Jump to content

Martin18071982

Leden
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

About Martin18071982

 • Birthday 07/18/1982

Personal Information

 • Woonplaats
  Vleuten
 • Interesses
  Voetbal, computers en muziek
 • Opleiding/Werk
  Heb klein ICT bedrijfje
 • Favoriete CM/FM
  CM 2000/2001 en FM2021
 • Favoriete Club
  Utrecht, OHL en Barcelona
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Martin18071982's Achievements

39

Reputation

 1. Je moet het downloaden zie begin van het topic. Vervolgens pak je het uit en start een game. Dan ga je naar trainingen en kan je daar de trainingen importeren.
 2. Nee, sterker nog ik wist niet eens dat het bestond: P Deze tactiek heb ik zelf vanaf de grond opgebouwd op een manier wat binnen mijn visie past. Ik maakte deze tactiek al in CM 01/02, uiteraard laatste jaren verder uitgebouwd mede door de vele veranderingen zoals meer team en spelers instructie mogelijkheden.
 3. Jammer Want ja nu maak niet uit hoeveel je verdien dus ook al bieden ze 100 euro per week dan accepteer je het toch wel
 4. * Mogelijkheid dat je wat kan doen met je verdiende salaris zoals investeren in je club of zelfs een club kopen. * Meer inzicht in de jeugd, tot nu toe kan je niet verder dan tot de onder de 18. * Echte sponsors van stadion, shirt etc en de mogelijkheid om sponsor contracten te sluiten. * VAR mag wel wat realistischer, als de VAR gaat kijken voor buitenspel dan is dat 99/100 keer ook zo...
 5. Over de VAR check, ik heb wel eens gehad dat het werd toegekend maar vind wel van de 100 gevallen is het 99 keer buitenspel. Dat mag wel wat realistischer. Een VAR check voor eventuele rode kaart mag ook wel vind ik.
 6. Blijkbaar nog niet opgelost. Heb contact opgenomen met de verkoper van de laptop. Volgens hem moet het probleem in het spel zitten. enige idee wat het kan zijn? Iemand die het probleem ook ooit heeft gehad?.
 7. Probleem inmiddels opgelost door bij Nvidia configuratiescherm de FPS te beperken tot 60. Nu gemiddeld tussen de 65 en 75 graden dus prima!
 8. Hallo mensen, ik gebruik mijn laptop met een externe 27 inch monitor. Echter krijg ik deze rare strepen regelmatig te zien tijdens 3D wedstrijden in FM. Dit probleem heb ik alleen in FM niet bij normaal gebruik of andere games. Nadat ik FM opnieuw start is het even weg maar komt dan regelmatig weer terug. Wel gebruik ik aangepaste instellingen ingesteld bij Nvidea en speel op met 60 FPS. Wie herkent dit probleem?
 9. Ja zeker, dat zal ik dan doen. Zal het vanavond uploaden.
 10. De mijne ook, heb de fans zo ingesteld hoe warmer de laptop hoe sneller de fans moet draaien. Zou het beperken van de FPS of minder competities laden wat helpen denk je?
×
×
 • Create New...