Jump to content

Sanel

Leden
 • Posts

  28,769
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

1,924 profile views

Sanel's Achievements

190

Reputation

 1. Speelden recent nog EL, maar bon. Beetje vreemd seizoen zo, heb bijna geen minuut Eredivisie gekeken laatste tijd maar heb zo'n idee dat veel teams overperformen.
 2. Sanel

  Brits voetbal

  Spitsen of afmakers die loeren op hun kans en enkel balletje afwachten, en opeens uit de rug van de verdediger 'm binnentikken. De spelers die dit doen vind ik nog steeds een van de unieke spelers ooit, Van Nistelrooy kan dat ook.
 3. Sanel

  Brits voetbal

  Riquelme zou op de bank zitten bij al die clubs, misschien in Spanje of Italië niet. De echte nummer 10 en trequartista zie je niet meer bij clubs. Spitsen moeten ook meer kwaliteiten bezitten dan enkel afmaken a la Inzaghi.
 4. Sanel

  Brits voetbal

  Ongeacht of je het systeem goed vind of niet zou je wel moeten opmerken wat voor type spelers Guardiola (en vooral Klopp) momenteel gebruikt. Het zijn allemaal harde werkers, inclusief De Bruyne. Spelers met een hoog werkethiek, die willen druk zetten en terug willen verdedigen. Als je geen paardenlongen hebt sta je niet op back daar, je zou je moeten afvragen waarom zo'n middelmatige speler op letterlijk alle fronten zoals Zinchenko nog steeds daar speelt. Die Luis Diaz is er ook zo een, maar die kan wel ballen en is productief. Ik kan er persoonlijk niet van genieten en zie het als een soort van moderne trend in het hedendaagse voetbal. Ook niet gek dat die twee zo ver komen in de Europese competities.
 5. Sanel

  Brits voetbal

  Want? Citeh liefhebber? Zo bijzonder is het systeem niet, en in Bernabeu zie ik ze er 3-0 afgaan als Benzema het weer op zn heupen krijgt. Overigens lees ik nu overal dat Rodri de beste verdedigende middenvelder ter wereld is omdat 'ie scoorde dmv een zondagschot en een voorzet binnentikt met het hoofd. Dat Citeh gelik is elk jaar weer, ook altijd rond dezelfde periode. Ben er klaar mee.
 6. Sanel

  Brits voetbal

  Ik zie nu de 1-0 bijv. terug tegen Watford, maar dat is precies wat ik hier bedoel. WTF is dat? Je zou inmiddels denken dat teams hier een antwoord op hebben.
 7. Sanel

  Brits voetbal

  Ik snap de hype rondom Citeh niet. Europees gezien ook een slecht resultaat. Ik heb de wedstrijd niet gezien en kijk Citeh ook zelden, maar van de spaarzame minuten die ik van ze heb gekeken de afgelopen seizoenen zag ik dat Guardiola een overtal creeërt door zn wingbacks naar voren te sturen. Vind er vrij weinig bijzonder aan eerlijk gezegd. Ze teren op backs met hoog uithoudingsvermogen waardoor er op een gegeven moment een gat valt en KDB de bal kan klaarleggen. Zo'n Zinchenko wordt ook compleet misbruikt en is naar mijn idee onderschat in dat systeem.
 8. Sanel

  FM Café

  @Elsjorro1990 Gewoon een terecht punt hoor, de game is altijd al dynamisch geweest. De term Dynamic Youth Rating is voor marketing. Ik zou minder op dat SI forum loeren, dat is hetzelfde forum waar mensen zeiken dat hun AMC procentueel 10% hogere passingcijfers dan de echte PL cijfers. En dat is niet overdrijven. Overigens simmen brengt geen realistische cijfers omdat je als user input veel betere resultaten haalt. Maar dat jeugdinstroom zwak is, daar zeiken we hier al 15 jaar over. Als je een club pakt met een standaard hoge youth rating krijg je nooit goede regens, terwijl diezelfde club altijd goede regens produceert in je andere games. Probeer maar met Ajax. Wat een trieste discussie overigens. Ik vind het alleen geinig dat je na 22 seizoenen al te veel verwacht. Iets met snel resultaat boeken enzo. Ook niet gek dat je opeens nu een game start met Newcastle. Nuff said.
 9. Sanel

  FM Café

  En niet om te kutten maar die games van die Youth Only Challenge zijn vrij lauw. 'Ik heb met een Finse ploeg de halve finale gehaald van de Conference League' is een nietszeggende prestatie voor die criteria, als je nu paar keer de CL wint en het werkt nog niet, dan is er iets mis. Tot je de CL wint ben je sowieso 50 jaar verder oid. Maar al die gasten beginnen dus om de haverklap een nieuwe game. Oh en @Satyr heeft 't over jeugdinstroom. De aantal regens met 180+ in 15 jaar FM kan ik op 1 hand tellen. Dat is niets nieuws. No shit.
 10. Sanel

  FM Café

  Je denkt toch niet dat in 24 jaar FM de game compleet veranderd. sample size: mijn 20+ games 20> jaar die hier op het forum staan.
 11. Sanel

  FM Café

  Het werkt wel, maar duurt lang. >50 jaar in een game. In 20 seizoenen veranderd er vrij weinig. @Satyr je moet niet vergeten dat velen om de haverklap een game starten. Je moet eens die games zien van spelers die in 2050 zitten ofzo.
 12. Sanel

  FM Café

  Afstandsschoten.
 13. MORENOOOOOOOO pwnt, seizoen 1.
 14. Sanel

  Club gezocht

  Villareal, Bordeaux, Sporting CP, Fiorentina
 15. Sanel

  Jouw loting

  Pittige loting..
×
×
 • Create New...