Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  897
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Posts posted by ReneLeBlanc

 1. Persoonlijk heb ik het gevoel dat deze deal vandaag of morgen nog beklonken wordt. ;c En daar ben ik alles behalve blij mee. Ik laat Twente lekker met hem laten zitten, het is hun goed recht dat ze zoveel geld vragen maar ik zou het er niet voor neerleggen. Ik denk alleen dat Slot graag een speler wilt die zich bewezen heeft in de Eredivisie en dus ook gewend is aan een soortgelijke spelopvatting als die van Feyenoord. Dan kom je al gauw uit bij Twente aangezien beiden veel druk op de bal zetten. Ik heb overigens wel vertrouwen in Slot dus als hij denkt dat deze man de geschikte man is, dan geloof ik Slot. :D 

 2. Ja joh, verkoop de hele pleuris bende gewoon. Zolang je Geert, Trauner en Bijlow maar houdt vind ik het best. :D 

   

  Ligt een contract tot 2027 klaar voor Paixoa, dat klinkt alsof ze vergevorderd zijn. :D 

 3. 5 uur geleden zei rich ruzzian:

  FutbolSpy heeft het over:

   

  One of the most exciting players in the Brasileirão; Igor Paixão. Outstanding 1v1 ability, plenty of creativity, and a direct goal threat. Feyenoord reportedly interested, as they look to fill the void left by Luis Sinisterra — would be a very shrewd move, dependent on the fee.

   

   

  Hoeveel moet deze jongen kosten voor Feyenoord? 

   

  image.png.eb304bf01950d6ee84797f64c5b6790f.png

  Dit is ook een interessante om erbij te pakken. Vind ik meer zeggen dan zo'n compilatie filmpje. Neem hierbij wel mee dat hij voor een laagvlieger speelt in Brazilië

 4. 8 minuten geleden zei RicardoKaka8:

   

  Paixao, Idrissi

   

  Danilo, Gimenez

   

  Walemark, Dilrosun, Alireza

   

  Ik snap niet wat Idrissi met de komst te maken heeft. Walemark en Dilrosun speelde op links, maar die vind ik beide beter op rechts. Liever Alireza weg of Walemark verhuren. 

  We zitten op 1 lijn haha. Ik zou Walemark bij je houden, die jongen laat wel een goede ontwikkeling zien en zoals het lijkt is Dillie ook een beetje blessuregevoelig ;c;c;c. Verder raad ik je aan om Kantoona te volgen op Twitter, die heeft veel goeie inzichten en gooit ook wel eens wat namen. Hij was volgens mij ook een van de eerste betreft Paixao.

 5. 40 minuten geleden zei PJHoutman:

  Als die Paixaõ komt kun je Idrissi dus gelijk weer terug naar Spanje sturen? Anders heb je straks Wålemark én Danilo én Idrissi op de bank. Dat lijkt me vrij overdreven, zeker zolang Alireza nog niet weg is. 

  Ik lees in jouw verhaal 2 linksbuiten, een rechtsbuiten en een spits. Volgens mij is de komst van een linksbuiten juist alleen maar goed voor zowel de concurrentie als de breedte. Idrissi is eigenlijk je enige linksbuiten, met Paixao heb je er dus twee. Walemark en Dilrosun voor rechts en Santi en Danilo in de spits. Ali kan dan inderdaad zijn biezen pakken maar die is sowieso geen optie voor links dus snap niet waarom je die in deze discussie betrekt?

 6. 29 minuten geleden zei rich ruzzian:

  Kijk jij veel Noors voetbal @ReneLeBlanc? Vanwaar de interesse in al die Scandinavische voetballers.  

   

  Ja ik kijk wel eens een potje van Molde, sinds de komst van Aursnes en Pedersen heeft die club mijn interesse wel gewekt en Datro Fofana en Mannsverk heb ik toch ook meerdere keren gehaald in deze editie van FM. Zeker die Fofana ontpopte zich altijd tot een speler van topniveau :D 

 7. 1 uur geleden zei Rogier.:

  Nummer 2 van volgend seizoen gaat gewoon weer de voorronde in hoor, voor zover ik weet, dus valt dat mee. Tegelijkertijd denk ik vooral dat het seizoen erna een groter verschil kan maken, dan gaan de prijzen van de CL significant omhoog. Dus als je moet kiezen, is het seizoen erop pas echt belangrijk.

   

  Mand: elk seizoen is belangrijk voor je begroting en resultaten.

   

   

  My bad, ik dacht dat we volgend seizoen al echt 2 directe plaatsen hadden maar dat heb ik inderdaad mis, dan zouden we Portugal van de zesde plaats af moeten wippen aankomend seizoen. 

   

  58 minuten geleden zei Thierryvane:

   

   

  Leuk die Noorse vijver. (y) 

   

  Hehe, eindelijk ook echt interesse in deze man. Deze man heb ik al zovaak op Twitter genoemd en genoemd zien worden in combinatie met Breivik (eveneens van Molde). Deze man is wel echt een heel groot talent op de 6 positie maar ik vraag me af of die echt direct klaar is om het gat van Aursnes op te vangen. Zie hem in ieder geval liever komen dan Zerrouki aangezien die waarschijnlijk de helft minder kost. Misschien kunnen we wel een mooie package deal maken en ook meteen Datro Fofana overnemen, man dat wordt een goeie speler joh. :D Samenwerkingsverband met Molde zie ik in ieder geval wel zitten.

 8. Het lijkt wel alsof ze in het Maasgebouw snappen dat het nu of nooit is. Als je dit seizoen op magische wijze de tweede plek pakt (kampioenschap zit er echt no way in) dan heb je het gat met PSV bijna in één klap gedicht doordat je groepsfase CL hebt gehaald. Maar goed, beetje koffie dik kijken dit. Hopelijk snel een linksback binnen die er meteen staat en dan nog die Paixao. Zerrouki hoeft van mij nogmaals niet te komen.

 9. 3 minuten geleden zei Arezo:

  Guilty, naja niet helemaal. Ik heb een lijstje van 3 (neo) internationals genoemd en Clasie was nummer 3 op de lijst. Overigens ben ik van mening dat hij best een goede vm is. Iemand die zorgt voor balans op een middenveld met een loper en een spelmaker. En daar gaat het om in het leven, balans.

  Matusiwa zou ik ook een hele goede vinden overigens.

  Haha het is je vergeven, maar Clasie is in mijn ogen niet degene die we zoeken. Denk ook niet dat we het in de Nederlandse hoek gaan vinden. Schouten was de ideale man geweest in mijn ogen maar daar zijn we echt twee jaar te laat mee haha. Ik mag wel hopen dat we Twente lekker met rust laten en nooit meer daar een speler van halen. Die zijn me toch een partij hard tegen het gemeentehuis aan gelopen met hun voorhoofd toen ze weer om steun gingen vragen. 10 miljoen voor Zerrouki ;c;c;c;c;c

 10. Sorry het is nog vroeg, maar heb ik hier serieus gelezen dat iemand Jordy Clasie als de ideale opvolger vind van Aursnes? ;c;c;c;c;c;c;c;c;c;c Martin van Geel is that you? Doe even normaal joh.

   

  Las overigens dat Feyenoord deze zomer nooit echt concreet is geweest voor Bazoer. Van de winter wilde ze m graag hebben maar ik denk ook dat ze hebben ingezien dat nu we meer te besteden hebben niets meer opschieten met een Bazoer die elke wedstrijd wel een paar keer zn man laat lopen en mentaal zo instabiel is als mijn knie na mn kruisband operatie.

 11. 2 uur geleden zei Arezo:

  Jamiro Monteiro. Dat is toch een nummer 6? Ik zag hem gisteren spelen bij San Jose Earthquakes. Vond ik altijd een hele goede speler bij Heracles en Cambuur. is in februari al een keer gedropt als naam. Zal waarschijnlijk wel op een lijstje staan dus. 

  Nee joh niet aan beginnen, misschien wel één van de lastigste posities om een waardige opvolger voor te vinden dit en eigenlijk moet dit net zo'n klapper als Timber zijn. We hebben gisteren de 450k versie van Aursnes gezien, dat was niet best hoor.

 12. Bazoer past niet bij Feyenoord imo. Die man kan echt niet tegen kritiek en ik verwacht wel dat hij snel kritische klanken van het Legioen zou krijgen, niet alleen gezien zijn achtergrond maar ook gezien zijn luiheid. Er staat denk ik nog wel veel te verwachten, ik zie Orrie ook zijn biezen pakken en dan heb je eigenlijk alleen Senesi nog die je eigenlijk 'moet' verkopen. Misschien door de komst van al die Zuid-Amerikanen dat die wel weer wilt blijven om voor het WK te gaan. Wie weet.

 13. Nou gelukkig Boetie gaat geen contract tekenen. Vilhena ook maar lekker thuis laten en Zerrouki zou ik ook niet halen. Moet je de hoofdprijs gaan betalen en voor wat? Laat Twente lekker met hun spelers zitten joh, en haal wat uit het buitenland.

 14. 3 uur geleden zei Rogier.:

  Dit is niet nodig Rene, dat weet je zelf ook. Provoceren mag je in het vervolg achterwege laten.

  Dit was geen provocatie Rogier. Letterlijk wat de beste man gezegd heeft of mag ik dat niet meer aanhalen? Zat geen cynische ondertoon of whatever in. Eerder poste ik wat provocerend en die heb ik bewerkt maar hier ben ik t niet mee eens.

 15. 2 minuten geleden zei ElMarcos:

  Ideaal gezien wil je inderdaad iemand die meer bewezen heeft. Alleen de vraag is of je iemand kan halen als back-up voor Brobbey/Tadic (vermoedelijk voorlopig optie 1) die écht bewezen is. Ik had ergens de hoop dat er een konijn uit de Zuid-Amerikaanse hoed zou komen. Maar die hebben niet vaak dat type spits rondlopen. 

  Suarez had die Zuid-Amerikaanse verrassing kunnen wezen haha. Nee ik snap je wel hoor, maar deze Lucca komt in die filmpjes nog niet heel overtuigend over maar goed, we gaan het zien.

 16. 56 minuten geleden zei ElMarcos:

  Daar zijn meerdere redenen voor hoor. Uiteindelijk is Brobbey op termijn de eerste spits. Wellicht nog niet meteen, want hij wordt rustig gebracht wat ik begreep. Zodat hij gewoon op een verantwoorde manier door het seizoen komt. Ook met het oog op eerdere blessures. Maar daarachter heb je dan niemand op de bank.

  Schreuder heeft aangegeven dat hij achter Brobbey eigenlijk ook een breekijzer wil. Een speler die je kunt brengen als je edcht moet gaan pompen. Zoals Klaas-Jan was in zijn laatste weken en maanden bij Ajax. En stel dat er iets gebeurt met Brobbey, dan wil je ook een andere smaak dan Kudus/Tadic als valse spits. 

   

  Nog meer redenen nodig? :classic_wink:

   

  Voor iedereen een prima oplossing denk ik. 

  Ik snap de redenering waarom er een extra spits bij moet, maar ik zou persoonlijk voor een spits gaan waarvan je weet wat die kan. Deze Lucca is in FM een gigantisch talent maar als hij echt zo'n geweldig talent zou zijn waarom wordt hij niet opgepikt door een Italiaanse ploeg? Die zijn altijd best geil van landgenoten en de enige club die interesse in hem toont is Bologna. Zelfs Sassuolo die net een soortgelijk type speler zijn kwijt geraakt heeft geen interesse. Stel Brobbey ligt er een maandje uit moet je maar zien wat deze kerel kan. Ik zou het niet erg vinden als die er geen snars van zou kunnen natuurlijk, maar snap de gedachte gang niet helemaal daarin. ;c 

 17. 11 minuten geleden zei ElMarcos:

  Het was ook een grapje ;) 

  Ghehe, foei. Ik viel er met open ogen in. 

   

  Ik mag die Rasmussen nu al. :D :D :D 

 18. 16 minuten geleden zei ElMarcos:

  Voordeel van spelers uit Zuid-Amerika is dat wanneer ze niet kunnen voetballen, ze altijd nog goed kunnen schoppen :classic_tongue:

  Volgens @Socrates is dat niet zo. Alles wat hier genoemd wordt is hij het totaal niet mee eens.

   

  12 minuten geleden zei 007mark:

  @Vitesse88 Vertel jij eens iets over die Rasmussen? Ken hem niet goed genoeg om er nog een beeld van te vormen. Voor zover ik weet kreeg Vitesse weinig goals tegen afgelopen seizoenen, benieuwd hoe dat gaat zijn als Jacob in de Slot-style moet spelen.


  Al met al wel weer veel spelers die erbij komen dit seizoen met een soort Eredivisieverleden. Eigenlijk alleen Szymanski en Gimenez die écht creatief zijn.

  Gimenez creatief? Hebben wij het over dezelfde speler? Weet je waar ik een beetje bang voor ben, dat Orrie door het ijs gaat zakken dit seizoen. Nog meer druk dan vorig seizoen op zijn schouders als hij één van de weinige is die blijft en vorig seizoen had die Freddie achter m staan die echt ALLES voor m oploste. Nu met Szymanski en Timber moet het allemaal maar weer blijken. Gelukkig is Szymanski wel de nummer 10 van deze drie en hoeft alle creativiteit niet van hem te komen maar ik hou mn hart vast.

 19. Rasmussen is binnen. Huur met optie tot koop. Toch wel aardig beleid zo hoor, alleen jammer dat we nog steeds geen linksback hebben gehaald hahaha. Ben wel benieuwd wat we nog kunnen verwachten, verwacht dus nog sowieso een linksback en linksbuiten en het vertrek van meerdere overbodige spelers en 1-2 basisspelers.

 20. 10 uur geleden zei La Pulga:

   

  De toren van Pisa komt er aan boys! 

   

   

   

  Filmpje om zo zijn kwaliteiten te beoordelen ;c  Doet me gelijk denken aan dit: 

   

   

   

   

  Haha nou het niveau van die keepers is ook niet om naar huis te schrijven he... ;c;c Snap alleen de keuze voor zo'n jong ventje niet als je net Brobbey voor een mega bedrag hebt gehaald en deze jongen zich eigenlijk nog echt moet bewijzen en niet alleen in FM.

 21. 11 uur geleden zei RicardoKaka8:

  Rasmussen dus. Stel, Rasmussen komt, Vina, en dan nog Ramazani of Paixao, tevreden met de selectie?  

  Nee, dan vind ik dat je nog een goede tweede keeper achter Justin mist. Laten we daar gewoon eerlijk over blijven, Marciano is gewogen en te licht bevonden. Jansen zie ik veel potentie in maar je moet dan nog een ervaren keeper erbij hebben. Verder zag ik gisteren wat geruchten over dat Senesi naar Sevilla zou vertrekken nu Kounde pleiten is, maar zie daar de connectie niet zo in aangezien Kounde een rechtspoot is. Kokcu zal blijven is mijn verwachting en je moet Geertruida meteen openbreken tot 2026 deze zomer, moet echt je top prioriteit zijn want die man heeft alles in zich om de volgende klapper te worden en zou niet misstaan in de top.

 22. Haha het is toch eigenlijk van de zotte dat dit tegenwoordig de manier is om nieuws te verifiëren en ook als dusdanig geloofwaardig te bestempelen. Of ben ik de enige die dat vrij apart vind? ;c;c;c 

 23. 16 minuten geleden zei Beppu:

  Aangepaste tenues 2022-2023 uitgelekt. 

  Picsart_22-07-28_11-19-14-360.jpg

  Beetje respect voor de Lord he. DarkMiemers is ook wel mooi accountje om te volgen op Twitter. ;c 

×
×
 • Create New...