Jump to content

MarcFM1

Leden
 • Posts

  95
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MarcFM1

 1. MarcFM1

  Go or no go?

  Ik zou, als je per se Onana zijn kwaliteiten nodig hebt/gebruikt voor je tactiek/spel, hem niet verkopen. Is een mooi bedrag, maar misschien kan je hem houden en een jeugdige keeper kopen die hem op den duur kan vervangen?
 2. Goede spelers zeg!
 3. Lekkere transfers zeg! In mijn save doet Boadu het echt heel goed bij Monaco en staat er bij zijn waarde iets van '145 - 190 miljoen'. Weet niet hoe goed hij in jouw save is, maar het aankoopbedrag is in ieder geval lekker!
 4. MarcFM1

  FM Café

  Zit nu eind seizoen 3. Coetzee is de enige waarvoor ik een uitzondering heb gemaakt omdat het een Zuid-Afrikaan is (in het licht van Kermit Erasmus en de vroegere samenwerking met Supersport United). Benita ook veel als rb gebruikt, maar halverwege dit seizoen verhuurd omdat hij echt te weinig speelde. Zal zich helaas niet ontwikkelen tot een basisspeler.
 5. MarcFM1

  FM Café

  Save game met Feyenoord, mijn filosofie: - Spelers aanschaffen uit de Eredivisie - Nederlanders aanschaffen (dit kan dus van buiten de Eredivisie zijn) - En, met name: eigen jeugdspelers opleiden + jeugdspelers kopen (geen nationaliteits-vereiste) Hiermee bereik ik in seizoen 2 en 3 de 1e KO ronde van de CL... 2x eruit geknikkerd door AC Milan waar Tomori alles aan gort kopt pff
 6. Ik blijf dit toch wel apart vinden: excellent youth intake, 5 uit 5 sterren (niet super goed te zien op de afbeelding) en dan zulke slechte ratings per positie/linie haha.
 7. MarcFM1

  Show je team

  Ja ik vind dat skillrondje altijd wel fijn. Ik herken zo heel snel een bepaald type speler (met nuance natuurlijk). En wat betreft de spits: idem, dit heb ik het liefste zelf ook met hoe ik speel. Maar dit zijn vaak wel extreem goede spelers die álles kunnen haha!
 8. MarcFM1

  Show je team

  Thanks, redelijk talentje die tweede, maar had meer verwacht haha.
 9. MarcFM1

  Show je team

  Aha, ja ik snap 'm. Met skillrondje bedoel ik gewoon bij overzicht --> eigenschappen (dacht ik?) en dat je linksboven gewoon de attributen in die cirkeldiagram ziet. Ik ben zelf wat sterker in een snelle beoordeling op die wijze (ook voor wat betreft de kwaliteiten/rol van de betreffende speler)
 10. MarcFM1

  Show je team

  Leuk team! Ik dacht eerst: je hebt best wel aantal Britten/Engelsen, wat zou je in de aanval gedaan hebben... Haaland, Mbappé en Sesko haha! Zou je voor mij een screentje kunnen sturen (met skillrondje) van Nguyen van Huy en Paul Ferraris?
 11. oh hahahaha, nou apart. Kan het een typo zijn in-game? Je kan pas checken of het salaris echt betaald wordt als je ook daadwerkelijk de trainer bent van die club denk ik he?
 12. Is het een prutser? In theorie zou hij 'hoog' kunnen zitten bij al die onbekende attributen. Daarnaast kan ik weinig met zn waarde ivm zn aflopende contract. Op basis van zn historie is het wel erg apart haha
 13. Op welke plek was Liverpool vorig seizoen geëindigd?
 14. Leuke stap naar een leuke club (én competitie), ben heel benieuwd hoe snel je het op de rit krijgt allemaal! PL is een verraderlijke competitie
 15. Dit is wel heel bizar! Spanje, check. Frankrijk, check. Italië, check. Engeland of Duitsland up next? (tag mij maar aub haha, mocht ik dat nog niet eerder gezegd hebben)
 16. Lekker herpakt en goed bezig. (open deur:) kan nog alle kanten op, maar doelstelling 'strijden voor plek 3' is mooi denk ik!
 17. MarcFM1

  Show je team

  Ahhhh, dank!! Zeer leuk team zeg! Vind het altijd leuk om een beeld te hebben van het team van welke novelle ik volg!
 18. Matige maand in de PL, wel - op papier - een goede instroom. Zou je, indien dit niet teveel moeite is, screenshots van je eerste 15/16 spelers (met skillrondje) kunnen delen/sturen? Ben heel benieuwd hoe het niveau in jouw team is.
 19. MarcFM1

  FM Café

  Wow, bizarre newgen zeg! Hoe snel zal die in het nationale elftal spelen denk je?
 20. MarcFM1

  FM Café

  Is het niet zo dat spelers (afhankelijk vd nationale competitie waar jouw team in speelt) beter Europees kunnen voetballen om te groeien? In andere woorden: talenten van Spurs hebben meer baat bij een Europese wedstrijd tegen Atalanta dan tegen Everton?
×
×
 • Create New...