Jump to content

RotterdamZuid

Leden
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RotterdamZuid's Achievements

21

Reputation

 1. Nou, zoals ik al zei. 20 uur, Lets go!!
 2. Volgens mij kan je FIFA22 op de 27e preloaden. Op de PS4 zal je via EA hub de trial moeten opstarten / downloaden. Op PS5 zal die vermoedelijk tussen je abonnementen komen te staan, of je zal hem moeten opzoeken in de store omdat je de EA hub niet kan afspelen. Helaas speelt Feyenoord vanavond dus zal rond 00:00 pas kunnen beginnen. Iig geen gezeik meer met overbelaste servers ed.
 3. Vind het zelf wel fijn, maar kan me voorstellen dat het voor alle content creators echt kut is. Zullen voldoende 'normale' mensen zijn die het ook niks vinden. De hype naar het openen is volledig weg.
 4. Als je een PS5 hebt zou je 10 uur op je PS4 versie, 10 uur op je PS4 versie hebben. Is volgens mij door EA op twitter bevestigd. EA play heb je nu voor 99 cent, krijg je nog 10% korting op elke editie ook. Allemaal maar kleine beetjes, maar toch.
 5. Ook maar besteld. Nog 9 daagjes
 6. Dat hoog druk zetten als je het gevoel hebt doe je toch als je niks van een tegenstander weet. Kijk je ff de kat uit de boom, ga je dan bepalen. Berghuis ook nog met een aardige sneer naar Dick, na Emmen. "Jeugd kan er niks van toch?", nadat Bannis de winnende maakt.
 7. De cijfers van Memphis zijn zo bizar goed de laatste 45 interlands. 30 goals 21 assists volgens mij. De hoeveelheid haat die deze man ondertussen nog krijgt is ongekend. Het is echt genieten vanavond.
 8. Ik geloof dat eerste niet zo man. Slot was diegene die Seuntjens eruit gooide bij AZ, lijkt me sterk dat die hem dan nu wel graag ziet komen.
 9. Wat hebben hogen sokken ermee te maken? Zijn echt tientallen voetballers zowel nu als jaren geleden te noemen die dit hebben. Zal er vast mee te maken dat het beter zit.
 10. Pff, Ronaldo met goal nr. 110 en 111. In 89 en 90+6.
 11. Snap niet dat van Gaal zolang vasthoudt aan deze backs. 0 inbreng naar voren.
 12. Haland vandaag al 2 ballen die die 99 van de 100 keer maakt haha.
 13. Denk het wel. Vind het opvallen dat die erg centraal speelt vandaag.
×
×
 • Create New...