Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  220
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

ReneLeBlanc last won the day on January 20

ReneLeBlanc had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ReneLeBlanc's Achievements

Jeugdtrainer

Jeugdtrainer (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

219

Reputation

 1. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Nee de aanvoerder is niet verzekerd van een basisplaats in Groningen. Matusiwa is eigenlijk het type speler wat Feyenoord nodig heeft, een echte stofzuiger. AEB hoef je toch ook niet vanaf, wat is dit nou weer joh. Burger is leuk voor de breedte, de rest mag idd moven.
 2. ReneLeBlanc

  AZ Alkmaar

  Oke dus van je sterkhouders blijft dan alleen Midtjo over samen met Bizot. Netjes.
 3. ReneLeBlanc

  AZ Alkmaar

  Ben wel benieuwd naar AZ. Het hele geraamte van de afgelopen 2/3 seizoenen? is nu wel weg (hierbij ga ik er vanuit dat Teun ook nog vertrekt) en is het tijd voor anderen om op te staan. De transfers die tot nu toe gedaan zijn lig ik nog niet zo wakker van, BMI en Clasie zijn leuk voor de ervaring maar zijn toch ook niet je van het. Ben benieuwd of ze Wijndal wel kunnen behouden, lijkt me lastig.
 4. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ben benieuwd. Mag toch hopen dat vandaag Alireza nog tekent zodat die het weekend heeft om te wennen etc. Die CV zie ik niet meer komen voordat we tegen Drita spelen, helaas. Zou geen probleem hoeven te zijn, is het niet dat we altijd zo belabberd zijn in de voorrondes.
 5. ReneLeBlanc

  AFC Ajax

  Gek gemaakt door zijn zaakwaarnemers, maar dit is toch een verstandige stap? Achter Tadic staan of basisspeler in Ligue 1.
 6. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Alireza dus waarschijnlijk vandaag of vrijdag afgerond. Mooi op tijd om misschien 30 minuutjes mee te doen as zaterdag. Wel een hoopvolle transfer imo, eindelijk wat diepgang op de flanken ipv dat ellenloze in de bal komen.
 7. Wat is die hype toch op Malen zeg. Ja hij is retesnel, en ja hij scoort wel eens, maar deze jongen is het niet eens gelukt om topscorer te worden in Nederland, met alle respect. 32 wedstrijden en 19 goals, het zijn echt geen slechte spelers maar als het echt zo'n topspits was schoot die de Eredivisie toch helemaal aan gort? Als PSV zijnde is dit een prachtig bedrag, en kan je gewoon door met Madueke en Gakpo, die ik overigens een stuk talentvoller en in Gakpo's geval ook completer vind.
 8. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Feyenoord word nu ook in verband gebracht met Vuskovic, een 19-jarige rechtercentrale verdediger. Zou 5 miljoen moeten kosten, geen idee of het wat is maar er zullen vast wel wat FM kenners zijn die wel weten of dit wat is.
 9. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Gelukkig hebben we de almachtige Linssen nog achter de hand.
 10. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Eens ja, moet het ook nog maar is zien. Ben vooral benieuwd hoeveel zo'n jongen nou moet kosten. Ze hebben dr ooit grof geld voor betaald, het kan natuurlijk wel een gevalletje zijn van te goed voor Nederland en te slecht voor Engeland, just like Berghuis. Dat maakt Berghuis bv ook geen slechte voetballer, maar je moet maar net in Engeland passen en aarden. Je ziet toch wel meer dat de stap naar Engeland gewoon enorm groot is, zeker voor aanvallers.
 11. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ja toch zo'n 50 potten voor Brighton gespeeld, met maar 2 goals en 1 assist. Dat is wel schraal. Verder denk ik wel dat die bij ons weer helemaal kan opbloeien, en dit is wel een transfer waar je een talent in de luwte achter hem kan laten wennen en ontwikkelen.
 12. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik denk dat dit een hele goeie is. Ergens hoop ik zelfs dat dit een huurtransfer is, of gewoon net zo'n deal als PSV heeft gemaakt met Brighton. Lijkt wel alsof ze daar beetje schoon schip aan het maken zijn. Alireza is natuurlijk ook bekend met het systeem van Slot dus zal een kwestie worden van snel fit worden en ritme krijgen.
 13. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Vervanger is zo goed als zeker rond: Jahanbakhsh.
 14. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Lijkt me knap vanaf de bank.
 15. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  19 december, prachtig op zijn eigen verjaardag. Zullen genoeg creatieve liedjes voor hem zijn.
×
×
 • Create New...