Jump to content

Jarich.

Leden
 • Posts

  6,310
 • Joined

 • Last visited

About Jarich.

 • Birthday 01/02/1992

Personal Information

 • Woonplaats
  Brunssum
 • Interesses
  Voetbal, computeren, muziek
 • Opleiding/Werk
  Functioneel Applicatiebeheerder
 • Favoriete Club
  PSV, Arsenal
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Jarich.'s Achievements

Materiaalman

Materiaalman (1/14)

17

Reputation

 1. Bij mijn games in NL weet Heerenveen meestal wel belachelijk goede regens te produceren, hopelijk krijg je wat goede talenten uit de jeugdinstroom. Prestaties zijn uitstekend tot nu toe, hopelijk krijg je niet de bekende vormdip in december/januari.
 2. Mooie promotie, helaas gaat het nu wat minder. Misschien eens een 442 in een ruit proberen? Met cvm, lm, rm, am en twee spitsen?
 3. Leuke club! Je prestaties zijn zeer goed te noemen, hopelijk kun je de glorietijden van AEK weer laten herleven!
 4. Veel succes met Feyenoord! Misschien Jozo Simunovic transfervrij binnen halen? 26 jaar, +1.90 meter, centrale verdediger én tweebenig.
 5. 20 juli 2020 - Mark van Bommel keert terug in de voetballerij. De oud-middenvelder van o.a. PSV, Barcelona, Bayern München en AC Milan tekent een contract tot medio 2023 bij de Franse recordkampioen. Les Verts (alias De Groenen) hopen hiermee weer aansluiting te vinden bij de nationale top, om vanuit hier weer door te groeien naar Europese top. De oud-trainer van PSV krijgt carte blanche over het technische- en financiële beleid bij de club. Naar verluidt heeft Van Bommel dit geëist tijdens de contractbesprekingen. Clubvisie Er zijn niet al te hoge verwachtingen gesteld vanuit het bestuur. Van Bommel wilt zelf zich graag plaatsen voor Europees voetbal, wat betekent dat de club minimaal als 6e moet eindigen. Faciliteiten Stadion: De club is geen eigenaar van het stadion, dat plaats biedt aan ruim 40000 toeschouwers. De gemeente ontvangt jaarlijks 8 ton aan huur. Tijd om daar verandering in te brengen! Veld: Een hybride veld met een mix tussen normaal gras en kunstgras. Snel vervangen! Leuk voor een bijveld, niet voor de Ligue 1. Trainingsfaciliteiten: Een van de beste faciliteiten van het land. Toch ruimte voor verbetering. Jeugdaccommodatie: Een goed jeugdcomplex, ook ruimte voor verbetering. Financiële gedeelte Met een begroting van 14 miljoen zou je denken dat er niets mogelijk is. Niets is minder waar. Wel zijn er 6 spelers van 30 jaar en ouder, dus tijd om de selectie op de schop te gooien!
 6. Verder gaan met deze twee heeft ook geen nut, of je moet nog een externe financier vinden.
 7. Als Nol echt wilt doorpakken, moet hij dat wel gaan doen. Dan zou ik als Nol zijnde de ontslagpremie betalen.
 8. Zou het wel goed vinden als Tomasson en Vlemmings weggaan. Beschikken niet over kwaliteiten om Roda er weer bovenop te helpen. Trost zou ik een goede hoofdtrainer vinden. Over Peeters had ik ook al wat gelezen. Vraag me alleen af wat je Van der Leur zou moeten laten doen? Zou geen goede eindverantwoordelijk zijn, misschien wel als adviseur/klankbord/ lid van technische commissie of iets dergelijks.
 9. Dan zou ik hem inderdaad ook weg doen. Ik denk eerlijk gezegd dat we op voetbaltechnisch gebied niets horen totdat er bekend is wat Nol gaat doen.
 10. [MENTION=2395]Pino[/MENTION] Djoum vond ik wel aardig spelen de laatste tijd, dus misschien verlengen ze met hem ook nog wel. Dan kun je zo spelen: Van Leer Dijkhuizen - Letschert - Biemans / Ramos- Aankoop Djoum Aankoop Fledderus Höcher Jansen - Aankoop Dan hoef je nog maar drie spelers te halen voor de basis. Je hebt Paulissen, Jacobs en Wijnen al op bank. Dus ik zie het wel goed komen eerlijk gezegd. ik hoop alleen dat er snel duidelijkheid komt over Hendriks.
 11. Verdienen De Beule en Höcher dan niet te veel? Als je echt een bezem door de selectie wilt halen, zul je ook afscheid van hen moeten nemen. Roda wilt zelf ook door met Fledderus. Maar goed, kan me voorstellen als er interesse zou komen ze niet moeilijk doen bij een eventueel vertrek.
 12. [MENTION=2395]Pino[/MENTION] Fledderus kan wel een dure jongen zijn, hij is wel een meerwaarde voor Roda en de hele selectie de deur wijzen is ook niet goed. Fledderus als linkshalf/linker centrale middenvelder en Janssen op 10, dan hoef je alleen nog een goede nummer 6, een rechtshalf en uiteraard twee goede spitsen te halen. Dan is je basisteam compleet. Dijkhuizen en Letschert hebben beide nog een contract tot 2016 en als die vertrekken kan Roda nog wat geld vangen. Je moet misschien wel hopen dat Demouge zelf wilt stoppen of dat ie gaat cashen op Cyprus ofzo. Als Hupperts naar AZ gaat kun je misschien van hen een paar spelers huren (zoals Rosheuvel bijv.)
 13. [MENTION=2395]Pino[/MENTION] Met Ramos, Dijkhuizen, Letschert , Fledderus en Janssen heb je voetballers die sowieso top zijn voor de Jupiler League. Mitchell heeft wel potentie alleen wordt het tijd dat er een trainer komt die vertrouwen in hem uitspreekt. Biemans zijn contract verlengen en dan hoef je alleen een nieuwe linksback te halen voor de verdediging. Van Leer Dijkhuizen - Letschert - Biemans - Aankoop. Zo'n verdediging hebben clubs als VVV en De Graafschap ook niet hoor.
 14. Is ie nu al weg? Dacht dat ie transfervrij mocht vertrekken.
×
×
 • Create New...