Jump to content

Sanel

Leden
 • Content Count

  28,670
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

162 Excellent

About Sanel

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,326 profile views
 1. Sanel

  (Tussen)stand

  Seizoen 2025/2026, eerste seizoen in PL Edit: nieuwe stand, was eerst geplaatst voor EL2 en had daar absoluut geen zin in. Totdat ik een bericht krijg dat ik geplaatst ben voor EL, zie ik dat Arsenal de EL heeft gewonnen.
 2. Backs zijn nogal schaars. Feit dat een middelmatige back zoals Angeliño bij City belandt zegt genoeg.
 3. Toch wel bijzonder om te zien dat iedereen in Yugo duimt voor Dinamo, in principe de enige ex-Yugo club met fatsoenlijk beleid. Als je ziet hoe Sarajevo jaarlijks word weggezet in Europa word je daar niet bepaald blij van, is ook een selectie die bestaat uit talenten tegen een ervaren Dynamo Brest. Verwacht daarentegen wel wat van Borac BL, club met ambities, hebben ook plannen om een nieuw stadion te bouwen waar 30.000 man inkunnen.
 4. Catalaans wespennest in optima forma. Lees dat sommigen denken dat het over een maandje weer koek en ei is, nou huhuhuhu, dan onderschat je de situatie maximaal denk ik. Dit zat er allemaal al jarenlang aan te komen natuurlijk en de hoofdverantwoordelijke is Messi zelf. Falend beleid terwijl ze genoeg talenten in Barca B hebben die kunnen doorstromen. De laatste jaren ook geen visie, die gehele "Cruyff-visie" bestaat al lang niet meer. En defensief, nou, huhuhuhu, daar hoeven geen woorden aan vuil te maken.
 5. Enkel jammer voor Thiago Silva, de rest van PSG kan echt de pot op.
 6. Grieken altijd, die hebben zelfs een hetze tegen Ajax.
 7. Omdat voetbal daar meer draait dan alleen het spelletje, is een totaal andere wereld. Grenzen zijn dicht dus die wedstrijd wordt sowieso afgewerkt zonder fans las ik.
 8. Tirana tegen Zvezda, hoe is die wedstrijd in hemelsnaam geaccepteerd
 9. Strootman voor Frenkie is nou niet bepaald een meesterzet en had Strootman nou niet twee keer achter elkaar zn enkelbanden afgescheurd oid?
 10. Prima admin, denkt dat hoe meer letters hij hier typt dat hij serieuzer overkomt. Van de Beek is een prima speler maar niet uniek, zonder creativiteit eromheen is het ook een veel mindere speler. Hetgene wat hij doet, kan een speler zoals Modrić veel beter.
 11. Sanel

  FM-Café

  Een paar seizoenen verder..
×
×
 • Create New...