Jump to content
Laat je horen: De MU Bokalen 2023! ×

keano77

Leden
  • Posts

    199
  • Joined

  • Last visited

About keano77

Personal Information

  • Woonplaats
    Prinsenbeek
  • Favoriete Club
    NAC Breda
  • Managerstijl
    Opportunist
  • Huidige novelle
    [FM2023] LLM Bringing Bodmin Town FC to the premier league

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

keano77's Achievements

174

Reputation

  1. Inmiddels hebben we de voorbereiding van seizoen 3 er ook weer op zitten en dit stond vooral weer in het teken van de Europese voorrondes. We mochten aantreden in de eerste voorronde van de kwalificatie van de Champions League. In deze ronde stond een tweeluik op het programma tegen Valmiera FC uit Letland. Op voorhand had ik het idee dat we deze vrij eenvoudig konden pakken maar niets bleek minder waar. Uit in Letland kwamen we niet verder dan een 1-1 gelijkspel, en thuis boekte we een (magere) 2-1 zege waarin we in minuut 84 pas de winnende maakte. Winst is winst (en dat telt zeker Europees gezien) maar toch had ik meer verwacht. In de tweede ronde mochten we aantreden tegen Vikingur Reykjavik (uit IJsland), ook deze tegenstander lag ons wel dacht ik. Uit op IJsland boekten we een krappe maar ook knappe zege (3-2), en ik verwachtte dat we dit thuis minimaal konden evenaren maar thuis kwamen we niet verder dan een 1-1, weer niet best maar weer een ronde verder. In de derde ronde moesten we aantreden tegen Dinamo Zagreb en zoals ik vooraf verwachtte was deze tegenstander een flinke maat te groot voor ons, uit een 4-1 nederlaag en thuis een 1-0 nederlaag. Hierdoor mochten we aantreden in de Play-Off ronde voor de Europa League, het lot koppelde ons aan Brondby IF en dit leek me vooraf weer een flinke kluif. Thuis leden we een krappe 1-0 nederlaag, en dus had ik het idee dat er wel een kans was om dit recht te trekken in de uitwedstrijd. Helaas was dit niets dan minder waar, want ook in de uitwedstrijd leden we een 3-2 nederlaag (wel in de blessuretijd maar toch). Dit hield in dat we ook dit jaar weer mogen aantreden in de groepsfase van de Conference League. Hierin krijgen we toch 2 pittige wedstrijden voor onze kiezen en ben ik benieuwd of we weer kunnen "stunten" door de volgende ronde te halen. Tags en reacties:
  2. De update die iets langer op zich heeft laten wachten dan dat ik in de afgelopen update had verwacht. Dit vooral omdat ik de 2 wedstrijden met Malta nog mee wilden pakken in deze update en daarbij de update qua Europese club/competitieranglijst ook mee wilde nemen. Hoe is het afgelopen met de laatste 2 wedstrijden die nog op het programma stonden? De eerste wedstrijd moesten we aantreden tegen de nummer 3 en de nummer 2 (Hibernians) moest tegen de nummer 5. Zoals deze afbeelding wel zegt lag het redelijk dicht bij elkaar. Na 7 minuten mochten we een penalty nemen en daardoor ons in een goede positie te manoeuvreren. Helaas voor ons miste we jammer genoeg de penalty waardoor het 0-0 bleef. In mijn hoofd zei een stemmetje al (dat het zo`n avond zou worden). Helemaal toen we in de 25ste minuut de 0-1 tegen kregen. Gelukkig maakten we op slag van rust (minuut 44) de 1-1. Een helft te gaan en ondertussen zag ik dat de nummer 2 met rust tegen een 1-0 achterstand aankeek. Op het gelijkspel spelen zit niet in mijn aard (want dikke kans dat je dan de 1-2 op het laatste moment nog tegen zou krijgen in FM), dus besloot ik om wat aanvallender te wisselen en dit werd beloond in minuut 56 viel de 2-1. Dit bleek ook de einstand te zijn waardoor het tweede kampioenschap op rij binnen was! Op de laatste speeldag moesten we nog aantreden tegen Hibernians (de nummer 2) en deze verloren we (totaal onnodig) met 2-3 maar dit was vooral mijn eigen schuld doordat ik met een veredeld jeugdteam ging spelen om hun te laten debuteren. Met de nationale ploeg stonden twee wedstrijden tegen de 2 sterkste ploegen uit onze poule op het programma (namelijk Denemarken en Engeland). Hier hoef ik weinig woorden aan vuil te maken want die zijn (voorlopig nog) een flinke maat te groot. Voorlopig sta ik nog op de derde plek in de poule (en daar mag ik meer dan tevreden mee zijn). In september staan de volgende interlands op het programma (tegen Noord-Macedonië en Noord-Ierland) en daar moeten dan maar weer 6 punten gepakt worden om plek 3 in handen te houden . Dan de update m.b.t. de ranglijst (zowel als club en als competitie). Hier ben ik logischerwijs ook zeker tevreden over en hopelijk kunnen we komend jaar weer een mooi Europese campagne afleveren waardoor we weer een mooi sprong kunnen maken (zowel als club en als land). Allemaal bedankt voor de tags en reacties! Hopelijk kunnen we lekker door blijven bouwen al verwacht ik wel dat er ook tegenslagen gaan komen.
  3. Mooie clubkeuze! Heb ze ooit in een journeyman onder mijn hoede gehad. Ik volg je avontuur graag!
  4. Met the Greens hebben we inmiddels de maanden februari en maand achter de rug en staan er nog 2 wedstrijden op het programma voor de competitie. Hierin mogen we het kampioenschap definitief binnen gaan slepen. In de afgelopen 2 maanden toch 2 "kleine dompers" namelijk de uitschakeling in de Conference League (in mijn ogen was dit redelijk onnodig) en de halve finale voor de beker (aangezien je zo veel mogelijk prijzen wilt pakken), deze uitslag is ook wel redelijk geflatteerd maar dat hou je toch soms he. In de competitie waren de afgelopen maanden heel degelijk met maar 1 gelijkspel en verder alleen maar overwinningen. Daarnaast stonden de eerste twee wedstrijden in de wk-kwalificatie op het programma met "The knights of ST. John" hierin moesten we aantreden tegen de "zwakke broeder" uit onze groep (San-Marino) en daarnaast tegen Noord-Ierland en dit had ik op voorhand al als een lastige wedstrijd beschouwd en dat bleek ook wel. Desondanks zeer tevreden dat we een puntje hebben weten te behalen. Tags en reacties: De volgende update kan zomaar vanavond al volgen aangezien het nog maar twee wedstrijden zijn in de competitie.
  5. In deze update pak ik even 3 maanden tegelijk mee dit doordat er in de hele maand januari maar 1 wedstrijd op het programma stond. En ik ben niet echt tevreden over deze maanden, nu heb ik het geluk dat in de binnenlandse competitie iedereen van iedereen kan winnen. Hierdoor lijk ik momenteel qua verliespunten nog wel de controle te hebben alleen hoop ik wel dat ik de komende (hele drukke) februarimaand uit te kunnen lopen van de concurrentie. Het succes wat ik wel wil benoemen is de Europese campagne die we achter de rug hebben (en die nog niet is afgelopen) maar we hebben de comepetitiefase van de Conference League achter de rug. Daarnaast stonden met Malta in de maand november nog 2 wedstrijden voor de Nations League op het programma. Hierin hadden we de koppositie in handen en dus volop in de race voor promotie naar de B divisie van de Nations League. Ik kan de gemiste promotie vooral mezelf kwalijk nemen. In de laatste wedstrijd (tegen Montenegro) stonden we 10 minuten voor tijd nog 0-0 en dit zou genoeg zijn geweest voor promotie. Echter in plaats van de 0-0 te verdedigen ging ik aanvallen om zo proberen de winst te pakken. En kreeg ik in 4 minuten tijd 2 counters tegen waardoor we met 2-0 verloren en zo op plek 2 terecht kwamen. Naast de Nations League is inmiddels ook de loting geweest voor de WK kwalificatie geweest en die kan je ook hieronder vinden. Dit zal lastig zat worden en hoop dat we rond plek 3/4 kunnen eindigen. Tags en reacties:
  6. keano77

    FM Café

    Dan een nieuwe vraag hoe pak jij dit zelt op in excel?
  7. keano77

    FM Café

    @MisterX jij toevallig?
  8. keano77

    FM Café

    Even een vraagje over het exporten van teamsheets naar excel e.d. In FM wordt de kwaliteiten e.d. van een speler natuurlijk aangegeven door de welbekende sterren. Echter wil ik dit graag zien in de getallen (waar in dit mooie artikel https://manutd.nl/mus-hulpgids-ca-en-pa-uitgelegd/ over geschreven werd zodat het duidelijker is hoe goed de betreffende speler nu echt is en waar de zwakke plekken in je (jeugd) selectie zitten). Iemand die me hier toevallig mee kan helpen? Want het exporten lukt al enigzins alleen krijg ik nog maffe tekens binnen excel en deze cijfers/sterren lukt me dan niet. Alvast bedankt namens deze excel noob
  9. Inmiddels zitten de maanden september en oktober erop en ik heb weinig meer te wensen qua resultaten die ik heb geboekt de afgelopen maanden. Resultaten: Stand begin november: Ook met Malta heb ik weer 2 wedstrijden mogen spelen (voor de Nations league), nu in november nog 2 wedstrijden te gaan en dan kan de balans worden opgemaakt m.b.t. de Nations League. Resultaten Malta: Stand Nations League poule: Tags en reacties:
  10. Inmiddels hebben we de start van seizoen 2 achter de rug. Hierin stonden onder andere de voorrondes voor de Champions League (en mogelijk nog andere Europese toernooien) op de planning. Ook zal in deze update de carrière als bondscoach weer besproken worden want de eerste 2 Nations League potjes stonden op de planning. Resultaten wedstrijden Juli en Augustus: Voor de scherpe lezer hebben we tussendoor ook nog de Maltese supercup weten te pakken door een overtuigen en degelijke zege tegen de nummer 2 van afgelopen jaar (Hamrun) Als je deze resultaten ziet, zie je wel waar we ons terug gaan vinden als de competitiefase start van de Europese toernooien en als ik eerlijk ben lijkt het me ook het beste om hier te gaan kijken waar we precies staan. Het speelschema is hieronder terug te vinden: Zoals ik in het intro aangaf stonden begin september ook de eerste 2 wedstrijden voor de Nations league op het programma. We mochten thuis tegen Cyprus aantreden en uit naar Armenië. Resultaten en tussenstand Nations League: In deze laatste spoiler nog een positief bericht wat ik binnenkreeg van het bestuur na afloop van mijn eerste seizoen namelijk dat we de full-prof status gaan krijgen. Dit kan ik zelf natuurlijk alleen maar toejuichen aangezien de spelers hun potentieel dan nog beter kunnen behalen. Tags en reacties:
  11. Weer snel een nieuwe update maar het was maar een kort programma dus kon de update ook weer snel volgen. Er stonden dus nog 2 wedstrijden op het programma ( we speelden ook niet tegelijk met onze concurrent dus het was voor ons achtervolgen of profiteren van een misstap). Op de 25ste speeldag (van de 26 dus) speelde onze concurrent tegen de nummer 7 en tot mijn verbazing speelde ze gelijk waardoor de weg naar de titel voor ons open kwam te liggen. Echter moesten wij tegen de nummer 3 aantreden (en dat zou lastig zat zijn). Het bleek ook een lastig potje te zijn maar we wisten wel de zege te pakken waardoor we in pole-position lagen voor het kampioenschap. De laatste wedstrijd won onze concurrent waardoor de boodschap voor mijn mannen simpel (maar toch lastig) was, winnen en het kampioenschap zou voor ons zijn. Hoe het afloopt kunnen jullie in de spoiler hieronder zien alsmede de eindstand. Tussen beide wedstrijden door stond ook de bekerfinale nog op het programma. Hierin moesten we aantreden tegen de nummer 6 van de reguliere competitie die volgens FM althans voor het eerst een finale hebben weten te halen. Of deze zege helemaal terecht is (op basis van de wedstrijd/statistieken durf ik niet te zeggen) maar het belangrijkste is dat deze zege binnen is en hierdoor de eerste prijs binnen is!! Tags en reacties:
  12. Weer een update en hierin komen de maanden februari en maart aan bod. Qua resultaten weer vrij steady alleen lijkt het jammer genoeg niet genoeg te zijn om het kampioenschap binnen te slepen (en daardoor kwalificatie voor de Champions league binnen te hengelen wat financieel heel fijn zou zijn). Mogelijk dat de diverse gelijke spelen uiteindelijk vrij kostbaar gaan zijn want Hamrun lijkt ook amper punten te laten liggen. Resultaten februari en maart: Stand voorafgaand aan de laatste 2 wedstrijden: In de volgende update zal ik de laatste 2 wedstrijden voor de competitie bespreken en daarnaast staat ook de bekerfinale nog op het programma. Hierin mogen we aantreden tegen de huidige nummer 6 uit de competitie. De 2 competitiewedstrijden voor Hamrun zijn nog tegen de huidige nummers 7 en 11, ik mag nog aantreden tegen de huidige nummers 3 en 10. Op papier lijk ik het dus zwaarder te hebben maar gelukkig wordt voetbal op gras gespeeld en niet op papier . Naast mijn clubverplichtingen had ik ook twee potjes (vriendschappelijk) op het programma staan met. En wat de jongens voorafgaand aan beide wedstrijden hadden gegeten durf ik niet te zeggen maar wat een bizarre resultaten heb ik geboekt. In mijn volgende update zal ik naar alle waarschijnlijkheid ook de loting voor de Nations League kunnen bespreken. Resultaten: Tags en reacties:
  13. Inmiddels alweer de volgende update waarin we de maanden december en januari gaan uitlichten. Deze update zal alleen maar in het teken staan van Floriana want met Malta zelf stond er niets op het programma. De wedstrijden in de afgelopen maanden: De stand begin februari: Loting in het bekertoernooi (halve finale) Dan iets wat ik redelijk zorgwekkend vind maar waar ik nog vrij weinig tegen kan doen is het financiële plaatje van de club (zoals jullie dit in het onderstaande overzicht kunnen zien). Hierdoor is er qua transfers niets mogelijk en ook qua contractverlengingen kan ik nog niets). Ik hoop dat ik dit richting komend jaar (waarin we hopelijk ook Europees voetbal gaan spelen wat extra inkomsten met zich mee brengt. Een bijzonder puntje wat ik nog niet eerder heb aangehaald (komt mogelijk door de database die ik gebruik) maar een overwinning levert 5k op en een gelijkspel levert 2.5k op (in de competitie). Mochten jullie vragen, tips of opmerkingen hebben laat het dan vooral weten! Tags:
  14. Voornaam: Gerrit Achternaam: Buitenveldert Bijnaam: Geboortedatum: 16-04-2009 Nationaliteit: Belg Geboorteplaats: Turnhout Etniciteit: Optioneel (opties in spoiler) Huidskleur: Optioneel (opties in spoiler) Haarkleur: Optioneel (opties in spoiler) Favoriete Team: Liverpool FC Lengte in cm: 171 Gewicht in kg: 64 Favoriete been: Links Voorkeurspositie: Rechtsbuiten Favoriete Rugnummer: Optioneel Current Ability: Iedereen krijgt een CA van 78 op het moment van Youth Intake Potential Ability: Iedereen krijgt een PA van -95 (160-190) Club: Lierse Kemperzonen
  15. Inmiddels zijn de maanden oktober en november ook achter de rug, en daarin had ik in ieder geval in november een rustige maand zodat het aantal wedstrijden met de rest van de competitie weer wat meer gelijk loopt. Helaas werd in deze maanden ook de eerste nederlaag geleden, dit zat er wel aan te komen maar is altijd weer een tegenvaller. Met de nationale ploeg stonden er ook weer 2 wedstrijden op het programma tegen Engeland voor de EK kwalificatie als afsluiter en nog een vriendschappelijke wedstrijd tegen Moldavië. Resultaten Floriana oktober en november: Stand na deze wedstrijden: Resultaten met de nationale ploeg: Eindstand Ek-kwalificatie: Nu de EK kwalificatie erop zit kan langzaam de blik richting de Nations league en de loting hiervan. Ik hoop hierin wat meer resultaat te kunnen behalen dan in de EK kwalificatie. Tags:
×
×
  • Create New...