Jump to content

Kami

Leden
 • Posts

  752
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

187 profile views

Kami's Achievements

511

Reputation

 1. Kami

  WK 2022 [Poulefase]

  Ik denk dat het een zeer vreemd WK zal worden. Er zullen er jammer genoeg ook nog moeten afhaken met blessures. Dat schema tot aan het WK is moordend. Bij een klassiek WK had je altijd nog wat tijd voor medisch oplapwerk indien nodig, maar nu is het gewoon nog snel een competitiewedstrijd afwerken en dan hup de vlieger op naar de woestijn en ballen maar.
 2. Ik was ze daarvoor al kwijt
 3. Kami

  Rode Duivels

  Helemaal eens Socrates. Ik vind trouwens dat Vertonghen zijn plaats bij de Duivels ook in vraag mag gesteld worden. Ik heb héél veel respect voor hem. En ik gun hem dat laatste WK nog. Maar hij komt gewoon te kort. Hij is te traag geworden. Al zal hij wel blijven spelen bij Martinez. En dan hoop ik dat hij mij verrast op het WK.
 4. Kami

  Rode Duivels

  Achterin zijn we echt wel traag. Balletje in de rug deponeren en we zijn gezien.
 5. Kami

  Rode Duivels

  Pfja, weet het niet. Nemen ze de wedstrijd nog serieus? Kan het niet voorspellen. Hoop wel dat we jongens als Trossard, De Ketelaere, Theate wat langer gaan zien spelen.
 6. Kami

  Nederlands Elftal

  Derde. Winnaars 2018/2019 : Portugal (vs Nederland) 2020/2021: Frankrijk (vs Spanje)
 7. Betreffende VD Poel. Waar was de omkadering? Ploegmaats? Op de vooravond van zo'n belangrijk moment moet je team en staff er toch alles aan doen zodat de rust bewaard wordt? Vreemd verhaal toch? Veel vragen. Komende dagen wellicht meer duidelijkheid? Edit: in de Belgische pers lees ik net dat hij op een andere verdieping sliep omwille van een verkoudheid.
 8. *Vreugdedansje* Als Belg zijnde was dit absoluut geen saai WK. Ik heb haast geen vingernagel meer over. Remco plaatste zijn eerste demarrage op 56km. Toen dacht ik, Remco, chill jongen, het is nog ver. Toen reed Loetsenko weg met Remco op 30km. Op de voorlaatste keer Mount Pleasant zag ik de Kazach naar zijn moeder roepen en langzaam wegglijden uit het wiel. Toen wist ik het is binnen. Die kleine zien ze niet meer terug. Maar hoe de favorieten zomaar Remco op 70km lieten meeglippen met die grote kopgroep, dat begreep ik niet. De Fransen, Pogacar, ... lieten zich daar toch wel ringeloren.
 9. Februari 2030 Moeilijker konden we niet loten voor onze 1/8e finale. Een uitwedstrijd tegen FC Bayern. Dan weet je wel hoe laat het is. Of toch niet? We waren namelijk de eerste ploeg die het sterrenensemble uit Beieren hun eerste punten kon afsnoepen dit seizoen. Zou er dan toch... In de Bundesliga is de strijd voor de Europese tickets volop aan de gang. Dortmund herleeft onder Guardiola en is bezig aan een indrukwekkende reeks. Hertha Berlin, koploper in de winterstop, kent een totale inzinking waardoor Bayern terug leider is. Wij kenden een goede maand en met een 10/12 consolideren we onze Europese positie. Arshavin, de assistent van Lombaerts blijft trouw ondanks een aanbieding om assistent te worden in Atlético Madrid. De samenwerking tussen de twee oud-ploegmaats van bij Zenit blijft zo behouden. Arshavin stond ook aan Lombaerts' zijde in Manchester. Daar wonnen ze in 2 seizoenen 2 titels en 2x de Champions League. @delichris @Kyrill @JordiW. @DavyPeeters @Daz @groeneVinvis @DGremlin @Marius @Bogatyr @FlyD @Fantasy @MarcFM1 @Comandante @Michaelinho* @Glenn08 @John Terry 2.0 @Nummerke10 @glennix @MNie @Ostumapetojk37 @DemoN @ElMarcos @roodey14 @[email protected] Windt @La Pulga @RubenS2 @Willem @Satioz Bedankt voor jullie reacties en het volgen van deze novelle
 10. Ik ben een stille volger van dit episch verhaal. Maar echt, supercool wat je doet!
 11. Die speler die je van Westerlo kan een hele goede worden mits de goede training. In België heb je geen tegenstand. Als je al in Antwerpen met 1-4 gaat winnen... Stevig! Net zoals de loting in de CL, stevig
 12. Woesj, perfecte maand. Je regeert met harde hand binnen de club. Leuk dat je dat in je update opneemt (betreffende de jeudgopleiding). April wordt wel héél pittig, maar misschien kan je het je veroorloven om met reserves te spelen tegen Olympiakos om zo krachten te sparen. Afsluiten met een topper op Anfield. Dat wordt een belangrijke wedstrijd.
×
×
 • Create New...