Jump to content

Sanel

Leden
 • Content Count

  28,571
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

105 Excellent

About Sanel

 • Rank
  Manager

Personal Information

 • Managerstijl
  Geen

Recent Profile Visitors

836 profile views
 1. Sanel

  FM-Café

  Iemand nog must buys gespot voor ongeveer max 500k? EU als 't kan.
 2. Dit lijkt me ook wel sappig eerlijk gezegd.
 3. Geinig die Nations League poule van Nederland, denk wel dat het een pittige word. Komende maanden nog maar afwachten wat er gebeurt bij Bosnië gezien er nog play offs voor het EK gespeeld moeten worden, nog al wat chaos nadat Prosinecki er een potje van heeft gemaakt. Van Polen weet ik niet zo veel. Italië, huhuhuhu, die zijn weer ouderwets niet te kloppen, wel erg matige selectie verder.
 4. Ow ik wist niet dat zelfkritiek en niet goed spelen niets met elkaar te maken heeft. Misschien ff je Ajax bril afzetten. De beste middenvelder die Nederland ooit heeft gehad brandde hem afgelopen week bij Rondo ook af. En terecht. Ik ben persoonlijk helemaal klaar met die hype. Dat hij talent heeft staat buiten kijf maar dat betekent ook dat je er hard voor moet gaan werken en dat doet hij niet.
 5. https://nos.nl/artikel/2325607-stevige-kritiek-op-frenkie-de-jong-jeugdigheid-is-omgeslagen-in-naiviteit.html Huhuhuhuhu Duurde ff een maandje voordat de rest het doorhad
 6. Sanel

  FM-Café

  Dit vind ik een beetje onzin, telt alleen als je opzoek gaat naar regens die boven de 170 PA kunnen halen. Persoonlijkheid is eigenlijk alleen maar hoe goed ze gaan presteren op trainingen. Kan niks anders bedenken waarvoor t nuttig is.
 7. Sanel

  FM-Café

  Ik vind het nieuwe scoutingsysteem erg onhandig en ik krijg teveel te zien, normaal laad ik ongeveer ergens rond de 100.000 spelers. Laatst een nieuwe filter ontdekt voor de winterperiode en spelers met aflopend contract, max 21 jaar en dan aflopend 6 maanden. Kon best wel leipe spelers oppikken.
 8. Fortuna = buitenlandse eigenaar/ander netwerk VVV = zie onderstaande Roda = Praten we over Eredivisie of KKD? Heracles = goed beleid PEC = letterlijk allemaal en ik herhaal, allemaal, spelers uit een Nederlands scoutingsnetwerk ADO = sinds Pardew er zit aantal uit een Engels netwerk, maar daarvoor geen beleid en ook allemaal Nederlanders VVV vind ik de mooiste. Een club met een zogenaamd scoutingsnetwerk in Duitsland en allemaal gare Duiters haalt 'omdat het heurt bij de cloep' waardoor ze nu 16e staan. Die hele club hoort helemaal niet thuis in de Eredivisie. Qua speelstijl ook niet, die gaan linea recta naar de KKD en komen er de komende jaren ook niet uit.
 9. Spelplan: Een moderne 4231 met een vrije rol voor zowel Bruno Fernandes als Pogba waardoor er meer dynamiek en voetballend vermogen in het team moet komen, je wil in principe hiermee je beste spelers laten excelleren. De rest spreekt in mijn ogen voor zich. Focus op de transfermarkt: In mijn ogen is er een gehele rebuild nodig voor dit team. Hierbij wel de vraag hoeveel budget zij ter beschikking hebben en daarom ook ervoor gekozen om DDG erbuiten te laten en een vraagteken te zetten bij de aanwezig van Pogba. Het bovenstaande team is dan ook het ideale scenario. Ik zie veel mensen Man Utd (her)bouwen als een defensief team en in mijn ogen moeten ze hier vanaf, zonder al te veel in detail te treden zouden ze vanaf achterin naar een veel aanvallender team moeten gaan. Om dit te realiseren zullen ze op zoeken moeten gaan naar 'koopjes' op de transfermarkt. Ziyech is hier één van. Verder vind ik dat ze moeten gaan voor Florentino Luís, of een ervaren kracht zoals Danilo Pereira omdat Fred als McTominay tekort komen. Sarr komt erbij als linksbenige en opbouwende verdediger.
 10. Probleem is ook dat de meeste clubs in Nederland geen visie hebben, letterlijk elke club in het rechterrijtje heeft een visie voor één seizoen lijkt het wel. Ze vissen ook allemaal in dezelfde vijver spelers, vooral Nederlandse spelers terwijl er genoeg bij zit wat het niveau KKD is.
 11. 'gaat wel goed komen' 'zien we wel' 'hopen we' Frenkie in een notendop
 12. Kijk er voor de grap ff een paar, hij is helemaal niet zelfkritisch. Kwartje valt nu ook bij mij waarom Willem II hem ging ditchen. Die kerel is ook helemaal gewend dat iedereen hem in de laatste jaren ophemelde. Misschien wel goed voor zn ontwikkeling dat ie wat tegenslagen kent. Weet je wie pas zelfkritisch was? Seedorf
 13. In principe bedoelen we beide hetzelfde. De gehele competitie is niet zo relevant en supporters die deze bezoeken vinden het ook niet relevant. Nu, als we dit hetzelfde laten komt dat ook de competitie ook niet ten goede. Tijd om de voetbalcultuur hier een nieuw leven in te blazen.
×
×
 • Create New...