Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  3,597
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FlyD last won the day on August 6 2021

FlyD had the most liked content!

2 Followers

About FlyD

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  La Veille Dame: https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735
 • Mijn novellen
  https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FlyD's Achievements

1.5k

Reputation

 1. Succes! Leuke en talentvolle ploeg.
 2. FlyD

  AFC Ajax

  Opstelling Ajax: Gorter; Klaiber, Magallán, Pierie, Baas; Regeer, Ünüvar, Fitz-Jim; Ihattaren, Rasmussen, Banel. Wissels Ajax: Kremers, Salah-Eddine, Gooijer, Aertssen, Warmerdam, Dall, Delgado, Brandes, Giovanni, Martha, Enem. Eerste 10min gemist, maar ben benieuwd.
 3. UFC 276 ziet er goed uit: Adesanya vs Cannonier is vooral techniek vs power denk ik Volkonovski vs Holloway 3 hopelijk weer een mooi gevecht, maar liefst wel met een finish deze keer (maakt me niet uit voor wie) O'Malley eindelijk tegen een echte tegenstander. Ben benieuwd.
 4. FlyD

  FM Café

  Vertel nog eens over die film
 5. Daar zal Kat niet blij mee zijn
 6. FlyD

  AFC Ajax

  Onana is nu wel officieel bevestigd
 7. FlyD

  AFC Ajax

  Regeer zijn sterkste punt is zijn loopvermogen en dat valt weg als hij als 6 speelt (als het is zoals Alvarez vorig jaar). Hij is het beste als box-to-box middenvelder denk ik, maar misschien niet bij Ajax vanwege zijn handelingssnelheid. Daarom vind ik rechtsback wel een goed alternatief. Dan zie ik veel liever Fitz-Jim op 6.
 8. Verstappen heeft ondertussen al gereageerd: https://sporza.be/nl/2022/06/30/max-verstappen-veroordeelt-taalgebruik-van-schoonvader-heb-nog-niet-met-hem-gesproken~1656608266322/
 9. FlyD

  Eredivisie Topic

  Niels Van Duinen is de nieuwe technische manager van Excelsior. Hij was zaakwaarnemer bij Key United. Ik ben benieuwd wie er uit zijn 'stal' naar Excelsior gaan komen. Eiting, Clement, Van Ooijen? Of zouden ze Pellè terug naar Rotterdam halen?!
 10. Brauwer en Mautone scoren er op los. In de competitie is het echt een makkie aan het worden. Wel jammer van de uitgaande spelers, maar 2 prima inkomende transfers ook weer.
 11. Ik stem voor de novelle van @delichrismet Emmen, maar de journey van @Michaelinho* verdient het ook wel om hier vernoemd te worden.
 12. FlyD

  FM Café

  Kampioen! Ondanks een slechte 2de seizoenshelft met vooral veel gelijke spelen zijn we 2 wedstrijden voor het einde al kampioen. 2e titel op rij, nu verder proberen doorgroeien.
 13. FlyD

  WK 2022 [Poulefase]

  De verwachting is dat alle selecties bekend worden zo rond twee weken voordat het voetbaltoernooi begint. De FIFA heeft namelijk de deadline voor de bekendmaking van de selectie gezet op 14 dagen voordat het WK 2022 in Qatar begint. Verwachting is dat rond die tijd alle selecties naar buiten komen.
 14. Volgens Madiot niet. Die zegt dat Pinot en Storer beide in dienst rijden van Gaudu (maar daar geloof ik niks van). Betwijfel ook of Leknesund voor een klassement gaat trouwens. Denk niet dat er, behalve Pogacar een jongere echt voor het klassement gaat. Dus zal het voor plaats 2 wel gaan tussen de genoemde namen (en misschien Kron?).
×
×
 • Create New...