Jump to content

MauricioAros

Banned Users
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MauricioAros

 1. Omdat ze in contact zijn gekomen met mensen van buiten de ‘bubbel’, niet? Zelfs al zou Konterman het geloven en/of het waar zijn dat die 3 er niks mee te maken hebben.
 2. De stand heeft er geen reet mee te maken natuurlijk. Een fout is een fout. Het is een aardige back die vooral verdedigend op snelheid veel goed kan maken. In een 1 op 1 pakt ie ze ook weleens lekker als ie zich erin vastbijt. Aan de bal is het, op eigen helft, wat nerveus. Scheelt dat er nog genoeg rek in zit, heb er wel vertrouwen in.
 3. Ok en De Vrij, Wijnaldum en Dumfries dan? Als je om elk foutje vraagtekens zet bij een speler hou je weinig over.
 4. MauricioAros

  AFC Ajax

  Ajax boe boe boe afwasmiddel
 5. MauricioAros

  Feyenoord

  Dat is al gauw van toepassing op een speler. Ah dat wist ik niet. Lijkt me sterk dan ja. Vandaar dat ik ervan stond te kijken. Evenals Viergever, maar daar was ook niet iedereen het over eens dus dat scheelt. Zal wel een overgebleven oudgediende zijn die die namen opgooit.
 6. MauricioAros

  Feyenoord

  Wel zorgwekkend dat ze geïnformeerd hebben naar Seuntjens. Vraag dan of Immers nog een beetje zin heeft, die heeft tenminste nog iets sympathieks. Instagrampost van Haps verklaart een hoop over z’n afwezigheid, vormverlies en het ‘gezicht als een oorwurm’. Begrijpelijk allemaal, blij voor die jongen en z’n familie dat het allemaal beter is nu. Heb tegelijkertijd wel zoiets van ‘als je niet 100% kan geven op je werk, kom dan gewoon ff niet en neem je tijd.’
 7. MauricioAros

  Feyenoord

  Akkoord. Heb er zelf wel een aardig gevoel bij. Niet dat ie alles omdraait en bepalend gaat zijn, maar wel dat ie gewoon leuk mee gaat doen. Zijn we bij Toornstra en Linssen ook tevreden mee. Zal ook minstens 50% voorkomen uit hoop dit. Idealiter zit ie niet bij de eerste 14, maar dan moet je ze (die eerste 14 die er wel bij horen) wel hebben. Vind het redelijk logisch om hem er dan bij te halen, meer ervaring en fysiek dan alternatieven als je kijkt naar echte spitsen (en dus niet naar jongens die daar eventueel ook wel zouden kunnen spelen als het weleens echt nodig zou moeten zijn). Als je nagaat dat hij vast geen eerste keus was qua transfer, en dat ook niet zal worden op het wedstrijdformulier kan ik er wel mee leven. Die optie tot koop wat minder, maar zolang het echt een optie is en dus geen verplichting met criteria kun je daar ook niet fout mee gaan. Als het opeens als een trein loopt zit je gebeiteld met de al gemaakte afspraken, zo niet kan ie terug op de trein naar Genk.
 8. MauricioAros

  Feyenoord

  Ik weet niet of je sarcastisch bent, maar dat zou ik inderdaad wel een betere optie gevonden hebben. Prijskaartje was er wel één uit de categorie ‘te hoog’, toch?
 9. MauricioAros

  Feyenoord

  Als je bij de top 3 speelt heb je 1 ploeg uit de top 3 minder om tegen te spelen dus als ie het dan bij een Heracles aardig deed is dat indrukwekkender. Verder vind ik het een prima speler om erbij te hebben. Zal heus niet het vlaggenschip van de club worden, binnen noch buiten de lijnen. Af en toe invallen als Linssen z’n upswing voorbij is en er iemand nodig is die weet wat ie moet doen in de spits.
 10. Niet gezien verder. Was het enkel Bazoer die de bal daar raakte dus?
 11. MauricioAros

  Feyenoord

  En dat zou United niet hebben bekeken toen ze er 20 miljoen voor neerlegden? Zullen dat ook regelmatig bijhouden verwacht ik. Als je dan ziet dat ie door zn enkeltje is gegaan hoef je de handel toch niet compleet af te blazen? In dit geval dan wel ivm beschikbaarheid rond interlands ook, maar in andere gevallen teken je dat contract en sluit ie 4 weken later aan. Je kan gewoon vertrouwen op het medische van een club als United die veel grotere belangen hebben. Het is allemaal al gedaan en gecontroleerd. Zo’n clubdoktertje van Feyenoord gaat echt geen nieuwe dingen ontdekken bij zo’n gozer. ah insta niet gechecked idd
 12. MauricioAros

  Feyenoord

  Waar zie je dat? Zie geen tweets over hetzelfde kaliber.
 13. MauricioAros

  Feyenoord

  Ik geloof er niks van. Op de dag van de presentatie/afronding nog trainen? Moest ie niet al op het vliegtuig zitten? Die heeft de wedstrijd gezien en heeft zich gewoon bedacht. Wat is het nut van zo’n medische keuring trouwens? Hij kan rennen en tegen een bal trappen in Manchester, dan kan dat in Rotterdam ook wel denk ik toch?
 14. Mark Rutte besluit Tijdslimiet gestopt. Wat is het nut van die limiet dan?
 15. MauricioAros

  Feyenoord

  En alleen hij kan de bal bij alleen die twee kwijt? Kijk naar de percentages van de rest, hij is een dissonant hier. Desnoods hengst ie hem naar Bijlow of een van de backs of ergens anders waar geen tegenstander in de buurt zal zijn, als je maar balbezit houdt.
 16. MauricioAros

  Feyenoord

  En daar heeft alleen Toornstra last van dus? Die vent is al jaren een 8 of een 4.
 17. Kunnen ze er geen spatbordjes op zetten
 18. Dit is toch gewoon buitenspel? Het contact van Bazoer verandert de spelsituatie niet, die Ajax-speler speelt daar gewoon de bal.
 19. MauricioAros

  Feyenoord

  Ik vond Hendriks wel aardig. Maakte veel goed op snelheid, wat nodig was vanwege de rest van de organisatie. Wel wat gehaast/onzeker/wild in bepaalde situaties waar de bal over de lijn werd geschoten alsof Arne Slot hem per abuis op No Nonsense CB had ingesteld.
 20. MauricioAros

  Feyenoord

  Ook niet geheel verrassend, had jij verwacht de groepsfase te halen?
 21. MauricioAros

  Feyenoord

  Je kan hem verliezen, zeker. De manier waarop baart zorgen. Het gaat niet om enkel de tegengoals, het gaat om de totale onmacht. In tegenstelling tot andere jaren heb ik er wel vertrouwen in dat de technische staf dat aanpakt. We liepen jaren te rommelen zonder wetenschap en analyses, daarna hadden we een fossiel die er niks mee wilde doen, nu lijkt alles (10 jaar te laat) op orde te zijn. Dat gezegd hebbende: 34 wedstrijden winnen gebeurt nauwelijks en we hoeven niet eens kampioen te worden inderdaad. Blik vooruit, niks aan de hand. Het enige wat ik wel echt verontrustend vind is de positie van Toornstra. Waar Jahanbaksh slecht speelde deed Toornstra dat evengoed, en Jahanbaksh heeft dan tenminste nog individuele kwaliteiten om een wedstrijd te beslissen/naar je toe te trekken. Toornstra <-> Aursnes was dan, imo, logischer geweest (ondanks alle goodwill die hardloper Toornstra heeft opgebouwd). Het is zo een non-event, die Toornstra. Verder is het heel hard hopen dat Diallo al een handtekening heeft staan anders wordt het nog kiele kiele na deze pot
 22. MauricioAros

  Feyenoord

  Buiten dat kan dat laffe potje van donderdag helemaal niet meer in de benen zitten. Ze voerden niks uit die dag en nu weer niet.
 23. MauricioAros

  Feyenoord

  Hebben we toevallig de verkeerde kale langs de lijn staan deze wedstrijd?
×
×
 • Create New...