Jump to content
Doe mee met de jubileumeditie van het MU Worldvisionsongfestival! ×

Sanel

Leden
 • Posts

  28,939
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

3,035 profile views

Sanel's Achievements

245

Reputation

 1. Sanel

  AFC Ajax

  Als je de individuele kwaliteiten van deze spelers bekijkt heb je eigenlijk een ideale counterploeg, maar dat ligt Ajax niet. Ik zou Mikautadze, Sosa en Sutalo sowieso halen voor het spel wat Ajax op oog heeft. Ik ben niet zo kapot van dit middenveld eigenlijk, maar je hebt wel spelers die een steekpass kunnen geven op snelle spelers en dan heb je aan die Forbs behoorlijk wat, inclusief Brobbey. Ik hoop dat ze het nog een beetje fatsoenlijk gaan spelen, want vind het eigenlijk een beetje deprimerend om naar te kijken. Ook voor de echte Ajax fans hier.
 2. Sanel

  AFC Ajax

  Bergwijn? edit: oh blessa laat maar
 3. Sanel

  FM Café

  Seizoen 1 met Ancona (Serie C). Tavares met 48 goals dit seizoen.
 4. Sanel

  PSV Eindhoven

  is Hatzidiakos niks voor PSV? Niet echt een topper, maar vind dat wel een erg degelijke verdediger.
 5. Sanel

  AFC Ajax

  Ik ben stiekem fan.
 6. Sanel

  Spaans voetbal

  Heb je nu ChatGPT erbij gepakt? @La Pulga <3
 7. Sanel

  Spaans voetbal

  Doe even een post over Lamine @La Pulga
 8. Sanel

  AFC Ajax

  Kvara was bekend joh voordat hij naar Napoli vertrok. Er zijn bepaalde spelers die topclubs om een bepaalde redenen niet willen of aandurven. Ik meen dat er grote twijfels waren aan Kvara. Een ander voorbeeld vind ik zelf Gaya, hoe die kerel niet eerder is opgepikt door Real of Barca is voor mij een wonder maar blijkbaar durven ze het niet aan of wil hij zelf niet. Konoplyanka is er ook zo een, die is dus keihard gefaald bij Sevilla.
 9. Sanel

  AFC Ajax

  Tagliafico en in mindere mate Neres waren gewoon vedettes in Zuid-Amerika hoor. Tagliafico speelde tot zn 24e in Argentinië ofzo? Stond op heel veel lijstjes in o.a. de La Liga. Avila is ook een bekende, gezien hij bij Boca zat. Maar niet zo denderende potentie en bekendheid als Tagliafico hoor. Sowieso zijn Zuid-Amerikanen vaak goede aankopen, maar een Georgiër uit de Ligue 2.. nee. Wel mooie post van Gert overigens. Ik ben zelf geen Ajax-fan, maar vind het wel lekker om allemaal te volgen. Interessant.
 10. Sanel

  AFC Ajax

  Een Georgiër, een Armeen, een Argentijn uit de MLS, opeens allemaal Yugo's, Scandinaviërs rondlopen in de jeugd. Ajax is ECHT aan het FM'en nu. Nee dit is echt niet mijn ding. Dit moet echt denken aan Ajax onder Martin Jol. Hoewel sommige weten dat ik hou van al die Balkan spelers, is dit echt zo niet Ajax. Ik zou deze transferperiode beginnen met Ian Maatsen. Geen idee waarom die nog niet bij Ajax zit.
 11. Sanel

  FM Café

  Ik heb vooral dat ik spelers terug zie komen in FM en weer andersom. Recent viel Marco Pasalic mij op in het echt, die viel direct op toen ik aan het scouten was.
 12. Sanel

  Transfernieuws

  Dat 'in gesprek gaan' is gewoon een Bayern legende (Kahn, Beckenbauer) of Salihamidzic die in een interview of iets dergelijks interesse toont. Vanaf dan gaat het balletje rollen. Zo'n speler wordt natuurlijk helemaal gek gemaakt. Los daarvan hebben veel spelers wel moeite met de hoge transfersom die voor ze wordt betaald, omdat er dan een hoge/grote prestatiedruk bij komt kijken. Het zijn negatieve ontwikkelingen. Dit dus: https://www.tz.de/sport/fc-bayern/hasan-salihamidzic-vom-fc-bayern-muenchen-spricht-ueber-interesse-an-leon-goretzka-von-schalke-04-zr-9495791.html Verder toffe spelers hoor allemaal, maar ik vind het een mindere club.
 13. Sanel

  Transfernieuws

  Het is hoe je het bekijkt. Letterlijk. 3x City en Real in een laatste vier is natuurlijk geen toeval meer, vervolgens zie je Liverpool en Bayern daar ook vaak tussen (ten opzichte van andere clubs dan). Maar nu heb je Man Utd die zich niet plaatst tussen de laatste teams van de CL en dat dan begint met geld te smijten. 75 mil voor Hojlund? Kom op zeg, dat kan echt niet hoor.
 14. Sanel

  Transfernieuws

  Het grotere plaatje van het probleem is dat clubs zoals Bayern zich in een luxepositie bevinden in de markt. Ze hebben de spelers voor het uitkiezen eigenlijk. Nu met de komst van de transfers naar de Saoedische competitie zit daar enige beweging in. Zoals eerder al gepost, al was het de Ligue 1 was het ook prima geweest. Maar er moet een gezonde concurrentie gecreëerd worden zodat topspelers verdeeld worden. Nu heb je oprecht dezelfde clubs de laatste jaren in de eindfase van de CL. De overige clubs die de laatste jaren niet meer aanhaken beginnen ook met geld te smijten. Ik kijk er weinig voetbal meer door, het gaat teveel over transfers en teams in plaats van tactiek of vorm.
 15. Sanel

  Transfernieuws

  Omdat Bayern aanklopt bij een speler en er is geen enkele speler in Duitsland die nee zegt tegen Bayern. Bayern is daarvan op de hoogte en speelt op die manier de markt. Dus als club nee zeggen gaat niet. Zo is Arp ook binnengehaald en is Goretzka door de achterdeur bij Schalke weggegaan. Niet zo gek dat ze spelers transfervrij binnenhalen, of is dat echt omdat ze niet willen verlengen? Dortmund koopt ook spelers ja, maar dat zijn lang niet allemaal toppers. Bayern bevindt zich in een luxe positie en ik zou daarom ook graag willen zien dat iemand daartegen gaat concurreren. Laat ik de vraag eens terugkaatsen vanwaar de sympathie voor Bayern? Hetzelfde zie je nu gebeuren rondom Mbappe. Real Madrid weet dat Mbappe naar ze wil maar wacht op een officieel bod. Ondertussen loopt zn contract wel af en dreigt Mbappe door de achterdeur te vetrekken. Dat is eigenlijk slim de markt spelen. Alleen als je het bij een directe concurrent doet ben ik daar niet zo fan van.
×
×
 • Create New...