Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  465
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ReneLeBlanc

 1. Eerste wedstrijd, wat blessures dus de helft van het jeugdelftal op de bank gezet. Bij rust 5-1 voor dus vond het een mooi moment om 't Zand, el Moussaoui, Milambo en Hartjes hun debuut te laten maken. Ilyas en Milambo meteen bepalend.
 2. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik bedoel ook niet heel kritisch, maar het is wel goed om hem scherp te houden. We zijn namelijk nogal afhankelijk van hem haha.
 3. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Het was me weer wat hoor. Enige lichtpuntjes die ik zie zijn Kökcu (waar ik echt al het hele seizoen op een enkele wedstrijd na van geniet) Aursnes en Trauner, alhoewel de kale kletser gisteren wat meer hachelijke momentjes had dan normaal. Die afgekeurde goal ook Wat Perez ook zei in de rust, de VAR mag er alleen in komen bij grote fouten, maar dit is toch gewoon de scheidsrechter die hier de baas is, Nijhuis ook wel een zwakke vent dat die m dan toch afkeurt. Slot ook terecht kritisch op bv Sini. Sini houdt gewoon te weinig over, zeker bij meerdere wedstrijd in één week. Moet ook wel zeggen dat hij ook een keer met Nelson mag starten en zeker met Dessers want Linssen lijkt te bezwijken onder de druk van Cyriel. Ben allang blij dat Diemers niet opeens weer is tussen de lijnen staat want dan zou ik echt gillend gek worden.
 4. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Nou deze extra kazige pizza gaat gewoon weer de SBC in, ben blijkbaar toch allergisch voor kaas.
 5. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Pizza barella. Steady pizza, geen topper maar ook geen tegenvaller.
 6. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Heb m ook gedaan maar kon maar 1 keer omdat ik al een aantal high rateds in SBC's heb geflikkerd. Boven de 86 ga ik ze toch niet in deze SBC knallen. Kreeg keuze uit 90 Benzema 86 Nkunku en 86 Barella. Ben voor de pizza gegaan.
 7. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  You can call me daddy if u want to
 8. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Mijn vader werkt bij EA, is dat het misschien?
 9. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Stuur maar een DM, kost je 500 piek maar hebbie ook wat.
 10. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Nog eentje dan? Ronaldinho uit baby icon. xoxo
 11. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Helemaal eens, bah bah. Je gelooft me vast niet meer, maar het is echt. Gisteren di Natale tradable gepackt.
 12. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Oh wait, nu je het zegt. Salah SIF dat was de eerste na mn Best, was ook op mn tellie bij de schoonfamilie Haha maat, hou op met me. Ik kon echt niets. Ik had gisteren 25 schoten op goal, 2 doelpunten. Alles werd geblokt/gekeept en alles daaromheen ging op de paal. Verloor met 3-2. Joejoe
 13. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Zo bizar weekend hier ook hoor. Vrijdagavond Sinterklaas avond bij de schoonfamilie, zit 's middags nog een beetje op mn tellie te frutten open een packje witte flares. George Best mid komt er gezellig even uit. Toen nog een shitload aan fodders gepackt, vervolgens zaterdag avond lekker op de PS upgrades packs grinden en ja hoor de Ratking himself aka Ben Yedder komt gezellig de club versterken. In totaal ook drie icon sbcs gedaan dit weekend voor in totaal 40k ofzo, Guardiola, Klose en tot slot je raadt het al: SHEARER. Hero pack was Ljungberg. Gameplay was verder zo kut, man man man. Kane en Kroos wel uit die TOTW pack en ook nog twee keer Ferland Mendy en twee keer Ter Stegen gepackt. Beiden untr en tradable. Maatje van mij had begin dit jaar al baby Pele gepackt untradable uit een shit pakketje, packte gister bij zijn schoonfamilie baby Eusebio uit de baby SBC en deed daarna die mega pack van de flits uitdaging, tradable Di Natale. Manmanman
 14. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Haha Coop kan ik echt geen jota van. Althans, ik speelde met iemand die niet zo goed was en dan wordt het sowieso niet veel.
 15. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Holy moly man. Ik heb hier echt zoveel zin in, dit wordt zo'n heerlijke promo. Maakt me geen drol uit hoe sweaty de WL wordt, 12 wins is zat. Ik sta ook in de top 10.000 bij rivals, voor wat het waard is.
 16. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  No man not yet, had 15 van die TOTW pakketjes (die SBC) alleen maar schijt spelers gepackt. Ook nog Berghuis en die heb ik instant gequickselld. Ga vanavond op mn telefoon maar mn packs die ik bewaard heb openpetsen. Ik hoop dat ik één van die promo spelers pack, al is het Kramaric. Boeit me niets.
 17. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ik kan niet wachten op die nieuwe promo spelers, Llorente Ben Ketser Renato Atal, wat een kaarten zeg Alleen jammer dat ik vanavond Sinterklaas met mn schoonfamilie vier
 18. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Heerlijk man! Het is je gegund!!!!!
 19. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Het is dat ik €110 echt wel veel geld vind voor een shirt maar anders had ik gisteren nog een shirtje met Dessers 92 besteld. Wat een held. Hij begint steeds meer op de Kramer uit het kampioensjaar te lijken..... Ongelofelijk wel dat hij dit presteert, er zitten wat gelukjes tussen maar die twee goals gisteren waren geen gelukjes meer te noemen. Die draai was echt van ongekend niveau en bij die kopbal droop de klasse er ook vanaf. Las ook een artikel dat Dessers en RVP het zeer fijn werken vinden met elkaar, en deze twee goals doen me ook echt een beetje denken aan Robin.
 20. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Zo tijdje weg geweest maar jongens wat geniet ik dit seizoen toch van Feyenoord. Het is net een soort droom waarvan je hoopt dat die maar niet stopt want ondanks dat het niet altijd even soepel gaat zie je nu eindelijk is een duidelijk idee en plan achter Feyenoord. De spelers die zijn aangetrokken, het spel wat (geprobeerd) wordt gespeeld, de bestuursverschuivingen. Het kwartje zal echt nog wel is de verkeerde kant op vallen maar vooralsnog staan we er gewoon verdomd goed voor. Ik geniet ook echt bijzonder erg van Kökcu. Afgeschreven door velen, maar zijn nieuwe positie laat hem toch wel floreren. Elke week zo'n hoge passnauwkeurigheid met ook veel key passes, en natuurlijk kan die nog in genoeg dingen verbeteren maar op deze wijze ga je krijgen dat clubs straks met een grote zak geld op de stoep staan. Zelfde natuurlijk met Sini want wat die jongen nu weer laat zien. Leuk hoor dat iedereen aan het begin van het seizoen Madueke zo omhoog prees en die jongen kan er echt wel komen maar Sinisterra is gewoon in de luwte zo'n bepalende speler geworden. Vind wel dat die aan het einde van de wedstrijd meer moet overhouden, nu wordt het gedurende de tweede helft vaak wat slordig.
 21. ReneLeBlanc

  FM Café

  Poeh, we gaan echt vreselijk hard. Chelsea hardhandig aan de kant gezet.
 22. Maar is begonnen met Arsenal en meteen even schoon schip gemaakt en de nodige wonderkids naar Londen gehaald. Eerste wat ik moest doen was Elneny, Cedric en Chambers verkopen. Dit trio leverde al 38 miljoen op. Vervolgens moest ik ook van grootverdiener Lacazette af. Ik bood m in eerste instantie aan voor 15 miljoen maar heb er 10 miljoen voor gekregen en betaal het aankomende jaar nog 380k per maand mee voor Zenit. Bij de inkomende transfers werd het pas echt leuk. In totaal echt grof geld uitgegeven maar dan zijn we de aankomende jaren ook voorzien in de selectie. De nodige miljoen zijn op tafel gegooid maar wat een spelers krijgen we daar voor terug. Adeyemi heeft helaas nog geen werkvergunning dus is voor een jaartje naar Kopenhagen gestuurd.
 23. Wat een debuut in Londen. Nketiah is meteen helemaal los.
 24. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Dembele rulebreaker vond ik echt zwaar tegenvallen. Zijn gold kaart is beter voor mij. Vini zou inderdaad een optie kunnen zijn, maar ik denk dat ik m gewoon even uitziet en straks mid Johan er weer inknal.
 25. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja heb hetzelfde, twee spitsen is voor mij wel cruciaal. Speelde dit weekend Best op de flank, nou dat was ook de laatste keer. Ik merk dat ik 5* skills op de flanken nodig heb en dan ook minimaal 1 5* skiller in de spits of achter de spits. Eto'o komt uit mn eerste icon SBC dus die gaat er niet snel uit maar moet dus eigenlijk even kijken wat de volgende 5* skiller gaat worden. Ben echt helemaal weg van die Corona dus die gaat er niet snel uit.
×
×
 • Create New...