Jump to content

FlyD

Site staff
 • Content Count

  1,996
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

FlyD last won the day on January 3

FlyD had the most liked content!

Community Reputation

642 Excellent

1 Follower

About FlyD

 • Rank
  Scout
 • Birthday 08/04/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  La Veille Dame: https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735
 • Mijn novellen
  https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leuk gedaan met die tekstjes! Zowel voor Eli als Mark vooral (mooie) ereplaatsen. Volgend seizoen kunnen we er hopelijk een aantal inruilen voor een grote overwinning.
 2. Naam manager: Nathan Rutjes Nationaliteit manager: Nederlander Leeftijd manager (dd-mm-yyyy): 01-12-1983 Nummer (1 t/m 24): 3
 3. Bjorn26 - Fantasy Richarð. - Richarð. Chrisje1993 - Chrisje1993 RubenS2 - RubenS2 Frank_Regis - Regis Berjan - Pinolero Himan - himan FlyD - FlyD
 4. Niet al te best en zat er zelfs een paar keer heel ver naast (Willem II, Sparta, Groningen, Bozenik, Wriedt, De Boer, Grim, Buijs). kan wel de tegenvallers goed voorspellen blijkbaar
 5. FlyD

  FM Café

  3 wedstrijden verder staan we er al veel minder goed voor :(
 6. Eli ontwikkelt zich goed, Mark blijft een beetje hangen in zijn ontwikkeling. Hopelijk kunnen ze volgend jaar al een echt grote overwinning binnenhalen. Beide willen graag hun contract verlengen.
 7. FlyD

  NFL

  Tim Tebow zou als TE naar de Jaguars gaan...
 8. Op de Faroer Eilanden kwam ik deze Noorse Mexicaan tegen (dat is opzich al opvallend). Dan zag ik dat hij als 22-jarige ook al 'staf-eigenschappen' had. Blijkbaar is hij trainer geweest bij 'vrouwenclub'.
 9. FlyD

  FM Café

  Over de helft van de competitie (27 wedstrijden in totaal) staan we er goed voor in ons eerste jaar in de Eredivisie. In de zomerstop voor 0euro, dat is een standaardbod op de Faroer Eilanden blijkbaar, deze topper erbij gehaald zodat we voorin meer opties hebben:
 10. Als de bal over de grond bij die back was gekomen lijkt me dat een zeer logische uitleg inderdaad. Maar aangezien het hier een hoge bal is vermoed ik eerder dat het te lastig is om deze aan te nemen. Als dit vaak gebeurt en tot balverlies leidt zou ik vooral kijken of er een manier is om vaker die 2de bal te winnen.
 11. @Liverpool FC: ik ga ervan uit dat die bal te hoog/lastig is om aan te nemen (voor een speler van zijn niveau). En hij kan hem moeilijk naar een medespeler koppen in deze situatie.
 12. Heerlijk bezig @Daniell ben benieuwd naar het eindresultaat!
 13. FlyD

  Go Ahead Eagles

  Elmo terug naar de Eagles?
×
×
 • Create New...