Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  21,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Posts posted by PJHoutman

 1. 6 uur geleden zei cimbomcu:

  Met dit soort wedstrijden toch een tekort aan creativiteit bij Feyenoord, vooral ook als Sinisterra niet meedoet.

  xG van bijna 5 geloof ik. Denk dat het wel meeviel met die creativiteit, als Dessers ‘gewoon’ een van die twee ballen afgeeft is er niets aan de hand.

 2. 1 uur geleden zei Satyr:

  Als jij als trainer vindt dat jouw spelers overbelast zijn, dan is de club daarvan de hoofdmoot qua belasting.

   

  Dan stel je een 19 jarige jongen even niet op tegen de Brentfords, Watfords en Southamptons van je land.

  Cool. En dan speel je een paar potjes gelijk omdat je met je tweede keus speelt en dan wordt je er uit getyfd omdat je steenrijke eigenaren niets anders accepteren dan de titel.

 3. Deze regel is volgens mij vijf jaar oud en lijkt me niet zo heel controversieël, al is deze situatie wel extreem; Garcia kíest ervoor om in te grijpen. Als hij dat niet doet geldt buitenspel gewoon, maar hij doet een bewuste poging tot het spelen van de bal.

  Deze regel is er een bijproduct van dat er tegenwoordig gevlagd wordt als de ontvanger wordt bereikt ipv wanneer de pass wordt verstuurd. Hanteer je hier tóch buitenspel, dan zou Garcia dus altijd risicoloos kunnen ingrijpen: raakt hij de bal verkeerd, is het alsnog buitenspel, raakt hij hem goed, dan is de pass onderschept.

 4. 9 minuten geleden zei Abe:

  Wat een kortzichtigheid. Natuurlijk is het de beste optie voor die wedstrijden, maar wat voor signaal geef je dan af binnen de selectie en aan iemand als Raiola? 

  Dat je de Champions League wil proberen te winnen. 

 5. 10 uur geleden zei Vitesse88:


  Maar het gaat toch altijd om de eerste overtreding? Kijk maar bij dat gemiereneuk rondom mogelijke pingels. Ineens is de 1e overtreding leidend. 
   

  Mwah dat laatste was onzinnig maar de VAR was aan het kijken, anders had Guzu hem al veel eerder gesommeerd te vertrekken. Wat overigens nog steeds overdreven gedoe was van Buitink. 1 pot was prima geweest. Vind het wel grappig als Buitink altijd invalt. Je kunt de klok erop gelijk zetten dat die een kaart pakt :-D Die heeft niet de ontwikkeling doorgemaakt wat er verwacht werd, wel jammer.

  Maar dan moet Göz dus van mening zijn dat dat van Hajek een overtreding is, dat bedoel ik. Als hij vindt dat dat te licht is voor een vrije trap, dan is de eerste overtreding dus die van Bero.

 6. Bero maakt toch gewoon een overtreding? Hij steekt zijn voet uit en haalt hem neer. Hajek is er ook bij betrokken, maar de scheids bepaalt uiteindelijk voor welke overtreding hij fluit. 
   

  Buitink gaat gewoon met gestrekt been in. Het laag koppen van Kökcu is de enige reden dat Buitink hem niet raakt, overduidelijk rood. 3 wedstrijden is mogelijk wat overdreven, al kan ik me voorstellen dat zijn weigering het veld te verlaten na vier keer sommeren daarin heeft meegespeeld.

 7. Aursnes ipv Kökcu zou ik absoluut toejuichen. Linssen speelt op Haifa na een sterk seizoen tot nu toe, vind hem ook helemaal niet zo anoniem. Dus niet echt reden om hem eruit te halen - Jahanbaksh zou ik dan eerder wisselen en Bryan op rechts zetten, maar ik denk dat Alireza gewoon even moet blijven staan om zijn kwaliteit te tonen. 
   

  Nelson zal voor november nog niet veel in actie komen, dus ik denk niet dat die op dit moment een serieuze rol speelt in de concurrentiestrijd.

 8. 40 minuten geleden zei Aaron21:

  ja, maar wat gebeurt er in het scenario van 19CH98?

  Als ze de competitie uitmoeten en niet kunnen promoveren dan is er nog maar één optie over hè ;c Nouja, eigenlijk twee, opheffen van het beloftenelftal zou technisch gezien ook nog kunnen. 

 9. Even over La Liga-waardige spelers; knap hoe Guidetti zich onder Calleja heeft teruggeknokt bij Alaves zeg.
   

  Vorig jaar, ondanks bijna elke match bij de selectie te zitten slechts 201 minuten gemaakt, dit jaar al 2x basis en nu al over dat aantal heen, 208. Tof voor ‘m.

 10. Goh, wat ben ik blij dat Van Beek die bal op de lat kopt zeg. Zou echt kut voor ‘m zijn geweest. Niet dat dit nou veel fijner is natuurlijk ;c 

 11. 3 minuten geleden zei Kyrill:

  Ja voor Ajax idd ja. 27 goals al na 6 duels:uhoh:

  Tegen het Bartiméus, ja. Dat kunnen de MU Allstars ook nog wel.

×
×
 • Create New...