Jump to content

Martin18071982

Leden
 • Posts

  84
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Martin18071982

 1. Jammer Want ja nu maak niet uit hoeveel je verdien dus ook al bieden ze 100 euro per week dan accepteer je het toch wel
 2. * Mogelijkheid dat je wat kan doen met je verdiende salaris zoals investeren in je club of zelfs een club kopen. * Meer inzicht in de jeugd, tot nu toe kan je niet verder dan tot de onder de 18. * Echte sponsors van stadion, shirt etc en de mogelijkheid om sponsor contracten te sluiten. * VAR mag wel wat realistischer, als de VAR gaat kijken voor buitenspel dan is dat 99/100 keer ook zo...
 3. Over de VAR check, ik heb wel eens gehad dat het werd toegekend maar vind wel van de 100 gevallen is het 99 keer buitenspel. Dat mag wel wat realistischer. Een VAR check voor eventuele rode kaart mag ook wel vind ik.
 4. Blijkbaar nog niet opgelost. Heb contact opgenomen met de verkoper van de laptop. Volgens hem moet het probleem in het spel zitten. enige idee wat het kan zijn? Iemand die het probleem ook ooit heeft gehad?.
 5. Probleem inmiddels opgelost door bij Nvidia configuratiescherm de FPS te beperken tot 60. Nu gemiddeld tussen de 65 en 75 graden dus prima!
 6. Hallo mensen, ik gebruik mijn laptop met een externe 27 inch monitor. Echter krijg ik deze rare strepen regelmatig te zien tijdens 3D wedstrijden in FM. Dit probleem heb ik alleen in FM niet bij normaal gebruik of andere games. Nadat ik FM opnieuw start is het even weg maar komt dan regelmatig weer terug. Wel gebruik ik aangepaste instellingen ingesteld bij Nvidea en speel op met 60 FPS. Wie herkent dit probleem?
 7. Ja zeker, dat zal ik dan doen. Zal het vanavond uploaden.
 8. Ja dat is goed, ik zal vanavond de tactiek delen
 9. De mijne ook, heb de fans zo ingesteld hoe warmer de laptop hoe sneller de fans moet draaien. Zou het beperken van de FPS of minder competities laden wat helpen denk je?
 10. Geen idee heb momenteel geen beperkingen aan staan, maar zou het helpen als ik de FPS beperkt? Ik kan dat beperken idd in Nvidia. En heeft dat geen invloed op de vloeiendheid van FM?
 11. Door de uitbreiding van het stadion moesten we tijdelijk uitwijken
 12. Bij mij is die nu tijdens de 3d wedstrijden tussen de 78 en 85 graden, in de game zelf als ik geen wedstrijd heb rond de 75 graden. Zijn dat normale temperaturen?
 13. Ik heb er al 1 werkt goed maar niet voldoende :-) maar thanks
 14. Hallo mensen, Ik heb pas geleden een laptop gekocht de MSI GF75 ( i7 10e gen, 16 GB en Geforce 1660TI 6 GB) De laptop heb ik aangesloten op een externe 27 inch monitor (144 FPS/hertz) Met FIFA geen probleem maar in FM 2021 tijdens de 3D wedstrijd wordt de laptop wel heel erg heet 78- 83 graden met uitschieter tot 88. Heb de details op gemiddeld staan want als ik alles op max zet wordt de laptop minstens 90 graden. Liefst zou ik in FM2021 alle details op max zetten want dat kan die makkelijk aan alleen ja dan wordt die wel heel erg heet. Hebben meer mensen hier last van? en voor degene die hun laptop ook hebben aangesloten op een extern scherm hoe warm worden jullie laptop?
 15. Ja idd doe ik ook hoor. Mijn tactiek uit de topic is de enigste tactiek die ik zelf heb gemaakt. Voor de rest download en tweak ik de tactieken naar eigen visie. maar speel nu vooral met mijn eigen tactiek aangezien die nu perfect werkt
 16. Welke topic? Van mijn 4-4-2 tactiek? Nice skin trouwens
 17. Dank je wel! Gaat nu ook erg lekker. Kwart finale CL gehaald door Everton uit te schakelen. Volgende tegenstander is Ajax terwijl Utrecht ook nog in de race is
 18. Mijn excuses hiervoor zal niet meer gebeuren. Graag gedaan.
 19. Nieuwe update geplaatst over de spelersrollen, binnenkort zal ik de teaminstructies toelichten
×
×
 • Create New...