Jump to content

Arezo

Leden
 • Posts

  316
 • Joined

 • Last visited

Reputation

169 Excellent

About Arezo

Personal Information

 • Woonplaats
  Haarlem
 • Favoriete CM/FM
  CM 01-02
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. Arezo

  Spaans voetbal

  Wat hij bij Feyenoord goed deed was de jeugd de kans geven, het is ook de enige manier om de negatieve tendens te doorbreken denk ik. Dus ga gewoon een seizoen spelen met bovengenoemde namen. Jongens van de club, waarde creëren. Zijn meer clubs in de wereld er op deze manier bovenop gekomen.
 2. Arezo

  Feyenoord

  Nu is het wel zaak om morgen teven Heerenveen en zaterdag tegen NEC deze punten te versilveren. Bij Heerenveen speelt Siem de Jong en die is NOG irritanter dan zijn broer. Die zal wel weer scoren tegen Feyenoord. Heerenveen is überhaupt het seizoen goed gestart. Zal dus wel weer helemaal niks worden, maar ach daar voor zijn we Feyenoorder.
 3. Arezo

  Feyenoord

  HAHAHHAAHAHAHA, nou de eerste helft tot die goal voelde het wel zo. Maar ik ga echt af als een gieter, de is geheel terecht.
 4. Arezo

  Feyenoord

  op een loei geile countergoal na valt er vandaag echt helemaal niks te halen. PSV is echt veel sterker.
 5. Arezo

  FM Café

  En de vader van de president MOET spelen? Dus dan maar op linksback?
 6. Arezo

  AFC Ajax

  Gaat goed zonder dagelijks Blind. Ik heb echt kijk op het spelletje.
 7. Arezo

  F1 2021

  Schijvlak flatout lukt niet. Is onmogelijk volgens mij. Dit is mijn poging. Portimao al geprobeerd, officiële poging sla ik over. Denk ook gewoon Sochi toch? Aangezien daar de GP is?
 8. En hoppa! ik verdien nu als 17 jarige al meer dan irl. Wat een feest. Benieuwd wanneer ik mijn debuut ga maken bij de mooiste club van Nederland
 9. Arezo

  Spaans voetbal

  En Bijlow niet te vergeten. Maar vooral Donnarumma. Waarom speelt hij trouwens niet bij PSG?
 10. Arezo

  AFC Ajax

  Waarom staat Sari van Veenendaal op doel bij Ajax trouwens? en waarom heeft ze een baardje?
 11. Arezo

  AFC Ajax

  Kennertje wel deze man.
 12. hoi! Eens, Wijnaldum zou nooit gewisseld moeten worden (ik kijk geen voetbal vanavond).
 13. Documentaire over Schumacher aan t kijken op Netflix. In mijn jeugd was hij de absolute F1 eindbaas en was ik fan. Merk dat ik eigenlijk vanaf het begin met een brok in mijn keel zit. De opbouw is natuurlijk ook vrij dramatisch. Ben halverwege en er zullen wel wat traantjes vloeien. Aanrader voor elke sportliefhebber!
 14. Arezo

  Spaans voetbal

  Je bent geen fan? Heb de afgelopen dagen die docu gekeken en moest vooral lachen om die vrouw van hem Mijn vriendin is niet zo emotioneel betrokken kan ik je vertellen. Dramatisch natuurlijk 3-0 kansloos verliezen van Bayern. Ik denk dat die Laporta wel zo realistisch is om te zien dat niemand het beter gaat doen. Het is gewoon een vrij matige selectie.
 15. Zoals je het nu zegt lijkt het alsof hij is neergestoken? Of ben ik van de straat als ik dit denk? Anyway. Lijkt me een prima linksbuiten optie als ie een beetje presteert.
×
×
 • Create New...