Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  21,695
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Everything posted by PJHoutman

 1. PJHoutman

  Feyenoord

  Aursnes ipv Kökcu zou ik absoluut toejuichen. Linssen speelt op Haifa na een sterk seizoen tot nu toe, vind hem ook helemaal niet zo anoniem. Dus niet echt reden om hem eruit te halen - Jahanbaksh zou ik dan eerder wisselen en Bryan op rechts zetten, maar ik denk dat Alireza gewoon even moet blijven staan om zijn kwaliteit te tonen. Nelson zal voor november nog niet veel in actie komen, dus ik denk niet dat die op dit moment een serieuze rol speelt in de concurrentiestrijd.
 2. PJHoutman

  Feyenoord

  Was geen overtreding idd.
 3. PJHoutman

  Feyenoord

  Maar waarom was iedereen nu zo in paniek dan?
 4. Als ze de competitie uitmoeten en niet kunnen promoveren dan is er nog maar één optie over hè Nouja, eigenlijk twee, opheffen van het beloftenelftal zou technisch gezien ook nog kunnen.
 5. Even over La Liga-waardige spelers; knap hoe Guidetti zich onder Calleja heeft teruggeknokt bij Alaves zeg. Vorig jaar, ondanks bijna elke match bij de selectie te zitten slechts 201 minuten gemaakt, dit jaar al 2x basis en nu al over dat aantal heen, 208. Tof voor ‘m.
 6. PJHoutman

  Feyenoord

  Goh, wat ben ik blij dat Van Beek die bal op de lat kopt zeg. Zou echt kut voor ‘m zijn geweest. Niet dat dit nou veel fijner is natuurlijk
 7. PJHoutman

  Feyenoord

  Tegen het Bartiméus, ja. Dat kunnen de MU Allstars ook nog wel.
 8. PJHoutman

  Feyenoord

  Begint toch wel saai te worden, zo’n competitie zonder tegenstand.
 9. Dan heeft Barca ongeveer de best mogelijke trainer aangesteld, want dit is ongeveer de specialiteit van Koeman. Zie Feyenoord, Southampton en het NL Elftal.
 10. Het zou in ieder geval een betere optie zijn dan Til, want Toornstra is daar gewoon de betere versie van.
 11. Je speelt tegen wat zeer waarschijnlijk het beste clubteam van de laatste vijf jaar is, met een uitermate gemankeerde selectie in een club middenin een van de grootste crises uit hun bestaan, en je verwacht dat de trainer dan even een rare Gert-Jan Verbeek imitatie gaat doen voor de cameras? Ja, Barcelona zou stukken beter moeten, maar de realiteit leert dat dat nu even niet het geval is en misschien zelfs nu even niet mogelijk is. Maar ik vind het niet meer dan normaal dat Koeman, altijd al een redelijk rustige man, gewoon benoemt dat Barcelona nu een langetermijnproject is en het daarbij houdt. Vind het ook zeer vreemd dat Gabi zijn uitspraken framet als ‘positief’, want zo kwam het op mij totaal niet over.
 12. PJHoutman

  Feyenoord

  Ja, die kaart bedoelde ik specifiek. Geen gevaarlijke situatie die je onderbreekt, gewoon spel dood maken omdat je niet durft.
 13. PJHoutman

  Feyenoord

  Dit tijdrekken en 'vervelende' gele kaarten pakken vind ik toch wel zo minderwaardig gedrag hè. Bah.
 14. PJHoutman

  Feyenoord

  Goed, deze had hij beter afgelopen dinsdag kunnen maken, maar toch lekker.
 15. PJHoutman

  Feyenoord

  Dit was dan wel een lekkere aanval.
 16. PJHoutman

  Feyenoord

  Van beide kanten echt een hele zwakke wedstrijd tot nu toe zeg.
 17. Tom Boere masterclass zometeen, ik zit er klaar voor.
 18. Ik denk dat het dossier El Ghazi toch wel gesloten is. Als hij op basis van de afgelopen anderhalf jaar niet is opgeroepen, verwacht ik niet dat dat nog gaat gebeuren.
 19. Ik heb volledig gemist dat Oblak en Donnarumma gisterenavond allebei onder een tram gekomen zijn, eeuwig zonde. RIP.
 20. Nee, hij heeft net zijn tweede vaccin gehad.
 21. Danjuma geprikt. Benieuwd of hij eindelijk een echte gooi gaat doen naar Oranje.
×
×
 • Create New...