Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  3,424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

ReneLeBlanc last won the day on April 11

ReneLeBlanc had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

4,086 profile views

ReneLeBlanc's Achievements

3.7k

Reputation

 1. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik vind het niet per se een hot take daar ik niet verwacht dat Geertruida dan meteen onbetwist basisspeler wordt (en ook niet per se hoeft te zijn). Ik denk wel dat hij naar dat niveau kan groeien dus ik zou het geen verkeerde stap vinden, zeker als Slot Liverpool naar zijn hand kan zetten.
 2. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Heb even wat informatie bronnen geraadpleegd en durf wel te stellen dat Pusic geen optie is op dit moment. Ik denk dat dit anders was geweest als hij van de winter niet was weggegaan maar Pusic verdient momenteel gewoon teveel, plus ze zijn intern er niet van overtuigd dat hij een geschikte hoofdtrainer is. Ik sluit me daar overigens bij aan want om met Shaktar te presteren in eigen competitie is niet zo moeilijk daar ze daar spelers kopen voor 12 miljoen (recent nog die Marlon Gomes). Namen die ik nu veelal voorbij zien komen zijn die van Andoni Irola (Bournemouth momenteel), Kevin Muscat (trainer van Yokohoma momenteel die in de voorbereiding heel veel indruk maakte op Pep met hun aanvalsspel en tevens een oud bekende van Kloesoe) en heel wat Scandinavische namen. Irola zweeft ergens in de bovenste regionen van de shortlist en alle genoemde Nederlandse namen + Pusic ergens onderin. Feyenoord zet echt in op een top naam, laten we kijken waarmee we eindigen en of we dus echt stappen hebben gemaakt in ons beleid.
 3. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Leef je nog in de tijd van Martin van Goud?
 4. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Pusic is, volgens 1908/Rutger, geen optie. Verdient 2 miljoen netto per jaar in Oekraine en is niet heel lang geleden nog voor een dusdanig bedrag gekocht door Shaktar. Kan geen enkele reden bedenken waarom Shaktar hem zomaar weer van de hand zal doen. Dick Schreuder is ook geen optie volgens dit zelfde medium. Ik denk dat het gewoon afwachten wordt, transfer van Slot is nog niet helemaal afgerond en daar is natuurlijk de meeste tijd in gaan zitten.
 5. ReneLeBlanc

  FC Twente

  Saito zou ik voor Twente een hele mooie aankoop vinden. Zeker met Weghorst dan erbij zie ik Twente wel structureel mee doen om plek 2/3. Denk alleen dat er achterin dan wel echt wat bij moet.
 6. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik ben ook helemaal niet weg van Pusic. Verhalen gaan ook dat hij een hele goede teammanager was maar tactisch geen inbreng had. Nee willen we op dezelfde voet doorgaan moeten we toch echt buiten de Nederlandse namen om kijken.
 7. ReneLeBlanc

  AFC Ajax

  Dat is eerder slecht voor de zaken dan dat dat winstgevend is. Snoepende werknemers zijn nooit goed.
 8. ReneLeBlanc

  AFC Ajax

  @Urbeto was niet zo gecharmeerd van 'm toen ik m benoemde in het Feyenoord topic want ook in de lijstjes bij Feyenoord kwam deze Italiaan wel eens voorbij.
 9. Dit is ook niet iets wat je in een dronken bui verzint. Vind het vooral heel erg dom en onnodig.
 10. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  We hebben het toch over Liverpool?
 11. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik weet dat je een hekel hebt aan Feyenoord maar Slot gaat de tijd krijgen. Ze betalen echt de hoofdsom voor m hé. Die gaan m niet na 6 maanden wegsturen.
 12. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Het is rond mannen. Wat ga ik Arne missen maar wat gun ik hem deze stap. Geweldig sympathieke vent en eeuwige held. Arend bedankt!!!!!!
 13. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Snap ik maar hopelijk snap jij ook dat het hier gaat om een back-up speler. Smal heeft zich bewezen in de Eredivisie (wat Lopez nooit heeft gedaan) is transfervrij en is gewoon een prima back. Snap niet zo goed wat je hier niet aan ziet zitten tenzij je betere opties voor ogen hebt met betere kwaliteiten en voor dezelfde prijs.
 14. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Snap de opmerking betreft Smal ook niet helemaal. Zeker gezien de blessure van Hartman nu.
×
×
 • Create New...