Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  3,002
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FlyD last won the day on August 6 2021

FlyD had the most liked content!

2 Followers

About FlyD

 • Birthday 08/04/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  La Veille Dame: https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735
 • Mijn novellen
  https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FlyD's Achievements

1.1k

Reputation

 1. Ja, heb de laatste jaren vooral leedvermaak gehad als het om Anderlecht gaat. Toch vind ik het ook jammer om te zien hoe daar de laatste jaren beleid is gevoerd. Magallan als pure mandekker gaat meestal nog wel, maar hij blundert toch ook nog regelmatig. Voor mij is het onbegrijpelijk dat Harwood-Bellis werd geslachtofferd. Dat was in het begin van het seizoen misschien wel de best presterende speler bij Anderlecht.
 2. Wat mij betreft zit de beste verdediger van Anderlecht op de bank (Harwood-Bellis). Zirkzee is vooral zeer wisselvallig. Hij wisselt heel goede wedstrijden/momenten af met slappe optredens. Hij is inderdaad meer een 9,5 met een verrassend goede passing. Rafaelov is eigenlijk ook een momentenvoetballer en vooral aan de bal en met de dode spelmomenten kan hij op dit niveau nog het verschil maken. Bij balverlies heb je er weinig aan. Gomez als linksback is inderdaad een uitvinding van Kompany en dat werkt, zeker in balbezit, in de meeste wedstrijden heel aardig. Verdedigend blijft het wat mij betreft allemaal vrij kwetsbaar, maar daar wordt hij ook niet geholpen met Rafaelov voor hem en Hoedt naast hem.
 3. 2 pijnlijke nederlagen, maar ook 3 prima overwinningen. 6e plaats is aanvaardbaar, maar hoop toch de top 4 nog aan te vallen.
 4. Prachtige finale om een geweldig seizoen af te sluiten!
 5. FlyD

  AFC Ajax

  In welk soort rol/positie zie jij Gravenberch (naar de toekomst) het beste tot zijn recht komen? Vind dat zelf een moeilijke om te bepalen.
 6. Frustrerende degradatiekraker waarbij mijn spelers hun vizier niet op scherp hebben: Gelukkig maken ze het de wedstrijd erna tegen een van de topploegen goed: Daarmee hebben we ons toch bijna veilig gespeeld denk/hoop ik:
 7. FlyD

  AFC Ajax

  Je mag die positie van mij noemen zoals je wilt, het verandert weinig aan de invulling die eraan gegeven wordt. En ik denk dat een goede Ihattaren dat op een vergelijkbare manier kan doen als Berghuis momenteel doet. Op rechts kan Ihattaren ook gewoon uit de voeten. Hij is niet de snelste (ook niet heel traag trouwens), maar kan dat meer invullen als een passende/creërende rechtsbuiten. Dan zal de diepgang voorin wel van iemand anders moeten komen.
 8. FlyD

  AFC Ajax

  Een ongemotiveerde Ihattaren zou ik ook niet halen, maar als Ten Hag/Overmars gelooft dat zij hem weer gemotiveerd en op niveau kunnen krijgen haal je gewoon een prima speler binnen. Daarnaast wil een ploeg als Ajax alle posities dubbel bezet hebben dus kan hij ook perfect achter Antony 2e keus zijn. Ajax speelt trouwens wel met een CAM wat mij betreft (Berghuis) en zou daar dus ook backup/concurrentie voor kunnen zijn.
 9. FlyD

  AFC Ajax

  Die jongen heeft enorm veel talent. Hij heeft er de laatste jaren niks mee gedaan, maar, zoals @ElMarcos al aangeeft kan hij dat niet verleerd zijn. Dus als je dan kunt proberen die jongen weer op zijn topniveau te krijgen zonder dat je er financieel heel grote inspanningen voor moet doen lijkt me dat een prima idee. Ajax wil daarom inderdaad gaan voor een huur met optie tot koop. Dus dat moeten ze met Mo, niet zo heel gek toch?
 10. FlyD

  AFC Ajax

  Ik denk/vrees inderdaad dat Ten Hag voor Klaassen als spits zal kiezen. Wat mij betreft mag Rasmussen wel een kans krijgen. Redelijk wisselvallig en ook niet heel veel diepgang, maar zou het toch eens proberen, zeker tegen Heracles.
 11. FlyD

  FM Café

  Tegenstander naar het centrum dwingen zou ik er nog bij aanzetten
 12. Heb je toevallig een overzichtje met welke spelers je dat behaalde? Ben wel benieuwd naar de namen
 13. Jammer dat je die spits kwijt bent. Verder blijft het goed gaan. Het behalen van de groepsfase in de CL is al een mooie prestatie. Financieel zit je nu ook goed voor de komende jaren.
 14. Ik val in herhaling, maar het blijven ongekend knappe prestaties!
×
×
 • Create New...