Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  417
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ReneLeBlanc last won the day on September 21

ReneLeBlanc had the most liked content!

Reputation

362 Excellent

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja het is nog een beetje wennen vooral, maar opzich het idee erachter vind ik wel fijn aangezien zo iedereen wel gewoon kans maakt op goede rewards (aangezien je zelfs met alles verliezen rewards krijgt). Zelf kom ik ook nog niet tot de 16 maar dat komt ook omdat ik niet van die zweetfeesten hou. Verlies ook van noobs en dan ben ik erg opgefokt . Heb gisteren mijn team eindelijk gekocht zoals ik m wilde, aan schouw en huiver:
 2. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Messi zal minder vervelend worden om te denken, er is nog een soort extra patch uitgebracht om die vage finesse shots aan te pakken. Je ziet het ook meteen aan de prijs van Messi die is gekelderd als een malle. Het begint eindelijk meer op een goede game te lijken haha.
 3. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja ik ben gestopt met packs bewaren. Ga alleen nog die TOTW packs bewaren als het zo'n TOTW als vorige keer was. Zo dom dat ik die geopend heb. Ik heb ze net bij Bugs (twitch streamer ook op YT) laten openen. Had ik ook beter niet kunnen doen, gelukkig heeft die nog met mijn Suarez gedanst anders was het wel heel triest.
 4. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Kan wel volgens mij, althans ik had vanochtend op mijn telefoon rivals bovenin staan maar heb niet geprobeerd er op te klikken maar leek er op dat het kon. Komt goed joh, al die gekkies zijn al gekwalificeerd. Ik ging deze week 8-0 en heb dus die laatste pot weggegeven voor de goede karma. Kreeg Ben Yedder en Kroos uit die rewards dus 50k+.
 5. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Dembele is inderdaad echt een monster. Niet normaal. Ben alleen bang dat die mijn team niet gaat halen om chem redenen. Ga zo maar is mijn packs openen, eerste keer elite divisie rewards. Ben benieuwd.
 6. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Markt is op dit moment echt kei hoog, vooral Mendy is wel echt pittig duur. Milito volg ik helaas niet zo. Is niet een speler die ik zelf wil gebruiken (nadat ik m in draft heb gehad).
 7. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja heb al wat aardige trades gehad en ook geluk met een mid Socrates en Messi tradable. Op vrijwel alle spelers heb ik tot nu toe winst gepakt, maar de markt is zo vaag joh. Na WL opeens kei hoog en voor WL was die spotgoedkoop, maar dat is goed om te weten. Zit dus op het moment te wachten dat die weer gaat crashen en verwacht m morgen of donderdag. We gaan t zien. Heb t nu maar op pos changes traden gegooid, weet het ook even niet meer haha.
 8. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Heerlijk. Denk wel dat je zijn speelstijl moet liggen, maar voor mij is die beter dan vorig jaar.
 9. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Afgelopen week met onderstaand team gespeeld en 14 wins gehaald in Champs. Di Natale is echt bizar goed en ook Barella is ongekend. Heb alles wel weer verkocht op Kimpembe, Hakimi en Donnarumma na (die zijn namelijk untradable ). Deze week wilde ik naar mijn echt vaste team toebouwen maar toen ging de markt even STONKS. Onderstaand team is wat ik wil gaan bouwen en mocht dat niet haalbaar zijn schakelen we door naar baby Croeffoe. Packte vanochtend Bruno nog untradable dus we zijn lekker bezig. Zit overigens sinds zaterdag ook in de elite divisie in rivals dus ik mag sowieso niet klagen.
 10. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Zoals Feyenoord de eerste helft speelde heb ik echt nog nooit gezien. Wat een ongelofelijk niveau tikte ze daaraan, maar aan het einde van de eerste helft merkte je al dat spelers vermoeid raakte. Als je zag hoe Sinisterra de laatste 5 minuten van de eerste helft aan het worstelen was met de bal. Normaal gesproken weet hij altijd wat die moet doen, maar nu zag je gewoon dat die er niet meer uitkwam. Dat geeft niet, kan gebeuren is ook niet gek met de hoeveelheid arbeid die ze hadden geleverd. Linssen blijft mij wel verbazen hoor. Wat een mannetje is dat, heeft een beetje het Toornstra syndroom. Iedereen schrijft m af en hij komt elke keer weer bovendrijven. Verder speelde Kökcu ook echt magistraal de eerste helft, dit is misschien wel de reden waarom die interesse van grote clubs er is. Deze jongen is geen 10 maar als spelverdeler kan die een heel eind komen denk ik zo. We hebben ook wel 'geluk' dat we precies Vitesse treffen dit weekend. Die hebben ook een loodzware Europese wedstrijd achter de kiezen en zijn met Bazoer toch wel een belangrijke schakel kwijt geraakt. Ik hoop dat die Nelson eindelijk is bij de selectie komt want het duurt me allemaal weer veels te lang.
 11. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Kökcu er af ja? Nu die eindelijk goed begint te spelen? Zou doodzonde zijn.
 12. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Toch een aardig team staan zo.
 13. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ik had wel wat points gekocht op 21 en die dus weer overgezet op 22. Rashford kwam uit één van die SBC's die ik ook allemaal gecompleted heb. Klopt inderdaad, heb nu ook beiden versies op mijn PS staan.
 14. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Say whut? Hoe dan? Ik heb toch alweer de nodige pack luck hoor. Sancho, Ferland Mendy, Upamecano, Gabriel Jesus, Correa en net de klapper Rashford.
 15. Ghehe, ik speel echt verstoppertje.
×
×
 • Create New...