Jump to content

Wesleym1912

Leden
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About Wesleym1912

 • Rank
  Amateur

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Super! Ik heb nou de tactiek zo aangepast op basis van jouw tips! De eerste wedstrijd is aankomend!
 2. Super bedankt voor de tips @AntiChrist7en @Abe Ik heb nou door jullie tips deze tactiek kunnen maken. Hieronder zie je paar screens en daarbij ook nog screens van paar regens in de save. Ik ben pas ingestroomd als manager in het 4e (huidige) seizoen. Ik heb nog geen aankopen kunnen doen dus evt. dat jullie wat aanbevelingen hebben of hoe ik spelers kan zoeken die in een bepaalde formatie passen? Screens:
 3. Ben ik weer! Ik ben zojuist gestart bij Vitesse in het 4e seizoen en dit is het team dat ik heb! Welke tactiek kan ik hier het best gebruiken en kunnen jullie mij daarmee helpen? Ik wil het graag zelf leren maar heb er totaal geen verstand van!
 4. Strijd tegen degradatie, of toch vechten voor het kampioenschap? Wat een eerste seizoen hebben wij gedraaid bij De Graafschap in de eredivisie pff... GEWELDIG! 8e plek geëindigd en net uitgeschakeld voor Europa:( Desalniettemin heb ik een aanbieding bij Vitesse geaccepteerd en ga ik aan de slag bij Vitesse! Een leuke uitdaging en ik hoop dat we hier nog iets leuks kunnen meemaken! We gaan natuurlijk onze mooie superboeren in de gaten houden en ben zeer benieuwd hoe hun de aankomende jaren gaan presteren in de eredivisie! Tot de volgende posts me
 5. Ik zou graag op balbezit willen spelen maar dan toch wel aanvallend
 6. Dit is hoe ik ga spelen nadat ik tips heb gekregen! Als jullie nog eventueel wat toevoegingen hebben hoor ik het graag! Ben redelijk onervaren.
 7. Dank jullie wel! Goudmijn was een tijdje geblesseerd en daarom dat die even op de bank zat! Hij is al 2 seizoenen op rij een vaste waarde en volgend seizoen ook voor de 3e keer! Hoe zou ik dan in deze formatie het beste kunnen spelen? Ik weet iniedergeval dat Goudmijn dan op de SVD moet komen te staan, en dat ik voorzichtig moet spelen!
 8. Hallo allemaal, ben ik weer met nood! Speel momenteel bij de graafschap. Eerste seizoenshelft won ik redelijk wat wedstrijden en stond netjes op de 5e plek. De 2e seizoenshelft heb ik maar 1 wedstrijd gewonnen vd 10! Iemand die mij kan helpen met mijn tactiek? Hieronder wat foto's van de tactiek en spelers: Ik hoop dat jullie hier iets mee kunnen!
 9. Wat zuur, net gekocht en nou al geblesseerd:( en mijn 2e keeper is ook nog is geblesseerd!
 10. Strijd tegen degradatie, of toch vechten voor het kampioenschap? Het seizoen is voorbij! Kampioen geworden, maar de laatste twee maanden ging het stroef! Veel meer punten verloren in die twee maanden dan in het hele seizoen! Nu focussen op het nieuw seizoen in de Eredivisie. Hopelijk gaat dit ons beter af dan dat bij FC Emmen ging. Natuurlijk gaan verwacht ik niet veel van het team, maar ik verwacht wel dat we overleven in de Eredivisie! Ik zal jullie up-to-date houden van het seizoen en van mijn transfers!
 11. Om de hoeveel dagen kun je jouw belangrijkste transferdoelwit in de media aankaarten/ophypen?
 12. Strijd tegen degradatie, of toch vechten voor het kampioenschap? Hallo allemaal! Ik vond dat ik jullie nog een keer moest updaten over de save! Het is misschien heel snel na de andere post, maar dit is even een mooie mededeling! ADO werd verslagen in de 3e rond van de beker met 1-4! Na deze pot kregen we een gunstige loting tegen Noordwijk. Die pot is natuurlijk gewonnen! 4-0 was de eindstand en toen werd het pittig! PSV was de volgende tegenstander! Ik had de verwachting dat we hier helemaal werden weggespeeld, aangezien ik totaal geen ervaring heb met FM21. Dit was totaal niet h
 13. Strijd tegen degradatie, of toch vechten voor het kampioenschap? Na de vorige post wil ik jullie even laten weten hoe het team ervoor staat in de KKD. We staan momenteel op plek 1! De superboeren doen het goed en winnen de nodige wedstrijden, maar jammer genoeg hebben we ook paar punten laten liggen waar we eigenlijk de volle drie punten hadden mee moeten nemen. Al met al gaat het goed! In de KNVB Beker zitten we momenteel in de 3e ronde. De eerste twee wedstrijden hadden we gewonnen van NAC en Sparta! Twee eredivisie ploegen die we echt gedomineerd hebben! Dit
×
×
 • Create New...