Jump to content

Arezo

Leden
 • Posts

  1,518
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Arezo

 1. Arezo

  Nederlands Elftal

  Je kan van hem zeggen wat je wil. Maar hij levert wel. Heeft al heel lang niet verloren als bondscoach van het NL elftal. Hij doet het op zijn manier en uit zich soms een beetje bijzonder. Zelf zou ik het wel leuk vinden als we aan het eind van het jaar met t bekertje in de hand t vliegtuig instappen. Ik denk zelf dat dit een positieve boost voor het land zou geven. Natuurlijk zijn er teams met meer individuele klasse en zal je een hele grote dosis geluk moeten hebben.
 2. Arezo

  Nederlands Elftal

  Daley weet pikante details over onze bondscoach en dreigt met openbaring wanneer hij niet speelt of gewisseld wordt.
 3. Arezo

  Nederlands Elftal

  Wtf is dit nu weer. Malacia lcv en Stoffel lekker 'denderen' over de linkerflank?
 4. Waar speelt Saka bij jou? Bizar slecht dit. Zonde. Bij mij haalt ie standaard + 10 doelpunten + 10 assist
 5. We gaan hem missen! Toch een levende legende die de sport verlaat. Zal wel FE worden voor hem. Benieuwd wie in zijn plek komt. Hoop zelf op Ricciardo omdat dit de enige manier is waarop hij behouden blijft voor de sport. Zou zonde zijn voor Williams als ze bij een onervaren rookie uitkomen als Sergeant oid.
 6. Even 10 pagina's gelezen. Lekker bezig heren! Verassende wendingen en mooie resultaten. Alles wat een goede estafette nodig heeft. Het is wachten op de reservekeeper van 10 miljoen.
 7. Arezo

  Nederlands Elftal

  Eens, maar die rol van passer past Frenkie toch veel beter? Schouten/ Koopmeiners/ de Roon ( 1 van de 3) - Frenkie daarvoor Bergwijn, Depay en Danjuma (zoals ze zo mooi doen, door elkaar)
 8. Arezo

  Nederlands Elftal

  Danjuma. Maar die is er nu niet bij. Dus in die zin snap ik Berghuis wel
 9. Arezo

  Nederlands Elftal

  ALTIJD. MAAR. DALEY. BLIND. Malacia is beter en Aké is beter. Die man is te traag voor topvoetbal. Je wordt er geen wereldkampioen mee. Maar goed, zn pappie op de bank doet een hoop. Ander zwakpunt vind ik Berghuis. (het zijn toevallig 2 ajacieden, mij wordt verweten dat ik geen Ajaxfan ben. Laat even duidelijk zijn dat ik J Timber en Bergwijn absolute basisspelers in Oranje vindt).
 10. Ja? Ik vind het traditioneel een saai circuit. https://www.nu.nl/privacy-gate/accept?redirectUri=https%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2Fformule-1%2F6225487%2Ftsunoda-verlengt-contract-bij-alphatauri-en-staat-voor-derde-formule-1-seizoen.html&authId=d9b4524d-8eb7-4b25-b81b-0c50015a0776&referrer=https%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2F&referer=https%3A%2F%2Fwww.nu.nl%2F Yuki die bij Alpha Tauri blijft. Dan zal het stoeltje van Nyck de Vries af gaan hangen van Gasly. Als Gasly naar Alpine vertekt zal Nyck (hopelijk) naar AT gaan. En vice versa. AT is wel een team waar je resultaten kunt boeken. Wellicht over 1-2-3 jaar Max en Nyck bij Red Bull.
 11. Is wel een beetje een gevoel bij mij. Bahrein en Qatar zijn circuits waarbij de races niet echt spectaculair zijn, weinig inhalen enz. Dit is natuurlijk bij Zandvoort en Monaco ook wel het geval maar daarbij speelt de vette vibe die er omheen heerst nog een rol. Ik heb niet heel veel met die circuits gefinancierd worden door Oliesjeiks, zal ook een rol spelen.
 12. Arezo

  FM Café

  NOG 1 wedstrijd te gaaaaaaaaaaaan. En de morfine kickt in. Ik ben tering moeeeee. Maar ik ga door. Want ik ben een bikkel. Uit tegen Leicester. Edit: EMILE SMITH ROWEEEEEE. Jongen van de Club en absolute eindbaas!
 13. Arezo

  FM Café

  Geef maar strafpunt voor de dubbelpost. Hier gaat de hartslag het komende halfuur even omhoog:
 14. In principe nog maar 2 absolute kutcircuits. Bahrein en Qatar. Lekker werken voor hun geld joh die gasten. 3x USA is wel leip. Jammer dat Zuid Afrika er niet opstaat. Zou goed zijn voor de sport.
 15. Arezo

  FM Café

  O joh, valt best mee toch? Je begint het seizoen klinkend. Verliezen tegen Man Utd en Liverpool kan en mag altijd. Beetje overpowered allebei in FM. Leuk resultaat in de Caraboa Cup. Jammer man. Nja LLM is ook altijd leuk natuurlijk. Veel succes daar.
 16. Arezo

  FM Café

  Watskebeurt met Arsenal dan?
 17. Arezo

  Nederlands Elftal

  Keeper 1&2 zijn keepers die elkaar niet veel ontlopen. Keeper 3 is een goede keeper, ook voor in de kleedkamer. Keeper 4 is de penaltykiller. Ik snap die eeuwige strijd met 'de media' ook niet zo goed. Hij haalt er veel uit. We hebben het WK 74 bijna gewonnen door een vergelijkbare mediastrijd (en een tering goed elftal). en het kan werken in een groepsproces ( wij-zij situatie creëren, dat versterkt een groep), maar hij overdrijft het wel een beetje nu.
 18. Arezo

  FM Café

  Je bedoelt iemand die het 1 seizoen volhoudt?
 19. Arezo

  PSV Eindhoven

  Ik weet niet of Jan Boskamp daar op zit te wachten hoor. Bas van Noortwijk zou nog kunnen. Heeft veel ervaring als teammanager bij Feyenoord maar dat is toch wat anders dan TD. In Nederland zou ik niet zo snel 1,2,3 iemand weten. Misschien over de grens kijken? Of toch gaan werken met een technisch hart van Brands, Vennegoor of Hesselink en een andere pipo erbij.
 20. Arezo

  Feyenoord

  Misschien is de conclusie wel dat in een groot deel van de wedstrijden (behalve uit tegen Ajax, PSV en sterke(re) EL tegenstanders je een meer typische 6 nodig hebt en dat in de rest van de wedstrijden Kokcu Timber wel voldoet. Ik vond het middenveld echt slecht staan gisteren. Baal echt van het resultaat omdat iedereen weet dat Feyenoord beter kan, PSV in een dipje zat. Eindstand is dat PSV nu bovenaan staat. Maarja, dat is voetbal (heb mediatraining gehad. Prima laatste zin wel dit).
 21. Arezo

  AFC Ajax

  Blind is echt heilig. Maar dat roeptoeter ik hier al 2 jaar ofzo. Terwijl ik pas 1 jaar lid van het forum ben.
 22. Misschien ook een keer in België? Even een leuk clubje uitzoeken. LLM Engeland is bijna standaard voor mij. Voor de rest laat ik me wel even inspireren door de traditionele gidsen die uitkomen.
 23. Arezo

  FC Twente

  In principe is Twente toch gewoon al een jaar aan het overpresteren? Ik vind het super knap allemaal. Pech met de Conference League loting enzo. Gewoon hartstikke knap.
 24. Die Pröpper is ook niet jöpper hè? Wat een debiele reactie op een debiele overtreding. Er lopen zoveel zwaar beperkte aanvoerders rond in het bepaald voetbal. Die spelen dan vanwege hun 'leiderschap' en belangrijkheid in de kleedkamer. Pröpper, van Polen, Ter Wierik, Willem Janssen vorig jaar. Er he-le-maal niks van kunnen. Lekker uit je woorden kunnen komen en beetje over het veld hobbelen.
 25. Arezo

  Feyenoord

  Wieffer en Szymanski erbij bittte. Denk dat dit wel de minste wedstrijd van Slot is.
×
×
 • Create New...