Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  21,752
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by PJHoutman

 1. PJHoutman

  AFC Ajax

  Voelde net als Amsterdam dus?
 2. PJHoutman

  Feyenoord

  xG van bijna 5 geloof ik. Denk dat het wel meeviel met die creativiteit, als Dessers ‘gewoon’ een van die twee ballen afgeeft is er niets aan de hand.
 3. Cool. En dan speel je een paar potjes gelijk omdat je met je tweede keus speelt en dan wordt je er uit getyfd omdat je steenrijke eigenaren niets anders accepteren dan de titel.
 4. Deze regel is volgens mij vijf jaar oud en lijkt me niet zo heel controversieël, al is deze situatie wel extreem; Garcia kíest ervoor om in te grijpen. Als hij dat niet doet geldt buitenspel gewoon, maar hij doet een bewuste poging tot het spelen van de bal. Deze regel is er een bijproduct van dat er tegenwoordig gevlagd wordt als de ontvanger wordt bereikt ipv wanneer de pass wordt verstuurd. Hanteer je hier tóch buitenspel, dan zou Garcia dus altijd risicoloos kunnen ingrijpen: raakt hij de bal verkeerd, is het alsnog buitenspel, raakt hij hem goed, dan is de pass onderschept.
 5. PJHoutman

  AFC Ajax

  Hij toch ook niet. Blijkt ook niet echt uit dit interview nu?
 6. PJHoutman

  AFC Ajax

  Niemand had toch verwacht dat hij gelijk basis zou staan?
 7. PJHoutman

  AFC Ajax

  Dat je de Champions League wil proberen te winnen.
 8. Maar dan moet Göz dus van mening zijn dat dat van Hajek een overtreding is, dat bedoel ik. Als hij vindt dat dat te licht is voor een vrije trap, dan is de eerste overtreding dus die van Bero.
 9. Bero maakt toch gewoon een overtreding? Hij steekt zijn voet uit en haalt hem neer. Hajek is er ook bij betrokken, maar de scheids bepaalt uiteindelijk voor welke overtreding hij fluit. Buitink gaat gewoon met gestrekt been in. Het laag koppen van Kökcu is de enige reden dat Buitink hem niet raakt, overduidelijk rood. 3 wedstrijden is mogelijk wat overdreven, al kan ik me voorstellen dat zijn weigering het veld te verlaten na vier keer sommeren daarin heeft meegespeeld.
 10. Meer gaan we niet zeggen over gisteren:
 11. PJHoutman

  Feyenoord

  “Ik raak ‘m niet”, ja, omdat Kökcu net op tijd bukt, mafkees.
 12. PJHoutman

  Feyenoord

  Heb ivm werk nog niets gezien, wat was er met Senesi?
 13. PJHoutman

  Feyenoord

  Feyenoord speelt écht goed zeg. Niet verwacht.
 14. PJHoutman

  Feyenoord

  Heerlijk ingeschoten.
 15. PJHoutman

  Feyenoord

  Aursnes ipv Kökcu zou ik absoluut toejuichen. Linssen speelt op Haifa na een sterk seizoen tot nu toe, vind hem ook helemaal niet zo anoniem. Dus niet echt reden om hem eruit te halen - Jahanbaksh zou ik dan eerder wisselen en Bryan op rechts zetten, maar ik denk dat Alireza gewoon even moet blijven staan om zijn kwaliteit te tonen. Nelson zal voor november nog niet veel in actie komen, dus ik denk niet dat die op dit moment een serieuze rol speelt in de concurrentiestrijd.
 16. PJHoutman

  Feyenoord

  Was geen overtreding idd.
 17. PJHoutman

  Feyenoord

  Maar waarom was iedereen nu zo in paniek dan?
 18. Als ze de competitie uitmoeten en niet kunnen promoveren dan is er nog maar één optie over hè Nouja, eigenlijk twee, opheffen van het beloftenelftal zou technisch gezien ook nog kunnen.
 19. Even over La Liga-waardige spelers; knap hoe Guidetti zich onder Calleja heeft teruggeknokt bij Alaves zeg. Vorig jaar, ondanks bijna elke match bij de selectie te zitten slechts 201 minuten gemaakt, dit jaar al 2x basis en nu al over dat aantal heen, 208. Tof voor ‘m.
 20. PJHoutman

  Feyenoord

  Goh, wat ben ik blij dat Van Beek die bal op de lat kopt zeg. Zou echt kut voor ‘m zijn geweest. Niet dat dit nou veel fijner is natuurlijk
 21. PJHoutman

  Feyenoord

  Tegen het Bartiméus, ja. Dat kunnen de MU Allstars ook nog wel.
×
×
 • Create New...