Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

Arezo

Leden
 • Posts

  3,306
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Arezo

 1. Arezo

  FM Café

  Castro: Vorobey: Lopez: Vanzelfsprekend allemaal newgens. Eigenlijk zijn het allemaal bikkels in mijn selectie. 4 Belgisch internationals, waarvan 2 uit de jeugdopleiding en 1 op 18 jarige leeftijd overgenomen. Screen van de selectie met karakters en dergelijke:
 2. Arezo

  FM Café

  Seizoen 32-33 is best oké begonnen.
 3. Vandaag naar de bios getogen om Bassie en Adriaan en een schat aan herinneringen te kijken. Een documentaire over het levenswerk van B en A. Als megafan (vanaf mijn jeugd al) was dit echt een feestje. Ik appte naar mijn vriendin: ik ben terug meegenomen naar mijn jeugd. Elk liedje, geluidje, uitspraak maar ook elke boef, reis en vervoersmiddel kwamen er in terug. 1,5 uur kippenvel en zeker een traan hier en daar. Ga dit zien als je net zo oud bent als ik en B en A gekeken hebt. Tot dinsdag bij Pathé in de Bioscoop.
 4. Arezo

  FM Café

  JAHOOOOOOEEEEE
 5. Arezo

  FM Café

  Serieuze plannen om een Journeyman te beginnen. Ik heb een DB gevonden van 200+ landen, wordt denk ik combinatie met Pentagon (misschien Hexagon als ik Oceanië speelbaar krijg). Ik wil denk ik van elk werelddeel om te beginnen 5 landen inladen + de 5 grote landen (Italie, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk) zodat de voetbalwereld wel een beetje leefbaar blijft. Waar hebben jullie gruwelijke avonturen beleefd in je FM leven? Afrika: Ghana Ivoorkust * Iets Noord Afrikaans* Nigeria * leuke tip van jullie Zuid Amerika: Colombia Uruguay Brazilië ... ? ...? Europa: Daar wil ik wel redelijk van hot naar her gaan, tips zijn welkom. Noord Amerika: Mexico (om de VS te ontlopen) Jamaica Costa Rica ...? ...? Azie JAPAN India Indonesië Iets Arabisch ...? ..? Oceanië Nieuw Zeeland voor de makkelijkheid (misschien houd ik het daar wel bij, of iemand moet een kneiter goed idee hebben) Ik wil voorlopig nog wel even door met Beerschot, want dat is een heerlijk team op dit moment. 8x op rij kampioen, halve finale CL tot nu toe. Kom maar door hoor met die tips
 6. Ben ook fan, overweeg zelfs een overstap naar de politie hierdoor.
 7. Arezo

  Call of Duty

  Battle Pass moet je kopen en dan krijg je extra beloningen. Verder speel je Camo´s vrij voor wapens. En natuurlijk elk level dat je wapen omhoog gaat attachments en elk level dat je zelf omhoog gaat andere zaken zoals nieuwe wapens enzo.
 8. Wat een transfers zeg! Zou ik screentje van je dynamics mogen? Ben wel benieuwd hoe dat gaat.
 9. Arezo

  Call of Duty

  Zo, MP is fucking hard op een PS5. PaulieZ#9124946 of luap1988 voor iedereen die een potje wil knallen. Ik ben niet goed, maar wel grappig.
 10. Arezo

  Call of Duty

  Zojuist een Playstation 5 besteld, die ga ik zo halen. Vanavond los met Call of Duty 3 Multiplayer
 11. Arezo

  FM Café

  Geen slechte start van seizoen 30-31 dacht ik zo
 12. Vandaag begonnen met Een moord kost meer levens. Gepasseerd op een fantastisch boek van Peter R de Vries over Paul Spruit. De vader van Paul heeft in de jaren 70 2 kinderen om het leven gebracht. Het boek en de serie laten zien wat het met de familie van de dader doet. De rest zal ik niet spoilen. Boek lezen en serie kijken (op Videoland)
 13. Arezo

  FM Café

  Ja die vind ik nogal frequent deze versie. Dacht ook dat de Afrika Cup vanaf nu ook in de zomer was.
 14. Arezo

  FM Café

  Midden in het seizoen 29-30 ineens de Afrika Cup. Fucking hell, ik heb 6 Afrikanen in mijn selectie
 15. ik wil wel getagd worden Marcel! Lekker bezig tot nu toe!
 16. Lekker bezig Peter aka Jack Poels, ik wil wel een tagje.
 17. Arezo

  FM Café

  Je kan ook in FM naar 'FM' gaan en dan helemaal onderaan op Downloads klikken. Kost je wel 8 euro ofzo
 18. Arezo

  Feyenoord

  Echt het enige nadeel van Slot dat hij soms zo eigenwijs is. Ivanusec moet gewoon spelen imo.
 19. Arezo

  Show je team

  Bijna Newgen United, hoop uren zitten in het scouten van deze mannen, maar dan heb je ook wat
 20. Arezo

  FM Café

  Niet ontevreden over seizoen 2028/29 in de Jupiler Pro League Laatste maanden gespeeld met een verdediging van gemiddeld 19 jaar oud.
 21. Arezo

  FM Café

  Plannen om te emigreren?
 22. Arezo

  FM Café

  Moederclub zoeken?
 23. Ahh Thanks! Waardeer ik ❤️
 24. Beste ooit is wellicht overdreven, maar ik denk dat deze man voor 100 miljoen verkocht moet worden over een paar jaar. voor 2 ton overgenomen van een club uit het tweede niveau van Oekraïne.
 25. Arezo

  (Tussen)stand

  Gekke database wel voor Gibraltar
×
×
 • Create New...