Jump to content

Arezo

Leden
 • Posts

  612
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Woonplaats
  Haarlem
 • Favoriete CM/FM
  CM 01-02
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

331 profile views

Arezo's Achievements

 • MU Bokalen: Talent van het Jaar (2021)

Recent Badges

346

Reputation

 1. Het enige nummer op de wereld waarbij ik altijd een brok in mijn keel krijg. Het is zó fantastisch. David Gilmour gitaar horen spelen is echt genot. Wat een eindbaas.
 2. Love the paniek winteraankopen Nog 8 dagen en dan is deadlineday. Echt heerlijk.
 3. Arezo

  FM Café

  Is iets van FM 22. Kijken of de combinatie passing- tempo- counter- counterpressie en druk zetten niet allemaal te veel is. Werkte in FM 21 als een dijk in FM 22 moet je een balans aanbrengen. Ik had een goed lopende FM 21 tactiek en heb bijvoorbeeld counterpressie uitgezet omdat het teveel vraagt van de spelers.
 4. Ben deze (leuke) challenge niet actief aan het spelen. Kan voor mezelf wel Libië afvinken. Ali Al Musrati komt er vandaan in mijn Braga game. Voor zover mijn kennis gaat mijn eerste Libiër evah.
 5. Heerlijke transfers @Jeroen. Helemaal niks mis mee. En dan ook nog een blik jeugdspelers met het oog op de toekomst!
 6. Lekker gespeeld @Regis en ook bij deze veel succes @Jeroen. Wellicht ook een idee om te investeren in staff? Aangezien dat nog steeds de staff van de 100.000 op de bankrekening is. De vaart zit er lekker in. Nog maar 3 mensen en dan ben ik alweer aan de beurt
 7. Sinds gisteren weer begonnen met de oldskool Dexter afleveringen. Heb dit jaar of 10 geleden gekeken. Kan me nu weer herinneren waarom ik compleet van de bank geblazen werd. Heerlijke serie. Samen met de vriendin kijk ik nog steeds the Blacklist en sinds vandaag weer New Amsterdam. Over 13 dagen Mocro Maffia seizoen 4 waarvan de trailer vandaag is uitgekomen
 8. HALLLOOOO CL MILJOENEN (sorry voor de capslock). Lekker bezig @Regis Ik verbaas me in deze save nergens meer over. Met een heel klein beetje geluk.. Plaatsing is echt al een wereldprestatie.
 9. Dit is eigenlijk de winterstop in de zomer, maar qua transfers is het dan weer gewoon een zomerstop. ofzo.
 10. Arezo

  FM Café

  Voor eens en voor altijd: Wat is het verschil tussen de naar binnen komende vleugelspeler (hvs) en de hangende vleugelspits?
 11. Arezo

  Club gezocht

  @Mordurette toch een beetje eigenwijs geweest en met Braga gestart. Mijn doel is om er voor het eerst sinds 2001 voor te zorgen dat een club uit de niet op 3 een titel wint. Daarvoor was het in het seizoen 45/46 en dat zijn ook meteen de 2 enige keren. Tis geen super moeilijke uitdaging, wel 1 waar ik mijn ei in kwijt kan. Oost Europa doe ik nu estafette en dat smaakt echt naar heel veel meer.
 12. Arezo

  Overrated

  In principe heb ik gewoon 3 artiesten genoemd waar heel veel mensen heel veel meehebben en ik niets. Coldplay kan daar inderdaad moeiteloos tussen. Ben zelf bijvoorbeeld ook geen fan van U2.
 13. WAUW! Wist natuurlijk dat we goed onderweg waren. De winst in de finale is een complete verassing en wat voor 1! Heerlijk. En wat een successen in 1 jaar tijd. Succes @Regis. Van een club met een schamele 100.000 op de rekening naar een kleine 10.000.000
×
×
 • Create New...