Jump to content

Martijn

Leden
 • Content Count

  27,543
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

102 Excellent

About Martijn

 • Rank
  Erelid
 • Birthday 03/26/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Nijmegen
 • Opleiding/Werk
  Nutritional Physiology
 • Favoriete CM/FM
  Football Manager 2012
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Haha is dit nu al een ding aan het worden onder Excelsior supporters met een kaart? :-D
 2. Heb de wedstrijd niet gezien, maar ik hoorde dat Kuyt belabberd stond te ballen? Ben heel benieuwd naar het middenveld dan volgende week. Normaal gesproken zal de ervaring van Kuyt in zo'n wedstrijd tegen PSV erg belangrijk zijn, maar kwalitatief gezien lijken we beter af met Toornstra en Berghuis.
 3. Totaal gestoorde actie van Kramer natuurlijk, en een terechte straf. Dit soort mogelijke bronnen van onrust moeten direct in de kiem gesmoord worden.
 4. Mooie en zeer dominante overwinning. Wat zouden de beweegredenen van Gio zijn om in zo'n pot niet jongens als Bilal, El Hankouri, Nieuwkoop of desnoods Kramer een kwartier/20 minuten te geven? Enerzijds goed voor het vertrouwen van die jongens en de sfeer in de groep, anderzijds hou je de basis nog fitter.
 5. Kuyt op de bank vanavond, ben benieuwd.
 6. Overigens schitterend dat nu al ook alle resterende thuiswedstrijden uitverkocht zijn. in de Kuip gaan we niet meer verliezen. :
 7. Vitesse maximaal geprofiteerd van een (sterk) verzwakt Feyenoord. Zonde, maar liever zo'n wedstrijd in de beker dan in de competitie. Blij als er zondag weer een fatsoenlijk middenveld staat.
 8. Gustafson speelt voorlopig verstoppertje. Echt nog geen seconde gezien, dus Kuyt zal na 70 minuten wel gaan komen.
 9. Volgens het AD krijgen we een middenveld van Gustafson, Tapia en Nieuwkoop. Daarmee gaan we het verdomd lastig krijgen denk ik.
 10. Ben ook erg benieuwd. Dit soort praktijken zijn in Nederland eigenlijk nog nooit succesvol geweest, dus ik hoop dat Roda hier goed aan doet. Is het bekend hoeveel geld hij in de club gaat pompen?
 11. Erg zonde natuurlijk, maar al met al naar behoren gepresteerd in Europa. Misschien zelfs lichtelijk boven verwachting. Alleen in Manchester ben je echt weggespeeld. Vooral de uit-wedstrijd in Luhansk blijft eeuwig zonde, maar al met al is het geen schande. Hopelijk dat de spelers het snel achter zich kunnen laten en er zondag weer staan. Weer een waanzinnig belangrijke pot tegen AZ..
 12. Goed, blijkbaar was het al wel rond. Gio tot 2019 bij Feyenoord. :)
 13. Ander onderwerp: van Geel wil het contract van Gio met meerdere jaren verlengen, RvC houdt dit (voorlopig) nog tegen. Wat vinden jullie? Persoonlijk ben ik er wel voorstander van. Geef hem inderdaad maar een paar jaar om te bouwen. Als je ziet wat hij er na één seizoen al van gemaakt heeft, hoop ik dat hij die lijn nog een aantal jaar door kan zetten.
 14. DVD'tje zal er sowieso wel komen.
 15. Zou beter zijn om zo'n jongen dan (eerst) een half jaar te huren. Maar ik denk inderdaad dat zo'n extra kracht op het middenveld geen kwaad zou kunnen.
×
×
 • Create New...