Jump to content

FlyD

Site staff
 • Content Count

  2,175
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Everything posted by FlyD

 1. Filip Joos vind ik nochtans een heel irritante commentator. Die is vooral fan van zichzelf, in tweede instantie van alles dat met Italië te maken heeft en dan spreekt hij eventueel nog eens over de rest.
 2. Ik ga ervan uit dat je wint, dan ben je door en vechten we het in de finale wel uit
 3. Prima overwinning tegen Oekraïne en daardoor met 6 punten al zeker van de volgende ronde. Mooi begin! @Fantasy: Tegen de Italianen mag je de vermoeide spelers van Wales een dagje rust gunnen.
 4. Heerlijke update! Heb echt met spanning zitten scrollen Verder is het voorlopig vooral mistasten voor NEC, hopelijk valt er nog iets moois uit de bus.
 5. Volgens mij heeft Martinez al ongeveer aangegeven dat zijn favoriete opstelling met Vermaelen centraal is. Nu is de kans niet zo groot dat ze alle 3 nog eens volledig fit gaan zijn, dus we zullen het zien Voetballend is Vermaelen ook wel enkele klassen beter dan Denayer en Boyata natuurlijk. Tegen een spits als Dzyuba (en team als Rusland) is een Boyata (of Denayer) natuurlijk prima.
 6. Als iedereen 100% fit is wordt de verdediging waarschijnlijk: Alderweireld - Vermaelen - Vertonghen
 7. Ja, in de eerste wedstrijd speelde Boyata in de plaats van Vermaelen achterin. Die deed het best aardig, maar de Russen maakte het hem niet al te moeilijk. Denayer is een goede Backup, maar enkel als de rest van de verdediging goed is. Als hij teveel zelf moet doen of nadenken wordt het moeilijk. Vertonghen blijft ook wel kwetsbaar tegen snelle behendige spelers, net als Vermaelen trouwens.
 8. Ben heel benieuwd wat dit Spanje kan laten zien. Hopelijk heerlijk fris tiki taka.
 9. Ze hebben de kwaliteit, maar de verdediging zal dan wel nog eens zijn topniveau moeten halen op deze toch al gevorderde leeftijd (en fit blijven).
 10. En een speler als Januzaj en een talent als De Ketelaere zit zelfs niet bij de selectie
 11. Dat is inderdaad de zwaar overschatte Hateboer, net te laat. Voor de vorm zal ik nog Castagne zeggen.
 12. We konden mooi sparen in deze wedstrijd, zo blijft hij fit en kunnen we Noord-Macedonië verrassen met een fitte Bale in de finale
 13. Winst in de openingstopper. @Fantasy: Waar is Bale?
 14. Ik vond Daley Blind in de eerste helft verdedigend niet zo heel goed eigenlijk. Aan de bal wel trouwens. Timber er De Vrij waren daardoor minder dominant aan de bal, maar Blind doet het voetballend gewoon goed natuurlijk. Frenkie kwam veel meer aan de bal dan de vorige wedstrijden, dus dat is prima. De Roon speelde iets dynamischer, dan is hij even nutteloos, maar loopt hij minder in de weg bij de opbouw. verder zou ik inderdaad ook echt graag Malen-Depay eens zien van de start.
 15. Hopelijk Gravenberch nog voor Frenkie, geen risico’s met Frenkie.
 16. @PJHoutman: Bij de Belgen is Ruud Vormer de studio-gast voor de wedstrijd van Nederland
 17. Ik probeer positief te blijven
 18. Toch nog een rit gewonnen en 3de in het algemeen klassement, niet slecht.
 19. Modric kan toch heerlijk voetballen. Hij zit er fysiek wel al behoorlijk doorheen.
 20. FlyD

  AFC Ajax

  Jay Gorter naar Ajax is nu officieel bevestigd. Ben benieuwd hoe die keeperscarrousel uiteindelijk gaat uitdraaien.
 21. Bij FDJ in elk geval veel talent in mijn team.
×
×
 • Create New...