Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Posts

  22,112
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

PJHoutman last won the day on January 26

PJHoutman had the most liked content!

About PJHoutman

 • Birthday 08/12/1988

Personal Information

 • Woonplaats
  Ergens waar het waait
 • Interesses
  Voetbal, Poker, Wielrennen
 • Opleiding/Werk
  Sportjournalist
 • Favoriete CM/FM
  FM 2017
 • Favoriete Club
  Feyenoord, AC San Marino, AA Gent, Dagenham & Redbridge, IF Brommapojkarna
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

2,436 profile views

PJHoutman's Achievements

1.4k

Reputation

 1. Het Alfred Schreuder-effect.
 2. Aparte speler vind ik het altijd wel. Zoals Sooc zegt niet heel veel rendement, maar vaak wel heel dreigend en ik kan me voorstellen dat je met een De Jong best een effectieve voorhoede kunt maken, zelfs als die het niveau eigenlijk niet aankan. Denk niet dat het per se een slechte transfer is.
 3. Wel de op-één-na jongste speler in Europa die betrokken is bij 15 goals las ik van de week.
 4. PJHoutman

  Feyenoord

  Ik ook niet, maar ik begrijp niet hoe je van Aursnes (veel vooruit, hoge handelingssnelheid) naar Hendrix (veel breed en terug, lage handelingssnelheid) wil gaan schakelen. Lijkt me een recipe for disaster. Als je nu meer een breker zoekt a lá Fer dan kan ik het me beter voorstellen, maar dat lijkt me nu weer totaal niet binnen dit elftal passen, noch dat we die in 90% van de wedstrijden nodig hebben.
 5. PJHoutman

  Feyenoord

  Yep, twee keer al. Liet zich toen wel goed zien, moesten wachten tot hij 18 was voor hij mocht komen, dat is hij net geworden.
 6. PJHoutman

  Feyenoord

  Hendrix vind ik echt een absurde transfer. Anderhalf jaar huur (aldus 1908 op Twitter), nog nooit laten zien over een normaal niveau te beschikken, en speelt in tegenstelling tot Aursnes juist veel breed en terug. Een compleet ander type. Sowieso ben ik al geen fan van spelers huren/halen als backup. Maar je hebt nu dus Aursnes, Kökcu, Til. Toornstra gaat normaliter ook weer naar het middenveld aangezien we nu Wålemark en Ali op rechtsbuiten hebben, dan heb je nog Bassett. Twee bankzitters lijkt me zat, zeker als je daaronder Hartjes en Milambo hebt die je af en toe kan inpassen. Die moeten natuurlijk geen 34 wedstrijden spelen, maar Hartjes kan je echt wel af en toe 15 minuten mee laten doen. Dat lijkt me de rol die Hendrix nu krijgt, vind ik echt weggegooid geld. Tenzij Spartak zoveel water bij de wijn doet dat we bijna geen salaris moeten betalen, maar dat lijkt me sterk.
 7. PJHoutman

  Afrika Cup

  Heerlijke dubbele redding net. Prachtig hoor.
 8. PJHoutman

  Afrika Cup

  En 1-0. Nu gaat het hard gaan.
 9. PJHoutman

  Afrika Cup

  In Nederland is het op ESPN. In België geen idee.
 10. PJHoutman

  Feyenoord

  Geertruida levert de bal vaak al in bij onze zestien, dan heeft de tegenstander in ieder geval niet de tijd om een counter op te zetten. Dat klopt.
 11. Vind rood ook wel zwaar ja, is niet eens in het gezicht volgens mij?
 12. PJHoutman

  Feyenoord

  Als ze dat wel deden hadden ze hem niet naar ons gestuurd. Het is allemaal niet slecht, maar heel erg vlak. 0 rendement ook.
 13. PJHoutman

  Feyenoord

  Geertruida kan zo ontzettend weinig hè.
 14. PJHoutman

  Feyenoord

  Cole Bassett is ook binnen. Zegt in zijn eerste interview dat hij te vergelijken is met Til. Niet bepaald hoopgevend dus
 15. PJHoutman

  FC Utrecht

  Naoki Maeda heeft een beenbreuk opgelopen en wordt terug naar Japan gestuurd, huurcontract gaat nu weer verbroken worden. Wat een drama voor die jongen, op 27-jarige leeftijd je Europese droom gaan verwezenlijken en dan dit. 8 minuten gespeeld.
×
×
 • Create New...