Jump to content

Arezo

Leden
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arezo

 1. Arezo

  Spaans voetbal

  Wat hij bij Feyenoord goed deed was de jeugd de kans geven, het is ook de enige manier om de negatieve tendens te doorbreken denk ik. Dus ga gewoon een seizoen spelen met bovengenoemde namen. Jongens van de club, waarde creëren. Zijn meer clubs in de wereld er op deze manier bovenop gekomen.
 2. Arezo

  Feyenoord

  Nu is het wel zaak om morgen teven Heerenveen en zaterdag tegen NEC deze punten te versilveren. Bij Heerenveen speelt Siem de Jong en die is NOG irritanter dan zijn broer. Die zal wel weer scoren tegen Feyenoord. Heerenveen is überhaupt het seizoen goed gestart. Zal dus wel weer helemaal niks worden, maar ach daar voor zijn we Feyenoorder.
 3. Arezo

  Feyenoord

  HAHAHHAAHAHAHA, nou de eerste helft tot die goal voelde het wel zo. Maar ik ga echt af als een gieter, de is geheel terecht.
 4. Arezo

  Feyenoord

  op een loei geile countergoal na valt er vandaag echt helemaal niks te halen. PSV is echt veel sterker.
 5. Arezo

  FM Café

  En de vader van de president MOET spelen? Dus dan maar op linksback?
 6. Arezo

  AFC Ajax

  Gaat goed zonder dagelijks Blind. Ik heb echt kijk op het spelletje.
 7. Arezo

  F1 2021

  Schijvlak flatout lukt niet. Is onmogelijk volgens mij. Dit is mijn poging. Portimao al geprobeerd, officiële poging sla ik over. Denk ook gewoon Sochi toch? Aangezien daar de GP is?
 8. En hoppa! ik verdien nu als 17 jarige al meer dan irl. Wat een feest. Benieuwd wanneer ik mijn debuut ga maken bij de mooiste club van Nederland
 9. Arezo

  Spaans voetbal

  En Bijlow niet te vergeten. Maar vooral Donnarumma. Waarom speelt hij trouwens niet bij PSG?
 10. Arezo

  AFC Ajax

  Waarom staat Sari van Veenendaal op doel bij Ajax trouwens? en waarom heeft ze een baardje?
 11. Arezo

  AFC Ajax

  Kennertje wel deze man.
 12. hoi! Eens, Wijnaldum zou nooit gewisseld moeten worden (ik kijk geen voetbal vanavond).
 13. Documentaire over Schumacher aan t kijken op Netflix. In mijn jeugd was hij de absolute F1 eindbaas en was ik fan. Merk dat ik eigenlijk vanaf het begin met een brok in mijn keel zit. De opbouw is natuurlijk ook vrij dramatisch. Ben halverwege en er zullen wel wat traantjes vloeien. Aanrader voor elke sportliefhebber!
 14. Arezo

  Spaans voetbal

  Je bent geen fan? Heb de afgelopen dagen die docu gekeken en moest vooral lachen om die vrouw van hem Mijn vriendin is niet zo emotioneel betrokken kan ik je vertellen. Dramatisch natuurlijk 3-0 kansloos verliezen van Bayern. Ik denk dat die Laporta wel zo realistisch is om te zien dat niemand het beter gaat doen. Het is gewoon een vrij matige selectie.
 15. Zoals je het nu zegt lijkt het alsof hij is neergestoken? Of ben ik van de straat als ik dit denk? Anyway. Lijkt me een prima linksbuiten optie als ie een beetje presteert.
 16. Arezo

  FM Café

  Wat vinden jullie van deze speler? Die gek scoort 6x in zijn debuutwedstrijd en 6x in zijn tweede wedstrijd (oké laatste wedstrijd van het seizoen en die eerste bekerwedstrijd).
 17. Arezo

  Show je save

  Alleen maar. Maar geen serieuze. Ik heb bij Haaland +200 miljoen in mijn hoofd. Real bood 52. Gelukkig ben is Dortmund qua reputatie inmiddels 2e club van de wereld. Er wordt veel aan hem getrokken zullen we maar zeggen.
 18. Arezo

  Show je save

  Moukoko verkocht voor 190 miljoen in mijn Dortmund save. Barcelona kwam, zag en overwon. Ik heb een paar zieke newgens (uit de opleiding en een Argentijn) en natuurlijk Haaland. De Argentijnse newgen (Galvan) heeft in zijn eerste seizoen als supersub/ roulatie speler al 20 keer gescoord in 24 wedstrijden. Qua financiën zit het goed. +500 miljoen op de bank. Ik ben van plan achterin Alexander Arnold te halen als concurrent van Dodo en Bastoni als concurrent van Pau Torres. Kosten allebei om en nabij de 100 miljoen. Meer wil ik eigenlijk niet uitgeven. Kijken of ik de quadruple van vorig jaar kan evenaren (kampioenschap, cl, beker en supercup). Zit in juli 2026 trouwens.
 19. Ik betaal 102 euro bij KPN en ik wil er niet over praten
 20. Wauw. Letterlijk kippenvel om al die oude spelers namen terug te lezen, erg goed bezig. Ga zo door!
 21. Arezo

  FM Café

  @Nom de Guerre, ik ga vanavond naar het casino. Waar zal ik op inzetten? LLM carrière in FM 22 incoming, again.
 22. Arezo

  Spaans voetbal

  Naja, niet altijd natuurlijk. Niemand doet altijd alles goed. Ik denk alleen wel dat Koeman in dit geval (die elke dag traint en dus kan beoordelen hoe goed iemand is). Niet denkt: ghehe ik donderstraal mijn allerbeste speler Puig lekker op het bankie, dat zal hem leren. Een dooddoener van gebakken lucht is inderdaad uniek in zijn soort
 23. Arezo

  Spaans voetbal

  Volgens mij moet de eerste trainer die niet zijn beste spelers opstelt nog geboren worden. Als die Puig zo goed is zal hij wel spelen toch? Heeft aardig wat concurrentie maar is ook al 22.
 24. Omdat het vandaag 9/11 is luister ik dit nummer. Mijn favoriete band New Yorkers, bijna allemaal. Een prachtig nummer om stil te staan bij allen die het leven lieten 20 jaar geleden.
 25. Arezo

  F1 2021

  Ik ben wel een beetje de Mick Schumacher van de ranglijst. Kolere.
×
×
 • Create New...