Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  24,532
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23

Everything posted by PJHoutman

 1. PJHoutman

  Feyenoord

  Dat is hij niet, Stengs doet dat namelijk ook en veel effectiever. Daarnaast is "je tegenstander voorbij komen" alleen zinvol als er ook iets uitkomt, anders heb je namelijk gewoon balbezit weggegeven. Het gaat mij erom dat Feyenoord veel beter is wanneer er als 'eenheid' wordt gespeeld. Ja, Paixaõ kan er op individueel vlak helemaal niets van, maar hij speelt de bal vaak op de juiste momenten af of terug, waardoor Feyenoord door kan bouwen. Met Minteh word je individueel misschien beter, maar als eenheid veel minder om twee redenen: 1. Je gaat als team veel meer proberen om Minteh te bereiken zodat hij zijn snelheid kan gebruiken. Daarmee reduceer je het aantal passes naar spelers die er voorin wél wat van kunnen (Stengs en Giménez). 2. Je leidt vaker balverlies en moet dus vaker omschakelmomenten in, waar Feyenoord met relatief trage CV's kwetsbaar in kan zijn.
 2. PJHoutman

  Feyenoord

  Iets anders, niet iets extra’s. Paixao, Ivanusec en zéker Alireza spelen in dienst van het team en proberen medespelers te bereiken. Minteh grossiert in slechte keuzes en egoïsme. Als daar nou nog heel veel rendement in zat (a la Berghuis) dan was het nog te billijken. Maar hij heeft vandaag zes keer de bal over de achterlijn gelopen en een keer naast geschoten. Het enige productieve was dat we twee corners kregen (waarvan een er niet eens een corner was). Overigens ben ik van mening dat Sauer gewoon minuten moet krijgen, dus ik vind ook helemaal niet dat we per se met de hierboven genoemde namen moeten spelen.
 3. In 2004 zeiden mensen vooraf hetzelfde over Griekenland, in 2016 over Wales en IJsland.
 4. Off-topic: staat er bij stafleden niet bij wanneer ze een post hebben ge-edit?
 5. PJHoutman

  Feyenoord

  Ik vond niet zo veel mis met Ivanusec vandaag, maar dat anderen er weinig van kunnen is natuurlijk geen argument om Minteh op te stellen.
 6. PJHoutman

  Feyenoord

  Geweldenaar inderdaad. Als geen bal afgeven en dan verongelijkt kijken als je over je eigen poten struikelt attributen waren had ie een CA van 200.
 7. Gefeliciteerd met de titel boys.
 8. PJHoutman

  Feyenoord

  Onbegrijpelijk dat je m niet even neerlegt daar.
 9. Nummer twee van poule België, dan nummer 1 poule Portugal/een nummer drie van een andere poule. Denk dat dat de twee zwakste opties zijn.
 10. Ik denk een van de beste lotingen die je had kunnen hebben. Als je tweede wordt krijg je tot de halve finale het makkelijkst mogelijke schema en je ontloopt Frankrijk daarna tot de finale.
 11. Je kunt ze maar gehad hebben
 12. PJHoutman

  AFC Ajax

  Ik zou persoonlijk nu niet zo snel dit soort dingen roepen als ik vorig jaar kansloos was in de titelstrijd en dit jaar mag hopen dat er nog ploegen een Evertonnetje doen om Europees voetbal te kunnen halen, maar wie ben ik?
 13. PJHoutman

  AFC Ajax

  Hij bleef achter zijn sok haken, kon je vrij duidelijk zien.
 14. PJHoutman

  AFC Ajax

  Dan mag je iemand inderdaad met twee benen in de schaar nemen, klopt.
 15. PJHoutman

  Feyenoord

  Als deze er niet in gaat, dan gaat niets er meer in.
 16. PJHoutman

  Feyenoord

  Er is maar één persoon die daar gevaarlijk kan koppen; Witsel. Als je uitkomt en de bal valt er tussen worden er veel meer spelers gevaarlijk.
 17. PJHoutman

  Feyenoord

  We hebben wel een goede backup voor Stengs nodig idd.
 18. PJHoutman

  Feyenoord

  Slecht van Bijlow? Hij moet Witsel in een leeg doel laten koppen ofzo?
 19. PJHoutman

  Feyenoord

  Dit is weer echt zo'n Atletico-goal hè. Gaan ze zich nu 75 minuten ingraven, eindstand 0-1.
 20. PJHoutman

  Feyenoord

  Minteh in de basis, jezus christus.
 21. PJHoutman

  Feyenoord

  Als je bij Celtic geen drie punten pakt moet je je doodschamen.
 22. PJHoutman

  Feyenoord

  Deze kans was gewoon te makkelijk voor 'm, net als die penalty.
 23. PJHoutman

  AFC Ajax

  Dat zegt ook niemand.
×
×
 • Create New...