Jump to content

ReneLeBlanc

Leden
 • Posts

  804
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ReneLeBlanc last won the day on September 21 2021

ReneLeBlanc had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ReneLeBlanc's Achievements

710

Reputation

 1. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Nou het spelletje rondom Gnonto is weer helemaal los. Man wat heb ik toch een hekel aan dit geneuzel. Haal die vent gewoon zsm binnen met het geld van Malacia en klaar is kees.
 2. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Valt helemaal niets op aan te merken. Zag gister wat statistieken voorbij komen dat Malacia de enige (links)back is in de top 7 competities met meer dan 1,5 shots pg, 1,5 dribbels pg en 1,5 tackles pg. Ik denk dat ze daarbij vergeten zijn te vermelden dat die schoten het stadion uitvliegen en de dribbels op eigen helft zijn waar die zich vaak in de nesten draait. Ik ben er niet heel rouwig om, vind het wel echt een top ventje en kan verdedigen als een beest maar dit is wel het moment.
 3. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik verwacht niet dat Shaw en Telles aanblijven met de komst van Malacia, die Williams gaat sowieso ook de deur uit en dan verwacht ik dat Telles wel kind van de rekening wordt aangezien Shaw home grown speler is. Wel mooi bedrag 15 + 2 met doorverkoop clausule las ik, dat is gewoon prima voor Ty. Hopelijk dat Gnonto en Maatsen daarna zo snel mogelijk tekent en dat zelfde geldt voor Taabouni. Denk dat we dan alleen achterin nog wat versterking nodig hebben en eigenlijk een nieuwe tweede doelman. Rechtsbuiten zal wel tot het allerlaatste moment op zich laten wachten, kan je in de tussentijd mooi Kokcu en Sini verlengen.
 4. In de laatste 3 wedstrijden van het seizoen ook weer mijn rentree op het veld gemaakt. Eerst 5 minuten, een na laatste wedstrijden gestart tot en met de rust en laatste wedstrijd zelfs nog een hele wedstrijd + 5 minuten bij het eerste meegepakt. Deze zomer er even vol op klappen om na de zomer weer helemaal terug te zijn. Toch wel lekker gevoel hoor na meer dan 2 jaar afwezigheid.
 5. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  En hoe... Hoop dat Gnonto heel snel gepresenteerd wordt, krijg teveel Tymochuk vibes hiervan....
 6. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Heel veel plezier aan alle mede kameraden van me! Ik heb vannacht denk ik 3 uur geslapen, tering wat ben ik zenuwachtig. Ik ga vanmiddag ook al lekker richting Rotterdam en hoop maar dat ik niet te vroeg piek en de wedstrijd mee krijg. Halve finale in de biergarten weet ik namelijk weinig meer van. Geniet er van boys, we pakken die cup.
 7. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Spanning begint nu echt al te komen hoor. Nog maar twee nachtjes slapen, en dan 's middags naar Rotterdam. Zal wel eerste trein terug worden dus gelukkig dat we de dag erna sowieso al vrij zijn.
 8. Ja klopt helemaal. Het is jammer om dat te zien gebeuren als supporter lijkt me, bij Feyenoord hebben we die jaren nu hopelijk eindelijk achter de rug....
 9. Maar dat 'schokeffect' valt toch sowieso mee? Er is namelijk alleen een andere eindverantwoordelijke, maar dat is wel iemand die al tot de technische staf behoorde. Sowieso dat doen twee dagen (?) voordat deze wedstrijd gespeeld ging worden is toch ook vrij bizar te noemen.
 10. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Ik sta overigens op R. Helft van de groep op R en andere helft op Y.
 11. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Jazeker. Ik zit er!
 12. Komt gewoon te kort hoor. Zo geweldig was het allemaal niet, liet ook vaak steekjes vallen. Ik ben er niet heel rouwig om.
 13. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Volgens mij is een Bijlow met z'n poot in het gips nog beter dan Marciano.
 14. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Hoorde ook goede verhalen inderdaad over Sandler, hopelijk kan die deze zomer fysiek grote stappen maken zodat die er volgend jaar helemaal bij is. Zie wel de potentie in hem in ieder geval. Hall viel ook wel goed in, samen met Benita heb je twee leuke spelers voor de rechtsback positie achter de hand.
 15. ReneLeBlanc

  Feyenoord

  Niks kunnen zien gisteren maar volgens mij heb ik ook niets gemist haha.
×
×
 • Create New...