Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  4,300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FlyD last won the day on August 6 2021

FlyD had the most liked content!

2 Followers

About FlyD

 • Birthday 08/04/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  La Veille Dame: https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735
 • Mijn novellen
  https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FlyD's Achievements

2k

Reputation

 1. https://sporza.be/nl/2023/03/30/antwerp-verpulvert-zijn-transferrecord-met-verkoop-van-willian-pacho-aan-frankfurt~1680189614567/ Overmars weer mooi aan het cashen.
 2. Richard, jij hebt 3 Jumbo's in je ploeg
 3. FlyD

  Duits voetbal

  Ik één keer. Tegen Gladbach. Zeker een aanrader!
 4. FlyD

  Nederlands Elftal

  Dat zal verder van Berghuis en Simons moeten komen waarschijnlijk. Die zullen ook naar binnen trekken. Alleen jammer dat er geen aanvallende backs zijn om te profiteren van de ruimte of een spits met diepgang.
 5. Jesper Karlsson
 6. Hij vond het goede moment om aan te vallen niet en twijfelde teveel. Heel veel overschot zal hij ook niet gehad hebben trouwens.
 7. @Viktoren ik hebben exact hetzelfde lijstje ingestuurd geloof ik
 8. FlyD

  Rode Duivels

  Inderdaad Ik zeg ook niet dat KDB de oplossing is. In de huidige selectie is Vertonghen denk ik de beste leider, alleen weet ik niet of hij er nog lang bij gaat blijven. Als Tedesco van plan is om Vertonghen nog minstens een jaar op te roepen zou ik hem als aanvoerder nemen. Veel alternatieven zie ik trouwens niet. Van de tussengeneratie (oa Trossard, Tielemans,...) zie ik er weinig als leiderstypes en voor de jongste generatie is het te vroeg.
 9. FlyD

  Rode Duivels

  Courtois lijkt me geen echte leider, maar eerder zo'n 'fake' leiderstype. Daarnaast is/was hij niet echt geliefd onder de spelersgroep, dus dat lijkt me niet ideaal als aanvoerder.
 10. Afgelopen zondag de 'awayday/groundhop' waar ik al jaren op hoopte. Nadat mijn baas en Ajax overtuigd waren dat er een scout van OHL aanwezig moest zijn bij de klassieker kon ik zondagmiddag de verplaatsing naar Amsterdam maken. Voor mij was het de eerste keer dat ik een wedstrijd ging kijken in de Arena, toch wel een gemis als Ajax supporter. Organisatorisch en logistiek verliep alles zeer vlot en zo zat ik mooi op tijd op mijn plekje in de hoek van het stadion op een prima plaats. De sfeeractie was prima en werd opgevolgd door het vuurwerk om de sfeer er helemaal in te krijgen. Het verloop van de wedstrijd en de (anti-)climax hebben jullie ongetwijfeld meegekregen. Voor mij was het een geweldige ervaring met een leuke wedstrijd, maar een teleurstellend resultaat. VID_20230319_142912.mp4 Hopelijk kan ik binnenkort de sfeer eens vergelijken met de sfeer in De Kuip. Vanavond eerst naar een wedstrijd van een heel andere niveau: OHL Women vs AA Gent Ladies. Ps. Bassey heeft zijn kans verkeken op een transfer naar OHL
 11. Ganna als eerste reserve gezet Wel een prachtige overwinning van Van der Poel!
 12. Tot vorig jaar klopte dit volledig. Sinds dit jaar is het qua sfeer heel aardig! Qua guurheid scoren we (gelukkig) wel nog laag.
×
×
 • Create New...