotere club - iets kleinere club - kleinere club In welke landen maakt voor mij niet uit.
 7. FlyD

  AFC Ajax

  Doet Banel netjes inderdaad. De verdediging is natuurlijk een beetje afgeroomd met Rensch en Timber die bij het eerste zitten. Gelukkig komt er wel nog wat aan met oa Aertssen en daarachter nog jongens als Hato. Ik hoop dat ze snel doorselecteren en dat Aertssen meer minuten kan maken bij Jong. Op basis van de minuut waarin ze gewisseld zijn vermoed ik dat Hlynson en Van Axel Dongen donderdag wel bij de selectie zitten. De kans dat Fitz-Jim en Unuvar erbij zitten en redelijk wat minuten krijgen lijkt me helaas kleiner.
 8. FlyD

  AFC Ajax

  Kan ESPN helaas niet zien, maar die opstelling is wel leuk. Behalve de verdediging staat er heel wat talent op het veld. En Banel al op de bank bij Jong, die ontwikkelt zich snel dit jaar.
 9. @Olivierke: ik krijg ook cijfers als ik in het Nederlands speel. 3 is voorlopig bij mij ook het laagste dat ik terug kan vinden. @Elsjorro1990: Opnieuw leuke talenten erbij gekregen en Europees natuurlijk een heel mooi jaar gehad. Hoe pak je het tactisch aan?
 10. FlyD

  FM Café

  Work the ball into the box dacht ik.
 11. FlyD

  FM Café

  Staat 'geduld opbrengen' al aan in je TI? 1 op 2 lijkt me een mooi richtpunt?
 12. Heerlijke spits voor dat niveau. Die gaat op+300 goals uitkomen in zijn carrière als je hem kunt behouden.
 13. Dat is al een leuke speler op 16 jarige leeftijd. Die 2de is inderdaad een prima speler met een goede persoonlijkheid, balen dat hij niet wilde bijtekenen zonder dat hij een andere club had.
 14. Dat is lekker inderdaad. Screentje van die AML?
 15. FlyD

  AFC Ajax

  Persoonlijk ben ik niet helemaal overtuigd van Aning. Hij heeft snelheid en een redelijk actie voor een verdediger, maar vind hem vaak verkeerd staan en te weinig terug verdedigen. Toch had ik wel graag gezien dat hij een contract had, want het zijn wel punten waar je aan kunt werken natuurlijk. Enig idee hoe het komt dat hij nog geen contract heeft? Is het wel aangeboden geweest? Regeer moet ook nog altijd bijtekenen. Hopelijk komt dat snel in orde. De rest van de aflopende contracten in de jeugd mogen van mij vertrekken. Behalve misschien Hillen als ze geloven dat hij zijn potentie toch kan waarmaken.
 16. Ondanks dat het een prachtig seizoen was toch ook balen. Hier en daar een gerichte versterking en je pakt volgend jaar alle prijzen mee!
 17. Heerlijk om het zo nog te halen tegen Real! Nu revanche nemen op PSG.
 18. Ben benieuwd naar je resultaten met Haukar. Ik had daarmee ook een Youth Only Save klaarstaan, maar heb dan besloten om eerst met een in Polen te starten. Sowieso heb je wel een redelijke selectie om te beginnen bij Haukar met oa Sander Foro in de spits (die @Fantasygoed kent). Korte seizoenen in Ijsland ook, dus snel nieuwe intakes.
 19. Dybala voor Arsenal dan, thanks!
 20. Heerlijke talentjes. Als je die kan behouden zit je goed voor de komende 10 jaar!
 21. Kunnen we verhuurde spelers terughalen (en telt dat als een transfer)?
 22. Balen! maar toch een mooi WK gespeeld. Jasper ter Heide man van het toernooi?
 23. Je kunt een jaar simuleren en hopen dat Africanos Braganca promoveert naar de laagst speelbare divisie in Portugal. Misschien is er ook al wel een uitbreiding voor de Portugese competitie, maar dat weet ik niet.
 24. Jij installeert FM altijd zonder de optie om te verliezen zeker? Mooie prestaties weer, hopelijk zien we dit ook ooit IRL, Union in de CL!
 25. Premier League 01. 02. 03. FlyD 04. 05. 06. 07. Rubens2 08. Chrisje1993 09. 10. Svenpunt 11. Copywriter 12. 13. vd water 14. 15. 16. 17. 18. 19. Abe 20.
×
×
 • Create New...