Jump to content

Gnolfdolf

Leden
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Gnolfdolf's Achievements

7

Reputation

 1. Mooie heenronde gespeeld! Jammer dat je niet meer geld hebt kunnen vangen voor Cuesta.. Ik heb hem na anderhalf jaar verkocht aan AS Roma voor 16 mljn. Btw: KV Mechelen lijkt in elke save in de Belgische competitie veel te goed te presteren..
 2. Succes in de BPL! Fijn om met een goede voorbereiding aan het seizoen te beginnen.
 3. Heerlijk om een novelle met Krc Genk te zien! Ook fijn dat je geen al te onrealistische transfers doet en de boel opkuist met vooral Dewaest en Kouassi de deur te wijzen. Van Preciado ben ik in RL ook niet echt een fan, vind het meer een circusclown dan een voetballer.. Heel veel succes! Ik volg
 4. Even bijgelezen! Leuke keuze, kijk uit naar het vervolg in Corsica
 5. Wintertransferperiode in mijn eerste seizoen met Genk: Uit: Paul Onuachu -> Arsenal - € 40.5 mln Onuachu scoorde 25 keer in 17 matchen in de heenronde. In: Gustav ISAKSEN - € 4 mln (FC Midtjylland) Markus SOLBAKKEN - € 2 mln (FK Viking) Yorbe VERTESSEN - € 9 mln (PSV Eindhoven)
 6. Toffe club Nottingham! Benieuwd wat je gaat presteren!
 7. Gnolfdolf

  (Tussen)stand

  Na twee jaar FM21 gespeeld te hebben, nog maar eens een nieuwe editie gekocht. Zoals gewoonlijk een eerste save gestart met mijn favoriete club KRC Genk. Loopt meer dan goed. Grote verrassingen zijn Eupen en Mechelen die samen met ons en Club Brugge de top 4 vervolledigen. Onuachu heeft na 17 wedstrijden al 25x gescoord en Trésor zit aan 11 assists. (scherper: klik) Selectiestats -> klik Wedstrijduitslagen + doelpuntenmakers -> klik
 8. Leuk om te lezen dit! Benieuwd of je in Bastia van start gaat!
 9. Gnolfdolf

  FM Café

  Gebruiken jullie standaard trainingschema's doorheen jullie FM-saves en zo ja welke? Probeer zelf in een normale week (1 wedstrijd) zoveel mogelijk wedstrijdboost-trainingen er in te krijgen zoals de standaardsituaties etc.,... Maar welke trainingen doen jullie bv. in de voorbereiding en in periodes waarin jullie minder wedstrijden hebben?
×
×
 • Create New...