Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  22,375
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by PJHoutman

 1. @NicoHaak Grappig dat jij Piccolo ook hebt binnengehaald maar compleet anders gebruikt dan ik doe. Bij mij is hij degene die de sprinttrein op gang moet brengen, totaal geen ontsnapper
 2. Blijkbaar speelt HMSH al een tijdje met veredeld jeugdelftal, dit keer o.a. spelers van de O15. Tevens een rode kaart en blessure keeper. Wel bizar.
 3. PJHoutman

  Feyenoord

  Mee op trainingskamp, ‘groepsproces’.
 4. PJHoutman

  Feyenoord

  Jong Feyenoord verliest van Almere. Wat was het ongelooflijk slecht zeg, Naujoks voorop. Enige lichtpuntje vond ik Hall.
 5. Ik krijg wel t schompus van die trainer van Frankfurt zeg. Echt bij elke discutabele bal als n gek die dugout rennen.
 6. Puur vanwege dat hele verhaal met Vloet mogen ze er wel uit ja. En dat kutkunstgras natuurlijk.
 7. PJHoutman

  Feyenoord

  Nog steeds. We zijn ook niet voor niets derde geworden op 12 punten achterstand.
 8. PJHoutman

  Feyenoord

  Wat is dit nou weer voor vreemde vraag? Kan er helemaal niks van (inb4 Sooc die leuk gaat doen met een vergelijk met v. Wolfswinkel) en is vooral geen versterking t.o.v. Dessers, die sowieso al hooguit als tweede spits zou moeten fungeren. Dit is nou precies zo’n nutteloze subtopaankoop waar je niets mee opschiet.
 9. PJHoutman

  Feyenoord

  Dat ie lekker een end optyft.
 10. Gerechtvaardigd niet, wel maakt het me eigenlijk geen pleurismoer uit wie er als derde of vierde spits bij zit. Tevens zal Janssen nog gewoon afvallen dus is het allemaal weinig interessant.
 11. Het staat je vrij om op te donderen als het niveau je niet bevalt.
 12. Ik kan die belofte best doen, erg veel werk zal ik er niet aan hebben.
 13. PJHoutman

  Feyenoord

  Shaqueel van Persie heeft zijn profcontract getekend. Wel mooie dingen van gezien al, zou prachtig zijn als hij t eerste haalt. Ben ook benieuwd of Ilias el Moussaoui in de voorbereiding bij ‘t eerste gaat meetrainen. Zal er ook wel afhangen of we een ‘prestatief’ 2e krijgen, maar ik zie t op zich wel in ‘m zitten van die flarden die ik van ‘m heb gezien.
 14. Weinig met scorebordjournalistiek te maken, Van Wolfswinkel is gewoon een uitstekende spits die na wat teleurstellende jaren een zeer constant seizoen heeft gedraaid en bij Twente elke wedstrijd dominant was. Strand Larsen en Openda waren dat bij Groningen en Vitesse ook en waren daarom ook opties. Ik heb Van Wolfswinkel gekozen omdat ik zijn prestatie knapper vond, maar het hadden net zo goed een van die andere twee kunnen zijn. Wat betreft Antony, die vond ik minder indrukwekkend dan Sinisterra en Karlsson. Zoals Erwin ook zegt, maar in een korte periode écht top geweest.
 15. Ik was niet 100% serieus.
 16. Volgend jaar weer drie Rotterdamse clubs in de Eredivisie. Zoals t hoort.
 17. Wat een bal van De Kamps zeg. Lekker dit.
 18. Zag dat Brugge nu al kampioen is. Dan ga je dus én punten halveren en laat je ook onderling resultaat nog eens boven het doelsaldo gaan? Dan ligt het zwaartepunt voor het kampioenschap wel heel erg in de play-offs.
 19. PJHoutman

  Feyenoord

  Wat de FUCK doet Marciano hier nu dan weer?
 20. PJHoutman

  Feyenoord

  Mja. Weinig verheffend. Walemark en Hendrix echt heel slecht, Dermane viel wel gemotiveerd in, zat er een paar keer goed tussen.
 21. Ja, dat kan. Sterker nog, mijn team zit ver boven budget en de winstpremies zijn de enige reden dat we nog niet failliet aan het gaan zijn.
 22. PJHoutman

  Feyenoord

  Nu ik ‘m terugzie vind ik eigenlijk dat je ‘m volgens de huidige regels best kan geven. Elleboog vergroot het lichaamsoppervlak en hij blokt een schot op doel. Enige tegenargument is dat het een natuurlijke houding zou kunnen zijn.
×
×
 • Create New...