Jump to content

PJHoutman

Leden
 • Content Count

  18,651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

PJHoutman last won the day on March 11

PJHoutman had the most liked content!

Community Reputation

72 Excellent

About PJHoutman

 • Rank
  Anti-Jaap Stam
 • Birthday 08/12/1988

Personal Information

 • Woonplaats
  Boulogne-sur-Mer
 • Interesses
  Voetbal, Poker, Wielrennen
 • Opleiding/Werk
  Barman
 • Favoriete CM/FM
  CM 01/02
 • Favoriete Club
  Feyenoord, AC San Marino, AA Gent, Dagenham & Redbridge, IF Brommapojkarna
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dit is gelul van de bovenste plank. Het is voor Feyenoord vooral (en in mindere mate AZ, Utrecht en de andere subtoppers) ongunstig dat Ajax het zo goed doet in Europa. De voordelen zijn te verwaarlozen (Europa League is financieël amper aantrekkelijk en levert vaak vermoeide selecties op) en één van je voornaamste concurrenten wordt ongekend veel rijker.
 2. Ik leg al uit waarom het eenzelfde situatie is. Dan is het aan jou om daar inhoudelijk op te reageren.
 3. Inderdaad ja. Maar blijkbaar kan jij niet zo goed begrijpend lezen. Want wat ik voorstel is een totaal andere situatie Hoezo is dat een andere situatie?
 4. Wacht even, dus jouw suggestie is dat de KNVB een week langer door moet laten spelen, maar je hebt er kritiek op dat ze een week langer door moeten spelen?
 5. Als de KNVB elk jaar midden in de beslissende fase van de competitie een gat van een week laat omdat "Ajax of PSV misschien halve finale Champions League haalt" dan sta jij als eerste te roepen dat ze niet realistisch zijn.
 6. Maar wel voor de speeldata. UEFA Cup/EL werd namelijk altijd op woensdag/donderdag gespeeld, waardoor je dus volgens de UEFA-reglementen op zondag mocht spelen.
 7. Cristiano Ronaldo.
 8. Waarom is Excelsior een verschrikkelijke club? De club die het beste beleid voert van alle kleine clubs, imo.
 9. Case in point vandaag. Een van onze beste spelers begon dit seizoen als aanvoerder, maar viel in de winterstop van de trap en kwam met een emotionele lange post dat hij zijn bekken had gebroken en de rest van t seizoen niet kon voetballen, dat hij zijn band inleverde, alles. Dus wij een andere aanvoerder aangesteld. Bij de eerste wedstrijd na de winterstop kwam hij zonder een woord opdagen, zei dat ie weer fit was. Heeft ie 70 min gespeeld, niets aan t handje. Maar voor zijn blessure heeft hij bijna geen wisselbeurt gehad. Daarna moest ie een paar weken werken op zaterdag. Vorige week zou hij wissel beginnen (daar was hij van op de hoogte), maar 'versliep' hij zich (dat bleek later een bewussie te zijn omdat hij wissel stond). Dus wij hem gemeld dat hij morgen wissel zit om disciplinaire redenen (iedereen die zonder afmelden een wedstrijd mist zit op de bank), zegt ie dat ie niet meer wil voetballen als hij 'elke week wissel zit' en dat hij 'zijn contributie niet door de plee gaat spoelen', en dat ie t belachelijk vindt dat we zijn aanvoerschap hebben afgepakt. Heeft ie zich op staande voet naar t 7e laten verplaatsen. Man man man
 10. PJHoutman

  Feyenoord

  Als er al contact was, wat ik sterk betwijfel, dan was het nooit genoeg voor een strafschop. Wat je zegt over dat de VAR alleen mag ingrijpen als de scheids er 100% naast zit is nieuw voor me, dat geldt alleen voor het overrulen van rode kaarten/doelpunten dacht ik. Maar hoe dan ook zat de scheids er hier 100% naast, dus terechte beslissing imo.
 11. PJHoutman

  Feyenoord

  Is wel een overtreding in de aanval, natuurlijk. Verdedigers raken er door afgeleid. Het is niet alsof het helemaal aan de andere kant van het veld gebeurde. Denk ook dat het er mee te maken had (visueel) dat Jorgensen aanzet op het moment dat hij de Heerenveen-speler naar de grond ziet gaan. Of dat bewust is of niet, weet ik niet, maar hij had de schijn behoorlijk tegen. Vond het best een begrijpelijke beslissing. Wel zonde, want hij zat er knap in en was goed geweest voor Nico's zelfvertrouwen.
 12. PJHoutman

  Feyenoord

  Had 9-0 kunnen zijn, Heerenveen was echt dramatisch. Vond alleen Larsson echt matig, rest heeft een goede pot gespeeld. Hoezo gezeik met de VAR?
 13. Poldervaart vertrekt bij Excelsior. Levert zelf zijn contract in, volgens VI.
 14. Wij hebben er ook twee van deze in het team, al zijn die zo hypocriet dat wanneer onze beste spits gewisseld wordt voor iemand die wel elke week komt trainen, ze gelijk naar de kant gaan lopen schelden
×
×
 • Create New...