Jump to content

Sanel

Leden
 • Posts

  28,835
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sanel

 1. Is van Club Brugge. Het is iets Belgisch, een pakkende naam die past bij de generatie van nu. Groot gelijk hebben ze. Overigens is dit geen misselijke competitie, veelal afgezakte teams met veel potentie. Zie Union en Antwerp. Maar ook een KV Mechelen wat de bekerfinale bereikt. Veel spektakel en van wat ik heb begrepen doet de top weinig onder de teams in de onderste regionen van de Jupiler Pro League.
 2. Volgens mij niet. Clubs komen weleens verder, maar niet tot de groepfase.
 3. Hoe kan Konyaspor eruit liggen? @Acquafresca @cimbomcu Ik zie dat team, maar daar staan toch best wel wat goede spelers tussen. Sehic keept ook geregeld bij Bosnië in plaats van Begovic, goede flanken, Bytyqi bij City gespeeld volgens mij.
 4. Vreemd dat Feyenoord zelden de Belgische markt op gaat (op Dessers na), veel wingers in het Belgische voetbal die passen bij Feyenoord. Een speler zoals Jeremy Doku is op dit moment onhaalbaar, maar een vergelijkbare speler zou natuurlijk waanzinnig zijn.
 5. Sanel

  Brits voetbal

  Blij dat Pogba weg is uit dit wespennest. Eerst was het Pogba, nu Fred en Mctominay.
 6. Sanel

  Brits voetbal

  Ik vind dat dit een beetje een welles-nietes discussie begint te worden. De reden dat ze Europees spelen en af en toe om een CL plek lijkt mij aantrekkelijker dan bungelen in de middenmoot. Maar de PL heeft ook zo zijn charme, al vind ik wel dat er een vastigheid moet komen in de middenmoot. Ik vind dat Leeds zich moet richten op een vaste plek. Gaan ze al wat doen met de transferbudget van Raphinha?
 7. Sanel

  Brits voetbal

  En in de PL speelt iedereen om het kampioenschap? @La Pulga. We zitten in 2022 hé, United, Arsenal, Spurs en Chelsea doen niet meer mee om plek 1. Alles daaronder op clubs zoals West Ham na die wel consistent zijn is pure willekeur. Kijk naar Leeds. Ligt er gewoon aan wie de beste transfer maakt. Kan je vertellen dat een aantal clubs in de middenmoot ook dat soort spelers willen. Doet me denken aan discussies aantal jaar geleden in dit topic, doe normaal zeg. Spelers willen gewoon om prijzen spelen en sommige clubs zijn aantrekkelijker dan de ander. Tenzij clubs zoals Chelsea of Leicester extreem veel salaris bieden.
 8. Sanel

  Brits voetbal

  @La Pulga @Azpi Nice speelde recent CL en dit seizoen EL. Onder andere een president met ambitie. Op dit moment een grotere club ja. https://www.bbc.com/sport/football/62386349.amp Merkwaardig hoe laagdunkend wordt gedaan op alles buiten de PL.
 9. Sanel

  Brits voetbal

  Op dit moment een grotere club en zal vast hetzelfde salaris krijgen.
 10. Sanel

  Brits voetbal

  Dus geen visie? Trainer wil speler X maar club haalt speler Y? Erg verassend. Ik ben benieuwd of Tuchel ook Ronaldo wilde, of was dat een gerucht.
 11. Sanel

  Brits voetbal

  Ach die hele transfervisie van Chelsea klopt toch niks van joh. Het is mijn favoriete club in de PL, maar al die transfers de afgelopen jaren zijn waardeloos. Tekenend ook dat City en Liverpool de rest zijn voorbij gestreefd in deze befaamde competitie. Aké onder Tuchel verkopen, vervolgens met 3 verdedigers spelen en dan iemand van 31 halen. Of Lukaku bijv. terughalen. Het slaat toch nergens meer op joh. Ze zouden er beter aan doen om voorin te investeren en de selectie in zn geheel te verjongen. Typisch dat United en Chelsea in elke window het meest worden gelinkt aan diverse spelers, omdat ze elke window het meeste troep binnenhalen.
 12. Sanel

  Brits voetbal

  40 mil aan waarde en 10 mil salaris per jaar voor iemand van 31 is gewoon een miskoop, ongeacht of iemand goed is of niet. Overigens zal Thiago Silva ook niet weinig verdienen. Ze spelen 3 achterin toch? Waarom geven ze niet een jongere speler een kans aan een kant? Ondertussen speelt Aké wel met regelmaat bij City.
 13. Sanel

  Brits voetbal

  Oh en mijn prognose: City kampioen (veel te goed ingespeeld systeem), United en Liverpool er dichtbij. Verwacht nog veel transfers bij United tot einde window. Net zoals onderin ligt het er aan wie nog veel transfers maakt.
 14. Sanel

  Brits voetbal

  Onbegrijpelijk dat Chelsea Koulibaly haalt. Zouma verkocht, en met Sarr heb je een vergelijkbare verdediger. Gespeeld in Frankrijk en van origine van Afrikaanse komaf, sterk/snel en nog jonger ook. Koulibaly is al 31.
 15. Sanel

  Brits voetbal

  Oke goed, dan zou ik het anders verwoorden. Mijn excuses dan. Als je dit interessant vind zou ik paar samenvattingen meepakken van Portugal (vooral die tegen Zweden).
 16. Sanel

  Brits voetbal

  In je eerdere post geef je aan dat Ronaldo niet hard werkt of niet voldoende presst en daardoor ook geen teamspeler is. Het team speelt in dienst van hem, niet andersom. Dit is waarom die kerel 30+ in een seizoen kan scoren. Of hij niet hard werkt is irrelevant. Ik zie je overigens wel vaker van dit soort posts neerzetten op het forum hier als het om Ajax gaat. Zijn doelpuntengemiddelde zorgt ervoor dat elke andere discussie rondom zijn werkethiek totaal irrelevant is. Zoals @Acquafresca zei, zonder hem haalden ze de top 10 niet eens. United is ontzettend slecht en fragiel als het maar enige tegenstand kent.
 17. Sanel

  Brits voetbal

  Als je denkt dat perse 10 spelers moeten pressen zou ik het laten bij Ajax kijken en artikeltjes lezen. No offense. Ondertussen prikt deze gozer er jaarlijks 30+ in, hij is 37 kom op man.
 18. Ajax had op papier altijd slechte teams in al die jaren, maar presteerde wel goed. Ook nog een aanval met Suarez en Pantelic volgens mij.
 19. Sanel

  AFC Ajax

  nvm, huidige opstelling herzien
 20. Sanel

  Spaans voetbal

  Een van de mooiste transfer van het laatste decenium. Past gewoon bij de club, en gaat er ongetwijfeld 30 in prikken. Hij was bij Bayern ook nooit zo geliefd als bij Dortmund.
 21. Sanel

  Brits voetbal

  Volgens mij heb je mijn post niet gelezen. Ik post dat ik de Engelse tabloids niet meer hoeft te lezen en jij quote een Engelse tabloid.. man man man
 22. Sanel

  Brits voetbal

  Omdat hij prijzen wil pakken, de EL is geen prijs voor hem. Ik zie Man Utd ook de EL niet pakken en ook niet kampioen worden. Ik zie hem naar Bayern, MLS, PSG of Real gaan. In die exacte volgorde. Zou overigens heel typerend zijn van Bayern om hem te halen. Ze hebben de laatste jaren weinig tot niets gedaan op de transfermarkt en willen nu weer voor de CL gaan. Nu Ribery en Robben zijn gestopt is het voorin ook vrij treurig. Mané hebben ze gehaald en Lewa wil weg. Ze hebben geen fatsoenlijke spitsen meer.
 23. Sanel

  Brits voetbal

  Wat naief van je dat je denkt dat Ten Hag de waarheid spreekt. Hij is 37, hij gaat geen EL spelen. Daarmee is alles gezegd.
 24. Sanel

  Brits voetbal

  Hoop dat Cris zsm vertrekt bij Man Utd alleen al om het feit zodat die Engelse tabloids stoppen met het vervuilen van voetbalnieuws. Al die andere transfers worden nu ondergesneeuwd. Dat er zelfs wordt gespeculeerd of hij vertrekt, echt jongens. De vraag is niet of hij vertrekt, de vraag is naar welke club.
×
×
 • Create New...