Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  949
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ReneLeBlanc

 1. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Mooie ontwikkelingen zijn dat. Veel spelers ook binnengehaald die ook international zijn bij hun land. Ook mooi voor Walemark dat die zich bij Zweden mag melden. Ben wel benieuwd vanavond. Ga niet trainen dus kan mooi de hele wedstrijd bekijken. Hoop dat het een makkelijk avondje wordt en we dus wat spelers kunnen sparen voor zondag.
 2. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ah, toch niet. Wat is dit toch weer voor ongein, waarom ligt alles plat door de dood van die ouwe heks? Wat een bullshit.
 3. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Die Europese wedstrijden gaan gewoon door hoor, er is namelijk ook geen mogelijkheid om die shit in te halen door dat achterlijke winter WK. Verder gewoon een gemakkelijk avondje gehad tegen Sparta, wat ik eigenlijk niet verwacht had. We speelden met 2 middenvelders eigenlijk op papier dacht ik maar Dilrosun deed gelukkig ook veel verdedigend werk. Lopez heeft wel een geil voorzetje hoor, verdedigend nog weinig over te zeggen. Onze nieuwe publiekslievelingen zijn iig al in de maak met Paixao en Gimenez.
 4. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ja Ali valt nu al paar keer op rij sterk in. Nu Idrissi nog, volgende project voor Slot.
 5. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Misschien was het ook meer hoop dat het niet zo erg zou zijn als dat het gisteren was hoor. Wat ook gezegd mag worden is dat Ali echt goeie indruk achter laat nu al paar wedstrijden op rij. Denk dat Dilrosun binnenkort wel eens op t bankie mag plaatsnemen, die heeft t op die schitterende goal na ook nog niet echt.
 6. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Tja, dit had ik eigenlijk wel verwacht. De manier waarop niet overigens maar wel dat we er af zouden gaan. Blik weer op Sparta en volgende week Sturm Graz in eigen huis pakken. Geluk is dat we Lazio pas weer in de laatste speelronde treffen en hopelijk dan ook wat beter op elkaar ingespeeld zijn. Je zal wel een groot verschil met een echte 6 op het veld (Wieffertje) ipv Timber die gewoon een 8 is.
 7. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Jij bent geen fan van Rasmussen he?
 8. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Lazio is ook wel een tikkeltje wisselvallig, maar veel zal aankomen op het verdedigen van Immobile en die Felipe Anderson. Denk dat daar het grootste gevaar schuilt, verder hoop ik dat het middenveld wat simpeler zal spelen want als ze dezelfde ruimtes laten liggen als tegen GAE gaan we er roemloos af ben ik bang.
 9. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Hmm, ja ik ga ergens ook wel uit van een nederlaag, wel een kleine dan, maar toch is er altijd iets van hoop. We hebben nog nooit in Rome verloren bijvoorbeeld, mooi statistiek om ons aan vast te klampen.
 10. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik zie geen enkele reden waarom we dat niet zouden mogen doen. In de breedte zijn we zoveel sterker geworden dan afgelopen seizoen en PSV is er eigenlijk niet heel veel op vooruit gegaan. Vond ze vorig seizoen al niet heel overtuigend maar dit seizoen is het nog erger geworden daar.
 11. Als ik het zo hoor komt het wel goed met je. Bij ons is het nog erg zoeken, jonge selectie en veel mensen die niet veel met elkaar samen gekorfbald hebben. Alle drie de oefenwedstrijden ook niet winnend afgesloten dus we mogen aan de bak zaterdag.
 12. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ja precies, ik dacht even checken of ik niet toevallig iets gemist had haha. Ik denk dat hij Gimenez zaterdag ook niet bracht door dat rare trucje wat die twee wedstrijden terugdeed waardoor we nog een mega grote kans tegen kregen. Dan maar Idrissi-balletjeterug brengen dan weet je in ieder geval dat er geen risico genomen wordt. Voorlopig sowieso, maar goed als je 5 uit 5 loopt is er ook nog weinig reden tot wisselen denk ik. Walemark - Danilo loopt ook prima dus zal daar ook niet teveel aan wijzigen op dit moment. Beetje zelfde situatie als vorig jaar met Dessers, Linssen presteerde en Dessers was ook nog niet fit genoeg om Slotball te spelen.
 13. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Walemark is echt heel erg gegroeid tov vorig seizoen. Je ziet dat hij fysiek echt grote stappen heeft gemaakt en je ziet bij vlagen ook echt dat het talent er van af spat. Sommige hadden 'm alweer afgeschreven want ja, halfjaartje bij Feyenoord is genoeg om iemand met de grond gelijk te maken he. Hulde voor Arnesen hoor dat hij m gewoon gehaald heeft ondanks dat dat niet per se de positie was waar we meteen iemand nodig hadden. Vriend van mij zei dat Slot heel kritisch op Gimenez was waaruit leek dat hij t niet in m zag zitten, iemand die weet op welk interview hij misschien doelt? Volgens mij is dit lariekoek toch?
 14. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Gewoon een prachtige selectie die voor het eerst op elke positie dubbel bezet is. Wel verwacht ik niet dat dit de basiself wordt aangezien Slot al aangegeven heeft dat Timber - Kokcu - Szymanski te aanvallend is, tenzij Timber minder rushes gaat maken. Geertje zal wel vaak op CVM komen te staan wat ik hem overigens prima vind doen aangezien die als back ook veel naar binnen knijpt. Pedersen ben ik gewoon fan van laat die miep-miep dus maar lekker staan met Benita erachter. Ik vind het eigenlijk ook geen slechte zaak dat Ali er nog is, vond hem een getergde indruk maken de laatste wedstrijden met gewoon prima assists laatste wedstrijd.
 15. Volgens mij hebben we in het verleden wel tegen ZKC gespeeld, maar is voor mij ook lang geleden weer. Nu weer terug na 3 seizoen gemist te hebben door VKB en wel weer terug direct in 1. Op het veld gedoodverfde favoriet om kampioen te worden aangezien we gedegradeerd zijn vorig seizoen uit de 2e klasse, in de zaal spelen we 2e klasse en moeten we ook om de bovenste plekken mee doen. Ik ben benieuwd.
 16. Welke club zit je ook alweer? 1e klasse, pff moet er niet aan denken even.
 17. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  CL klopt maar kampioen? Nah, Slot >>>>>> Schreudert
 18. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Slot >> Schreuder Spelen in een sfeervol stadion of in een gemaakt sfeertje die alleen leuk is als je voor staat (en dan nog steeds niet in de buurt komt van de Kuip) Ik zou het wel weten.
 19. Je ziet een beetje troebel waardoor je niet meer objectief kan oordelen. 5 mans verdediging, ook nieuw voor Senesi.
 20. Gezien zijn profielfoto kan die niet objectief naar deze situatie kijken schat ik zo in.
 21. Ach hou op zeg. Senesi is gewoon een prima CV, die misschien eigenlijk een stapje hoger had moeten gaan.
 22. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Slot >> Schreuder, meer speeltijd, samen spelen met Trauner, de Kuip >> Arena, Legioen >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Ajax publiek Zeker als Alvarez gewoon blijft, wat ik wel verwacht na de reactie van Schreuder op transfer van Antony, zal die echt wel minder aan bod komen dan bij ons.
 23. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Nog twee te gaan en misschien een extraatje op deadline day. Bullaude zal vandaag wel gepresenteerd worden en dan is het alleen nog Mannsverk/Grillitsch. Ben wel benieuwd, denk dat in het geval van Grillitsch wij echt wel wat voordelen hebben tov Ajax maar dat moet nog gaan blijken. We komen dus uit op 17/18 transfers Wat een heerlijke FM zomer
 24. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Hij gaat ook niet gebankt worden, er gaat gewoon meer gerouleerd worden. Er ontstaan namelijk veel meer mogelijkheden nu er meer te kiezen valt. Je kan je nu echt instellen op de tegenstander waar het vorig jaar gewoon moest gebeuren met 14/15 man en je weinig te kiezen had. Wat @MetalMichael dus zegt haha.
 25. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Wie is dat dan? Gaan verschillende verhalen nu rond dan Hancko namelijk ook ergens rond die prijs zou zitten dus het is maar de vraag. Ik zie Szymanski ook nog wel eens verplaatsen naar rechtsbuiten in sommige wedstrijden en dan Grillitsch - Kokcu - Timber.
×
×
 • Create New...