Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  3,597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by FlyD

 1. Succes! Leuke en talentvolle ploeg.
 2. FlyD

  AFC Ajax

  Opstelling Ajax: Gorter; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ünüvar, Fitz-Jim; Ihattaren, Rasmussen, Banel. Wissels Ajax: Kremers, Salah-Eddine, Gooijer, Aertssen, Warmerdam, Dall, Delgado, Brandes, Giovanni, Martha, Enem. Eerste 10min gemist, maar ben benieuwd.
 3. UFC 276 ziet er goed uit: Adesanya vs Cannonier is vooral techniek vs power denk ik Volkonovski vs Holloway 3 hopelijk weer een mooi gevecht, maar liefst wel met een finish deze keer (maakt me niet uit voor wie) O'Malley eindelijk tegen een echte tegenstander. Ben benieuwd.
 4. FlyD

  FM Café

  Vertel nog eens over die film
 5. Daar zal Kat niet blij mee zijn
 6. FlyD

  AFC Ajax

  Onana is nu wel officieel bevestigd
 7. FlyD

  AFC Ajax

  Regeer zijn sterkste punt is zijn loopvermogen en dat valt weg als hij als 6 speelt (als het is zoals Alvarez vorig jaar). Hij is het beste als box-to-box middenvelder denk ik, maar misschien niet bij Ajax vanwege zijn handelingssnelheid. Daarom vind ik rechtsback wel een goed alternatief. Dan zie ik veel liever Fitz-Jim op 6.
 8. Verstappen heeft ondertussen al gereageerd: https://sporza.be/nl/2022/06/30/max-verstappen-veroordeelt-taalgebruik-van-schoonvader-heb-nog-niet-met-hem-gesproken~1656608266322/
 9. FlyD

  Eredivisie Topic

  Niels Van Duinen is de nieuwe technische manager van Excelsior. Hij was zaakwaarnemer bij Key United. Ik ben benieuwd wie er uit zijn 'stal' naar Excelsior gaan komen. Eiting, Clement, Van Ooijen? Of zouden ze Pellè terug naar Rotterdam halen?!
 10. Brauwer en Mautone scoren er op los. In de competitie is het echt een makkie aan het worden. Wel jammer van de uitgaande spelers, maar 2 prima inkomende transfers ook weer.
 11. Ik stem voor de novelle van @delichrismet Emmen, maar de journey van @Michaelinho* verdient het ook wel om hier vernoemd te worden.
 12. FlyD

  FM Café

  Kampioen! Ondanks een slechte 2de seizoenshelft met vooral veel gelijke spelen zijn we 2 wedstrijden voor het einde al kampioen. 2e titel op rij, nu verder proberen doorgroeien.
 13. FlyD

  WK 2022 [Poulefase]

  De verwachting is dat alle selecties bekend worden zo rond twee weken voordat het voetbaltoernooi begint. De FIFA heeft namelijk de deadline voor de bekendmaking van de selectie gezet op 14 dagen voordat het WK 2022 in Qatar begint. Verwachting is dat rond die tijd alle selecties naar buiten komen.
 14. Volgens Madiot niet. Die zegt dat Pinot en Storer beide in dienst rijden van Gaudu (maar daar geloof ik niks van). Betwijfel ook of Leknesund voor een klassement gaat trouwens. Denk niet dat er, behalve Pogacar een jongere echt voor het klassement gaat. Dus zal het voor plaats 2 wel gaan tussen de genoemde namen (en misschien Kron?).
 15. FlyD

  Transfernieuws

  Villareal speelde halve finale van de Champions League en won het jaar daarvoor de EL. Als ik Danjuma was zou ik nog een jaartje bij Villareal blijven. Eerst bevestigen in La Liga, kun je daarna nog altijd zien.
 16. FlyD

  Eredivisie Topic

  Een aantal paniektransfers en vervolgens een heel lang en zwaar seizoen vermoed ik. Wel jammer dat het teamvan vorig jaar zo uit mekaar valt. Er was ook interesse uit België weet ik, maar dat wilde Dallinga zelf niet. Toulouse scout blijkbaar regelmatig in Nederland. Of zit daar ergens in Nederlander in de staf of het bestuur?
 17. Toch een aderlating voor Pogacar voor de eerste week.
 18. FlyD

  Feyenoord

  Donny moest concurreren met Bruno Fernandez, Malacia waarschijnlijk met Shaw (als Telles weggaat). Dat is ook wel een verschil.
 19. Ja, prachtig! Ben al regelmatig van of naar Zeeland gefietst en 2 jaar terug daar ook 2 dagen verbleven om de rest van Zeeland en omstreken door te fietsen. Vanuit Herkingen, een dagje onderlangs (inclusief Oosterscheldekering) en eentje bovenlangs.
 20. Ik zou niet teveel kijken naar het aantal kilometer, want dat is afhankelijk van veel factoren. Het is logischer om te kijken naar de duur. Ik fiets normaal vooral ritjes van 2 tot 3uur. De laatste tijd heb ik veel tijd gehad dus was het wat anders (langere tochten afgewisseld met juist kortere ritjes). Maar ik zou vooral niet vergelijken met anderen eigenlijk en doen wat jij het leukste vindt
 21. FlyD

  FC Twente

  Ik zie net dat deze jongen in de jeugd van Twente zit: https://www.transfermarkt.nl/lucas-vennegoor-of-hesselink/profil/spieler/997646 Zoontje van. Spits van 1m88 op zijn 16de. Ik hoop dat hij het eerste haalt!
 22. FlyD

  AFC Ajax

  2de helft was minder van Ajax, zeker toen Ihatarren eruit ging. Op zich wel prima voor een eerste oefenpotje met deze selectie. Op naar zaterdag.
×
×
 • Create New...