Jump to content

kmk

Leden
 • Posts

  322
 • Joined

 • Last visited

Reputation

109 Excellent

Personal Information

 • Interesses
  Voetbal
 • Favoriete Club
  Feyenoord
 • Managerstijl
  Bouwer
 • Huidige novelle
  [FM21] They tried to kill us.. We wouldn't die
 • Mijn novellen
  [FM21] They tried to kill us.. We wouldn't die

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected] UPDATE: Vanwege mijn studie en de afronding hiervan heb ik helaas geen tijd om het verhaal af te maken... Ik blijf jullie verhalen zoveel mogelijk volgen maar zelf heb ik helaas de tijd niet op dit moment om het verhaal af te maken. Wanneer ik weer meer tijd heb zal ik of het verhaal oppakken of iets nieuws starten. Daar waar ik het erg leuk vind verhalen te schrijven. Sorry jongens maar helaas gaat het 'echte' leven toch even voor. PS: Bedankt voor alle reacties en ik ben erg blij dat ik mij heb aangemeld op dit forum met mijn mede-FM fans!!
 2. Argentinië zou ik dan graag willen. Mocht die niet kunnen is elke ander Zuid-Amerikaans land goed.
 3. Graag tegen Australië of Ghana. Als dat ook niet kan is een land als Nigeria ofzo ook goed.
 4. Graag een oefenwedstrijd met Ijsland tegen het ierland van @jenskee en een oefenwedstrijd tegen de USA
 5. Wat een seizoen met alleen maar prijzen. En dat aantal doelpunten van Storm is gewoon geweldig.
 6. Het valt mij op dat je defensief erg goed doet. Bijna elke wedstrijd de 0 houden is uitstekend en mede daardoor sta je nog steeds bovenaan!
 7. Geweldig, geen een tegendoelpunt! Juventus doet het daartegen ook erg goed en die heb je daardoor nog niet afgeschut. Maar dit is denk ik een kwestie van tijd.
 8. Ik ben benieuwd waar het heengaat. Mooie intro!
 9. Erg leuk om een inzicht te krijgen in de save met de andere competities. Ik ben zelf altijd benieuwd welke grootmachten er als eerste degraderen en die clubs er dan bovenop te helpen en oude tijden terug te brengen.
 10. Na een drukke maand waarin maar liefst 7 wedstrijden werden gespeeld is het deze maand rustiger in dat opzicht. Met de uitschakeling in de FA Vase kan de focus volledig op de competitie. Waarvan 4 wedstrijden in februari tegen Skelmersdale, Congleton, New Mills en Runcorn Town. De grote vraag was of de aanwinsten konden zorgen dat de wisselvalligheid uit het spel gaat van Bury. Nou manager Kevin heeft daarop een simpel antwoordt, de aanwinsten laten Bury naar een hoger niveau komen en de resultaten zijn daar ook naar. De ploeg is defensief zo enorm sterk dat er haast geen tegengoals maar zelfs geen schoten van de tegenstanders worden toegestaan. Skelmersdale wist wel een keer te scoren maar dat mocht niet baten want Bury ging er met de overwinning vandoor 1-3. Ryan Bruce wist meteen al een doelpunt te maken in zijn eerste wedstrijd voor de club. Vervolgens kwam alles samen en werd er in de volgende 3 wedstrijden de nul gehouden. Met 3 zakelijke overwinningen van 1-0 doet Bury wat het moet doen en wint zo elke wedstrijd deze maand. Dit moest ook op de ranglijst terug te zien zijn, hierover zegt Kevin dat het waarschijnlijk tot het einde spannend zal blijven omdat de bovenste ploegen zo dicht bij elkaar blijven staan. Financiën: Deze maand werd er wederom een klein verlies geleden zoals elke maand bij het geval is wanneer er geen extra inkomsten zijn uit de bekertoernooien. Met een balans van €62.000 is dit nog prima te overzien en de prognose voor het einde van het seizoen geeft weer dat Bury in de zwarte cijfers blijft. Volgende deel: De steeds groter wordende spanning in de competitie krijgt zijn vervolg of gaan er ploegen afhaken? Antwoorden op de reacties: @[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected] Dank voor de reacties! De wisselvalligheid lijkt er nu weer uit te zijn maar we hebben eerder gezien dat als we niet opletten dit zomaar terug kan keren. Aan de fitheid van de spelers zou het niet kunnen liggen, daar wij voor elke positie 2 spelers hebben en dus kunnen rouleren. De goede lijn is weer ingezet en gelukkig doen we nog mee voor de titel. Tags voor de vaste volgers: @[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected]@[email protected] Mocht ik iemand missen of iemand die niet meer in de tags wil laat het mij dan weten!
 11. Goede resultaten en met Verschaeren heeft België wel echt een toekomstige topper in huis.
 12. De resultaten zijn goed maar daartegen een gelijkspel tegen Schalke is wel zonde..
 13. Heerlijk seizoen zo ver en met Real staan jullie in de competitie ver boven de rest.
 14. Knap in de CL zeg. In de competitie doe je het ook weer uitstekend en staan er nog veel ploegen dicht bij elkaar.
×
×
 • Create New...