Jump to content

Martin18071982

Leden
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About Martin18071982

 • Rank
  Amateur
 • Birthday 07/18/1982

Personal Information

 • Woonplaats
  Vleuten
 • Interesses
  Voetbal, computers en muziek
 • Opleiding/Werk
  Heb klein ICT bedrijfje
 • Favoriete CM/FM
  CM 2000/2001 en FM2021
 • Favoriete Club
  Utrecht, OHL en Barcelona
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gaat wel aardig denk ik zo Tevreden over onze overwinningen maar nog niet over ons spel, dat moet beter.
 2. Ja dat zal ik zeker overwegen, alleen Ihattaren is nou niet echt een dynamische speler. Maar aan de andere kant met een dynamische speler heb je wel iemand die zowel de aanvallers als de verdedigers ondersteund. Ja het geld is nu wel op, maar had ook veel spelers verkocht, en ik ben iemand die ook spelers haalt voor de toekomst en mijn aankopen zullen spelers zijn die beter zijn dan degene die zijn vertrokken.
 3. Ik wil vooral aanvallen via de vleugels en vele balbezit. Mijn spits staat er voor de doelpunten en zal de spits positie zelden verlaten. De CAM is in aanvallend opzicht zeer belangrijk, die moet zorgen voor de steekballen en een goed afstand schot in huis hebben. De spelmaker voor de defensie (Simons) is voor de verdediging te versterken. Mijn backs helpen mee en geven vaak voorzetten richting de supersnelle spits. Ik ga altijd van eigen kracht uit en speel deze tactiek in alle wedstrijden zowel thuis als uit. Loopt het even niet of heb ik een goal nodig? Dan zal er vroege voorzetten gegeven
 4. Dankje! zit nu in 2024-25. Het verbaasde me wel dal Dele en Ihattaren wilde komen maar ben er blij mee nou ik ben er achter gekomen dat je trainingen ook invloed hebben op je tactiek tijdens wedstrijden. Zo ben ik te weten gekomen ik al aantal jaren veel te licht train Gaat nu stukken beter. Alleen de thuis wedstrijd tegen Dortmund was een tegenvaller (3-3, stond met rust 3-0 voor) Wel uit bij Milan gewonnen met 0-2 en sta nu 1e in de groep. Afgelopen 2 seizoen kwartfinale bereikt in de CL. Op de bank ook genoeg kwaliteit, Haller terug gehaald en Umiti gekocht en
 5. Wat zou jij aanraden? Zowel Simons als Ihattaren zijn spelmakers als favo rol. Klopt mijn vleugel spelers scoren best veel. Ben nu al 3x op rij kampioen maar was niet gemakkelijk. Afgelopen zomerstop veel spelers vertrokken o.a. Badishille voor 109 miljoen en Kaio Jorge voor 140 milljoen. Daardoor kon ik 250 miljoen uitgeven. Heb daarom een vrijwel geheel nieuwe selectie mee ingekocht. Zie mijn screen, dat was mijn topaankoop voor een koopje van 14 miljoen
 6. Deze wonderkind voor 14 miljoen per toeval weten over te nemen
 7. Ik gebruik momenteel: Inworpen: lang naar 1e paal waar mijn beste kopper staat Corners: 3 routines: 1: bal naar 2e paal 2: Bal naar eerste paal 3: Doelgebied. Vrije trappen: Naar beste kopper Momenteel aan het testen. de ingooi naar 1e paal leverde me het meeste op tot nu toe.
 8. Deze held voor 24 miljoen weten over te nemen. Mede mogelijk gemaakt door de verkoop van Kerk voor 32 miljoen.
 9. Ik gebruik voornamelijk lange inworpen naar 1e paal, scoor best veel uit. Daar staan mijn 2 beste koppers (beide CV), de CAM bij rand 16 meter gebied. en 4 man in de 16. Maar wil je vooral de bal binnen je ploeg houden, kan je ervoor kiezen de bal kort te geven. In dat geval raad ik aan om je vleugel spits kort aan te bieden.
 10. Beste leden, Mijn huidige computer gaat het binnenkort begeven. Dus heb snel een nieuwe nodig. Welke type Ryzen processor en videokaart zal jullie aanraden om FM te kunnen spelen in 3d in hoogste mogelijk grafische details?
 11. Seizoen 2023-24 In de eerste 2 seizoenen speelde Den Dulk met een platte 4-4-2, nu heeft de manager er voor gekozen op met een 4-3-3 met op het middenveld de punt naar achter te spelen. De visie is toch meer controle en balbezit te hebben en te spelen via de vleugels.
×
×
 • Create New...