Jump to content

FlyD

Site staff
 • Posts

  2,652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

FlyD last won the day on August 6

FlyD had the most liked content!

Reputation

941 Excellent

2 Followers

About FlyD

 • Birthday 08/04/1987

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  La Veille Dame: https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735
 • Mijn novellen
  https://manutd.nl/forum/topic/54303-fm-19-la-veille-dame/page/2/?tab=comments#comment-5478735

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Atletico - Liverpool 2 Ajax - Dortmund 2 Man Utd - Atalanta 1 Zenit - Juventus 2 PSV - Monaco 1 Lazio - Marseille 1 West Ham - Genk 1 Partizan - Gent 1 Cluj - AZ 2 Feyenoord - Union 2 Vitesse - Tottenham 2
 2. FlyD

  AFC Ajax

  Ik weet het, dat leerden ze mij vroeger ook. Maar het is ook moeilijker te mikken en kracht te zetten. Haller heeft trouwens zelfs al over gekopt via de grond, op die manier helpt het natuurlijk helemaal niet.
 3. FlyD

  AFC Ajax

  Lastige 2e helft, maar gelukkig toch gewoon 3 punten. Van mij mogen ze de spitsen van Ajax wel afleren altijd naar de grond te kopen. Bij Neres ging het maar net goed en Haller heeft zo al verschillende kansen gemist dit jaar.
 4. Een moeilijke keuze tussen de fantastische resultaten van @Marius en de woordgrappen van @Fantasy. Uiteindelijk toch maar gekozen voor die grappen.
 5. @Daniell Krijgt hier mijn stem. Mooi uitgewerkt verhaal, nuttige tips en indrukwekkende resultaten.
 6. Leicester City - Man Utd 1 Lazio - Inter 2 Freiburg - RB Leipzig 2 Lyon - Monaco 1 Barcelona - Valencia 1 Juventus - Roma X Leverkusen - Bayern Munchen 2 NEC - Vitesse 2 Trabzonspor - Fenerbahce 2
 7. Heb hem nu pas kunnen kijken, maar was inderdaad mooi om te zien. Volkanovski maakte indruk met zijn stand up, maar dat is het leuke van een fight met een goed BJJ-man, er kan altijd nog iets gebeuren. Enorm doorzettingsvermogen van Ortega trouwens, want de fight had zeker gestopt kunnen worden. Ben wel benieuwd wat ze nu gaan doen, opnieuw Volkanovski vs Holloway lijkt de enigste optie.
 8. FlyD

  Nederlands Elftal

  Deels met je eens. De vleugelspitsen brachten inderdaad te weinig en Frenkie ook. Maar hoe meer spelers een beslissende pass kunnen geven, hoe beter. Als de pass enkel van Frenkie kan/moet komen is dat makkelijk te verdedigen. Als Timber kan inschuiven dan moet er toch een tegenstander keuzes maken en zo ontstaan er nieuwe vrije ruimtes.
 9. FlyD

  Nederlands Elftal

  Ik bedoelde inderdaad het aanvallende aspect aangezien dat het grootste issue was (hoewel de Letten ook iets teveel kansen kregen).
 10. FlyD

  Nederlands Elftal

  Het voordeel is dat we tenminste de interviews met Van Gaal hebben om naar uit te kijken. In deze wedstrijden is Timber centraal achterin misschien wel een betere optie dan De Vrij. Voetballend brengt die toch wat meer. De Vrij heeft enkel een crosspass, maar daar was vandaag geen ruimte voor.
 11. Een AF focust meer op het scoren van doelpunten, dus als je er een CF van maakt dan kan het zijn dat je soms iemand mist voor de goal. Daarnaast kunnen de spelersinstructies van de CF ervoor zorgen dat hij het spel een beetje ophoudt.
 12. Het is natuurlijk afhankelijk van je spelers en de tegenstander. Tegen mindere tegenstanders moet je niet veen veranderen, enkel 1 van de middenvelders een 'holding' positie geven (dus bv REG naar SVD of VM). Tegen zwaardere tegenstanders kun je de TI's eruit halen voor iets meer degelijkheid.
 13. Hoe krijg je de tegengoals? Op zich ziet het er vrij goed uit. Het grootste issue dat ik zie is dat je geen 'holding' middenvelder hebt. Deze rollen, zeker icm 'expressiever spelen' en 'zwerven' zal ervoor zorgen dat je regelmatig centraal op het middenveld niemand hebt staan, dat maakt je kwetsbaar voor counters. Je kunt dit bijvoorbeeld oplossen door de Regista te vervangen door een SVD of een gewone VM. Verder ben ik geen fan van de 'over elkaar heengaan' instructie omdat het enkel het spel zal ophouden.
 14. Italie - Spanje 1 Belgie - Frankrijk 2 Saudi-Arabie - Japan 2 Uruguay - Colombia 1 Rusland - Slowakije 1 Turkije - Noorwegen 2 Finland - Oekraine 2 Emmen - Excelsior 1 Almere - Graafschap 2 Colombia - Brazilie 2 Argentinie - Uruguay 1 Zweden - Griekenland 1
 15. Een prima seizoen bij de u18 en al 2 wedstrijden in het eerste, lijkt me een mooi seizoen voor Enrico.
×
×
 • Create New...