Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  22,849
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by PJHoutman

 1. Als je dit echt oprecht een toffe sportman vindt puur op basis van de plek waar hij is geboren, dan heb ik echt alleen maar medelijden met je. Ik weet wel dat wielrennen kijken de komende 12 maanden weer een stukje kutter is.
 2. Dat hij met dat vingertje en die rare gebaartjes precies alle vooroordelen weer heeft bevestigd. Was een prachtige, immense rit, maar hij moest toch weer even de arrogante zak hooi spelen.
 3. PJHoutman

  Brits voetbal

  Ja best een hoop Britten zijn daar behoorlijk boos over - vooral omdat ze in die periode dus wel gewoon moeten wérken maar niks leuks mogen doen.
 4. PJHoutman

  Brits voetbal

  Cricket en rugby gaan wel gewoon door trouwens. Lijkt er steeds meer op dat ze bang waren voor supportersgroepen (bijv. Liverpool) die het actief gaan vieren. Maar dat zal nu wel gewoon uitstel ipv afstel worden.
 5. PJHoutman

  Brits voetbal

  Het staat in de wet, maar Koningin Elizabeth had wel degelijk ook niet-ceremoniële soft power door haar rijkdom en status. Zo lobbyde ze bijvoorbeeld actief tegen zaken die haar slecht zouden uitkomen: https://www.theguardian.com/uk-news/2021/feb/07/revealed-queen-lobbied-for-change-in-law-to-hide-her-private-wealth https://www.theguardian.com/uk-news/2021/jul/28/queen-secretly-lobbied-scottish-ministers-climate-law-exemption Wel even wat anders dan gewoon een oude vrouw met een dure metalen hoed.
 6. PJHoutman

  Brits voetbal

  Cool, dan ga we vanaf nu bij de dood van ieder mens wedstrijden aflasten.
 7. PJHoutman

  Feyenoord

  Terecht geen strafschop, maar het rare is dat als Gimenez niet per ongeluk naast de bal stapt het waarschijnlijk wel gewoon een penalty wordt.
 8. PJHoutman

  Feyenoord

  Geen penalty dit imo.
 9. PJHoutman

  Feyenoord

  Lekker mogen debuteren bij 4-0 achter. “Laat maar zien wat je kan, Mats.”
 10. PJHoutman

  Feyenoord

  Is ook wel de eerste keer dat ze iets van een tegenstander tegenkomen dit seizoen natuurlijk. Zit het hele seizoen al niet echt cohesie in. Niet zo raar ook, gezien de nieuwkomers enzo.
 11. PJHoutman

  Feyenoord

  Heb pas na de 3-0 ingeschakeld maar ik heb nog geen pass aan zien komen inderdaad. Absurd.
 12. PJHoutman

  Feyenoord

  Karel, doe iedereen een plezier en ga wat anders doen.
 13. PJHoutman

  Feyenoord

  Wel blij dat je het nog even uitlegt Godverdomme
 14. PJHoutman

  Feyenoord

  Waar is zo'n reactie nou weer voor nodig? En straks zeker weer huilen als iemand een keer lelijk tegen je doet?
 15. PJHoutman

  Feyenoord

  0-3 ondertussen dus. Wat mij betreft ligt de schuld bij dit foeilelijke tenue.
 16. PJHoutman

  Feyenoord

  Hebben we al gescoord dan?
 17. Daar gaan we weer. Jullie kunnen je niet anders voorstellen dan dat ik (en misschien nog wel een paar) een hekel aan Evenepoel hebben omdat het een Belg is. Dat het er niet mee te maken kan hebben dat het een eikel van het zuiverste water is/was. Dat maakt het strontvervelend om hier een discussie over te moeten voeren. Het is nog extra typisch dat dat juist mij verweten wordt, terwijl ik al 20 jaar alleen maar wielrennen op de VRT kijk, jaren heb gesupporterd voor sympathieke renners als De Gendt, Stuyven, Devolder en zelfs Van Aert en Boonen. Evenepoel is gewoon verre van sympathiek, net als ik bijvoorbeeld Dylan Groenewegen, Enric Mas en Roglic enorm onsympathiek vind en niets gun. Of ben ik nu anti-Sloveen, anti-Spanjaard en anti-Nederlander?
 18. Tot ie straks dus op 22-jarige leeftijd een grote ronde heeft gewonnen en de Vlaamse media hem weer ophemelt tot mythische proporties. Laat hem nou eerst maar eens over vijf jaar bewijzen dat het een beetje een normaal mens kan zijn, dan kan ik daarna herevalueren of ik 'm wat gun. Nu in ieder geval niet.
 19. Oh ja, nu is dat natuurlijk het probleem. Alsof we het hier niet 365 dagen per jaar over voetballers hebben die meer talent in hun grote teen hebben dan wij in ons hele lichaam Doe niet zo hypocriet.
 20. Ik deed dat laatste al, maar ga door dit soort Calimero-berichten bijna hopen dat die jongen weer (zonder blessure, voor de staf weer raar gaat doen) in een ravijn rijdt. Je kunt een renner niet eens meer een arrogante klootzak vinden zonder voor anti-Belg te worden uitgemaakt. Evenepoel is een verschrikkelijk kutventje, kan niet fietsen (wel trappen), heeft schijt aan zijn mederenners en aan de supporters en rijdt ook nog eens voor een van de minst sympathieke ploegleiders. Het laatste wat ik zo'n jongen gun is de eer van het winnen van een 'grote ronde' zonder enige tegenstand van naam (althans, die het einde heeft gehaald).
 21. PJHoutman

  Feyenoord

  Mooie kans voor Rasmussen dan, die is zelf ook Immobile. Verder echt totaal geen idee wat te denken vanavond, 0-3 dan maar ofzo.
 22. PJHoutman

  AFC Ajax

  Omdat jullie al die interviews blijven kijken. Zal mij het een reet interesseren hoe Brobbey zich voelt over zijn terugkeer, wat Gakpo zijn lievelingseten is of uit welke achterstandwijk Thomas Buitink komt. Maar zolang iedereen klikt en er over praat zullen we meer en meer van dit soort dingen krijgen. 99% van de gevallen zijn het ook nog eens van die compleet doodgemediatrainde gastjes dus haal je er sowieso niets uit. Hier kunnen we anders ook wel mee stoppen hoor. Twintig jaar geleden bedankte je de fans alleen als je een prijs won of als je stuntte tegen de rivaal ofzo. Nu ga je na een 1-0 tegen Go Ahead naar de fans om spreekkoortjes te doen, terwijl meer de helft van het team geen Nederlands spreekt en over een jaar of twee weer weg is.
 23. Ik wel iig. Brugts! We worden wereldkampioen!
 24. Hij heeft toch gewoon gelijk? We hebben het jarenlang gezien met Vd Wiel, Van Rhijn, Riedewald, De Ligt, Gravenberch, nu weer Taylor en Rensch. Als je bij Ajax doorbreekt sta je bovenaan het lijstje, terwijl spelers van andere clubs (ook PSV) veel meer moeten bewijzen. Rensch is een goed voorbeeld; werd hier in het Ajax-topic de hele zomer verguisd als niet goed genoeg, maar zit er nu wel gewoon weer bij. Terwijl een constant degelijke speler als Geertruida niet opgeroepen wordt. Ziyech speelde bij Twente de hele Eredivisie aan gort, kreeg geen oproep. Gakpo moest drie jaar wachten op zijn debuut, Bergwijn idem.
 25. PJHoutman

  Feyenoord

  Lopez was geblesseerd, nog niet wedstrijdfit denk ik.
×
×
 • Create New...