Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by ReneLeBlanc

 1. Ja klopt helemaal. Het is jammer om dat te zien gebeuren als supporter lijkt me, bij Feyenoord hebben we die jaren nu hopelijk eindelijk achter de rug....
 2. Maar dat 'schokeffect' valt toch sowieso mee? Er is namelijk alleen een andere eindverantwoordelijke, maar dat is wel iemand die al tot de technische staf behoorde. Sowieso dat doen twee dagen (?) voordat deze wedstrijd gespeeld ging worden is toch ook vrij bizar te noemen.
 3. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik sta overigens op R. Helft van de groep op R en andere helft op Y.
 4. Komt gewoon te kort hoor. Zo geweldig was het allemaal niet, liet ook vaak steekjes vallen. Ik ben er niet heel rouwig om.
 5. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Volgens mij is een Bijlow met z'n poot in het gips nog beter dan Marciano.
 6. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Hoorde ook goede verhalen inderdaad over Sandler, hopelijk kan die deze zomer fysiek grote stappen maken zodat die er volgend jaar helemaal bij is. Zie wel de potentie in hem in ieder geval. Hall viel ook wel goed in, samen met Benita heb je twee leuke spelers voor de rechtsback positie achter de hand.
 7. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Niks kunnen zien gisteren maar volgens mij heb ik ook niets gemist haha.
 8. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Juichen voor de harde kern van Feyenoord en daarna verbaasd doen dat ze bier gooien. Clown.
 9. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Heerlijk vooral voor die Gakpo. Karma is a bitch.
 10. ReneLeBlanc

  FM Café

  Ik zat opeens te denken, ik heb nog een save met Feyenoord waarin ik in het eerste seizoen de Conference League heb gewonnen. Mooi moment om die weer op te pakken denk ik.
 11. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ik heb echt 0 motivatie om die swaps nog te gaan fiksen, dus denk dat ik niet verder dan een fodder pack ga komen.
 12. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Mannen wat ben ik toch ongelofelijk zenuwachtig voor vanavond zeg. Ik durf het ook echt niet te voorspellen, ga vanmiddag ook maar een kroeg in Rotterdam opzoeken omdat ik de spanning echt niet aan kan.
 13. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Onderschat weet ik niet, moet wel zeggen dat de laatste weken het allemaal wel beter draait dan paar maanden terug hoor. Het grootste probleem van dit Feyenoord is dat ze het zichzelf best moeilijk maken door niet effectief genoeg met de kansen om te gaan. Over Til ben ik het deels met je eens, tegen ploegen die zich echt ingraven: ja, tegen gelijkwaardige/sterkere ploegen: nee. Als je afgelopen donderdag zag hoeveel intensiteit en arbeid hij in zijn spel legde maakte hij die Marseille spelers heel zenuwachtig, zijn loopvermogen is tegen dat soort ploegen gewoon van enorme waarde. Sinds donderdag zit er ook opeens zoveel meer diepgang in het spel met die geniale ballen van Senesi van achteruit. Snap niet waarom ze daar nu pas mee begonnen zijn.
 14. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Dit weekend lekker met Sini en Kokcu gespeeld. Zaha en Carrasco uit de PP getrokken. Toch weer leuk zo met TOTS. Dit weekend maar even wat meer mn best doen voor de PL.
 15. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Gewoon een erg goede wedstrijd waarbij je jezelf gewoon te weinig beloond. Dat Sini die 4-0 ook niet maakt verbaasde ik me echt over, maar misschien was de scherpte er toen al af. Telegraaf zegt dat de optie op Dessers gelicht gaat worden. Gelukkig maar anders heb ik straks twee shirts liggen van huurlingen die daarna weg zijn (Dessers en Til) haha. Ik ben echt freaking zenuwachtig voor donderdag zeg. Donderdag maar 's middags naar Rotterdam omdat ik de spanning niet aan kan.
 16. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Vervanger van/voor Linssen kan natuurlijk Danilo zijn. Transfervrij, mooie leeftijd en ook een heel ander type dan Dessers. Verder komt er wel het nodige geld binnen is mijn verwachting en gezien de creativiteit van alle transfers dit seizoen op een enkeling daar gelaten heb ik er wel vertrouwen in. Nou die Confetti Cup bevalt mij wel haha. Europa League zou trouwens ook gewoon prima zijn, denk dat we ons gister wel hebben laten zien dat we op een hoger niveautje ook gewoon heerlijk mee komen. Zeker als we volgend jaar een wat bredere selectie hebben.
 17. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Hmm geeft twee vrije trappen weg... Het was een Engelse scheidsrechter dus kon er echt met mijn hoofd niet bij dat dat overtredingen waren. Zeker de eerste was gewoon echt de bal, ja het was een stevige tackle maar het was gewoon de bal. Je staat toch volledig voor lul als je Dessers niet haalt nu? Wie wil je dan gaan halen? Deze man laat gewoon zien dat hij een neusje voor de goal heeft en ja het is geen wereldtopper maar dat zijn wij toch ook helemaal niet. Wie wil je voor 4 miljoen gaan halen die soortgelijke kwaliteiten heeft? Hij heeft laten zien fysiek echt sterk te zijn en ik denk dat hij er in de competitie ook meer had ingeprikt als hij vanaf het begin in de basis had gestaan. Stel we winnen de CL niet maar worden vierde ga je alsnog de EL in. Bekerticket is volgens mij groepsfase EL en die gaat naar de nummer drie aangezien nummers één en twee de Champions League ingaan. Daardoor schuift het kwalificatie ticket van de EL voor de nummer drie automatisch door naar de nummer vier. Je moet in ieder geval zorgen dat je niet AZ nog over je heen krijgt dat zou echt zo onnodig zijn. Hoop nog steeds dat ze die wedstrijd tegen Fortuna eruit flikkeren.
 18. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Senesi een 5,5 is echt belachelijk. Zelfde geldt voor Lutsha, man wat een ontwikkeling maken deze spelers allemaal door joh. Ty is in dit soort wedstrijden ook gewoon zo goed, die tackle. Een zot zou m maken, maar alleen hij raakt ook daadwerkelijk de bal Verder Dessers my king. Wat een grandioze vent, ik kan zo van hem genieten en zou bijna een inzamelingsactie beginnen om er iig zeker van te zijn dat hij de aankomende jaren gewoon voor ons blijft spelen. Volgens mij wilt hij zelf ook echt enorm graag blijven, hij is namelijk echt precies het type persoon wat in de Kuip past. Echt genoten van ons Feyenoord mannen, en het is lang geleden dat ik dat meerdere keren in een seizoen zeg.
 19. En we zitten pas halverwege juli. Toch aardig weten versterken. Lefeuvre, Bas Roose en Meresiotis zijn allemaal newgens voor CV positie dus dat zit voorlopig wel snor. Morata is de vervanger van Kabak en Brandt moet ons meer opties voorin geven. Malacia is de vervanger van Pezella met Katterbach achter zich. Williams is multifunctioneel.
 20. ReneLeBlanc

  FM Café

  In de winterstop Datro Fofana (aanradertje) laten gaan voor 30 miljoen naar Benfica. Hierdoor Isak Johanneson teruggehaald want die is lekker multifunctioneel. Joao Pedro is degene die Fofana zijn positie direct heeft overgenomen (rechtsbuiten) en dit is de reden waarom ik hem gehaald heb: Eerste overwinning op Bayern is een feit en hierdoor komen we meteen vier punten los te staan.
 21. 33 miljoen voor Malacia, pls laat dat ook deze zomer in het echt gebeuren.
 22. ReneLeBlanc

  FM Café

  Onbewust nogal op de Zuid-Amerikaanse maar vooral Braziliaanse tour gegaan. Na in mijn eerste seizoen Agustin Martinez gehaald te hebben, in het tweede seizoen Lincoln gehaald te hebben zijn daar in het derde seizoen ook nog Joao Pedro en Angelo bijgekomen. Waar ik het eigenlijk vooral altijd heb over mijn Uruguayaanse spits is Lincoln ook echt absurd goed bezig. In Portugal kwam hij eigenlijk nog niet zo los maar nu in Duitsland. In zijn eerste seizoen 32 wedstrijden, vijf goals en 15 assists. In het huidige seizoen 23 wedstrijden, zeven goals, zeven assists. Prima moyennes. En als ik dan Agustin Martinez ook even moet uitlichten, eerste halfjaar 15 wedstrijden, dertien goals, tweede seizoen 36 wedstrijden, 23 goals en zeven assists. Huidige seizoen 22 wedstrijden, 22 goals, één assist.
 23. Seizoen 3, Schalke 04 Aangezien we geheel tegen de verwachting in meteen in ons rentree seizoen de Champions League in vlogen voelde ik de noodzaak wel om de portemonnee te trekken. Door de grote verkoop van Kabak (die we overigens nog wel een jaartje mogen gebruiken) hadden we redelijk wat budget om spelers naar Gelsenkirchen te halen. Met Lafont, Pezzella, Fofana en Joao Pedro hebben we vier spelers gehaald die eigenlijk wel bedoelt zijn om veel minuten vanaf de aftrap te gaan maken. Angelo en Geertruida zijn meer voor de back-up maar zullen zeker hun minuten pakken. Joao Pedro is wel erg duur uitgevallen maar ik wilde per se deze man een keer in mijn team hebben na wat screenshots ed gezien te hebben bij MU Scout.
 24. ReneLeBlanc

  FM Café

  @MisterX verkopen en kijken naar een buitenkansje op de transfermarkt. Misschien een spits die in de begeleiding van je jeugdspelers meer kan betekenen in de rol als mentor. Hier hebben we de kraker tegen de Oude dame weten te winnen. Man wat een wedstrijd.
×
×
 • Create New...