Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Content Count

  20,139
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

PJHoutman last won the day on March 30

PJHoutman had the most liked content!

Community Reputation

388 Excellent

About PJHoutman

 • Rank
  I love Dick
 • Birthday 08/12/1988

Personal Information

 • Woonplaats
  Ergens waar het waait
 • Interesses
  Voetbal, Poker, Wielrennen
 • Opleiding/Werk
  Sportjournalist
 • Favoriete CM/FM
  FM 2017
 • Favoriete Club
  Feyenoord, AC San Marino, AA Gent, Dagenham & Redbridge, IF Brommapojkarna
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onderling resultaat is juist veel meer een momentopname dan doelsaldo. De ranglijst wordt bepaald op basis van hoe je tegen álle teams hebt gepresteerd. Feyenoord had in 2018/19 een beter onderling resultaat tegen Ajax maar eindigde wel op 21 punten achterstand. AZ lult uit hun nek.
 2. Heb van de Steam Sale gebruik gemaakt om alle DLC die ik nog miste (MoH, CoC, RoM, Mare Nostrum, Dharma, Emperor) te halen. Kan daardoor niet zo goed zeggen welke delen van de game precies uit Emperor komen, maar de nieuwe HRE mechanics zijn wel aardig (had van mij nog een stuk uitgebreider gemogen, al zit ik pas in 1490) en de Estates rework is ook beter dan gewoon elke paar jaar alle points binnenklikken.
 3. Gaan we nou godverdomme ook hier al met die pleuriszooi beginnen?
 4. Wie heb je hier over kampioenschap horen praten?
 5. Er zal waarschijnlijk serieuze belangstelling voor Berghuis zijn, anders is Linssen danwel Conteh als derde linksbuiten gehaald. Bozenik zal in de spits blijven en als Jørgensen niet vertrekt zal die toch ook wel zijn minuten gaan maken. Sowieso echt dramatische transfers tot nu toe. Mark fucking Diemers, Bryan Linssen, Christian Conteh die geen overdreven sterke indruk maakte in de tweede Bundesliga en ook nog eens Duits is, terwijl met Karsdorp en Botteghin twee belangrijke factoren in de verdediging vertrekken en daar geen opvulling voor is (Nieuwkoop/Geertruida/Van Beek te slecht, Johnston nog geen enkele minuut gemaakt wat toch ook wel iets zal zeggen). Als Senesi ook vertrekt moet je eigenlijk drie centrale verdedigers halen, want je komt er nu al twee te kort. Gaan geruchten dat we Ié opnieuw gaan huren, waardoor we dus onze slechtste CV binnenboord zouden houden Gezien de transfers deze zomer lijkt Rens van Eijden of Ramon Leeuwin me een uitgelezen kandidaat om ook gepresenteerd te worden volgende week.
 6. Moet hier een apart topic voor en ook nog eens sticky? Het enige programma waar regelmatig gepraat wordt hier is VI en ik geloof niet dat dat nou zo enorm interessant is dat het bovenaan moet.
 7. Ik begrijp niet waarom je niet gewoon een volledig effen zwart shirt doet. Veel mooier.
 8. Remake van de oude FC Utrecht shirts uit 1970, als ik het goed begrepen heb.
 9. Nee, Hwb stelt dat je tweede keeper iemand moet zijn met de potentie (op korte termijn) uit te groeien tot eerste keeper - omdat het vaak niet zo is dat die tweede keeper zó vaak zal moeten opdraven dat het kleine verschil tussen je 1e en 2e keeper structureel de titel kost. En dat als je die niet in de selectie hebt, je dan een jonge talentvolle keeper van buitenaf moet aantrekken en geen 37-jarige keeper die je nooit meer iets zal opleveren. Waar Hwb volgens mij vooral tegen ageert is dat Ajax regelmatig vier a vijf keepers van rond de 18-22 onder contract heeft, maar vaak oude, dure keepers als tweede optie gebruikt; daardoor rijst de vraag waarom die vijf jongens van 18-22 dan onder contract staan.
 10. Heerlijk hè. Zorg eerst maar dat je consequent boven Arsenal en Tottenham eindigt.
 11. Sowieso moeten we eens af van dat 'spelers die terugkomen zijn zakkenvullers'. Zijn bijna allemaal uitstekende transfers gebleken. Vlaar bij AZ, Van Persie/Kuijt/El Ahmadi bij Feyenoord, Huntelaar bij Ajax, Van Bommel bij PSV. Kan me in het recente verleden niet herinneren dat er een speler met de pet naar gooide/enorm geflopt is.
 12. Dingen die ik interessant vindt (nog niet gekocht maar gaat waarsch wel gebeuren): Civ VI (75% korting, ook DLC op 75%), Railway Empire (50%), Two Point Hospital (66%), Zeus+Poseidon (50%), Mount & Blade: Warband en Mount & Blade 2: Bannerlord (resp. 75% en 20%).
 13. Ja ik weet toch niet wat jij tof vindt? Volgens mij maakt Steam een profiel op basis van de games die je al in je library hebt, dus ik zou daar eens beginnen.
 14. Ja, volop. Van de 11 games op mijn wishlist zijn er 9 in de aanbieding
×
×
 • Create New...