Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  652
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ReneLeBlanc last won the day on September 21 2021

ReneLeBlanc had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ReneLeBlanc's Achievements

609

Reputation

 1. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Honoroubale moments oid. Als je je kans wilt vergroten Upgrade packs grinden (Premier League of Ligue 1) en als je duplicates heb de non rares in de normale upgrades doen en de zeldzame in de premiums. Ik doe dit non stop, twee uit gepackt. UIt de normale overigens, dus de 3 player packs met 1 zeldzame.
 2. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Mannen. Wat een avond, 4 uur lang packs geopend want alles recyclen in upgrades. We zijn 2 TOTY's rijker. Donnarumma en Jorginho, welcome to the club.
 3. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Passing is echt zo stuk, je kan gewoon geen normale pass meer geven zonder het gevaar dat je met 5 v 1 staat. De ziekste counters krijg je om je oren, alle pro's zijn ook in rep en roer haha. En dan vooral diegene die zich nog moeten kwalificeren voor de qualies. Haha Butra. Goede tijd mee gehad, maar het gebrek aan skills killt die kaart echt voor mij helaas.
 4. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ach, maakt me niet veel uit. Alleen jammer dat mijn mid R9 al 500k gedropt is, als het niet meer is haha. Komt ook door die klote patch die ze uitgebracht hebben. Daardoor is het gewoon een veel minder leuk spel geworden. Mid Maldini komt er aan ja, maar zijn prime ook in de vorm van Flashback Varane. Wat een kaart wordt dat. 91 sprint speed. Kom maar op met je Mbappe, Varane beukt m in tweeën.
 5. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja man, uit die 11 * 81+ verdedigers pack. Joe joe. Ik zet er voor vanavond ook nog wel stuk of 50 klaar hoor en als je dan alles recycled kom je ook wel weer aan minimaal 50 packs extra. Vanavond alles in packs dus we gaan lossssss.
 6. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Hahaha lekker zeg. Speelt ook erg fijn moet ik zeggen.
 7. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Mannen, het is zover. Eerste TOTY is een feit. Na 250 upgrade packs niets gehad te hebben vandaag TOTY Hakimi uit 11 * 81+. We moveeeeeeeeee
 8. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Sorry, hier heb ik me ook schuldig aangemaakt maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om iemand met een Ajax logo de win te geven. Het spijt me jongens.
 9. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja moet even de periode tot Varane overbruggen met wat untradables. Cozza vind ik zelf wel heel goed, is eigenlijk de Cordoba van de Ligue 1. Heb Desailly overigens ook weer weggedaan omdat ik daar wel een zieke crash op verwacht met die Varane die eraan komt. Sarr lijkt me ook wel een mooie ja, linksbenig ook toch? Heb zelf wel gemerkt dat twee linksbenige niet ideaal is naast elkaar. In RL is het minder erg dan in FIFA want in FIFA kunnen ze echt niets met hun chocoladebeen.
 10. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Goed onthouden dus. Loop stiekem hier ook al langer rond dan mijn account doet vermoeden namelijk. 3 wins moet te doen zijn, je kan anders ook nog vanavond spelen mits je tijd hebt. Ik moet zelf nog tien potten er doorheen rammen, we gaan zien waar het schip strand.
 11. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Wat een bizarre wedstrijd weer. Het is altijd hetzelfde verhaal, of de eerste helft heel zwak spelen en de tweede helft heel sterk of andersom. Kan nooit gewoon constant niveautje blijven. Wel blij voor Alireza dat die belangrijk was gisteren want ik had m denk na 10 minuten al gewisseld. Ondanks dat PJ m beetje afzeikt vind ik het toch erg jammer dat Geertje geblesseerd uit viel. Ik zie hem echt veel liever dan Senesi want dan krijgen we niet die debiele counters de hele tijd tegen. @MetalMichael Ben het met je eens maar hij heeft een grote kale concurrent want wat Trauner laat zien is ook echt ongekend hoor. Ik snap er helemaal niets van dat deze drie jongens (want dan neem ik Pedersen in iets mindere mate) ook voor het gemak maar even mee. Trauner en Aursnes zouden makkelijk maar dan ook echt makkelijk op een veel hoger niveau kunnen spelen. Laat ze overigens nog maar twee/drie jaar minimaal bij ons spelen, maar gaat om het idee.
 12. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Hahaha, jongens dit is allemaal P2W. Ik kan er eigenlijk helemaal geen anjer van. 5-5 is gewoon lekker Gert (toch?). Doorspelen tot 8 wins is wel de moeite, althans ik dacht dat het 8 was.
 13. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Wilt iemand kennis maken met mijn nieuwe team?
 14. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Ja ik had inderdaad al gezien dat dit wrs net wat boven het budget zou zijn maar lekker man. Kan je lekker naar toe werken. Die Varane flashback SBC wordt duivels. Heb mn halve team al omgegooid om die straks te kunnen doen. Ginola verkocht, MIlfietao verkocht. 4 miljoen op t bankie om dan straks Kante te halen en Varane te doen. Misschien dat ik IF Neymar en Mbappe ook nog verkoop om TOTY Messi te halen.
 15. ReneLeBlanc

  FIFA topic

  Hahahahahahhaha. Abnormaal. Die Bruno is trouwens hier ook langs gekomen. Wilde eigenlijk die 86+ upgrade doen, dan maar weer even wachten. Persoonlijk zou ik eerder zoiets doen. Die Davies is namelijk echt leip, Traore echt een tank en je zou een andere LW als RW kunnen zetten.
×
×
 • Create New...