Jump to content

MarcFM1

Leden
 • Posts

  291
 • Joined

 • Last visited

About MarcFM1

 • Birthday 12/09/1993

Personal Information

 • Woonplaats
  Rotterdam
 • Favoriete Club
  Feyenoord

Recent Profile Visitors

1,418 profile views

MarcFM1's Achievements

148

Reputation

 1. Niet normaal zeg!
 2. Voor 15 jaar heeeel bizar! Ben heel benieuwd over een paar seizoenen, hoe hij dan is.
 3. MarcFM1

  FM Café

  Ik heb dit ook gehad met mijn Feyenoord game. (einde S3). Vlak daarna nieuwe visie vh bestuur, blijkbaar stond er iets met negatief transferbudget als fin. doelstelling. Die is er bij mij nu uit. Ben benieuwd of ik na dit seizoen (eerste seizoen waar die visie dus weer weg is) er geen last meer van heb (seizoen is pas de op helft nu). Edit: ik lees nu je bericht na dit bericht. Lijkt erop dat jij dezelfde 'visie' vanuit het bestuur hebt meegekregen.
 4. MarcFM1

  FM Café

  Ja haha, dat is waar. Ik kreeg overigens net nieuwe board vision voorgesteld, en daar is dat van het negatieve transfergeld businessmodel uitgehaald. Lost nu niet a la minute het probleem op van het negatieve transferbudget, maar mogelijk wel voor komend seizoen.
 5. MarcFM1

  FM Café

  Feyenoord.. Volgens mij hetzelfde probleem. 'recoup funds' staat er. Vind het erg bijzonder (en heel irritant)
 6. MarcFM1

  FM Café

  Hoe kan het dat ik een negatief transferbudget van 10M euro krijg (300k salarisbudget per maand in de plus trouwens) terwijl de overall balance ruim 70M euro is...? Je gaat me toch niet zeggen dat dit een bug is (heb zoiets weleens gelezen hier)
 7. MarcFM1

  FM Café

  Weet iemand hoe het kan dat ik soms spelers van het 1e beschikbaar stel voor een wedstrijd van het 2e (beide wedstrijden op dezelfde dag), de beschikbaar gestelde spelers haal ik zelfs nog uit de selectie van het 1e, maar vervolgens worden ze niet gebruikt bij de wedstrijd van het 2e. (Maakt niet uit of de wedstrijd van het 2e voor of na de wedstrijd van het 1e is)
 8. MarcFM1

  FM Café

  Ik heb hem in mijn Feyenoord save gekocht in S2 (restricties: NL aankopen mogen, buitenlandse aankopen t/m 19 jaar én eigen jeugd voorrang). Hij rendeerde echt voor geen meter. Heb m nu verhuurd, begin S3, hopen dat het iets wordt en die de attributen van jouw screen gaat benaderen.
 9. Ik ben heel benieuwd hoe Van Persie het bij jou gaat doen. Ik ben bezig met Feyenoord, halverwege seizoen 2 pas hoor, maar ik stel hem zo nu en dan op en hij doet goede dingen!
 10. telling 6: Ik maak gebruik van meerdere formaties Ja. Eigenlijk altijd een 1-4-2-3-1 en dan ook een variatie met de punt naar achteren en een variatie met 2 centrale aanvallers. Wil eigenlijk binnenkort 's kijken of ik een leuke variatie kan maken die lijkt op: 1-3-4-3.
 11. Waaaaauw! Watertanden...
 12. Ben helemaal bijgelezen, heel leuk! Graag een tag!
 13. Stelling 4: De rugnummerlijst aan het begin van het seizoen vul ik zelf in. Jazeker: 1 t/m 11 de beoogde basis, reserverkeeper 21, en daarvoor op volgorde de reserves en dan achteraan de "extra" spelers Stelling 5: De gegevenshub is een waardevolle feature waar ik wat aan heb. Ja, maar zou deze nog wel meer willen gebruiken.
×
×
 • Create New...