Jump to content

Martin18071982

Leden
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

About Martin18071982

 • Birthday 07/18/1982

Personal Information

 • Woonplaats
  Vleuten
 • Interesses
  Voetbal, computers en muziek
 • Opleiding/Werk
  Heb klein ICT bedrijfje
 • Favoriete CM/FM
  CM 2000/2001 en FM2021
 • Favoriete Club
  Utrecht, OHL en Barcelona
 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Martin18071982's Achievements

39

Reputation

 1. Jammer Want ja nu maak niet uit hoeveel je verdien dus ook al bieden ze 100 euro per week dan accepteer je het toch wel
 2. * Mogelijkheid dat je wat kan doen met je verdiende salaris zoals investeren in je club of zelfs een club kopen. * Meer inzicht in de jeugd, tot nu toe kan je niet verder dan tot de onder de 18. * Echte sponsors van stadion, shirt etc en de mogelijkheid om sponsor contracten te sluiten. * VAR mag wel wat realistischer, als de VAR gaat kijken voor buitenspel dan is dat 99/100 keer ook zo...
 3. Over de VAR check, ik heb wel eens gehad dat het werd toegekend maar vind wel van de 100 gevallen is het 99 keer buitenspel. Dat mag wel wat realistischer. Een VAR check voor eventuele rode kaart mag ook wel vind ik.
 4. Ja idd doe ik ook hoor. Mijn tactiek uit de topic is de enigste tactiek die ik zelf heb gemaakt. Voor de rest download en tweak ik de tactieken naar eigen visie. maar speel nu vooral met mijn eigen tactiek aangezien die nu perfect werkt
 5. Welke topic? Van mijn 4-4-2 tactiek? Nice skin trouwens
 6. Mijn excuses hiervoor zal niet meer gebeuren. Graag gedaan.
 7. Club: OH Leuven Uniek FM-id: 280 Merk: origineel Thuis: nieuwe thuis shirt 2021-22 Uit: nieuwe uitshirt 2021-22 Derde (optioneel): eigen ontwerp Sponsor: origineel FC’12 of de SS kits: Geen voorkeur maar denk FC'12 mooier is Voor info van de nieuwe shirts: https://www.voetbalbibliotheek.nl/jupiler-pro-league/ohl/ Dankje alvast!
 8. Wie zou voor mij 3 kits willen maken? Thuis, uit en derde. Club: OH Leuven Merk: Origineel Thuis: De nieuwe thuisshirt 2021-22 Uit: De nieuwe uitshirt 2021-22 Derde: Eigen creatie, mag je zelf bepalen Voor info van de nieuwe shirts: https://www.voetbalbibliotheek.nl/jupiler-pro-league/ohl/ Heel erg bedankt!
 9. Hey, ik heb wellicht interesse in het delen van een tactiek. Gaat om een platte 4-4-2 aanvallende counter. Alleen zit ik wel al in 2038 dus bijna geen bekende spelers meer actief. 

   

  Wel wil ik eerst het seizoen afmaken en dan kijken of het succesvol genoeg is om te delen. :-)

 10. Gaat wel aardig denk ik zo Tevreden over onze overwinningen maar nog niet over ons spel, dat moet beter.
 11. Ja dat zal ik zeker overwegen, alleen Ihattaren is nou niet echt een dynamische speler. Maar aan de andere kant met een dynamische speler heb je wel iemand die zowel de aanvallers als de verdedigers ondersteund. Ja het geld is nu wel op, maar had ook veel spelers verkocht, en ik ben iemand die ook spelers haalt voor de toekomst en mijn aankopen zullen spelers zijn die beter zijn dan degene die zijn vertrokken.
×
×
 • Create New...