Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Content Count

  21,248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by PJHoutman

 1. PJHoutman

  Feyenoord

  Slot zal het sowieso zonder Berghuis moeten doen, want die heeft zijn vertrekwens uitgesproken. Dus waarom je die dan meeneemt in je overwegingen over vlot spel is mij een volstrekt raadsel. Sinisterra + Haps + Til + Linssen/Bozenik hebben allemaal de snelheid/diepgang om gevaar te stichten in de aanval. Dan heb je ook die Noor nog, geen idee wat hij kan, maar hij schijnt wel aanvalsdrift te hebben en aangezien we geen andere rechtsback hebben zal die toch wel spelen, dus dan kunnen we er maar net zo goed vanuit gaan dat hij misschien iets van aanleg heeft. Een ploeg die hoog staat tegen F
 2. PJHoutman

  Feyenoord

  Dat heb ik echt helemaal nérgens gezegd.
 3. PJHoutman

  Feyenoord

  Wie heeft iets gezegd over vlot voetbal? Dat is jóuw ideaal, ik wil wedstrijden winnen. En dat ga je hier zeker mee doen. Ik denk trouwens wel degelijk dat je goed combinatievoetbal kan spelen met de voorhoede Kökcu-Toornstra-Sinisterra-Jørgensen, net als dat ik denk dat je geen combinatievoetbal hóeft te spelen als je Bozenik gewoon goed bedient.
 4. PJHoutman

  Feyenoord

  Er zijn m.i. meerdere opties. Mijn voorkeur zou uitgaan naar Toornstra op rechts voor de scherpe voorzet op de eerste paal Bozenik/korte combinatie met Jørgensen en om de rechterflank te ontlasten in defensief opzicht, ondanks dat jij om de een of andere reden het idee hebt opgevat dat Toornstra een soort duurloper is die niets kan met een bal, en dan een middenveld met Fer-Kökcu-Til waarvan die middelste het dichts bij de aanval speelt en Fer het dichtst bij onze goal. Dan Jørgensen in de spits en de tandem Haps-Sinisterra over links. Nu kan je echt een hoop beweringen doen, maar dat is zeker
 5. PJHoutman

  Feyenoord

  10 goals dit seizoen als je strafschoppen niet mee telt, vorig seizoen waren dat er zelfs maar 8 (okay, geen vol seizoen, maar hij scoorde maar in 11 van de 25 wedstrijden). En ja, die moeten er ook in, maar dat zegt dus helemaal niets over je veldspel. Ik vind dat hij, voor een speler die zó vaak in gevaarlijke posities komt als hij, helemaal niet zo veel rendement heeft eigenlijk. Daar mag je anders over denken hè, helemaal prima, maar frame de discussie dan niet alsof het alleen kritiek op zijn persoonlijkheid is en niet op zijn spel. Want het gaat mij er dus vooral om dat hij de laatst
 6. PJHoutman

  Feyenoord

  3 wedstrijden per seizoen
 7. Dan heb ik toch gelijk gehad in mijn pool.
 8. Ik verwacht inderdaad ook dat Denemarken ver komt
 9. PJHoutman

  Feyenoord

  Ah ja, de mateloos populaire *checks notes* ...Lex Immers?
 10. PJHoutman

  Feyenoord

  Heb dit hier al vrij vaak uitgelegd. Maar los van dat ik liever degradeer dan zo'n schoft in een Feyenoord-shirt zie (niet alleen zijn tackles, maar ook zijn schwalbes, tijdrekken en algemene gedrag naar medespelers) ben ik van mening dat Feyenoord alleen maar beter gaat spelen en bijvoorbeeld veel meer uit Bozenik, Sinisterra en Kökcu kan halen, als Berghuis niet alles opeist.
 11. PJHoutman

  Feyenoord

  Het interesseert me geen ene teringmoer waar hij naartoe gaat, als ik eerlijk ben. Als ie maar opzout.
 12. Hoop dat Schotland de winnende nog even prikt want dit zomeravondvoetbal van Kroatië mag echt wel afgestraft worden.
 13. PJHoutman

  Feyenoord

  Onbegrijpelijk dat we Jørgensen laten gaan terwijl we 0 fatsoenlijke spitsen hebben. Kan dan echt alleen maar hopen dat we 4-4-2 gaan spelen met Sini of Linssen oid.
 14. Welk deel van "Kap ns met die onzin" heb je nou niet begrepen dan? Prima dat jij in dingen gelooft, maar leg anderen niet op welke woorden ze mogen gebruiken.
 15. Lekker goaltje van Damsgaard, hoop echt dat ze er nog een paar prikken. Sowieso tof om de barrage op het Russische doel te zien.
 16. Hij had zich al de hele tijd de pleuris gelopen en niemand ging diep. Dan snap ik dat je m lekker teruglegt ipv bij 3-0 voor weer te gaan dribbelen.
 17. Maar Promes dus 49 interlands. 49! Hoeveel daarvan heeft hij ook daadwerkelijk iets toegevoegd?
×
×
 • Create New...