Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

Nr.14

Leden
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nr.14's Achievements

28

Reputation

 1. Het was zo'n beetje half oktober toen JC 14 een belletje kreeg, Zlatan was aan de andere kant van de telefoon. "Zie jij het zitten mij nog een aantal maanden te laten voetballen?" vroeg hij. JC14 hoorde hem aan en zonder al te lang na te denken ging hij akkoord, onder 1 voorwaarde. Dat Zlatan ook een coach cursus zou gaan volgen en in dienst zou treden als O18 coach in de zomer. Zo gezegd zo gedaan, met veel bombarie kwam de grote Zlatan Ibrahimovic aan in Nederland. De journalisten verdrongen zich op Schiphol en Zlatan meldde zich in het Kras stadion. Niet veel later kwam er nog meer transfernieuws. Nog geen twee weken later was het Marco van Ginkel. Dit keer nam JC14 zelf het initiatief. Hij wist dat Marco bezig was met een personal trainer om weer fit te worden na een lange blessure die ervoor had gezorgd dat PSV zijn contract niet verlengde. Sinds dat moment is JC14 in contact geweest met hem, op het moment van bellen in oktober had hij nog zo'n 4 weken te gaan voordat hij fit genoeg zou kunnen zijn voor voetbal op het hoogste niveau. Marco nam op en hoorde JC14 aan, het was snel geregeld. Marco wilde graag nog lekker ballen op Eredivisie niveau en JC14 kon nog wel een extra kwaliteitsimpuls gebruiken op het middenveld. Op het veld ging het ook meer dan uitstekend. JC14 had nog wat moeten spelen met de tactiek maar had nu een goede oplossing gevonden voor het probleem achterin. Er waren regelmatig zwakke momenten achterin en het uitverdedigen en rondspelen onderling was van te laag niveau. Door met een Half Back te gaan spelen creëerde JC14 extra afspeelmogelijkheden voor de achterste linie en de keeper. De keeper overigens die het geweldig doet! Vindahl is een absolute held. Inmiddels is het januari en wordt het tijd te kijken of er nog iets kan gebeuren op transfergebied, en natuurlijk of we onze goede vorm kunnen vasthouden en wellicht door kunnen stoten tot Europese playoffs!
 2. Na het eerste seizoen van JC14, dat opvallend goed is verlopen is het nu tijd om te gaan bouwen. Samen met de technisch directeur en de scouts is het taak om de selectie op een aantal gebieden flink te versterken. Het is bekend dat een aantal spelers sowieso vertrekken. Stankovic en Antonucci vertrekken sowieso terug naar hun stamclub en zullen ook niet nog een jaar gehuurd gaan worden. Dit betekent dus in ieder geval een keeper en een aanvallende middenvelder. Daarnaast is JC14 het hele seizoen al op zoek geweest naar een sterke en grote man op het middenveld, komt die deze zomer dan eindelijk naar Volendam? Vanwege de afspraken die gemaakt zijn binnen de club, enkel Nederlandstalige spelers kopen, is JC14 en zijn staff redelijk beperkt in de zoektocht. Deze zal vooral binnen Nederland en in België plaatsvinden. Uiteraard houden we een oogje op talentvolle spelers in het buitenland, denk aan de jeugdelftallen van grote Engelse clubs. Na een drukke periode van onderhandelingen, spelers op proef laten meespelen en leren kennen en uiteindelijk spelers binnenhalen is JC 14 erg tevreden met de nieuwe aanwas van spelers: "hiermee kunnen we zeker nog een jaar overleven." Absolute uitblinkers van de transferperiode zijn de keeper (ex-AZ) de linker aanvaller (huurling Ajax) en de twee middenvelders (ex-PEC en ex-Seraing). Check ze uit in de volgende video waarin ik ze voorstel en de eerste wedstrijd van het seizoen speel tegen FC Groningen!
 3. Leuk! Ben erg benieuwd naar deze savegame, leuk om een Youth Academy save te doen
 4. 5e in de competitie is gewoon heel netjes! Laatste periode is toch alles of niets
 5. Zou jij willen meedenken in het concept? Tim en ik zijn slechts 2 breinen
 6. Jeetje, dit gaat onwijs lekker zeg! CL finale winnen en klaar met de save?
 7. Het is zover, na een zwaar eerste seizoen met ups en downs komt het er nu op aan. JC 14 heeft er de afgelopen maanden vaak slecht van geslapen, na zo'n goed seizoen met gelijke spelen tegen onder andere Feyenoord moet er dan toch iets moois uit komen?! Nu, 4 wedstrijden voor het einde kan het al beslist worden. FC Volendam kan gaan handhaven in het eerste seizoen terug op het hoogste niveau. Het niveau en het spel was echt niet des JC 14, maar handhaving was op dit moment belangrijker. Het mooie voetbal en het tiki taka komt wel als de spelers er naar zijn. Dat is nu nog niet het geval. Henk Veerman is de held van FC Volendam, hij werd natuurlijk al bewierookt toen hij begin dit seizoen terugkeerde op bekende bodem. Dit seizoen is hij de absolute topscorer van het team, dit is leuk maar ook kwetsbaar. Gelukkig is hij geen moment geblesseerd geweest. Voordat we gaan kijken naar de apotheose van dit seizoen eerst nog even kijken wie de volgende lading toptalenten zijn: Hier zit wel muziek in, zeker Houtkoop ziet er erg goed uit, daar gaan we veel plezier van beleven. Ook Welles, de linksback wordt een goede voor ons huidige niveau. Screens? Laat het weten in een commentaar De beslissing gaat vallen vandaag tegen RKC of volgende week tegen Sparta Rotterdam, gaan we het onszelf moeilijk maken of maken we het snel en gedegen af?
 8. Ik moet van Lex dank uitspreken, hij gaat even rondbellen en dan komt hij snel met een update 👍
 9. Leuke opbouw van je novelle! Veel plezier met tactieken enzo!
 10. Het allerbelangrijkste is dat je iets doet dat je zelf leuk vindt. Dat komt dan vanzelf terug in je schrijven en dus in je lezers. Werkt het niet dan stop je weer
 11. Leuk hoe je schrijft! Ben erg benieuwd naar dat toptalent wordt een spannende titelstrijd als ik het zo zie
 12. Leuk! Ben benieuwd hoe je het in Europa gaat doen
 13. Interessante naamkeuze van de ouders van deze man..
 14. Nog niet, maar we wachten rustig af, anders moet Metgod het doen met deze spelers
×
×
 • Create New...