Jump to content

MauricioAros

Banned Users
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

Reputation

37 Excellent

Recent Profile Visitors

261 profile views
 1. Omdat ze in contact zijn gekomen met mensen van buiten de ‘bubbel’, niet? Zelfs al zou Konterman het geloven en/of het waar zijn dat die 3 er niks mee te maken hebben.
 2. De stand heeft er geen reet mee te maken natuurlijk. Een fout is een fout. Het is een aardige back die vooral verdedigend op snelheid veel goed kan maken. In een 1 op 1 pakt ie ze ook weleens lekker als ie zich erin vastbijt. Aan de bal is het, op eigen helft, wat nerveus. Scheelt dat er nog genoeg rek in zit, heb er wel vertrouwen in.
 3. Ok en De Vrij, Wijnaldum en Dumfries dan? Als je om elk foutje vraagtekens zet bij een speler hou je weinig over.
 4. MauricioAros

  AFC Ajax

  Ajax boe boe boe afwasmiddel
 5. MauricioAros

  Feyenoord

  Dat is al gauw van toepassing op een speler. Ah dat wist ik niet. Lijkt me sterk dan ja. Vandaar dat ik ervan stond te kijken. Evenals Viergever, maar daar was ook niet iedereen het over eens dus dat scheelt. Zal wel een overgebleven oudgediende zijn die die namen opgooit.
 6. MauricioAros

  Feyenoord

  Wel zorgwekkend dat ze geïnformeerd hebben naar Seuntjens. Vraag dan of Immers nog een beetje zin heeft, die heeft tenminste nog iets sympathieks. Instagrampost van Haps verklaart een hoop over z’n afwezigheid, vormverlies en het ‘gezicht als een oorwurm’. Begrijpelijk allemaal, blij voor die jongen en z’n familie dat het allemaal beter is nu. Heb tegelijkertijd wel zoiets van ‘als je niet 100% kan geven op je werk, kom dan gewoon ff niet en neem je tijd.’
 7. MauricioAros

  Feyenoord

  Akkoord. Heb er zelf wel een aardig gevoel bij. Niet dat ie alles omdraait en bepalend gaat zijn, maar wel dat ie gewoon leuk mee gaat doen. Zijn we bij Toornstra en Linssen ook tevreden mee. Zal ook minstens 50% voorkomen uit hoop dit. Idealiter zit ie niet bij de eerste 14, maar dan moet je ze (die eerste 14 die er wel bij horen) wel hebben. Vind het redelijk logisch om hem er dan bij te halen, meer ervaring en fysiek dan alternatieven als je kijkt naar echte spitsen (en dus niet naar jongens die daar eventueel ook wel zouden kunnen spelen als het weleens echt nodig zou moeten zijn). Als je nagaat dat hij vast geen eerste keus was qua transfer, en dat ook niet zal worden op het wedstrijdformulier kan ik er wel mee leven. Die optie tot koop wat minder, maar zolang het echt een optie is en dus geen verplichting met criteria kun je daar ook niet fout mee gaan. Als het opeens als een trein loopt zit je gebeiteld met de al gemaakte afspraken, zo niet kan ie terug op de trein naar Genk.
 8. MauricioAros

  Feyenoord

  Ik weet niet of je sarcastisch bent, maar dat zou ik inderdaad wel een betere optie gevonden hebben. Prijskaartje was er wel één uit de categorie ‘te hoog’, toch?
 9. MauricioAros

  Feyenoord

  Als je bij de top 3 speelt heb je 1 ploeg uit de top 3 minder om tegen te spelen dus als ie het dan bij een Heracles aardig deed is dat indrukwekkender. Verder vind ik het een prima speler om erbij te hebben. Zal heus niet het vlaggenschip van de club worden, binnen noch buiten de lijnen. Af en toe invallen als Linssen z’n upswing voorbij is en er iemand nodig is die weet wat ie moet doen in de spits.
 10. Niet gezien verder. Was het enkel Bazoer die de bal daar raakte dus?
 11. MauricioAros

  Feyenoord

  En dat zou United niet hebben bekeken toen ze er 20 miljoen voor neerlegden? Zullen dat ook regelmatig bijhouden verwacht ik. Als je dan ziet dat ie door zn enkeltje is gegaan hoef je de handel toch niet compleet af te blazen? In dit geval dan wel ivm beschikbaarheid rond interlands ook, maar in andere gevallen teken je dat contract en sluit ie 4 weken later aan. Je kan gewoon vertrouwen op het medische van een club als United die veel grotere belangen hebben. Het is allemaal al gedaan en gecontroleerd. Zo’n clubdoktertje van Feyenoord gaat echt geen nieuwe dingen ontdekken bij zo’n gozer. ah insta niet gechecked idd
 12. MauricioAros

  Feyenoord

  Waar zie je dat? Zie geen tweets over hetzelfde kaliber.
 13. MauricioAros

  Feyenoord

  Ik geloof er niks van. Op de dag van de presentatie/afronding nog trainen? Moest ie niet al op het vliegtuig zitten? Die heeft de wedstrijd gezien en heeft zich gewoon bedacht. Wat is het nut van zo’n medische keuring trouwens? Hij kan rennen en tegen een bal trappen in Manchester, dan kan dat in Rotterdam ook wel denk ik toch?
×
×
 • Create New...