Jump to content

reibleetsak

Leden
 • Posts

  101
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

reibleetsak's Achievements

91

Reputation

 1. Willem II 1 Juli 2030 Historie Na 7 succesvolle seizoenen Willem II wordt het eens tijd om verder te kijken. Ik merk dat de afgelopen twee seizoenen alleen de CL wedstrijden me nog boeien en nog een seizoen eredivisie trekt me niet. Dus ik ga op zoek naar een andere uitdaging. In de CL zijn we niet verder gekomen dan de kwartfinale. Een greep uit mijn favoriete spelers: Milos Jovanovic Ioannis Soultatos (eigen jeugd) Valentin Filipovski Cristian Boldici Vertrekt helaas naar Man Utd. Was onhoudbaar geworden met nog maar een jaar contract. Vertrekt nu voor wat voelt als een prikkie (€75M). Nu maar eens kijken waar er een leuke job vrij is.
 2. Nice! Bij jou doet ie het misschien zelfs nog wel een stukje beter dan bij mij:
 3. Zie ik dat je Reinier onder contract hebt? Die heb ik nu anderhalf seizoen bij Willem II(gratis binnen kunnen hengelen) en die doet het echt geweldig bij mij. Succes in de titelstrijd!
 4. reibleetsak

  FM Café

  Op welke positie denken jullie dat deze speler het beste uit de voeten kan? Ik kom er zelf niet helemaal uit...
 5. reibleetsak

  Jouw loting

  Lekker bezig. #sigmagrindset
 6. Met Willem II begin seizoen 4. Net een goede transferperiode achter de rug. Op welke positie denken jullie dat deze speler het beste tot zijn recht komt? Tactiekje voor de volledigheid:
 7. @BA1986 Je bent echt heerlijk bezig! Hoe zien je faciliteiten er nu uit? Heb je misschien een screentje van hoe je tactiek er nu uit ziet? en misschien nog eentje van je beste speler(s)?
 8. @BA1986 Lukt het met die compacte verdediging dan ook om over een heel seizoen weinig doelpunten tegen te krijgen? Ik merk dat ik met dergelijke opstellingen vaak wat minder tegen krijg maar ook weinig zelf scoor. Veertien Mie 2030 (Seizoen 7) Eindstand Same old, same old... Wederom net niet gedegradeerd. Wederom wat zitten experimenteren met de tactiek, met wisselende resultaten. Intake Intake was prima, maar geen spelers die direct de basis ingaan. Op naar nog een seizoen proberen niet te degraderen.
 9. @BA1986 wat voor tactiek ga je aankomend seizoen spelen? Ik merk zelf dat ik het lastig vind om een goede underdog tactiek te verzinnen. Afgelopen seizoen heb ik grotendeels een hele simpele 4-4-2 gespeeld en daar haal ik, net als alle andere tactieken wisselende resultaten mee...
 10. Veertien Mie 2029 (Seizoen 6) 16e = geen degradatie. Dus op zich tevreden. Was hier erg blij mee totdat ik zijn persoonlijkheid zag, maar alsnog een flinke verbetering t.o.v. mijn eerste keeper. Ik zie helaas weinig kans op verbetering de aankomende seizoenen met deze intakes. Voorlopig blijft de doelstelling lijfsbehoud in de J1 League.
 11. Veertien Mie save staat helaas even op pauze... Hopelijk komt de motivatie later dit seizoen nog terug zodat ik hem wel af kan maken.
 12. Veertien Mie 2028 (Seizoen 5) Stand Wederom net niet gedegradeerd. Deze keer was het een stuk spannender dan het vorige seizoen omdat het steeds stuivertje wisselen was met Cerezo Osaka. Intake Intake was best aardig. Watanabe springt eruit als een aardige speler met een redelijke persoonlijkheid. Ik begin te vermoeden dat het misschien beter was geweest om een jaar of 2 langer in de J2 League te blijven i.p.v. directe promotie naar J1 League zodat de jonge spelers wat beter konden rijpen, maar we moeten roeien met de riemen die we hebben.
 13. Veertien Mie 2027 (Seizoen 4) Stand Niet gedegradeerd, dus tevreden. Intake Een heerlijke intake met 2 spelers die direct de basis in kunnen. Uitgelicht Ogawa kan direct de basis in en komt als geroepen aangezien de meeste "legacy players" de 33 zijn gepasseerd en 2 van mijn centrale verdedigers aan het einde van het seizoen met pensioen gaan. Misschien leuk om te vermelden dat één van de 2 spelers uit mijn eerste intake inmiddels mijn aanvoerder is: Op zijn leeftijd al een mooi aantal duels op zijn naam.
 14. 7(!) doelpunten na de 80e minuut.
×
×
 • Create New...