Jump to content

Le Saux

Leden
 • Content Count

  6,768
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Le Saux

 1. Le Saux

  FM-Café

  Weet iemand toevallig of er iets speciaals gedaan moet worden om de shirts van het Nederlands elftal werkend te krijgen? Shirts van alle nationale teams doen het gewoon, behalve die van Oranje?
 2. Zo zie je maar wat een verschil een dag kan maken; Kruijswijk twijfelachtig voor de Tour en Roglic start vandaag niet meer in de Dauphiné.
 3. Wat is die Conference League eigenlijk? Zag ik laatst in FM ook al eens voorbij komen.
 4. Le Saux

  FM-Café

  Eigenlijk wel Bizot (13) en Wijndal (12) zijn achterin tot dusverre het vaakst in actie gekomen, gevolgd door Svensson (9), Vlaar (7), Hatzidiakos (7) en Wuytens (7). Heb wel vast Duits jeugdinternational Kevin Ehlers van Dynamo Dresden overgenomen (en direct terug verhuurd) met het oog op de aflopende contracten van Vlaar en Wuytens. Mitchel Bakker is van PSG gehuurd als stand-in van Wijndal, want Ouwejan voor 5 miljoen euro aan Southampton verkocht. Kleine disclaimer wel: met Heerenveen, Fortuna, Emmen, Willem II, Heracles, Sparta en Groningen was de seizoensstart alles behalve lastig en de
 5. Le Saux

  FM-Café

  Wat een defensie bij AZ
 6. Misschien Patrick Berg van Bodo/Glimt @Fantasy? Zal geen vetpot moeten kosten neem ik aan.
 7. Le Saux

  FM-Café

  Wat is in jullie ogen beter voor de ontwikkeling van een jonge speler, spelen voor het eigen tweede elftal (en gebruik blijven maken van de eigen uitstekende trainingsfaciliteiten) in de tweede divisie van het land of spelen voor het eerste elftal (met de kans op mindere faciliteiten) van een andere club in dezelfde divisie?
 8. Neem het hem eens kwalijk @Zeus, na 400+ dagen zonder wedstrijd. Ben benieuwd hoe die 't vandaag op de Grand Colombier gaan doen.
 9. Wout Wat een ontzettend knappe prestatie, wat Jumbo-Visma in de jaren van Belkin tot nu heeft opgebouwd.
 10. Ik haal de DSQ van Sagan in de Tour na het incident met Cavendish voor de geest, die val werd i.t.t. tot die vandaag wel grotendeels gebroken door fatsoenlijk materiaal.
 11. Scoort in ieder geval aan de lopende band bij jou, ik krijg hem voorlopig nog niet aan het scoren.
 12. Het hele seizoen met twee spitsen gespeeld @capelle1212?
 13. Plus je kunt na het herkenbaar maken van je interesse in de media je scout naar wedstrijden van die speler sturen, dat wil ook helpen.
 14. Dit is toch ook wel bijzonder zeg
 15. Wat raden jullie aan om te doen wanneer de tegenpartij een dergelijke handbalverdediging hanteert? Ik verloor met AZ in de laatste kwalificatieronde voor de Europa League de thuiswedstrijd met 0-1, ondanks 64% balbezit en een schotenverhouding van maar liefst 30-3. Voor context, in onderstaande formatie spelen wij zelf.
 16. Le Saux

  F1 2020

  Bij mij is anders alle audio in het Engels en kan me ook niet herinneren dat ik ergens aan heb kunnen geven dat ik uit Nederland komen?
 17. Le Saux

  F1 2020

  Op de doos staat dat er commentaar van Olav Mol in het spel beschikbaar is? Weet iemand waar ik dat kan instellen aangezien ik het nergens kan vinden?
 18. Le Saux

  FIFA 21

  EA zal mij dit jaar echt moeten overtuigen, want zo slecht als FIFA 20 is het lang niet geweest. Heb 't spel in het najaar gekocht en niet tot nauwelijks aangeraakt. Ga denk ik sowieso wachten tot de PlayStation 5 uit is.
 19. Le Saux

  FM-Café

  Milinkovic-Savic al eens als aanvallende libero uitgeprobeerd @Paul. ? Heb namelijk eens een test van iemand op YouTube gezien en dat was zeer succesvol.
 20. Le Saux

  FM-Café

  First order of business @van der Water is die vetnek ontslaan die je als directeur voetbalzaken hebt
 21. Inderdaad, Werder of HSV was me om het even geweest maar Heidenheim hoort niet in de Bundesliga thuis.
 22. Le Saux

  Nieuwe shirts

  En dan spelen ze ook nog eens in dit stadion
 23. Le Saux

  Nieuwe shirts

  What the fuck heeft Twente voor een kledingsponsor?
 24. Le Saux

  FM-Café

  Een linksback wiens linkerbeen zeer sterk is en zijn rechterbeen zwak en de trait 'cuts inside from left wing' heeft, dat zouden jullie 'm toch ook afleren of niet? De trainer die ik dit vraag vind dit een slecht idee, wat jullie?
×
×
 • Create New...