Jump to content

Simeone01

Leden
 • Posts

  28
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Simeone01

 1. Mooi om te volgen hoe je probeert om een club die in mijn ogen toch altijd hak op de tak beleid heeft gevoerd om te bouwen naar een hele stabiele (top)club. Je mag me taggen als je wil :-).
 2. Simeone01

  FM Café

  Nice, goed om te horen. Mills en McGregor zijn samen met Green m'n key players in seizoen 1. Ga ze zeker proberen langer aan me te binden.
 3. Simeone01

  Club gezocht

  Napoli inderdaad een leuke keuze. Denk ook eens aan United of Feyenoord.
 4. Simeone01

  FM Café

  Ik had er inderdaad al wat over gelezen en daar ook een beetje m’n club op uitgezocht. Ze hadden namelijk al een 1,96 lange spits met 16 kracht en 15 koppen. Voor mezelf ook als regel gesteld dat ik heel de save enkel transfervrije spelers mag aantrekken vanaf seizoen 2. Seizoen 1 roeien met de riemen die we hebben.
 5. Simeone01

  FM Café

  Voor het eerst in m´n leven een LLM avontuur begonnen. Uiteraard volgens de LLM regels die hier als gids op het forum staan. Iemand do´s and dont´s?
 6. Simeone01

  FM Café

  Wauw Greenwood, hoe zou het daar dan mee zijn?
 7. Succes! Wat een toffe locatie van het stadion.
 8. Simeone01

  FM Café

  Al met al een prima eerste seizoen. Kampioen met de minste tegengoals (alsnog te veel vind ik) en de meeste goals voor. Daarnaast gestrand in de halve finale van de CL door ongelukkig te verliezen van Liverpool in de return. Op naar S2 en het verjongen van de selectie.
 9. Simeone01

  FM Café

  Benieuwd of ik dit kan volhouden. Laatste weken loopt het allemaal wat stroever. Na 20 potten had ik nog 6 tegengoals... Belooft in ieder geval een spannend einde te worden tussen Atalanta en ons.
 10. Simeone01

  FM Café

  Zoals beloofd :-) @thomassje123: wat sick zeg!
 11. Simeone01

  FM Café

  ik zal vanavond eens een screentje posten maar die man is bizar. Uiteraard snap ik dat het met City geen rocket science is maar toch..
 12. Simeone01

  FM Café

  Haha, 7-1 uiteindelijk. Had ook wel meteen m'n 5 beste spelers eruit gehaald in de rust.
 13. Simeone01

  FM Café

  Geen slechte eerste helft denk ik zo.
 14. Goed overzicht. Gaf inderdaad een antwoord op mijn vraag. Succes in S2!
 15. Geweldige eerste seizoenshelft. Alles met de tactiek op pagina 1 gespeeld? Neem mij maar mee in de mentions!
 16. Simeone01

  FM Café

  Henderson staat heel hoog op mijn verlanglijst. Hij moet mijn keeper worden gedurende dit project. Mocht hij niet willen, denk ik aan Nick Pope of Pickford. Hetzelfde geldt voor Sessegnon. Voor mij hebben zij echter de eerste transferperiode iets minder prio omdat ik vind dat we in die posities (vooral doelman) redelijk bezet zijn. Thanks! Longstaff en Wilson gaan ook zeker hun minuten maken komend seizoen. Dewsbury-Hall heeft denk ik wel meer potentie dan Longstaff. Lascelles zal ook samen met Kelly strijden om een basisplek. Tangaga en Kelly zijn denk ik richting de toekomst wel beter. Omdat ik hoog druk wil zetten en aanvallend wil gaan spelen krijgen zij op het begin de voorkeur gezien de hogere waardes voor snelheid en behendigheid.
 17. Simeone01

  FM Café

  In de voorbereiding van seizoen 1 met Newcastle United. Zoals jullie zien enkele aankopen gedaan. Persoonlijk vind ik het leuk om jonge Engelse talenten aan me te binden in plaats van lukraak spelers uit alle windstreken te kopen. Door stevige onderhandelingen en betaaltermijnen is er nog zo'n ruim 80-90 mil over. Heeft er nog iemand tips?
 18. Simeone01

  FM Café

  Wat zijn jullie ervaringen met afwijken van de bestuursvisie. Stel ze willen dat ik aanvallend speel maar ik speel uiteindelijk zelf verdedigend en op de counter. Word je daar dan op afgerekend als je uiteindelijk wel presteert daarmee?
 19. Simeone01

  Club gezocht

  Goede vraag. Mijn voorkeur gaat uit naar een club in de subtop van een grote competitie. Europees voetbal zou helemaal mooi zijn. Frankfurt zou ik zeker eens kunnen bekijken.
 20. Simeone01

  Club gezocht

  Iemand een leuke suggestie voor een club waar niet zo veel druk op ligt en zich perfect leent voor irritant counter en antivoetbal? Verder weinig eisen.
 21. Simeone01

  (Tussen)stand

  Een "prima" begin .
 22. Simeone01

  FM Café

  Ik ben een redelijk nieuwe FM speler en geïnspireerd door het verhaal van Salzburg (Verhalen-IDS). Echter heb ik echt geen idee hoe ik het beste mijn training kan instellen. Iemand tips?
 23. Simeone01

  FM Café

  Goedenavond allemaal, ik ben nieuw hier en zojuist voor het eerst sinds FM2011 weer FM aangeschaft. Wat is er een hoop veranderd zeg, haha. Wat zijn goede tips voor mij als beginner?
×
×
 • Create New...