Jump to content

GvH1995

Leden
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GvH1995

 1. GvH1995

  Middenvelders

  Dat denk ik ook. Genoeg opties voor de drie posities achter Haller nu. En een concurrent voor Haller is het transferdoel voor de zomerperiode. Oké, je gaat flink op de Zuid-Amerikaanse tour zo te zien. Flinke talenten waarvan het niet anders kan dat je en een heel goed team op het veld hebt staan en je veel transferwaarde voor de toekomst hebt. Wie zijn je concurrenten in de competitie en hoe groot is de voorsprong? Mooie transfer ook van Max zeg. Dat Madueke heel veel geld oplevert had ik al wel verwacht. Ik heb nog een moment geprobeerd hem over te nemen van PSV maar dat bleek totaal niet haalbaar. Ik zit momenteel in februari eerste seizoen. Ik sta eerste met 5 punten voorsprong op PSV (zojuist onderlinge confrontatie gewonnen met 0-3). Was een wat lastige januari maand met de afwezigheid van Haller, Onana en Kudus (allen afwezig door Afrika Cup) die ik uiteindelijk toch goed ben doorgekomen. In Champions League was ik in een poule met Sevilla, Rangers en Gladbach na 4 wedstrijden al zeker van groepswinst. Binnenkort treffen we Atletico Madrid. In de laatste dagen van januair nog de genoemde transfers gemaakt om het vertrek van Tadic en Neres op te vangen. Aan het begin van het seizoen heb ik Tagliafico en Mazraoui al verkocht (Calafiori van Roma hiervoor teruggehaald). Mazraoui wilde absoluut niet verlengen. Gravenberch en Onana heb ik weten te verlengen. Hoewel PSV weinig punten laat liggen in de competitie vermoed ik dat ik nog wel wat uit ga lopen (zelf op 2 gelijke spelen na alles gewonnen). In de CL hoop ik met wat geluk in ieder geval nog een ronde verder te komen.
 2. GvH1995

  Middenvelders

  Uiteindelijk zijn het Tiago Almada, Facundo Torres en Fabio Vieira (Porto) geworden. Mooie directe aanwinsten met veel potentie voor de toekomst. Neres ook maar laten gaan (contract van 1,5 jaar en ontevreden door speeltijd). Hoe gaat jouw PSV save?
 3. GvH1995

  Middenvelders

  Oké, dan ga ik die ook eens toevoegen. Nog andere competities die aan te raden zijn? In verband met de relatie Ajax en Denemarken ga ik de Deense competitie ook toevoegen.
 4. GvH1995

  Middenvelders

  Oké, dat moet dan met mijn budget wel goed komen. Staat ook op mijn lijstje. Volg jij ook Argentijnse en Braziliaanse competitie om potentiële talenten te vinden?
 5. GvH1995

  Middenvelders

  Bedankt voor de tip! Die ga ik vanmiddag gelijk eens scouten. Wat kost hij doorgaans? Ik zag al goede verhalen over hem in andere topics voorbij komen.
 6. GvH1995

  Middenvelders

  Wat zijn goede opties voor aanvallende middenvelders? Hoewel het een lastige keuze was heb ik Tadic op zijn 33ste laten vertrekken naar Newcastle United voor 45 miljoen (winterstop eerste seizoen). Nu ik op zoek ben naar spelers die hem kunnen vervangen, kom ik steeds bij te dure spelers uit. Ik ben op zoek naar een type Tadic in de zin dat het een multifunctionele speler moet zijn die er ook direct kan staan. Dus indien mogelijk een LAM/RAM en CAM ineen. Daarnaast komen er bij Ajax uiteraard enorme talenten aan zoals Kalokah en van Axel Dongen. Vandaar dat de nieuwe aankoop een speler moet zijn die er gelijk staat. Voor de toekomst zit ik wel goed. Ik heb hier 35 miljoen euro voor beschikbaar. Adeyemi heb ik aan het begin van het eerste seizoen al aangetrokken. Hebben jullie wat suggesties?
×
×
 • Create New...