Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  4,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FlyD last won the day on August 6 2021

FlyD had the most liked content!

2 Followers

About FlyD

 • Birthday 08/04/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  La Veille Dame: https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735
 • Mijn novellen
  https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FlyD's Achievements

1.8k

Reputation

 1. FlyD

  FM Café

  Vast wel, maar daar ken ik niks van eerlijk gezegd.
 2. Sebastian Piotto: Thomas Gasser: Jaime Grisales: Juan Manuel Benitez: Edgardo Perez: Denis Zovko: Justin Dumas: Julle Mutombo: Precious Maher: Djurovski Abdourahamane Moussa: Alejandro Vazquez: Kevin Vermignon: FlyD Victor Chernyavskiy: Benjamin Hue: Dorde Milovanovic: Adam Verbruggen: Louis Rigal: Tiago Catarino: Victor Sorensen: Assan Ouedraogo: Dennis Willems: Nassim Riviere: Erick Liljestrom: neva Aureli: Aboubakar Sanogo: @Fantasy
 3. FlyD

  Beste regens ooit

  Box 2 box middenvelder
 4. FlyD

  FM Café

  Er zit geen promotie naar de KKD in FM23 helaas.
 5. Koni De Winter, Theate, hopelijk blijft Vanheusden eens fit, dan kun je daar een leuke ploeg van bouwen. Saelemaekers en Castagne als backs. Ramazani kan daarbij nog een supersub worden voorin. Lavia misschien op het middenveld. Daarmee ben je niet direct wereldtop, maar er zit wel wat leuks in.
 6. Prima seizoen, maar jammer van de intake. Die valt toch een beetje tegen. Hopelijk volgend jaar beter zodat je echt kunt doorgroeien.
 7. Dat hangt natuurlijk af van de kwaliteiten van je spelers en team en je totale manier van spelen. Over het algemeen is het bij een 4-4-2 vooral belangrijk dat je zeker een 'holding'-middenvelder hebt en dan zou ik daarnaast een loper zetten. Dat heb je al in je huidige setup. Eventueel kun je de BVM vervangen door een Box to box/dynamische middenvelder. Die zal waarschijnlijk wat vaker aansluiten bij de spitsen. Op de flanken is het belangrijk om iets van diepgang te krijgen want dat ontbreekt vaak in een 442. Dat heb je nu op de rechterkant. Links is het iets voorzichter wat ook verstandig is gezien de middenvelder ernaast. Idealiter zou ik aan de kant van de SVD (V) werken met een naar binnenkomende speler op de flank die de ruimte daar kan invullen en vervolgens de back eroverheen laten komen. Maar zoals gezegd moet het passen bij je team en de spelers. Hoe loopt je huidige tactiek?
 8. Svenpunt - Bellingham - Engeland neva - Moukoko - Duitsland Brozai - Mbappe - Frankrijk Djurovski - Alexis Mac Allister FlyD - Pedri - Spanje @Kevinoz87
 9. Prima begin @Jeroen.! Altijd lekker als de goede karakters bij de grootste talenten (qua attributen) zitten. Speciaal profiel wel bij Phaeton. Heel goede passing, maar geen inzicht.
 10. Fabio Quagliarella
 11. Dat zegt ook wel wat over het enorm hoge niveau van de novelles deze maand. @Fantasymet onze Ijslander op Corsica heeft ook nog geen stem. Bij deze krijgt hij die dus van mij. Opnieuw een heel mooie novelle die het niveau van zijn vorige jaren verderzet.
 12. Ben ook benieuwd @Mordurette. Deze challenge zit bij mij ook nog in mijn hoofd. Oa Bosnië lijkt met een leuk land om hem te doen. Opvolging creëren voor de gouden generatie die er daar bijna uit is.
 13. Niks van aantrekken. Alleen kun je niet meer in de 'hall of fame' op het forum van SI Games komen met deze game
 14. Goed bezig. Je bent een heel talentvolle ploeg aan het verzamelen. Volgens de 'officiële' regels is een terughuur periode niet toegestaan trouwens, enkel het uitstellen van de effectieve transferdatum
×
×
 • Create New...