Jump to content

Goatruida

Leden
 • Posts

  186
 • Joined

 • Last visited

Reputation

54 Excellent

Personal Information

 • Managerstijl
  Bouwer

Recent Profile Visitors

100 profile views
 1. Goatruida

  Feyenoord

  Niet zo zuur reageren man.
 2. Haha, mening potje tegen gevoetbald in de jeugd en senioren. Ga het wel volgen!
 3. Goatruida

  Feyenoord

  Ja, dat ben ik volledig met je eens. Ik betwijfel ook of dit daadwerkelijk de bedoeling was. De ophef in de media is vooral nu over de huisvredebreuk en het applaudisseren, maar vanuit de KNVB is het vuurwerk op het veld gooien een dingetje.
 4. Goatruida

  Feyenoord

  Was niet persé een protest tegen Feyenoord City, waren diverse dingen. Ben het met je eens dat het schandalig is dat ze op de één of andere manier naar binnen konden. Maar dat die supporters uiteindelijk iets flikken wat niet mag, dat gebeurd overal?
 5. Goatruida

  Feyenoord

  Maar andere clubs mogen de regels wel overtreden? Gebeurd de laatste weken structureel bij iedere club, niet in de vorm van een stadion binnendringen maar wel op andere manieren. Gebeurd overal man.
 6. Goatruida

  Feyenoord

  Wat was er precies zo erg dan vanmiddag tijdens de steunbetuiging?
 7. Goatruida

  Feyenoord

  Tja, het is nou niet of er gewonden zijn gevallen of ernstige schade aangericht is. Vond 't wel een lache actie eerlijk gezegd.
 8. Goatruida

  Feyenoord

  De deur werd gewoon open gedaan voor de supporters. Zo spannend vond ik het niet, spelers konden het ook wel waarderen.
 9. Ik kreeg dit probleem onlangs ook. Waar het bij mij fout ging, was dat ik ervoor koos om teaminstructies van de tegenstander te doen. Toen iemand van PSV geblesseerd raakte haalde ik hem naar de kant, vervolgens kon ik na afloop de teamtalk doen en bleef die hangen. Als je al die in-game pop ups negeert zou 't niet moeten gebeuren.
 10. Goatruida

  Feyenoord

  Wel een klein beetje appels met peren. Als Feyenoord in min 30. 60 en 90 een kans mist, is dat qua xG een prima afspiegeling van de verhoudingen terwijl dat nu totaal niet is.
 11. Goatruida

  Feyenoord

  Dan kan je nog lang wachten. Gaat niet gebeuren. Spelers schijnen al langer klaar te zijn met hem, maar hebben de ballen niet om het publiekelijk bekend te maken of aan te geven bij de directie. De directie heeft (denk ik) het verstand niet om te zien dat dit niet gaat werken. En Dick wilt zo niet eindigen.
 12. Goatruida

  Feyenoord

  Nja op zich is 't wel logisch, gewoon een zooi data wat ze beschikbaar stellen. Dat mensen het verkeerd interpreteren is een ander.
 13. Goatruida

  Feyenoord

  Kan wel een kleine nuance in worden aangebracht denk ik. Ik zie dat 2 grote kansen in die scrimmage bij het 16 meter gebied ontstaan zijn. Als 1 daarvan erin gaat, komt het niet tot die andere kans, en ook niet tot die penalty.
 14. Goatruida

  Feyenoord

  Een "doodgewone" training Ik wil het optreden richting alles behalve goed praten, maar iedereen weet toch als je die fakkels gedoogd dat er 0 trammelant is? Echt gewoon helemaal niet? De sfeer was al grimmig wegens de dingetjes heen en weer tussen beide supportersgroepen. Zondag wederom een confrontatie voorkomen.
 15. [7] WE WORDEN GEK! We openen de maand met een thuiswedstrijd tegen VVV. Door een ruime overwinning waarin Jorgensen eindelijk weer eens wist te scoren, maar waar ook Soule erg belangrijk was met 2 assists en een goal. Vol vertrouwen naar Ludogorets dus. Net als de vorige ronde beginnen we eerst uit, waar we het wederom erg lastig hebben. Beide teams creëren weinig, maar door een weggegeven penalty verliezen we de eerste wedstrijd. Een domper, en dat terwijl Ludogorets iets daarvoor een rode kaar pakte. Helaas wacht ons weer een hele moeilijk wedstrijd, namelijk PSV uit. Een gelijk opgaande wedstrijd waarin Malen helaas een klasse apart was, en we dus terecht verloren. Geen tijd om te balen, omdat de return tegen Ludogorets wacht. Wegens blessures starts ons toptalent Bostanci direct in de basis. Na 3 minuten scoren we al de openingstreffer, een heerlijk begin! Echter maakt 5 minuten later notabene oud Feyenoord-speler Manu de gelijkmaker. Uiteindelijk verliezen we in de slotfase alsnog de wedstrijd, waardoor we stranden in de kwartfinale. Op papier een prachtig resultaat, maar er had meer in gezeten. Nog twee competitiepotjes en dan is deze maand alweer ten einde. Beide moeten gewonnen worden willen we in mei nog meestrijden om de titel. Tegen Heerenveen hebben we het lastig. Nog steeds door blessures getergd en daardoor ook door vermoeidheid. Gelukkig weten we de pot wel te winnen, maar makkelijk was het niet. Vervolgens sluiten we de wedstrijd af met een thuiswedstrijd tegen ADO. Eindelijk was het “oude” Feyenoord weer eens te zien en wonnen we met ruime cijfers. Geheel onverwacht gingen we toch het slot in als koploper! Doordat Ajax punten liet liggen tegen Vitesse, kwamen we bovenaan te staan op basis van doelsaldo. Spannend…. In de volgende update de laatste 3 competitiewedstrijden. Weten we de titel binnen te slepen? @19CH98 @MNie @Marius @Nummerke10 @kmk @RicoV1989bedankt voor de reacties! We gaan een spannend einde tegemoet. Nog steeds in eigen hand. @Kyrill @Srangaman @DGremlin @mattihamstra @Emmerich.
×
×
 • Create New...